Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/07/08 10:28 Toplam 106 oyuncu 55 sunucu 725 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: G. launcer için imza topluyorum

K4d1R*
Çavuş
Çavuş
03 Mayıs 22:48 %0
bencede GL kaldıRılsa cok iyi olur zaten coqu baska serverlarda gl yasak neden burdada olmasın

c.h4.t.L4.k
Binbaşı
Binbaşı

GoreFest

04 Mayıs 01:57 %0
GL kuLLanaNLarın Cogu DıKKat EdErsEnIz DahA 55LvL DııLLer
yanI BILMIYORLAR OYUNU ıLk bASdA bnDE sınIr olUyOrdUm AMa ARtıK soLE duSUnuOrum ARDasLAr GL kuLLanIor deMEkkI oyNAmAYı BıLmıYoR demeKKı SıLahIna GL takıLı olMAssa frAg yaPamıCAk Bn boLE dusuNuoRum ARtık Ise yarıyOr TaWsıYE eDErım..!!

________ [o_O]

yOk ArTık LebrOn JamES...!!

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
04 Mayıs 02:31 %0
alıntı:
Gönderen: jFa/c.h4.t.L4.k
GL kuLLanaNLarın Cogu DıKKat EdErsEnIz DahA 55LvL DııLLer
yanI BILMIYORLAR OYUNU ıLk bASdA bnDE sınIr olUyOrdUm AMa ARtıK soLE duSUnuOrum ARDasLAr GL kuLLanIor deMEkkI oyNAmAYı BıLmıYoR demeKKı SıLahIna GL takıLı olMAssa frAg yaPamıCAk Bn boLE dusuNuoRum ARtık Ise yarıyOr TaWsıYE eDErım..!!
_ [o_O]
yOk ArTık LebrOn JamES...!!

Gl kullanlara küfür eden;serverlarda gl yasak kardeşim diyip zaten oynamayı bilmeyen adamların keyfini kaçırmakta üstüne olmayan sen mi diosn bunları.Nirvanaya ermişşin gordugum kadarıyla :d snnde olgunlaştıgını gormek güzel : )asasfasfasd

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;)

irvine
Yüzbaşı
Yüzbaşı
04 Mayıs 13:07 (04/05, 13:43) %0
GL gerektiginde ve akilcil bir sekilde kullanilirsa eglenceli bile olabilir.. Ama insanimiz olayin suyunu cikarmakta geri kalmiyor ne yazik ki. Her durumda bunu bir stratejiden uzak tamamiyle avantaj olarak kullanilirsa, ozellikle burun buruna iken hic de keyfi kalmiyor bana kalirsa. Yabanci serverlarda, ozellikle orjinal serverlarda GL kullaniyorlar ve ben hic rahatsiz olmadim. Fakat nedense bizim serverlarimizda insan gibi kullanilmadigi kanaatindeyim. Kufurler ve hakaretlerin de kaynagi GL degil yine insanligimizdandir. Her oyunda sacma sapan konulardan cocukca sovusmelerden oyunun suyunu da cikaran zihniyetleri kinamak istiyorum. GL bir yana en buyuk tepkim asil bu davranislara olacaktir. Sanane.com zamaninda UT serverlarinda cok guzel bir grubumuz vardi ve oyundan cok keyif alirdik. Cod`u cok sevsemde bahsi gecen nefretle, dusmanca davranislar yuzunden olusan sorunlar daha da buyuyor. Konunun disina ciksam da GL`den ote bunlarin uzerinde de durmamiz gerekiyor. Stress atmaya gelirken, stress olmak hic akil kari degil. Surekli kavga gurultuden ziyade biraz anlayis biraz dost olmamiz gerekir birbirimizle.. Belkide kendimizle. Surekli onyargi, surekli savasarak insanlari sevmekten oteye, bambaska bir kulture dogru gidiyoruz toplum olarak. Bari bu sanal ortamda biraz olsun ortayi bulmak yonunde adim atalim da en azindan bir kacisimiz olsun bu ortam.. Sevgiler, saygilar.

<cL>SuFFiXeS
Yarbay
Yarbay
04 Mayıs 23:51 %0
Kalksin +1

SuFFiXeS Rullz

>>>>scaTMan<<<<
Yarbay
Yarbay
05 Mayıs 23:00 %0
herkes saçmalıyosun biz ne diyoruz sen ne diyosun gibi laf edicek ama bu gun şunu gördüm millet gl ye laf adıye ama rpg kullanmaktan kaçınmıyo aynı sey dıyıncede aynı sey dııl onda nişan alıyosun daha ustalık istiyo gibi saçma sapam şeyler sölüyo..
rpg yide yasaklayın gl yasaklanıyosa... ikise aynı amaca hizmet ediyo gl sallıyosun bi yre düşüyo etrafindakileri öldürüyo rpg de aynı şelikde adama direk nişan almıyo kimse ya arkadasindaki duava yada yere nişan alıyo buda başka bi konu gl gidecekse rpg de gitmeli...
yada 1 server daha acılmalı sadece bole sacma sapan coluk cocugun egelneceği frag yapabilecegi bi yer olur

WM|Ph0eniX*
Tümgeneral
Tümgeneral
06 Mayıs 13:59 %0
GL ****liğin simgesinden başka bişey değil dikkat edin spec e geçip izleyin o gl atanlar sadlece gl le adam öldürebiliyo bazen gl i bitince intihar edip yeniden gl le deli gbi adamlara saldıranlar war kullanmayın arkadaşım gösterin aim inizi görelim =)

KALDIRILSIN +1

I Don't Like BuLLet...

[rie]KoRNisanCi
Oyuncu
06 Mayıs 14:25 %0
bence kimse kimsenin kullandiği birseye karismamalı bu oyun en son teknoloji oyunu yani suanki teknoloji.Activision da olmayan bir seyi komamıs oyuna suan ki askeri sistemde cogu silahda gl var zaten.tabi u oyunda askeri oyun isde.Mesela air ve heli koymuslar gayette guzel olmus.Ben zaten bi elde 20-25 öluyorsam bunun en az 10u heli ve air.Kimse kimseye nie air kullaniorsun heli kullaniorsun demiyorda neden gl ye suc buluorsunuz.Uzatmayalım bence her silah serbest olmalı tabi arkadaslar gl kullanilmayan server actirabilirlerse güzel olur.

NOT: GL istemeyen call of duty2 oynasin

[rie]KoRNisanCi
Oyuncu
06 Mayıs 14:27 %0
he bide yazmayı unuttum bir sey var gl yasak olmamalı ama gl kllanmakda bebe işidir erkek gibi savasın

>W|T<SEZAR
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WiNd TaLkErS

06 Mayıs 16:57 %0
beyler imzalar bosa gider oynasana bu oyunu yeniden düzenleyemezki bu gerçeklesemez ama keske olmasaydı:s

sailor.92
Teğmen
Teğmen
09 Mayıs 22:19 %0
herkes böyle kafasına göre kural koyamaz gl gerçekte varolanm bişey ve savaslarda fln kullanılan bısı gayet gercekcı sadece kolay oluosunuz dıe kabullenemıosunuz bunu tabı herkes 55 level ı netten ındırıo ztn sora 5 leveldekı bırı tarafından gl ıle oldurulmek sıze batıo

rakibim007
Oyuncu
09 Mayıs 23:37 %0
evet CALLOFSEZAR a katılıyorum oynasana böyle birsey yapamazki bencede

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »
YanıtlaAlana Geri Dön