Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 00:55 Toplam 101 oyuncu 50 sunucu 524 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Kulaklık sorunu

Dynasty?
Teğmen
Teğmen
04 Mayıs 14:14 (04/05, 14:16) %0
Arkadaslar bende Philips in SBC HP200 model kulaklıgı var kulaklıgı pc ye takdıgım zaman sesi az veriyor ama Vcd ye taktıgım zaman nerdeyse normal pc speaker leri kadar ses cıkarıyor bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim abi şu denetim masasından olan ses ayarları hepsi en son da orda sorun yok sanırım simdiden Teşekkürler..

Geniş ve loş bir yer istersen sende bir ugra doğru yanlış iyi kötü herkes orda (tıpkı oynasana.com gibi)

Fatal1ty*
Oyuncu
04 Mayıs 16:08 (04/05, 16:09) %0
bende de SBC-HP 250 var.bnde de oluyo o bn söle çözdm.3tane ses çıkışı var onun birisi mikrofon.diger 2 sinden 1 si az ses veriyo.digerine yakınca gzl ses geliyo.bi dene istersen...

By FaTaL

Dynasty?
Teğmen
Teğmen
04 Mayıs 16:29 %0
bilgisayarın girişlerinimi diyorsun taktım ama olmadı eger onlarsa

alıntı:
Gönderen: ^9KoD|^1FaTaL
bende de SBC-HP 250 var.bnde de oluyo o bn söle çözdm.3tane ses çıkışı var onun birisi mikrofon.diger 2 sinden 1 si az ses veriyo.digerine yakınca gzl ses geliyo.bi dene istersen...
By FaTaL

Geniş ve loş bir yer istersen sende bir ugra doğru yanlış iyi kötü herkes orda (tıpkı oynasana.com gibi)

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
04 Mayıs 18:52 %0
ses özelliklerinden gelismis seceneklerinden boostun acik olup olmadigina bakin acik ise kapatin mikrofon arttirma diyede yazabilir

Fatal1ty*
Oyuncu
04 Mayıs 22:00 %0
alıntı:
Gönderen: TxS16^1|Dynasty
bilgisayarın girişlerinimi diyorsun taktım ama olmadı eger onlarsa

evet onları diyodum.bende öyle düzeliyor.

By FaTaL

Dynasty?
Teğmen
Teğmen
05 Mayıs 14:00 %0
bir degişiklik olmadı hocam sadece bass azalıyor

alıntı:
Gönderen: FoR | B u R o
ses özelliklerinden gelismis seceneklerinden boostun acik olup olmadigina bakin acik ise kapatin mikrofon arttirma diyede yazabilir

Dynasty?
Teğmen
Teğmen
05 Mayıs 14:01 %0
abi olmuyor

alıntı:
Gönderen: ^9KoD|^1FaTaL

evet onları diyodum.bende öyle düzeliyor.
By FaTaL

Dynasty?
Teğmen
Teğmen
12 Mayıs 12:46 %0
abi yardım yokmu :S :(

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: