| Yazar | Konu: Benim hakkımdaki eleştirileriniz ve görüşleriniz için buyrun...kendimi size sundum |
 Korgeneral |  | 08 Mayıs 12:23 (08/05, 12:24) %0 | |
|
arkadaşlar 1 yıldan beri burda vakit geçirmeye çalışıyorum.güzel arkadaşlıklar harika dostluklar edindim.küçüklerimi sevdim büyüklerimi saydım : neen böle bi konu açtım diye soracak olursanız,sadece bir özeleştiri amaçlı. kimler bana gıcık kimler beni seviyo bi bileyim istedim. buyrun istediğnizi yazmakta özgürsünüz.. ilginize şimdiden teşekkürler |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 13:35 %0 | |
|
| bence iyi bir oyuncusun.kimseylede tartıştığını görmedim.böyle devam et. |
| |
Orgeneral
Unknown Clan

|  | 09 Mayıs 01:41 %0 | |
|
hamama git orda görücüler bi baksın sana. burda olmaz o iş. ayrıca ben sana kıl oluyorum kılissi.
şaka bir yana bu adamı çok severim ben. osn'nin en neşeli adamı. |
| |
| Albay |  | 09 Mayıs 06:31 %0 | |
|
cok giciq bi adamsın bazen bogasım geliyo  
SEni SevMeyen oLsun  |
| |
Albay
Dark Angel Smoch

|  | 09 Mayıs 12:16 %0 | |
|
Tanımıyorum ama iisindir heralde.Bİr de burada 3-4 senelik oyuncular var böle konu açanaralarıdna fazla yok  |
| |
Very Important Person

|  | 09 Mayıs 12:23 %0 | |
|
Kimsin sen kimlerdensin necisin ne iş tutarsın yazsana gözüm nerden bilelim seni kain miyiz biz  |
| |
| Oyuncu |  | 09 Mayıs 13:00 %0 | |
|
| s.a sevgili kardeşim janissi emre gercekten cok degerli bir oyuncu başarılarının devamını dilerim saygılar |
| |
FonDip

|  | 09 Mayıs 15:04 %0 | |
|
hint kumaşı gibi adam ne istiyorsunuz daha |
| |
 Korgeneral |  | 09 Mayıs 15:19 %0 | |
|
çok duygulandım valla ağlayacam şimdi. yalnız deus-ex in mesajına hitaben bir şey eklemem gerekiyo.. olm can, beni hamam da beğendiler şimdi size beğendirme çabasındayım   |
| |
 Korgeneral |  | 09 Mayıs 15:21 %0 | |
|
harbie cim sana da ayrıca sevgilerimi sunarım. ayrıca biriniac kardeşime de slmlar... serkan sen olmasan nasıl gireceğiz osn ye    |
| |
. |
| Orgeneral |  | 10 Mayıs 10:50 %0 | |
|
Yok yok iyi oyuncu bide rakipken delirtmese bizi böyle devam janissi daha iyisi olamazdı herhalde. |
| |
| Yarbay |  | 10 Mayıs 11:32 %0 | |
|
| kısacası iyi birisin... |
| |
Albay
Murderous End

|  | 10 Mayıs 13:45 %0 | |
|
Rock'un coke gibisin,çadır kurmak istiyorum.
Dilinize Sahip Çıkın! |
| |
| |