Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 01:47 Toplam 117 oyuncu 56 sunucu 446 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: En iyi dip çi?

^1N0 ^7SuPR!^1S3
Yarbay
Yarbay
04 Mayıs 11:44 (04/05, 11:44) %0
Valla ben dün oynadım ve baya iyi bıldugum PUNCH diyorum.Ama 2 dip benden yedi (Kazara )

^^11P^9anze^1R
Yüzbaşı
Yüzbaşı
04 Mayıs 11:48 (04/05, 11:49) %0
dün xfire da leningradtta sadece kanaslıda 45 dipcik attım yeterlimi 25 dakka yaniiii bennn

Jyri
Korgeneral
Korgeneral

Mortars

04 Mayıs 11:50 %5
Hediyelik misin birader?
Başka konumu bulamadın açacak?-En iyi sniper kim,en iyi mp44 kim,en iyi zıplayan kim,en iyi pusan kim-
Biraz mantıklı olun yaa dikkat çekmek için abuk subuk konular açıyosunuz insaf!

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
04 Mayıs 12:32 %0
alıntı:
Gönderen: ^1panzer-^5ezer
dün xfire da leningradtta sadece kanaslıda 45 dipcik attım yeterlimi 25 dakka yaniiii bennn

kardesim kac tane dip atıgın önemli diel ona bakarsan toujanede diple 93 yapmıstım en ii benim ozman

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

04 Mayıs 13:18 %0
iori doğru söylemiş günlerdir saçma sapan konular açıyorsun.amacın neyse artık...

^4//^7RedLiFe.
True False

04 Mayıs 14:17 %0
En hızlı Koşan kim????Böyle bi topic açmayı düşünüyorum ama kesin silerler o yüzden boş verelim...

ICU
Albay
Albay
04 Mayıs 14:31 %0
alıntı:
Gönderen: TF ^1| ^7RedLiFe
En hızlı Koşan kim????Böyle bi topic açmayı düşünüyorum ama kesin silerler o yüzden boş verelim...

Benim aklımda da "en iyi zıplayan kim" vardı...

Hayat boş yaşa coş

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

04 Mayıs 14:47 %0
en iyi çömeleni ben açcam ona göre.

^2SupeRMan*
Tümgeneral
Tümgeneral
04 Mayıs 14:48 %0
En ii dip atan Paşa Dedem

Kurtuluş Savaşında bayağı ii dipçiymiş öle derler hatta Atatürkün bi konuşmasındada var

^^11P^9anze^1R
Yüzbaşı
Yüzbaşı
04 Mayıs 16:52 %0
alıntı:
Gönderen: [CSR]Poyri*F~S5

kardesim kac tane dip atıgın önemli diel ona bakarsan toujanede diple 93 yapmıstım en ii benim ozman

öyle diyorsan öyledir rafık yalnız benim sistemle seninkisi aynı deil onu bilesin 128 ekran kartı 512 ram 2.4 ghz işlemci gelde bu bilgisayarda oyna bi bomba düştümü ekran donuyor

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
04 Mayıs 16:55 %0
bende onu zaten ablamın laptopunda yapmıstım düsk ayarlda zor 60ı görüo vede fps azcak daha rahat dip atıyorum ben

^^40hL|^9RaVeN
Korgeneral
Korgeneral

Unknown Clan

04 Mayıs 17:32 %0
msn adresim night_flyer91@hotmail.com bos bir server da dip kapısmak isteyen varsa soylesinn...

^^0Son ^1Osmanl!
Korgeneral
Korgeneral

D!kKaT

04 Mayıs 18:46 (04/05, 18:46) %0
en iyi tırt konusu bnm
ayrıca en ii dipçi darkterror ve fernando ama dark derim

Jyri
Korgeneral
Korgeneral

Mortars

04 Mayıs 18:46 (04/05, 18:47) %0
Ya ne halin varsa gör birader.Amma çok konuştun.Abuk subuk konular açmaktan tut çocuk çocuk hareketlerin saymakla bitmiyo.çenende konuların kadar düşük.Beni dağıtmışşsın.All rifleye beklerim...
Beni bilen bilir senide yokluğumla yenerim!!!

alıntı:
Gönderen: ^2DE^1-x-^2TER
İORİ ve Kacak sizi alır corba yaparım.Yasınız kadar konusun zırto lar. ..İORİ senin demekki yaran var gocunuyorsun..Bir ara oyunda seni fena dagıtmıstım gecmedi galiba.
VE dip not:Kimsenin beni tınlamasına gerek yok ben sana tın larım merak etme..
Ve anektod : Ozaman actıgım topiklere bakma Meraklı melehat.

^1N0 ^7SuPR!^1S3
Yarbay
Yarbay
04 Mayıs 18:48 %0
LORİ senin yaş kac gözüm.Burda konusma yok yazı var.Sen oyun oynamıyor form sayfasındamı geziniyon.Büyü biraz evlat.

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
04 Mayıs 18:49 %0
alıntı:
Gönderen: ^^00mR|^^02IoRi
Hediyelik misin birader?
Başka konumu bulamadın açacak?-En iyi sniper kim,en iyi mp44 kim,en iyi zıplayan kim,en iyi pusan kim-
Biraz mantıklı olun yaa dikkat çekmek için abuk subuk konular açıyosunuz insaf!

Boşver bu siteye hergün 1 kişinin üye olduğunu varsayalım.Hergün böyle konular görecez mecburen

Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız ... *~* //....

Jyri
Korgeneral
Korgeneral

Mortars

04 Mayıs 18:56 (04/05, 19:05) %1
İsmim lori degil iori yaşım 17.Gayet büyüdüğümün farkındayım benimle evlat gibi abuk subuk laflarla konuşma.Çok bilmişlik yapmana lüzum yok!
Bu arada forumda gezmekle büyümenin ne alakası var ne demek istiyosun yani?Bu foruma 40 yaşındaki insanda takılıyo 10 yaşındaki çocukta.Konuştuğun laflarda biraz mantık olsun...
alıntı:
LORİ senin yaş kac gözüm.Burda konusma yok yazı var.Sen oyun oynamıyor form sayfasındamı geziniyon.Büyü biraz evlat.

^1N0 ^7SuPR!^1S3
Yarbay
Yarbay
04 Mayıs 19:03 (04/05, 19:07) %0
alıntı:
Gönderen: ^^00mR|^^02IoRi
İsmim lori degil iori yaşım 17.Gayet büyüdüğümün farkındayım benimle evlat gibi abuk subuk laflarla konuşma.Çok bilmişlik yapmana lüzum yok!
Bu arada forumda gezmekle büyümenin ne akalası var ne demek istiyosun yani?Bu foruma 40 yaşındaki insanda takılıyo 10 yaşındaki çocukta.Konuştuğun laflarda biraz mantık olsun...

LORKE cik evlat.Büyü biraz.Suraya bi yakısıklı resmini koyda görelim boyunu postunu.Mantık demişken Sana bir mantık sorusu. söyle bakalım;İnsan büyüdügünü nezaman anlar?

Jyri
Korgeneral
Korgeneral

Mortars

04 Mayıs 19:12 %0
Soruna hemen cevap vereyim;nsan büyüdügünü ne zaman anlar bilirmisin bir bakmissin senin üstünde kimse kalmamis yas kaci gösterirse göstersin iste o zaman büyük sifatini aliyor insan.Istekler ise ne güzel cizmissin inan bir gün kafanda ki resim kendi ellerin ile cizilecektir.Iste en güzel an bu resmi uzun uzun seyretmek olacaktir.Cünki kimsenin göremedigi en ufak cizgilerin bile sana ait olmasidir.Bütün kalbimle her kezin arzuladiklari resimleri bir gün cizebilmeleridir.Belki bu yarin veya yarindan da yakin olabilir.Seneler gelir gecer arzularimiz ise daima ulasana kadar baki kalacaktir.

-Bu arada tipimi görmek istemissin yakışıklı olduğumu bilen bilir ve bi dahada kolay kolay unutamaz...

alıntı:

LORKE cik evlat.Büyü biraz.Suraya bi yakısıklı resmini koyda görelim boyunu postunu.Mantık demişken Sana bir mantık sorusu. söyle bakalım;İnsan büyüdügünü nezaman anlar?

^^02Huxley
Oyuncu
04 Mayıs 19:18 (04/05, 19:19) %0
dexter benden de bir kaç kelam ;

sana bir soru, neden deliklidir boru dexter ?

100 yılın zeka sorusu bil bakem

bende değişik bir konu açacağım , en yakışıklı asker diye

bu arada dexter iorinin yakışıklılığına gelince, kız olsan atlamıştın üstüne öyle diyeyim

^^00HaMaS_L1DER1
Oyuncu
04 Mayıs 19:19 %0
sanane en ıyı dıpcıde ogrenınce kendını mutlumu hıssedıceksın sacma sacma konular acmayın acmak ıstıyorsan bı arastır daha oncenden acılmısmı dıye !!!

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
04 Mayıs 22:42 %0
alıntı:
Neyse ÇOCUKAR Demeki 17 yas ve altı böyleymiş unutmusum
Daha ögreneceginiz cok sey var.Görüşlere saygı,İnsanlara saygı ve en önemlisi büyüklere saygı.Bunu unutmayın.

Sen kendinden küçüklere hakaret edercesine konuşuyorsun ve hala saygımı bekliyorsun ?

Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız ... *~* //....

.^3ultr^1A^3slan
Albay
Albay
05 Mayıs 01:36 %0
alıntı:
Neyse ÇOCUKAR Demeki 17 yas ve altı böyleymiş unutmusum
Daha ögreneceginiz cok sey var.Görüşlere saygı,İnsanlara saygı ve en önemlisi büyüklere saygı.Bunu unutmayın.
Sizin kafanız calıssaydı.bu sayfaya hiç bişey yazmadınız zaman Yaklasık 10 topik sonra bu yok olur gider.O yüzden ben bu yazılanlara son noktamı koydum.Birdaha bu topige bakmıyacam. konusun dilediginiz kadar topik yok olmasın sakın haaa

Piyangodan mı cıktın?

bombaci_mülaim
Albay
Albay
05 Mayıs 10:02 (05/05, 10:02) %0
benim dip dipi yiyen arkadaşlar iyi tanır.söylemesi ayıptır elim çok ağırdır.kodummu oturturum

^7WAR^1IOS
Oyuncu
05 Mayıs 11:16 %0
en iyi dipci benem

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: