Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
28/08/08 19:06 Toplam 266 oyuncu 51 sunucu 894 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: 1. oynasana cod4 turnuvası

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Mayıs 18:54 %0
alıntı:
Gönderen: -ShuTTer-

Açık adres verirsen zaten yakın oturuoruz bakkaldan 2 ekmek bi süt yollarım sana

birader japonların bi sözü wardır bilirmisin? "kendini gösteren çivi, çekici yer" diye

bide amerikalıların bi sözü war "stfu"

Your hopes are my games...

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

08 Mayıs 19:04 %0
2. tur maclari aciklanmistir

Q_Q
Oyuncu
08 Mayıs 20:38 %0
lan brk ben akrap olum ma c cuma carsamba deil düzelt onu bu arad server ney? söliçem demiştin

<MS|MuRtY(@N>
Albay
Albay
09 Mayıs 14:45 %0
Try2Cutme hll olsun senn konu sabit olan konulardan daha fazla cvp aldı sevin la

bL!/\/C|-|_6
MS|Murtycn

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

09 Mayıs 22:25 %0
jFa-c4 maçını jFa kazanmıştır tebrik ederiz

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
10 Mayıs 10:35 %0
dLt vs 4D :S ya allahım istemediğim tek eşleşme benim için en zor eşleşme

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

10 Mayıs 11:44 %0
alıntı:
Gönderen: -ShuTTer-
dLt vs 4D :S ya allahım istemediğim tek eşleşme benim için en zor eşleşme

Aaa dooru lam xD hangi tarafi satcan bakalım xD

ByCHOSEN
Oyuncu
10 Mayıs 16:18 %0
Np heryuakrda yenecegimiz için problem yok be shutterım önemli olan xfire maclarımız

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

11 Mayıs 22:10 %0
alıntı:
Gönderen: ByCHOSEN
Np heryuakrda yenecegimiz için problem yok be shutterım önemli olan xfire maclarımız

ins 4d alir xD

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
11 Mayıs 22:14 %0
ee biz yendik sizi beklioz amma yawaşsnz... lol

cRossfireX
Oyuncu
11 Mayıs 22:24 %0
photoshop kullanmasını bilen varmı ?? 1. webspell site kurarım photoshop ile de yazılşarı değiştiririz bunun gibi
http://kodklan.ko.funpic.org

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
12 Mayıs 00:38 %0
güzel konsept olmş

ByCHOSEN
Oyuncu
12 Mayıs 12:06 %0
Lem zaten ShutteeR bizim clanda turnuvalarda onalrda oyniyacagim dedi tamam dedik maksat muhabet öyle yenmekmiş havaymış civaymış megolamanlıkla işimiz olmaz! 4D clanı çalısrsa iyi bir clan olur ama serverları yok we pek sık araya gelemiyorlar.

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
12 Mayıs 22:49 %0
bende rd dym ama rd-dignitas maçnda dignitas da oynycam söz verim mick e ayıp olur sonra ben oynarsam biraz şansı olabilir dignitas ın çekişmeli geçsin bari

|4D|HUNTER
Orgeneral
Orgeneral
13 Mayıs 11:30 %0
alıntı:
Lem zaten ShutteeR bizim clanda turnuvalarda onalrda oyniyacagim dedi tamam dedik maksat muhabet öyle yenmekmiş havaymış civaymış megolamanlıkla işimiz olmaz! 4D clanı çalısrsa iyi bir clan olur ama serverları yok we pek sık araya gelemiyorlar.

evet doğru bir gözlem.biz ilk turu bile geçiçeğimizi zannetmiyorduk sürpriz oldu anlamadık şu sıralarda benim internetim yok.türk telekomdan geldiler kabloları kestiler "bunlar apartmanın içine girecek" diyip gittiler.bizim takımda toplanamıyor şu sıralar galiba haberim yok ama bilmiyorum.kısacası pek çalışamıyoruz.chosen doğru söylemiş maksat muhabbet iyi oyunlar

secondx-4-
Korgeneral
Korgeneral
13 Mayıs 12:56 (13/05, 12:57) %0
kodlarin yenilmesine sevindim .. iyi olmuş yenilmeleri ( RD klanını tebrik ederim..

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

13 Mayıs 16:58 %0
alıntı:
Gönderen: secondx-4-
kodlarin yenilmesine sevindim .. iyi olmuş yenilmeleri ( RD klanını tebrik ederim..

dasdasd Çok açık konustun be xD

ByCHOSEN
Oyuncu
13 Mayıs 17:36 %0
4D uurcan görmezden gelior msjları hadi hayırlısı gün belirleyelim diorum webu hafta sonuna kadr olmalı bukadar kişi sizi bekelyemez 4d

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
13 Mayıs 20:15 %0
Biz maç için hazırız Chsen bey
ahaha
4D de oynicam kaybetmemiz olası ama kendi takımıma karşı oynamak da bi zevkli olacak canım

|4D|Uurcan
Albay
Albay
13 Mayıs 21:59 %0
alıntı:
4D uurcan görmezden gelior msjları hadi hayırlısı gün belirleyelim diorum webu hafta sonuna kadr olmalı bukadar kişi sizi bekelyemez 4d

kaç gündür beri internete giremiyorum ne yazıkki ugurcum , atölyeye gittiğim için bu sıralar haddinden fazla , meşgulum... Hatırlarıtırmkı ben senden en son haber bekliyordum " fallen'a sorayım ben sana dönerim" demenden bahsedyiroum , eyer bu kadar aceleniz varsa ve bu kadar hırsı ile isiniz 1. olmak için bilinki biz burada eğlencesine oynuyoruz , ve şevkinizi kırmamak için size teklif edebilirim 4D'nin geri çekilmesini cidden hiç önemli değil bu benim için.

Ama takım arkadaşlarım bu trunuvada yer elde etmek çok sitiyorlar ve bende bunun için çaba gösteremeye çalışıyorum elimden geldiğincec lakin online olamıyan adamlarla hatırlatırım ki maça ÇI-KA-MAM !

Mac cuma akşam saat 8 de olsun ya tek çıkarım yada dostlarım yanımda olur , al mac saati ve yeri uurcum.

matrixinyigeni
Oyuncu
14 Mayıs 12:19 %0
Bende katılmak istiyorum benide alın bir klana vs çok iyi oynarım merak etmeyin...

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Mayıs 16:50 %0
alıntı:
Gönderen: matrixinyigeni
Bende katılmak istiyorum benide alın bir klana vs çok iyi oynarım merak etmeyin...

asfasfsa nedir bu yigenlerden cektiğimiz :d bknz: vasilininyigeni asfsafasf :d sağa sola küfür eden ve oyunu bildiğini sanan bi tip.Sendemi olesin yiğen yaw : )

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;)

<cL>Eshkiya
Yüzbaşı
Yüzbaşı
14 Mayıs 20:03 %0
alıntı:
Gönderen: |4D|Uurcan

kaç gündür beri internete giremiyorum ne yazıkki ugurcum , atölyeye gittiğim için bu sıralar haddinden fazla , meşgulum... Hatırlarıtırmkı ben senden en son haber bekliyordum " fallen'a sorayım ben sana dönerim" demenden bahsedyiroum , eyer bu kadar aceleniz varsa ve bu kadar hırsı ile isiniz 1. olmak için bilinki biz burada eğlencesine oynuyoruz , ve şevkinizi kırmamak için size teklif edebilirim 4D'nin geri çekilmesini cidden hiç önemli değil bu benim için.
Ama takım arkadaşlarım bu trunuvada yer elde etmek çok sitiyorlar ve bende bunun için çaba gösteremeye çalışıyorum elimden geldiğincec lakin online olamıyan adamlarla hatırlatırım ki maça ÇI-KA-MAM !
Mac cuma akşam saat 8 de olsun ya tek çıkarım yada dostlarım yanımda olur , al mac saati ve yeri uurcum.

Maca kimse gelmezse sen sole biz seni tek basina cikartmayiz.Gerekirse pasalar gibim beraber oynar ve Allah'in izniyle maci aliriz.(Osn dayanismasi )

|4D|Uurcan
Albay
Albay
16 Mayıs 13:42 %0
alıntı:
Gönderen: <cL>Eshkiya

Maca kimse gelmezse sen sole biz seni tek basina cikartmayiz.Gerekirse pasalar gibim beraber oynar ve Allah'in izniyle maci aliriz.(Osn dayanismasi )

teşekkür

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
16 Mayıs 18:58 %0
eee bizim takım nerde ya! 4D ler !!!

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 10 11 12 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: