Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
24/07/08 12:00 Toplam 163 oyuncu 54 sunucu 1135 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sd 12

^^31$erasker
Albay
Albay
07 Mayıs 10:53 %0
SD 12 yi neden bos birakiyosunuz arkadaslar istediginz mapi secebiliyosunuz ve voice var rütbede 4-5 saat oynasanız girecbilecek seviyeye gelirsiniz neden girmiyosunuz (RED haric)

^1Sh!t|^9MeTaL
Üsteğmen
Üsteğmen
07 Mayıs 13:01 %0
napalım ab bilrisin oranın yerlilerindendik saolsun osn rutbe yi bir düşürdü soğuttu siteden

^1//^7RedLiFe.
True False

07 Mayıs 13:07 %4
O server artık belirli kişilerin akşam vakitlerinde girdikleri Kendi zevklerine göre kurallar mapler vs vs koydukları bi server oldu güme giden yine biz olduk..

alıntı:
Gönderen: TF|^4$er^7AsKer.
SD 12 yi neden bos birakiyosunuz arkadaslar istediginz mapi secebiliyosunuz ve voice var rütbede 4-5 saat oynasanız girecbilecek seviyeye gelirsiniz neden girmiyosunuz (RED haric)

KirMan.
Albay
Albay
07 Mayıs 14:15 %0
alıntı:
Gönderen: TF ^1| ^7RedLiFe
O server artık belirli kişilerin akşam vakitlerinde girdikleri Kendi zevklerine göre kurallar mapler vs vs koydukları bi server oldu güme giden yine biz olduk..

kesinlikle katılıyorum....

Nassı gidio adamım?

Joaqui^9n^1.
Korgeneral
Korgeneral
07 Mayıs 14:40 %0
alıntı:
Gönderen: TF ^1| ^7RedLiFe

Hazır belirli kişilerin isteği üzerine kurallar ve mapler koyulan o servara bide 3 bomba yerine 1 bomba, sis, pomp gibi oyunu güzelleştirmeye yarayan faktörler de eklenseydi süper olurdu belki de o serverdan okadar oyuncu kaybetmezlerdi herseye rağmen. Suanki hali fahim... Oyuncu kazanalım derken oyuncu kaybettiler bence..

TF ^1| ^7ICU
Yarbay
Yarbay
07 Mayıs 16:12 %0
alıntı:
Gönderen: TF|^4$er^7AsKer.

4-5 saat mi

Hayat boş yaşa coş

^7WAR^1IOS
Oyuncu
07 Mayıs 17:12 (07/05, 17:13) %0
rütbe sisteminden dolayi giremiyoruz emmi 8-|

|PnS|*Pvt.Vasili
Albay
Albay

AbLe

07 Mayıs 17:46 %0
S.a Arkadaslar
ben vallah oynacam ama hiç yok adam yaa iste oyna ama yarbay giremiyo albay giriryo olda rütbe de yaa bende giriryo ama yok adam

^9||Po^8eT||
Tuğgeneral
Tuğgeneral
07 Mayıs 18:39 %0
Valla eskilerin olmadığı bir sd12'de oynamak cidden hiç istemiorum... bole herkes bir gır gır samatataydı ne güzel gülüp eğleniorduk ama artık sd12 bitti bence... Eski haline gelmesi de zor belki...!

BaFeoN.
Oyuncu
07 Mayıs 23:38 %0
Bitmez bitmez..

BaF-3oN'

solideray
Yüzbaşı
Yüzbaşı

[C@RSI]

08 Mayıs 12:47 %0
Arkadaşlar endişelenmeyin bence yazın oynasanada bir canlanma olur. Eskisi gibi olmasada yine biraz düzelme olur.

BaFeoN.
Oyuncu
09 Mayıs 00:44 %0
Hakkaten sd12 ye ne oldu ya kimse yok.
Topluca oyunu mu bıraktılar acaba.

BaF-3oN'

^1Meddah61
Tuğgeneral
Tuğgeneral
09 Mayıs 20:34 %0
gerçekten neden boş sd 12.yeni serverler çıkalı orda oynuyordum bende. şimdi girmek istiyoruz ama boş yoksa sd 9 gibi mi oldu?(Aman!)

snayper90
Yarbay
Yarbay
09 Mayıs 21:20 %0
rütbem yeterli olsa gircem ama 3 - 5 kişinin girmesiylede olmuyorki. eskiden böylemiydiii.

RE4LTURK
Albay

Albay
07 Haziran 14:12 %0
Alattin Haklısın da kardesim Ama Sd 12 ninde Eski Tadı Yoqqi:S

^7/SS/^1MiCCheCk
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

07 Haziran 14:17 %0
aynı seyleri bende söledim aynı cevaplar geldi..
esqi tadı yoq..

^^03Jamiroquai!
Albay
Albay
07 Haziran 15:20 %0
her akşam dolu abicim
boş demeyin
ben zor yer buluyorum

Bla Bla Bla... Yes,Dear!

xxkfyxx
Oyuncu
09 Haziran 23:30 %0
Eskilerdeniz Ne guzel oynardik ama osn artik saldi ve hizla oyuncu kaybetmeye calisiyor gibi once rutbelerdi simdide duyduguma gore sd 12 de gitmis yazik oluyor!

DarkTerror^1.
Oyuncu
09 Haziran 23:34 %0
Gelicem de rütbe yok. Her gün başkasının kullanıcısıysa geliorum ayıp oluyor millete. Şu anda sadece en dandik (dünyanin*) serverlara girebiliorm 5 dk tahammül edemiyorum o serverlara

^^00/SS/^8Creep*
Oyuncu
10 Haziran 00:11 %0
Akşamlari yer bulunca lotoyu tutturmuş gibi hissediyorum..

alıntı:
Gönderen: ^^33Jamiroquai!
her akşam dolu abicim
boş demeyin
ben zor yer buluyorum
Bla Bla Bla... Yes,Dear!

See ya in anotha life brotha!

xxkfyxx
Oyuncu
10 Haziran 11:13 %0
Eskidendi o server full olsa bile 1 2 saat beklerdim girmek icin sd12 ye baska server yok sanki ! Ah rutbe ahhhh

RE4LTURK
Albay

Albay
10 Haziran 13:33 %0
alıntı:
Gönderen: KuRaRiSe
Eskidendi o server full olsa bile 1 2 saat beklerdim girmek icin sd12 ye baska server yok sanki ! Ah rutbe ahhhh

Sen Bunda 3-4 Ay Oncelerini Diyosun.
Ozman Yuzbası Girebiliyordu Server E Biz Arkadaslarla Ayarlıyoduk Sever 17 e Kisiye Dusunce 3 Kisi Aynı Anda Baglana Tıklıyodu Ama 1 i Dısarda Kalıyodu. Bir Ozel Uye Arkadas Wardı O gıcıklık Yapıyodu Neysem 6-7 Ay Once O Server Kimleri Gordu Kimleriii
Biz Ne Kral Adamlarla Oynadık O Serveri Ozletim Bak Simdi

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: