Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 12:53 Toplam 80 oyuncu 50 sunucu 710 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: 1. oynasana cod4 turnuvası

[WM]HellAngel
Albay
Albay
03 Mayıs 09:45 (03/05, 09:45) %0
Güzel yahu Rd fark atmıs =)

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

03 Mayıs 09:48 %0
Beyler lütfen maç saat ve günlerinize bakın sonra sorun çıkıyor klanlarla son dakkada . Onlarla uğraşmak zorunda kalıyorum .

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
03 Mayıs 15:03 (03/05, 15:04) %0
Bugün geçirdiğim ameliyat nedeniyle büyük ihtimalle pazar günü 4D deki arkadaşlarımı yalnız bırakıcam ...zaten turnuva için bişeyler katmaya gelmişken şimdi olmamak inanın beni çoküzdü... Ameliyat masasında narkozdayken resmen taktikleri turnuvayı düşündüm rüyalarını gördüm ben yarın orda olmalıydım ama olamiorum . sargılarım p.tesi günü çıkacak...Şu anda bile bilgisayarla uğraşmamam gerekirken uyumam gerekirken bunları yazıorum.

Pazar günü Takımımdan tek bir ricam olacak 4D den!! Bu maçı kazanın ...kazanın ki çalıştılşarımızın emeğinizin karşılıgını alın..kazanın ki 2. maçta sizlerle olabilim ...Hepinize başarılar..Bütün takımlara başarılar

<cL>TaMIsabeT
Çaresiz Lamerler

03 Mayıs 15:47 %0
alıntı:
Gönderen: -ShuTTer-
Bugün geçirdiğim ameliyat nedeniyle büyük ihtimalle pazar günü 4D deki arkadaşlarımı yalnız bırakıcam ...zaten turnuva için bişeyler katmaya gelmişken şimdi olmamak inanın beni çoküzdü... Ameliyat masasında narkozdayken resmen taktikleri turnuvayı düşündüm rüyalarını gördüm ben yarın orda olmalıydım ama olamiorum . sargılarım p.tesi günü çıkacak...Şu anda bile bilgisayarla uğraşmamam gerekirken uyumam gerekirken bunları yazıorum.
Pazar günü Takımımdan tek bir ricam olacak 4D den!! Bu maçı kazanın ...kazanın ki çalıştılşarımızın emeğinizin karşılıgını alın..kazanın ki 2. maçta sizlerle olabilim ...Hepinize başarılar..Bütün takımlara başarılar

Adam öle bi konuştuki karşıma 4D gelse bilerek yenilirim : /

|The|Boss|
Tuğgeneral
Tuğgeneral
03 Mayıs 15:47 %0
E BU 4D DE KİM KALDİ Kİ MAC EDECEK :d BİRİ HASTA DİĞERİ ASKERE GİDECEK :d KARDEŞİM GEÇMİŞ OLSUN CAN SAĞLIGI BIR OYUNDAN DAHA ÖNEMLİDİR DAHA NİCE TURNUVALAR OLUR ONLARA KATILISIN

|4D|HUNTER
Orgeneral
Orgeneral
03 Mayıs 16:00 %0
alıntı:

abi çok geçmiş olsun,4d yi yemişim sana bişi olmasın

|4D|Uurcan
Albay
Albay
03 Mayıs 16:10 %0
alıntı:

Çok geçimiş alphancım , |4D| olarak elimizden geleni ardımza koymuyacağımızı sende biliyorsun.

Allah nasp ederse gorefest'le olan maci güzel skorlarla bitirmek bizim dileğimizde.

Lakin yukarda Boss'un da dediği gibi ; robinson çalışıyor olacak , az_pilav şu an izmirde , bezgin panda kim bilir nerelerde beni msn' ekliyecekti hala eklemedi bile eh bide sende yoksun allah kerim diyorum B planına bi geçiş yapmanın vakti geliyor böylelikle biraz zorlu olacak bu maç bizim için...

Tekrar çok geçmiş olsun.

acitmiyicam
Tümgeneral
Tümgeneral
03 Mayıs 16:45 %0
zt4life klanı katılsa 1 raund bile vermez hiçbir takıma türkiye şartlarında çok iyi bir klan tabi onlarıda yenenler varmış.bende işe girdim 1 aydır degil cod pc e el süremedim paslanmışımdır şimdi pc yide sattım zaten cafeden yazıyorum.

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
03 Mayıs 17:30 %0
alıntı:

çok çok geçmiş olsun kardeşim...
alıntı:
Gönderen: acitmiyicam
zt4life klanı katılsa 1 raund bile vermez hiçbir takıma türkiye şartlarında çok iyi bir klan tabi onlarıda yenenler varmış.bende işe girdim 1 aydır degil cod pc e el süremedim paslanmışımdır şimdi pc yide sattım zaten cafeden yazıyorum.

çok iddialı konuşma acitmiycam yedirirler o lafları zT yle maç attık onların map inde 4 el aldık ama şöle bişi war bizim 5. oyuncumuz cod4 oynamaya başlayalı 24 saat olmamıştı daha evet adama cod4 yukledik oyunu açtı ve zt maçına çıktı daha önce cod2 de oynamamıştı yani bi bakıma 5 kişiye karşı 4 kişi mücadele ettik... ve onların map inde 4 el aldık ...

For when we march, your sword rides with me.

<cL>Eshkiya
Yüzbaşı
Yüzbaşı
03 Mayıs 20:57 %0
Mermi yuvarlak silah düz hiç belli olmaz bu işler bi bakmışsın en iyi oyuncu bile picaklanmis

WM|JunCarL0s
Albay
Albay
03 Mayıs 21:04 %0
cl ler bizim mac noldu yaf

WM|JunCarL0s
Albay
Albay
03 Mayıs 21:10 %0
yaff bide bn mac sunucusuna girdiim zmn invalid key dio naapayım bn

Sendoh
Oyuncu
03 Mayıs 21:24 %0
Acıtmıyıcam'ın nicki 'Espiriyapmıyıcam' olarak değişmeli derim ^^

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

03 Mayıs 23:31 %0
cL vs R&G mac sonucları fallenleaves in konusuna eklenmiştir.Maçı kazanmış bulunuyoruz. R&G ye teşekkür ediyoruz

acitmiyicam
Tümgeneral
Tümgeneral
04 Mayıs 17:13 %0
alıntı:
Gönderen: Sendoh
Acıtmıyıcam'ın nicki 'Espiriyapmıyıcam' olarak değişmeli derim ^^

sendoh alirim tufegini

tek rakibim sendoh

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
04 Mayıs 18:55 %0
alıntı:
Gönderen: acitmiyicam

sendoh alirim tufegini
tek rakibim sendoh

ahaha tek rakibin sendoh sa bana rakip bile olamazsın o zaman

>c4>by akrap
Oyuncu
05 Mayıs 13:51 %0
beyler dün aksam oynanan macta feci sekilde kötü baslayıp baya gı farkla yenilirken mac berabere sonlanmıstır ilkmap tabiki diyeceksiniz neden 2 ci map oynanmadı çünkü admin yoktu oyunda ve rakip klan da kendi istedikleri map acılmayınca kabul etmediler(haklılar tabi burda) yane oynanan ilk map12-12 bitmistir 2 ci map oynanamadıgından mac uzatılmıstır turnuva düzenlienlere duydrulur
yahu madem düzenlionuz nerde admin macı izliyecek hakem nerde yarıda gelip gidiorlar olmazki map deiscek kimse yok iş yapıorsanız lütfen düzgün yapın

#gF#Allenpo
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

05 Mayıs 14:33 %0
alıntı:
Gönderen: >c4>by akrap
beyler dün aksam oynanan macta feci sekilde kötü baslayıp baya gı farkla yenilirken mac berabere sonlanmıstır ilkmap tabiki diyeceksiniz neden 2 ci map oynanmadı çünkü admin yoktu oyunda ve rakip klan da kendi istedikleri map acılmayınca kabul etmediler(haklılar tabi burda) yane oynanan ilk map12-12 bitmistir 2 ci map oynanamadıgından mac uzatılmıstır turnuva düzenlienlere duydrulur
yahu madem düzenlionuz nerde admin macı izliyecek hakem nerde yarıda gelip gidiorlar olmazki map deiscek kimse yok iş yapıorsanız lütfen düzgün yapın

by akrap bende senin gibi düşünüyodum normal olarak ama arkadaşlarada hak vermek lazım ; işi çıkan baya bi arkadaş vardı dün sanırım,iletişim kopukluğu oldu aramızda ; yoksa admin yada hakem arkadaşların kötü bir niyeti yada vurdumduymazlığı yoktur.
haftaya bir gün ve saat belirlersek telafi edileceğine inanıyorum

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
05 Mayıs 15:30 %0
Benim kuzenım ewlenıodu pc basında olamazdm.dier arkları bılmıorm ama bılerek yapılan birşey değil.önümzdeki hafta sonu geri kalan maçlar atılır ve sorun çıkmaz emin olabıırsınız.Son surat turnuvaya dewam : )
Not:Haftaya bulusmada klanlar gelirse onlıne deıl dırek cafeden Landan yaparız daha super olur asfsafassf

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;)

<cL>SuFFiXeS
Albay
Albay

Çaresiz Lamerler

05 Mayıs 16:37 %0
kibrisa bilet yollain bende gelicem landan :ADSASAS

SuFFiXeS Rullz

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

05 Mayıs 17:51 %0
Ertelenen maçların tarhileri eklendi .

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
06 Mayıs 06:34 %0
kral çıplak

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Mayıs 06:01 %0
ee şimdi 1. ye ödül de yok şevkim kırıldı

Your hopes are my games...

-ShuTTer-
Tuğgeneral
Tuğgeneral
07 Mayıs 09:44 %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves
ee şimdi 1. ye ödül de yok şevkim kırıldı
Your hopes are my games...

Açık adres verirsen zaten yakın oturuoruz bakkaldan 2 ekmek bi süt yollarım sana

<Cs>mUStY*
Oyuncu
07 Mayıs 13:08 %0
jfa kazanıcak maçlarda yokum ama jfa daki herkeze inanılmaz güveniyorum en büyük justice for all

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 9 10 11 12 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: