Sürekli bana pm geliyordu jump öğretirmisin? uygun bi vakitde bana jump öğretsene diye. herkese tek tek bunları göstermeye kalksam iş çok uzun sürcekti. Bende bildiğim pek çok jump ın demo sunu aldım ve buraya koymaya karar verdim. Öncelikle Strafe jump nasıl yapılır onu öğrenmeniz gerekiyor rar dosyasının içinde bunla ilgili bi yazı war ordan bakara tekniğini öğrenebilirsiniz. çalışıp timing i kapdıkdan sonra pratikle olayı oturtabilirsiniz ondan sonra demo daki çoğu jump yapabilcek kapasiteye gelebilceksiniz. Bazı Jump lar çok zor hakkaten beni bile günlerce uğraştırdığı doğru noktaları bulmak fln.
Jump lar hem sadece eğlencesine yapılabilceği gibi, hemde oyunda size çok büyük avantajlar sağlar. Çou iyi oyuncu strafe jump bilir ve oyun içinde defalarca kullanır bunu. Dünyadaki iyi clanların tüm oyunucuları kullanır demolarını izlerseniz maçlarda defalarca yapıldığını görebilirsinz. Neyse uzatmaya gerek yok hevesi olana yönelik açılmış bir başlıkdır. O kadar Aşşağıdaki link den demoları ve strafejump tekniği hakkındaki yazıyı indirebilirsiniz gL&hF
NOT: utube kapalı oldugundan size dogrudan link veremiorm yoxa orda çok basit bi şekilde anlatılmş uygulamalı olarak strafe jump http://rapidshare.com/files/113731298/demos.rar.html Your hopes are my games...