| Yazar | Konu: Thief |
| Yarbay |  | 08 Mayıs 00:46 (08/05, 00:50) %0 | |
|
diye bir oyuncu WH kullanmaktadir.
Wh sini kapat dediğim için oyundan atildim.
bir önceki konumu da silmişsiniz.
yani wh legal diyorsunuz özel üyelerinize!
kac senedir bu oyunu oynuyorum kimde wh olup olmadiğini bilecek kadar deneyim kazanmisimdir herhalde. |
| |
|
|
Unknown Clan

|  | 08 Mayıs 02:39 %0 | |
|
dediğin kişi GThief ise whli olacağını sanmıyorum, oyunu iyi oynayanlardan birisidir kendisi.cod2 de nadir karşılaşırız ama garip bir durum sezmedim hiç onda.
Taklit kacaklardan sakınınız. |
| |
 Orgeneral
_FoR_

|  | 08 Mayıs 03:51 %0 | |
|
Kuralları bilmediğin ne kadar açık. Özellikle bu tür yorumlara çok kızıyorum. Örneklerinin ardı arkası kesilmiyor.
1) Bu tip konuları Online Desteğe bildireceksiniz
2) Bir kullanıcıya wall hack kullanıyor olsa dahi wall hack yaptığını iddia ettiğini söylemek ban sebebi.
3) Hiç bir kullanıcının bir kullancıya burada iddialar, hakaretler, küfürler vb. şeyler söylemeye hakkı yok.
Ayrıca dediğin kişi Gthief ise ( çok büyük olasılık o ) en son yazdığın satıra cevap vereyim. Bunca yıl bu oyunu boşa oynamışın, bırak deneyim kazanmayı, hiç bir şey öğrenememişin. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 11:20 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Shaolin
Kuralları bilmediğin ne kadar açık. Özellikle bu tür yorumlara çok kızıyorum. Örneklerinin ardı arkası kesilmiyor.
1) Bu tip konuları Online Desteğe bildireceksiniz
2) Bir kullanıcıya wall hack kullanıyor olsa dahi wall hack yaptığını iddia ettiğini söylemek ban sebebi.
3) Hiç bir kullanıcının bir kullancıya burada iddialar, hakaretler, küfürler vb. şeyler söylemeye hakkı yok.
Ayrıca dediğin kişi Gthief ise ( çok büyük olasılık o ) en son yazdığın satıra cevap vereyim. Bunca yıl bu oyunu boşa oynamışın, bırak deneyim kazanmayı, hiç bir şey öğrenememişin.
Konu dışı yazacağım ama mod olmakta ilerliyorsun.Konulara aynı yönetici gibi yaklaşıyorsun ondan tahminde bulundum.
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız ... *~* //.... |
| |
Unknown Clan

|  | 08 Mayıs 11:53 %0 | |
|
adam mod olsa neden saklasın ki? zaten modlarda fotoğraf altında belirtiliyor xxx moderatör diye
alıntı: Gönderen: ^1|LoS|^9Albay
Konu dışı yazacağım ama mod olmakta ilerliyorsun.Konulara aynı yönetici gibi yaklaşıyorsun ondan tahminde bulundum.
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız ... *~* //....
| |
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 12:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^40hL|KacaK
adam mod olsa neden saklasın ki? zaten modlarda fotoğraf altında belirtiliyor xxx moderatör diye
Taklit kacaklardan sakınınız.
Anlamadın demek istediğimi mod olma yolunda ilerliyor yani dedim.Mod olmak için şuan mod demedim 
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız ... *~* //.... |
| |
Unknown Clan

|  | 08 Mayıs 12:47 (08/05, 12:48) %0 | |
|
^^40hL|KacaK: Sorry.
alıntı: Gönderen: ^1|LoS|^9Albay
Anlamadın demek istediğimi mod olma yolunda ilerliyor yani dedim.Mod olmak için şuan mod demedim
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız ... *~* //....
| |
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 13:21 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^77DeSwa^^00[X]
kac senedir bu oyunu oynuyorum kimde wh olup olmadiğini bilecek kadar deneyim kazanmisimdir herhalde.
Yok daha neler duycaz bakalım osn de ki en iyi en eski oyunculardan biridir bizde cok izledik oynadık ,görüp görebiliecegin en iyi ctf oyuncularındandır bence biraz daha tecrübe edinmeye çalış.Hile kullanmakta özel üyelere özel birşey degildir kimsenin kullanmasına göz yumulmaz yakalandımı cezayı yer her kim olursa olsun. |
| |
| Tümgeneral |  | 08 Mayıs 13:30 %0 | |
|
kac senedir bu oyunu oynuyorum kimde wh olup olmadiğini bilecek kadar deneyim kazanmisimdir herhalde.
demekki kazanamamişsin,biraz daha single player olarak oyna cod u belki o zman biraz daha gelişirsin |
| |
| Tuğgeneral |  | 08 Mayıs 13:40 %0 | |
|
Yanlıs dusunce -
Hersey Vatan İçin ! Extazy Kafam İçin ! |
| |
. |
| Albay |  | 08 Mayıs 15:53 %0 | |
|
Daha dün oynadım,ve Acaba bukadar iyi olabilirmi?diye Kendime sormadan edemedim.Eger gercekten kullanmıyorsa tebrik ederim iyi oyuncu.
Yorumsuz:Wh kullananlar Kendini kandırıyor.(Be benim kendi düşüncem) |
| |
| Tümgeneral |  | 08 Mayıs 16:22 %0 | |
|
B4RB4RTURK olarak sahne aldığım osn dünyasında ilk gördüğümde bende şaşırdım. iyi oyuncu snip yada kanas takılıyo ama biraz tırsak, saklanıyo beni görünce muhahahua... şaka biyana ses dinlemek, bide artık haritaları zaman içinde absorbe edip bayrak nerden gelir nerden gider ezberlemek insanı ayırıyo diğerlerinden...
tiskiniyorum dedim dünyalı... |
| |
| Yarbay |  | 08 Mayıs 16:28 %0 | |
|
| duvari izlemek ne zamandan beridir iyi oynamak oluyor o ctf ci ise bizde ömrümüzde sd de gecirdik. Ses dinleme haricinde adamin nereden cikacağini nereden yürüyeceğini bilemezsin. ve ayrica o kadar uzaktan ses de duyulmasi imkansiz. Duvari izledi ve tak hadi onu de geç. scoped kullaniyorsun hiç mi mouse oynamaz vurduktan sonra asmcod2 denilen programi kullandiği çok belli. Özel üye farketmez bir çocuk ****se ****liği heryerde gösterir. |
| |
| Albay |  | 08 Mayıs 16:34 (08/05, 16:39) %0 | |
|
Şikayet ettiğin adamı tanımıyorum ama, ben senin hiç de deneyimli olduğunu düşünmüyorum. Bana da her oyunda wh wh derdin. 4 sene oyun oynamışsın ama ot gibi oynamışsın. Oyunda da yetenekli değilsin, hislerinde de. Sadece şişinen bencilin tekisin, osn'deki birçok oyuncu gibi.
<===>
Pratik COD2 Bind ve Script dersleri profilimde!
<===> |
| |
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 17:14 %0 | |
|
Cidden komiksin...
Gthief hile kullanıyor haa...Ben bun ancak gülerim puhah  |
| |
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 17:35 (08/05, 17:37) %0 | |
|
asmcod2 denilen programi kullandiği çok belli.
asmcod 2 mi ben daha iyisini kullanırdım o pb lere yakalanıyo wh kullansa bile o son kullanma tarihi geçmiş wh yi kullanmaz emin ol
Not: osn'de pb yok o ayrı konu
By Graphic |
| |
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 20:22 (08/05, 20:54) %0 | |
|
...
no more G |
| |
| Orgeneral |  | 08 Mayıs 20:52 (08/05, 22:00) %0 | |
|
...
Yorum zaten gerektiğince yapılmış beni az çok tanıyanlar tarafından sağolsunlar, üstüne konuşmaya gerek yok...
ama birkaç tavsiyem var elbet;
1. önce benimle aynı tecrübede olucaksın (gir google'a gthief yaz bir gözat, az çok fikir verecektir)
2. sonra benimki kadar ciddi bir yatırım yapıp cidden sağlam bir "oyun makinesi" (PC demiyorum) ve bağlantı ayarlıyacaksın
3. daha sonra "olurda şüphe edersen birinden" benim gibi geçip demo alıcak ve izleyeceksin
4. evet bu adam hile kullanıyor dediğin noktadaysan eğer "www.oynasana.com/destek" üzerinden şikayetini dile getireceksin ki oyuncu incelensin ve varsa hile banlansın...
Bugünden başla derim... 10 yıl dediğin nedir ki
no more G |
| |
| Orgeneral |  | 08 Mayıs 21:12 %0 | |
|
| GtHief kankokanla birlikte tanıdığım en iyi cod2 cilerdendir.Çoğu zaman sd oynadığı için,sd oyunu çok fazla dikkat gerektirdiği için ctf de yaptığı bazı hususlara dikkat ederek oynaması(ayak sesi dinleme,pusula takibi) size hile gibi gelmesin.GTHief çok iyi bir oyuncudur,asla hile kullanmaz.Onun hile kullandığını iddia edenlerin ondan biraz cod2 ders almaları gerekir. |
| |
| Orgeneral |  | 08 Mayıs 21:17 %0 | |
|
| GTHief,kankokan vs. gibi bu oyunu gerçekten iyi oynayan bazı oyuncuların maalesef kaderi bu.gereksiz hile suçlamalarına maruz kalmak.Ama ben bu oyunculara sesleniyorum.takmayın kafanıza gülün geçin bu sizi suçlayan kişilere. |
| |
Unknown Clan

|  | 08 Mayıs 21:30 %0 | |
|
aynı sıkıntıyı ben de yaşamaktayım günlerdir wh suçlamaları alıyorum ve bunu yönetime sordum wh suçlaması yapan kişiyi şikayet edebilme hakkına sahipiz.
artık oyuna girince demomu alıyorum wh var diyen olursa da ss ile demoyu yönetime vericem oyunuma bakıcam.hiç bu adamlarla uğraşmaya değmez bence.
| |
| Tümgeneral |  | 08 Mayıs 22:10 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^5G^7Thief
...
Yorum zaten gerektiğince yapılmış beni az çok tanıyanlar tarafından sağolsunlar, üstüne konuşmaya gerek yok...
ama birkaç tavsiyem var elbet;
1. önce benimle aynı tecrübede olucaksın (gir google'a gthief yaz bir gözat, az çok fikir verecektir)
2. sonra benimki kadar ciddi bir yatırım yapıp cidden sağlam bir "oyun makinesi" (PC demiyorum) ve bağlantı ayarlıyacaksın
3. daha sonra "olurda şüphe edersen birinden" benim gibi geçip demo alıcak ve izleyeceksin
4. evet bu adam hile kullanıyor dediğin noktadaysan eğer "www.oynasana.com/destek" üzerinden şikayetini dile getireceksin ki oyuncu incelensin ve varsa hile banlansın...
Bugünden başla derim... 10 yıl dediğin nedir ki
no more G
aslında bi önerim war biraz sağlıksız bi düşünce olabilir yada ayrımcı ama "gaming" kasanlar için özel 1-2 server olması kanaatindeyim. bu serverlara oyuna yeni başlamış-yada uzun süredir oynayan ama kasmayan kişiler, oyun mantığı gelişmemiş kişiler, aimless kişiler... kısaca oynarken 1-2 hareketine bakıpda bu adam oyuncu diil diyebilceğiniz kişiler girmesin alınmasın. böylece güzel bi ortamda seviyeli saygılı düzeyli muhabbetler döndürerek oyun oynarız. cod2 forumunda pek çok başlığa yazdığım gibi burayada yazcağm ben cod2 oynamıorm cod4 oynuorm. bi sebepden dolayı yaklaşık 1 hafta x - fire da takıldıkdan (hatta kastıkdan sonra dielim 1 hafta boyunca maç tch gibi clanlarla karma maçlar fln...) osn ye döndüğümde herkes bana hile demeye başladı ve farkettimki oyuncuların "oyun bilgileri" çok zayıf o günden sonra soudum diyebilirim daha az girer oldum osn den oyunlara ama bu dediğim gibi bi uygulama olursa elite 1-2 server oldukdan sonra seve seve gelirim gene bu ortama
NOT: yanlış anlaşılmasın kimsenin kişiliği hakkında rencide edici yada ters bi sözüm yoktur sadece oyun oynamakla becerileriyle ilgili kişisel düşüncelerimdir. Yorum yapmak zorunda diilsiniz katılmazsanız katılırsınız ama saygı gösterilmeli. gaming zor iştir kasana yapana saygı duyarım
Your hopes are my games... |
| |
| Tümgeneral |  | 08 Mayıs 22:44 %0 | |
|
Gerçekten çok yazık bir örnek vereyim;
-Biz bu mahalleye yeni taşındık şurada duran adam bana terso bakıyor kıracam kafasını artist bu ya.
-Ohoho sen yenisin herhalde o bu mahallenin rütbeli başkomseri.
İnsanların bırakın oyun tecrübesini hayattaki rütbesinin farkında değilsek yorum yapmayalım.
Saygılarımla |
| |
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 23:40 (09/05, 13:20) %0 | |
|
GThief.
Ailece severek izliyoruz.
BaF-3oN' |
| |
| Tuğgeneral |  | 09 Mayıs 01:33 %0 | |
|
bu gidisle osnde hile kullanmayan kalmayacak en azından adı hileciye cıkmayan
ne sag ne sol yasasın alkolll ... |