Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 18:03 Toplam 314 oyuncu 47 sunucu 1159 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Wolfenstein Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Raf| vs legion'od>

Dkadir
Oyuncu
02 Mayıs 13:57 %0
Spawn time i gorebiliyolarmi?Bu kesinlikle oyunun etigine aykiri bence!

Tantrum_Tr
Oyuncu
02 Mayıs 16:27 %0
hadi bakalım güzel maç olur inş.

zeroheat!
Oyuncu
02 Mayıs 16:36 (02/05, 16:38) %0
Şimdi bu sabah burağa mesaj bıraktımda,bu konuyu uzatmak istemedim.Çok uzun bi post yazdım ama daha ilk maçtan sorunlar olsun istemedim.Ne kadar Burak bazı konularda bazı şeyleri tam olarak bilmeden iddaalarda bulunsada yada beni tam tanıyamamış olsada,sevdiğim bir arkadaşımdır.Bi oyun için kaybetmek istemem.Ama spawntime'ı görme gibi birşey yok.İsterseniz atiyim configi sizde deneyin.Burak spawntime olayını yanlış biliyo.Kendim spawntime'ı görüp yazıyorum.Yani Axis ise 30'ar saniye arayla 40/10 gibi.Allies'sa 20/40/00 gibi
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Carpath1A
Oyuncu
02 Mayıs 17:40 %0
haklısın bu maç bi sağsağlim olsun , touch ve refler birlikte genel bir maç kuralları müzakeresi yapmalı ve sonuçları işleve almalıdır.

trick jump,panzer,rifle,enemy spawn timer,spawn kill vs vs

bunlar bir maç için çok önemli hususlar bu akşamki maç için şimdiden her iki takımada başarılar

zeroheat!
Oyuncu
02 Mayıs 17:51 %0
Burak msn'e bi gelsene boş oldugun zaman.Gelince ben görmessem seni,sen bana mesaj at lütfen.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Carpath1A
Oyuncu
02 Mayıs 17:55 %0
ben şimdi işten geldim giyinip dersaneye gidicem bizim takım buralardamı diye bi bakınayım die girdim sonra görüşelim

9 gibi gelirim buralara yine maç öncesi

Stoss
Oyuncu
02 Mayıs 20:51 %0
bol şanslar...

Soth.raf
Oyuncu
02 Mayıs 23:59 %0
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler...

MATADOR
Albay
Albay
02 Mayıs 23:59 %0
Güzel bir maç oldu, oynayan herkesi ve maçın düzenlenmesinde emegi gecenleri kutluyorum.

Carpath1A
Oyuncu
03 Mayıs 00:04 %0
rafı tebrik ederim güzel maçtı , önümüzdeki maçlara bakacaz

Sıradaki gelsin

Tantrum_Tr
Oyuncu
03 Mayıs 00:35 %0
güzel maçtı inş. devamı gelir bu maçların. vista kurdum wolfta berbat takılma yapıyor. bide dinamiti gun ın üstüne kurabilseydim çok süper olacaktı

zeroheat!
Oyuncu
03 Mayıs 01:39 %0
Oynayan,reflik yapan ve izleyen herkese teşekkür ederiz.Gerçekten güzel bi maçtı.Özellikle Oasis nefes kesti.Ölü toprağını üzerimizden attık,inşallah yakın zamanda devamı gelir.gg

OcularisInfernum
Oyuncu
03 Mayıs 01:47 %0
Zero "Ölü toprağı" kelimesiyle iyi bir benzetme yapmış. Silkelenmemiz gerekiyormuş artık.
Teşekkürler beyler.

Carpath1A
Oyuncu
03 Mayıs 12:41 (03/05, 12:45) %0
dışardan bakıpta wolfu terkedenler çatlasın , kırankırana bi maç oldu onlar msn de laf ebeliği yapa koysun biz burdayız ekşına devam ^^

Touch&Go

03 Mayıs 14:59 %0
sen silkelensen noolcak =)bay %33

alıntı:
Gönderen: OcularisInfernum
Zero "Ölü toprağı" kelimesiyle iyi bir benzetme yapmış. Silkelenmemiz gerekiyormuş artık.
Teşekkürler beyler.

OcularisInfernum
Oyuncu
04 Mayıs 00:36 %0
alıntı:
Gönderen: Touch&Go
sen silkelensen noolcak =)bay %33

Orası ayrı konu.

xbox360
Yarbay
Yarbay
04 Mayıs 11:23 %0
bır hafta gta4 de gta4 dıye oyuna kaptırdık anca uyandık oyundan,oyunu bıtırınce
mac ne oldu,hopar batırmıstır kesın
aksam osn felan gırek hopar vurak herkesı hopar vurmacaya davet ettim gitti

zeroheat!
Oyuncu
04 Mayıs 17:43 %0
Ex'in çektiği maç demosu:

http://rapidshare.com/files/112487043/demos.rar.html

zeroheat!
Oyuncu
04 Mayıs 18:41 (04/05, 18:44) %0
alıntı:
Gönderen: xbox360

mac ne oldu

İzleyemeyenler için Maç özeti:

Oasis raf|:Allies Legion'OD:Axis

Legion'un ilk defansı çok etkiliydi.8 dakika boyunca raf bayrağa giremedi.8 dakika sonra girmesine rağmen tekrar bayrağı kaybetti.2 dakika daha Legion bayrağı tuttu,bu sefer koordineli bi atakla raf bayrağı aldı.Çok hızlı şekilde saldırdığı için raf,Legion defansını daha kuramadan 3 dakika içinde zero&ozmo ve stoss&infernum&soth iki takıma ayrılarak gunları patlattı.13 dakika'da raf haritayı ilk defansta çok zorlansada aldı.

Oasis raf|:Axis Legion'OD: Allies

Legion'un ilk saldırısıda çok etkiliydi.raf| ta birçok oyuncu yerlerini kaybetmek ve geri çekilmek zorunda kaldı.Defansı ufak bir alana yığan raf|'ın bayrağı kaybetmesi uzun sürmedi.3 dakika sonra bayrağı aldı Legion.raf,Legion'u 3 dakika süreyle duvarın arkasındaki defansıyla tuttu.Hızlı bir şekilde gelişen Legion atağı 2 dakika içinde bir gunın patlamasına sebep oldu.Defansını biraz daha öne çeken raf 7 dakika boyunca kalan gun'ın patlamasına izin vermedi.Raf tarafı gerçekten bu güzel ataklar karşısında çok fazla boğuldu ve hataya sürüklendi.

Oasis raf:2-Legion:0

Goldrush raf|:Axis Legion'OD:Allies

raf tank etrafında koordine defansıyla dikkat çekti.Fakat çok güzel gelişen Legion atağını kesemedi ve 2 dakika içinde tankı kaybetti.Arkasından tank yerinden tam hareket edemeden spawn olan raf'lar,çabalarına rağmen 30 saniye spawn yüzünden 1. bariyeri yapamadı.Fakat 2. bariyerde 10 dakika boyunca Legion'un 2 kez dinamite kurmasına rağmen,engi-medicler dinamiti defuse etti.10 dakika sonra bariyeri patlatan ve tankı yerine getiren Legion ataklarına başladı.13 dakika kaybetmişlerdi.raf'ın inanılmaz defansıyla kalan 17 dakika boyunca Legion altınları truck'a koyamadı.Bir kez çok etkili şekilde gelip tam goldları yerine koyarken,Soth'un support'u ve takım oyunu,goldları bankaya geri döndürdü.

Goldrush raf|:Allies Legion'OD:Axis

4 dakika boyunca gelişen raf ataklarını kolayca durduran Legion,infernum'un yavaştan içeri süzüldüğünü göremedi ve infernum'un kişisel becerisi ve birazda şans ile tank yerinden oynadı.Legion 2. defansını iyi kurdu.3 dakika süresiyle raf'ı 1. bariyerde tuttu.raf her yandan gelerek bu defansı biraz çökertti ve ufakta olsa durmalarla 2. bariyere geldi.2. bariyerdede tank fazla durmadı ve bankanın kapıları patladı.Legion 8-9 dakika civarı raf'ı banka dışında tuttu fakat koordine ataklar sayesinde gold trucka yüklendi ve yerine götürüldü.

Oasis-Goldrush raf:4-Legion:0

Soth.raf
Oyuncu
04 Mayıs 19:24 %0
Kanatlardan gelen ortalarla raf karşı takımı bunaltmaya başlamıştı tam bu sırafa Legion'OD topu kaptı ve aniden kontra atağa kalktı bu sırada tehlikeyi sezen zeroheat profesyonelce rakibi yere indirdi bunu gören hakem hiç tereddüt etmeden elini cebine götürdü, kartın rengi sarı çıkınca raf takımı derin bir oh çekti. Topun başına geçen isim m@m'dan bu sene transfer edilen inhumandı rakip takım adına gole çok yaklaşmıştı ki Soth parmaklarının ucuyla topu dışarı göndermeyi başardı, bu dakikadan sonra raf daha defansif oynamaya çalıştı ve oyunu rölantide tuttu.

zeroheat!
Oyuncu
04 Mayıs 21:41 %0
alıntı:
Gönderen: Soth.raf
Topun başına geçen isim m@m'dan bu sene transfer edilen inhumandı rakip takım adına gole çok yaklaşmıştı ki Soth parmaklarının ucuyla topu dışarı göndermeyi başardı,

m@m dom@tes

dragonforce
Oyuncu
06 Mayıs 12:59 %0
alıntı:
Gönderen: zer0heat!
Ex'in çektiği maç demosu:
http://rapidshare.com/files/112487043/demos.rar.html

buda benim çektiğim demolar,
http://rapidshare.com/files/112095186/raf_lod.zip

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: