Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
24/07/08 08:48 Toplam 20 oyuncu 54 sunucu 469 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Yazı nasıl değiştirilir ??

Kenjori76
Oyuncu
03 Mayıs 14:03 %0
http://img229.imageshack.us/img229/6506/headeryx9.jpg

Beyler Yukarıdaki Resimde Clanname Fln Yazıyor Bakıyorum Bazıları Yazıları Değiştiriyor Ama Nasıl Yapılıyor Bende Bilmiyorum Resim Bozulmadan Yazı Nasıl Değiştirilir Bilen Varsa Yardım Etsin

saint.knight
Oyuncu
03 Mayıs 17:52 %0
resimin , fotoşop dosyası olanı bulunur ve text metninden değiştirilir.

#gF#Mojito*
Tuğgeneral

Tuğgeneral

GoreFest

06 Mayıs 23:49 (06/05, 23:59) %0
saint.knight photoshop dosyası derken .psd dosyalarından bahsetmiş .psd dosyaları senin photoshopdaki yaptigin çalışmayı saklayıp obur gün aynı yerden devam etmeni saglar yani üzerine yazı yazıdın şeyi obur gün tıklayıp değiştirebiliyorsun..
ama bence internette bunun .psd lerini degilde yazisiz sade modlarını veriyorlardır onun ustune millet yazıyordur belli olmaz

edit: bir yolu daha var bunu buldugun sitede editor olması alzım oraya istedigin isimleri yazıyorsun onlar bu resim uzerine site uzerınden uygulanıp sana gösteriliyor..
araştır işte kardeş baya kafa yordum
alıntı:
Gönderen: saint.knight
resimin , fotoşop dosyası olanı bulunur ve text metninden değiştirilir.

cRossfireX
Oyuncu
07 Mayıs 17:52 %0
mojito bende sana bir mesaj yolladım bakarsan sevinirim

alıntı:
Gönderen: pS>Mojito*
saint.knight photoshop dosyası derken .psd dosyalarından bahsetmiş .psd dosyaları senin photoshopdaki yaptigin çalışmayı saklayıp obur gün aynı yerden devam etmeni saglar yani üzerine yazı yazıdın şeyi obur gün tıklayıp değiştirebiliyorsun..
ama bence internette bunun .psd lerini degilde yazisiz sade modlarını veriyorlardır onun ustune millet yazıyordur belli olmaz
edit: bir yolu daha var bunu buldugun sitede editor olması alzım oraya istedigin isimleri yazıyorsun onlar bu resim uzerine site uzerınden uygulanıp sana gösteriliyor..
araştır işte kardeş baya kafa yordum

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: