Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/07/08 01:37 Toplam 141 oyuncu 55 sunucu 491 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Func surface nedir nasildir tavsiye vb....

ZEbani.
Çavuş
Çavuş
04 Mayıs 20:06 %0
bu mouse pad iimidr yakında almayı dusunuorum ozellilkleri nedir logitech mx518 le iyi bi 2li olurmu? bez mouse pad olarak en onerirsiniz ? simdiden tesekkurler

Tora

04 Mayıs 21:20 %0
Func muhteşemdir, 2003'ten beri kullanıyorum fakat artık yeni modelleri çıktı. Her modeli iyi değil. Pürüzsüz ve pürüzlü 2 yüzü olan kauçuk 1030 modelini alırsanız iyi olur.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

ZEbani.
Çavuş
Çavuş
05 Mayıs 08:56 %0
tora sen gene yetistin saol ama bunun satıldıgı bi ste gormedim internette sen biliomusun?

Fatal1ty*
Albay
Albay

WiNd TaLkErS

05 Mayıs 14:42 (05/05, 14:42) %0
http://www.hepsiburada.com/

kesinlikle güvenilir.Bilgisayarımın çoğu parçasını burdan aldım.Func varmı bilmiyorum ama mause pad oldugunu biliyorum.Bilgisayar bölümüne gir yukarıda arama butonu var oraya mouse pad yazarsan çıkacaktır.

By FaTaL

ZEbani.
Çavuş
Çavuş
05 Mayıs 15:14 %0
tesekkurler fatal baktım hepsiburadaya bulamadım sahibinden die sitede buldum 50 ytl olması lasım karar kıldım alıcam

Tora

05 Mayıs 17:50 %0
Kendi sitesinde satılıyor fakat gönderim ücreti kendisinden pahalı.
func.de
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
06 Mayıs 10:23 %0
alıntı:
Gönderen: ZEbani.
tesekkurler fatal baktım hepsiburadaya bulamadım sahibinden die sitede buldum 50 ytl olması lasım karar kıldım alıcam

sahibinden com genelde 2.el ürün bulunur sifirlarinin orjinal olma konusu ise tartisilir..

saint.knight
Oyuncu
06 Mayıs 15:47 %0
olm 3 lira ya mis gibi kocaman kumaş pedler var kadife pantolon gibi CORT diye kayıyo maus

ZEbani.
Çavuş
Çavuş
06 Mayıs 15:57 %0
alıntı:
Gönderen: saint.knight
olm 3 lira ya mis gibi kocaman kumaş pedler var kadife pantolon gibi CORT diye kayıyo maus

walla en son ole yapcam heralde bez olarak steelpad qck onerdiler ondan alcam bulamassam ytl dedigin gibi bisii alcam

Mojito*
Albay

Albay

GoreFest

06 Mayıs 23:44 (06/05, 23:46) %0
ben steel pad alicam onerirm. bu arada sadece ortaya soyluyorum arkadaşlar sonuçta bu bir oyun ve yetenek meselesi her ne kadar taktige vb. çalışırsa çalışsın kapasitesi bir yere kadar olan adam orada kalacaktir ustune çıkarırsanız işlemcisi yanar
yani bunu soylememin sebebi boyle mouse pad alarakdan fraginize +10 20 daha ekleniyor sanmayin..
profesyonel bir mouse varsa ancak pad alımında dikkat edilmesi gerekilir ki profesyonel mouse alan oyuncuda zaten enayi degilse iyi oynuyordur..
bende g5 var konu açtım mod. arkadaşlar yardımcı oldular saolsunlar steelpad de karar kıldım g5 i olanlarada öneriyorum diger mouse lari bilmem.. sonuçta pad uzerınde mouse un kaymasından çok mouse un lazerininde o pad yüzeyini iyi okuyabilmesi lazım diye düşünüyorum..

ZEbani.
Çavuş
Çavuş
10 Mayıs 02:28 %0
alıntı:
Gönderen: pS>Mojito*
ben steel pad alicam onerirm. bu arada sadece ortaya soyluyorum arkadaşlar sonuçta bu bir oyun ve yetenek meselesi her ne kadar taktige vb. çalışırsa çalışsın kapasitesi bir yere kadar olan adam orada kalacaktir ustune çıkarırsanız işlemcisi yanar
yani bunu soylememin sebebi boyle mouse pad alarakdan fraginize +10 20 daha ekleniyor sanmayin..
profesyonel bir mouse varsa ancak pad alımında dikkat edilmesi gerekilir ki profesyonel mouse alan oyuncuda zaten enayi degilse iyi oynuyordur..
bende g5 var konu açtım mod. arkadaşlar yardımcı oldular saolsunlar steelpad de karar kıldım g5 i olanlarada öneriyorum diger mouse lari bilmem.. sonuçta pad uzerınde mouse un kaymasından çok mouse un lazerininde o pad yüzeyini iyi okuyabilmesi lazım diye düşünüyorum..

tqbiiki yetenek kapasite meselesi ama neden alınmasın kı ortaya konusmussun saten belrttıgın gıbı alınmadım ama pro mouse ve pro mouse pad ,pro olmakla alakası yok bence herkes alabilir oyun tarzıyla rahat etmekle alakalı noob olsa bıle ımkanı warsa alabılır nolcak kı steel pad i arastırdım mx518 almayı dusunuom uyumluluk arastırım oyusden yarıdımcı oldun eyv..

Mojito*
Albay

Albay

GoreFest

11 Mayıs 01:45 (11/05, 01:46) %0
mx518 aklimda guzel bir mouse diye kaldi ama ben sana g5 oneririm ucuzladi bu aralar ben aldigimda 130 ytl di simdi 110 100 lere düştü..
zaten bu mouse uzay gemisi gibi ağırlık takma yeri var ben fazla öküzizorus bir insan oldugum için mousu uçurabılıyorm o yuzden fazladan biraz daha agirlik taktim sanirim agirlik kabi ile bu 1 2gram daha çıkıyordur ama emin ol çok buyuk farki var en azıdan benım oyunuma yarari oldu
alıntı:
Gönderen: ZEbani.

tqbiiki yetenek kapasite meselesi ama neden alınmasın kı ortaya konusmussun saten belrttıgın gıbı alınmadım ama pro mouse ve pro mouse pad ,pro olmakla alakası yok bence herkes alabilir oyun tarzıyla rahat etmekle alakalı noob olsa bıle ımkanı warsa alabılır nolcak kı steel pad i arastırdım mx518 almayı dusunuom uyumluluk arastırım oyusden yarıdımcı oldun eyv..

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön