| Yazar | Konu: Logitech g5 & g5 battlefield 2142 |
| Oyuncu |  | 06 Mayıs 02:29 %0 | |
|
Logitech G5'in 2 farklı rengi war biri mavi biride bu battlefield 2142 olanı..bunların ozellikleri birbirinden farklı deil dimi?battlefield 2142'nin kutusunda special edition yazıo..yani mouse aynı sadece renk mi farklı yoksa aralarında fark warmı |
| |
|
|
| Tümgeneral |  | 06 Mayıs 03:30 %0 | |
|
| renk ve deseni deişik. aynı mouse teknik özellikler bakımından |
| |
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 03:17 %0 | |
|
Peki Kullanan arkadasların cewap wermesini istiyorum..Oyun Oynarken Dpi'i Yüksek tutmak mı gerekir yoksa düşükmü?veya kac dpi'da kullanıyorsunuz?Ben birtürlü alışamadım mouse gereginden fazla kayıyor..sens düşürüyorum buseferde cok yawaslıyor deneyimlerinizi paylaşırmısınız.. |
| |

|  | 08 Mayıs 06:58 %0 | |
|
SetPoint Advanced Game Options'da 2000DPI'a alarak, mouse hassasiyetini 3. kademede bırakmak en rahatı benim açımdan. Oyunları da 1024*768 ve üstü çözünürlüklerde oynuyorsanız sorun olmaz.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |

|  | 08 Mayıs 08:50 %0 | |
|
| Mouse Acceleration'ı da kapatmakta yarar var. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 08:51 %0 | |
|
Cozunurlugum 640x480?Bunun Cozunurlukle n alakası war yani 2000dpi'damı kullanmam gerekiyor..?3. kademe? |
| |
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 12:06 %0 | |
|
Mouse Acceleration Nedir Peki N İşe yarar Ya Şunu Biri bana anlatsın tam anlamıyla |
| |

|  | 08 Mayıs 16:22 %2 | |
|
Düşük çözünürlükte mouse'un katettiği yol daha azdır ve bahsettiğimiz DPI da dot per inch yani inch başına nokta manasına geldiği için bir çözünürlük ölçüsüdür.
Yüksek DPI çözünürlüğü + düşük ekran çözünürlüğü olduğunda ufak mouse hareketleri, istenmeyen derecede hassasiyete sebep olacaktır.
640*480'de çizgi film gibi efektlerle oynamak da ilginç olsa gerek
Mouse Acceleration ise hızlı ve ani mouse hareketlerinde, imlecin ivme (hız) kazanması durumudur.
Kapatırsanız, el hızınıza uygun biçimde hareket edecektir.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 21:28 %0 | |
|
Tora Cetrefilli Konusuosun
Peki Benim Kac yapmam lazım?640x480'de Sürekli 2000dpi'mi oynayayım? |
| |
| Tümgeneral |  | 09 Mayıs 04:05 %0 | |
|
orası sana kalmış her ne kadar toraya sorsanda. ama çözünürlüğü 800*600 yapsan mouse acc ı kapatsan 2000 dpi , denetim masasından fare özellikleri yada herhangi bi mouse yönetim arabirimi programı ile ordanda hassasiyeti düşürdükden sonra oyunda düşük bi sensivityle (0.2 0.61253185236 gibi deişik rakamlarla ) alışma sürecinden sonra patır patır adam vurmaya başlarsın tabi aim yeteneğin warsa 
Your hopes are my games... |
| |
. |
fakirdik

|  | 09 Mayıs 04:20 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Fallenleaves
orası sana kalmış her ne kadar toraya sorsanda. ama çözünürlüğü 800*600 yapsan mouse acc ı kapatsan 2000 dpi , denetim masasından fare özellikleri yada herhangi bi mouse yönetim arabirimi programı ile ordanda hassasiyeti düşürdükden sonra oyunda düşük bi sensivityle (0.2 0.61253185236 gibi deişik rakamlarla ) alışma sürecinden sonra patır patır adam vurmaya başlarsın tabi aim yeteneğin warsa
Your hopes are my games...
sens. min. 1 oluyor.
hayır kendim kullanıyorum ordan biliyorum. |
| |
| Tümgeneral |  | 09 Mayıs 05:42 %2 | |
|
ben o kadar düşürmedim ama yabancı clanların cfg lerini indirince (cod4 için konuşuyorum) cfg lerde sens 0.2 0.3 fln oluyor türkiyede de war 0.3 yada 0.3124123124124 yazan cfg sinde denemedim o kadar düşüğü çünkü elimde yüxek dpi li bi mouse yok(emektar ms 1.1 
| |
| Oyuncu |  | 09 Mayıs 14:00 %0 | |
|
cs icin konusalım arkadaslar ))2000dpi yaptım ama şimdide cok hızlı fare ayarını dusuruyorum ozamanda ywas kalıo |
| |
| Yüzbaşı |  | 09 Mayıs 14:10 (09/05, 14:12) %0 | |
|
| Arkadaşlar orjinal alamadım malum peki c rac ked serverler açıldımı varmı yani ? |
| |
| Tümgeneral |  | 09 Mayıs 17:49 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: AutomaN
cs icin konusalım arkadaslar ))2000dpi yaptım ama şimdide cok hızlı fare ayarını dusuruyorum ozamanda ywas kalıo
cs eski bi oyun olduğu için ideal 800 dpi 640*480 dir gerisi yalandır. bunun yanında ya mouse fix kurcaksın yada hedef satırına "-noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd" bu komutları ekleyip o şekilde çalıştrcaksın 
| |
 Tuğgeneral
GoreFest

|  | 09 Mayıs 18:22 %0 | |
|
COD4 u
1024*768 de oynuyorum
G5 de 900 dpi da oyundaki sensevity default ken
2000 dpi da sensevity i dusurup oynamam arasında hiç bir fark olmadı
accerlation kapadım ama o soledıklerınız heralde dusuk cozunurluk için..
yani söyleyecegim 900 dpi da default sensevity
2000 dpi da dusuk sensevity çok çok çok az bir fark var bu cozunurlukte..
benımde bır sorum olacak
1024*768 cozunurlukte bu mouse accer. gibi ozellıklerı kapatayımmı acayımmı |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mayıs 03:11 %0 | |
|
| mouse fix nedir?tam olarak ne işe yarar?Bitürlü alısamıyorum mouse'a..Dpi ve sens ayarlarını tutturamıyorum.. |
| |
| |