| Yazar | Konu: Forever server 5 |
AbLe

|  | 02 Mayıs 21:02 (10/06, 21:05) %0 | |
|
| FOR EVER SERVER5 KLANI KAPANMIŞTIR. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 02 Mayıs 21:10 %0 | |
|
Hmm...
Fena bir fikir değil. Kenan abi ben de o kadrodayım bilirsiniz. ChosenOne,HIM,G3-HKG3-Game-Over isimleriyle.
Server 5 i canlandıralım beyler!!
The Rasmus~Rammstein~Metallica~Iron Maiden~AC\DC~Black Sabbath~Beatles ve diğerleri... |
| |
AbLe

|  | 02 Mayıs 21:32 %0 | |
|
Yanımızda olduğun için teşekkürler.
Şu an için henüz yanıtlanmamış klan davetyeleri olduğu yeni bir klan davetyesi atamıyoruz.Onlar yanıtlanınca senide aramıza alıcaz.
alıntı: Gönderen: pS>ChosenOne
Hmm...
Fena bir fikir değil. Kenan abi ben de o kadrodayım bilirsiniz. ChosenOne,HIM,G3-HKG3-Game-Over isimleriyle.
Server 5 i canlandıralım beyler!!
The Rasmus~Rammstein~Metallica~Iron Maiden~AC\DC~Black Sabbath~Beatles ve diğerleri...
|
| |
| Yarbay |  | 02 Mayıs 21:41 %0 | |
|
harita paketi sorunu olmasaydı bnd girerdim server5e  |
| |
AbLe

|  | 02 Mayıs 21:51 %0 | |
|
Online desteğe bu konu hakkında bir çağrı atıcam birazdan.Harita paketini download etmeden evvel bir hata veriyor.Bu konu ileilgileneceklerdir.
alıntı: Gönderen: ^1Zatarra
harita paketi sorunu olmasaydı bnd girerdim server5e
|
| |
| Yarbay |  | 02 Mayıs 22:40 %0 | |
|
valla cok güzel düsünmüsün sonuna kadar arkandayımmm
insallah amacımıza ulasırız o eski günleri geri istiyoruz |
| |
| Orgeneral |  | 03 Mayıs 00:02 %0 | |
|
| saolun arkadaslar forever server 5 klanina davet etmişsiniz.arkadaslarımla tekrardan server 5 i canlandırmak guzel olcak. |
| |
Tümgeneral
Silence Of The Lambs

|  | 03 Mayıs 01:14 %0 | |
|
bagri girelim 5 e de oynayalım akşamları özledim valla o günleri akşam 11 den sonra bende varım 
noobican :D |
| |
| Yarbay |  | 03 Mayıs 08:20 %0 | |
|
artık sd yi bıraktık ctf kasioz o yzdn server5 e girecez artık
artık cod un bile tatmin edemediği biri... |
| |
AbLe

|  | 03 Mayıs 10:45 %0 | |
|
| Nerde bu server 5 oyuncuları.İlgi göstermemeniz şaşırttı beni doğrusu. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 03 Mayıs 11:34 %2 | |
|
online desteğe ctf5 in önemi ve gerekçesini yazdım birçok defa oylamalı sunucu istedim ama 100 tane sebep yazdıysam herseferinde arasından birine bi saçma bahane bulup beni takmadılar bile...artık xfire'a göçmekten başka çarem kalmadı. brecourt,viller boucage ,rostow moscow oynamak zevk vermio..
kısacası ctf5 kadrosu artık xfireda belli başlı sunucularda takılıyorlar osn kendi kaybediyo ama malesef oylamalı bir ctf sunucusu olmazsa iyi oyuncular osn den göçmeye devam edecek+iyi oyuncular göçmesin diye rütbe sistemi koydular ama oylamalı ctf yok ... yaklaşımı tebrik ediyorum... |
| |
| Oyuncu |  | 03 Mayıs 12:02 %0 | |
|
Akşam saat 8 e ne dersiniz beyler.
En azından buraya cevap yazanlar girerse diğerleri de girer ve böylece aylar sonra ağız dadıynan bi sörvır 5 cetefe yaparık ha??
The Rasmus~Rammstein~Metallica~Iron Maiden~AC\DC~Black Sabbath~Beatles ve diğerleri... |
| |
| Tümgeneral |  | 03 Mayıs 12:22 %0 | |
|
ben gelirim gelmesinede hiç adam görmedim ben serverda 1 aydır falan. bide mesela benimle gelecek elemanların hiçbirinin rütbesi yetmez 5 e girmek için: enriquee juej dipleon newcheri falan. adamlar osnye ugramıyolar ve rütbeleri düşük. bu aralar geliyoruz geceleri ama rütbe yüzünden 23 e falan giriyoruz.
tiskiniyorum dedim dünyalı... |
| |
| Tümgeneral |  | 03 Mayıs 14:59 %0 | |
|
Aha konuyu yeni gördüm Pardon
Bende bir s5 hayranı olarak bu klanda bulunmaktan gurur duyuyorum beyler gerçekten s5 e giremyi çok istiorum giriorum 1 map bekliorum kimse gelmior ama artık böle olmasın
bide ben s5 e rahatlıkla giriorum harita pakedindede sorun çıkmadı  |
| |
AbLe

|  | 03 Mayıs 15:09 %0 | |
|
Cidden sizleri hiç anlayamıyorum.Günlerce, saatlerce tartışıldı forumlarda server 5.Herkez eski server 5 istiyordu.Şimdi biz gelin bu ortamı yeniden oluşturalım diyoruz ancak gereken desteği göremiyoruz.  |
| |
FonDip

|  | 03 Mayıs 15:10 %0 | |
|
s5 cilerden değilim valla k.bakma kenan abi |
| |
| Oyuncu |  | 03 Mayıs 15:44 %0 | |
|
ben 3-4 gündür s5e msnden adam çağırıyorum gelmeseler bile s5de specte adam bekliorum ama kimse gelmiorki
LoS# |
| |
| Oyuncu |  | 03 Mayıs 15:51 %0 | |
|
| Tüm iyi niyetlerinize rağmen eski CTF 5 lezzetini bulamazsınız , çok sular aktı köprünün altından. |
| |
Korgeneral
Noble Gases

|  | 03 Mayıs 18:14 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1pS*^3ChosenOne
Akşam saat 8 e ne dersiniz beyler.
En azından buraya cevap yazanlar girerse diğerleri de girer ve böylece aylar sonra ağız dadıynan bi sörvır 5 cetefe yaparık ha??
The Rasmus~Rammstein~Metallica~Iron Maiden~AC\DC~Black Sabbath~Beatles ve diğerleri...
valla bn demin chosenone la brlkte üç map bekledk ve o hala beklio ama bnm pc dayanamadi kasldi bn de çıktım...8'de girelim beyler...
See ya in anotha life brotha! |
| |
| Oyuncu |  | 03 Mayıs 18:17 %0 | |
|
Emir bıktım duvarları taramaktan ben de çıktım.
Ama çok manyak SS ler aldık
alıntı: Gönderen: ^^00|PnS|^9Creep
valla bn demin chosenone la brlkte üç map bekledk ve o hala beklio ama bnm pc dayanamadi kasldi bn de çıktım...8'de girelim beyler...
See ya in anotha life brotha!
| |
Korgeneral
Noble Gases

|  | 03 Mayıs 18:31 (03/05, 21:14) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1pS*^3ChosenOne
Emir bıktım duvarları taramaktan ben de çıktım.
Ama çok manyak SS ler aldık
Evet SSler güzeldi... bkz. http://www.oynasana.com/forum/m284145
| |
| Korgeneral |  | 03 Mayıs 18:45 %0 | |
|
Sen nerelerdesin yau
alıntı: Gönderen: cuneyt89|CSR
bagri girelim 5 e de oynayalım akşamları özledim valla o günleri akşam 11 den sonra bende varım
noobican
|
| |
Korgeneral
Noble Gases

|  | 03 Mayıs 19:25 %0 | |
|
saat 8 e gelliyo hani kimse yok :S:S
| |
| Korgeneral |  | 03 Mayıs 20:34 %0 | |
|
| bu kadar kisi msj yazmış ama gelen giden yok |
| |
| Yarbay |  | 03 Mayıs 22:14 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: cuneyt89|CSR
noobican
kardesim nerdesin sen ya hic görünmüon |
| |
| |