Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/07/08 02:01 Toplam 107 oyuncu 55 sunucu 429 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Cod 4 zombie mod herkez mutlaka girsin!!

^^00cT!^^99TheP
Oyuncu
09 Mayıs 18:44 %0
oncelikle baktigimiz uzere cogu cod serveri gunun 24 saati bombos duruyor.bunun yerine Zombie mod acmak daha uygun degilmi?.server kac kislik olursa olsun eminim dolu olacaktır.o kadar bos serverden 1 i zombie mod olsa iyi olamzmı?

bu yuzden bu topici actm eger istiyorsanız bende istiyorum ayzın imzanızı koyun.yeterli cogunluga ulasirsak osn buna seyirci kalmayacaktır.

aranızda zombie modu istemeyenler elbette vardır.ama en azindan onalrda o kdr bos yer kalicagina dolu olsn diye dusunsun.

OSN DUY Sesimizi Zombie mod istiyoruz!!!!

Oynasana LaN!

Tamamda abi ne bagırıyosun:D

^^00cT!^^99TheP
Oyuncu
09 Mayıs 18:48 %0
siftah olarak ben yapim

BENDE İSTİYORUM!!

Oynasana LaN!

Tamamda abi ne bagırıyosun:D

vasilininyigeni
Yüzbaşı
Yüzbaşı

^2(Dead)

09 Mayıs 18:48 %0
BEN İSTEMİYORUM

^1MD|^9FeL!X^4*
Binbaşı
Binbaşı
09 Mayıs 19:07 %0
kalsın zombie mod onuda gl ile bozarlar

[-hayk0 C3pk!N-]

droneTr
Oyuncu
09 Mayıs 19:29 (09/05, 19:31) %0
alıntı:
Gönderen: ^^00cT!^^99TheP
oncelikle baktigimiz uzere cogu cod serveri gunun 24 saati bombos duruyor.bunun yerine Zombie mod acmak daha uygun degilmi?.server kac kislik olursa olsun eminim dolu olacaktır.o kadar bos serverden 1 i zombie mod olsa iyi olamzmı?
bu yuzden bu topici actm eger istiyorsanız bende istiyorum ayzın imzanızı koyun.yeterli cogunluga ulasirsak osn buna seyirci kalmayacaktır.
aranızda zombie modu istemeyenler elbette vardır.ama en azindan onalrda o kdr bos yer kalicagina dolu olsn diye dusunsun.
OSN DUY Sesimizi Zombie mod istiyoruz!!!!
Oynasana LaN!
Tamamda abi ne bagırıyosun

zom modu çok oynamak istiyosan orjinal oyun al direk multiden gir mutlaka yabancı serverlerde zom mod bulursun osn açmaz bosa topic acma

By Graphic

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön