| Yazar | Konu: Kar98 sorunu |
| Tuğgeneral |  | 01 Mayıs 22:52 %0 | |
|
SLamLar Arkadaslar Kar98 Benim en cok Kullandıgım Silahtır Fakat Bendemi Silahtami yoksa Pcdemi bi sorun Var Tek kursunla Cok nadir adam alabiliyorum Bu Olay Sizdede Oluyormu?Ekran ayarlarından Yada Neden Olabilir Bu sorun sadece Bendemi yoksa Genelmi?Bana atilan Kar98 nadir genelliddkle Tek bende tam tersi Paylasırsanız Sevinirim Saygılar...
Hersey Vatan İçin ! Extazy Kafam İçin ! |
| |
|
|
zelzele

|  | 01 Mayıs 23:08 %2 | |
|
Bence sen bi git boy abdesti al
alıntı: Gönderen: ^9JaXy | Rh -
SLamLar Arkadaslar Kar98 Benim en cok Kullandıgım Silahtır Fakat Bendemi Silahtami yoksa Pcdemi bi sorun Var Tek kursunla Cok nadir adam alabiliyorum Bu Olay Sizdede Oluyormu?Ekran ayarlarından Yada Neden Olabilir Bu sorun sadece Bendemi yoksa Genelmi?Bana atilan Kar98 nadir genelliddkle Tek bende tam tersi Paylasırsanız Sevinirim Saygılar...
Hersey Vatan İçin ! Extazy Kafam İçin !
|
| |
Tümgeneral
D!kKaT

|  | 01 Mayıs 23:45 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: CSR|GaRBaJoSa*
höyt ne dion
normaldir bende de öle oluyo ölmüyo hmn  |
| |
| Tümgeneral |  | 01 Mayıs 23:46 %0 | |
|
| jaxy abi valla bu sorun bendede var özellikle durbunsuz kar98 de çok nadir vurabiliyorum ya :S:S:S |
| |
| Oyuncu |  | 02 Mayıs 00:12 %2 | |
|
| Arada bir silahı silmekte fayda var |
| |
Albay
CESUR

|  | 02 Mayıs 00:30 %0 | |
|
SeLamLa arkadasLar
Bende hersey kar98 % sniper de kullaniyo ama beni sniper de vallah ii oynuyo bende ama bu adam vuramadi olari hehe
beni german ii güzel |
| |
| Oyuncu |  | 02 Mayıs 02:24 %2 | |
|
alıntı: Gönderen: ^5AW|^9VaSiLi^7*
SeLamLa arkadasLar
Bende hersey kar98 % sniper de kullaniyo ama beni sniper de vallah ii oynuyo bende ama bu adam vuramadi olari hehe
beni german ii güzel
Yine mi sen?Evladım parasını ben vereyimde,git bir dil kursuna yazıl. |
| |
| Tümgeneral |  | 02 Mayıs 05:14 %0 | |
|
SeLamLa arkadasLar
beni german ii güzel
sabahın 5 i ve arkadaş ne dedi çözmeye çalışıorm hala 
For when we march, your sword rides with me. |
| |
 Korgeneral |  | 02 Mayıs 06:07 %0 | |
|
Ben inanmıyorum bu adama artık. Kasıtlı olarak böyle yapıyor. Yoksa böyle rezalet olamaz yani.
Bu arada ben de sürekli Kar98 kullanıyorum ama senin dediğin gibi sorunla karşılaşmadım. Eğer isabetli atış yapıyorsan gayet karşıdaki ölüyor.
SeLamLa arkadasLar
beni german ii güzel
|
| |
| Oyuncu |  | 02 Mayıs 06:24 %0 | |
|
bende kar98 kullanırım bu dediğin sorun benim başımada gelir ama genelde tek atışta alırım...
artık cod un bile tatmin edemediği biri... |
| |
. |
| Albay |  | 02 Mayıs 08:55 %0 | |
|
onun nedeni dürbün olmadıgı için psikolojikmen taramalı gibi düşünüyorsun elindeki silahı ve genellikle ayak kısmına ateş ediyorsun gövdeye sıkda ölmesse gör !  |
| |
| Oyuncu |  | 02 Mayıs 10:21 (02/05, 10:21) %0 | |
|
vala o silahi bende kullanirim hemde normalde kaçırmazdim ama son 2-3 gündür vuramaz oldum acaba sorun bendemi ki düşünüyorum yada ne bilim bayadir oynamadiğim için unutmuş olabilirmiyim diye düşünüyorum   |
| |
FonDip

|  | 02 Mayıs 11:14 %0 | |
|
belüstüne nişan al aradaki farkı görürsün |
| |
WAFFEN-SS

|  | 02 Mayıs 11:17 (02/05, 11:17) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: CSR|GaRBaJoSa*
muha...allah müstahakını versin senin.güldürme adamı.cenabet savaşa gitmesi çok sakıncalı bence |
| |
| Yarbay |  | 02 Mayıs 11:20 %0 | |
|
| Bence sitede LAG sorunu artti logametrelere dikkat ederseniz genelde sarı renk Hakim olmaya basladı.Bazen benim komple sarı oluyor. ping düşük oldugu halde Lag varsa bu problemin olması mümkün. |
| |
| Albay |  | 02 Mayıs 12:00 %0 | |
|
| katılıyorum lag onemli bi faktör |
| |
| Orgeneral |  | 02 Mayıs 12:41 %0 | |
|
yok yok daha kolayı var bi dene "silahçı" açılsın orda silahları ayarlatırız  . yahu ne diyorsunuz siz bir tek neden "lag" olabilir birde "yetenek" aksi halde ben sorunsuz adam alıyorum. ama su oluyor. |
| |
| Albay |  | 02 Mayıs 13:55 %0 | |
|
duvara dipcik le vur mekanizma belki kontak yapiyo olabilir kardesim K98 LE TEK TE VURAMA görüş acisindan kaynaklaniyodur muhtemelen iyi isabet etiremiyon ben kep pi bilirim K98 adam mütüş atiğini vuruyo bende K98K da atiğimi vuruyom valla gene de sana helal ben hiç kullnamiyom K98 nasıl görüpte vuruyonuz  |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 02 Mayıs 14:04 %0 | |
|
valla ben de böyle bi sorun yok tıkır tıkır çalışıyor vallaa  |
| |
LoCaL StRaNgErS

|  | 02 Mayıs 14:08 %0 | |
|
yetenek işi ben kar98 çok fazla kullanmam ama kullandımmı genelde gogüs bölgesineatmaya çalışırım omuzdan el ve yaklardan vurdukmu ölmüyor:S
LoS# |
| |
| Yarbay |  | 02 Mayıs 14:23 %0 | |
|
| eğer oyun kasıyorsa genelde tek te ölmezler. |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Mayıs 18:19 %0 | |
|
Olay bel alti bel ustu deil kafaya attigim zamanda bende cok sıklıkla oluyor tamam Sniperde oldurmuyor bazen Ben ZoomSuz kullanmayı severim Kar98 i ona kabulum Zoomsuz olmuyor e peki Gorulen Köy misali bugun yine bu olay cok sık oldu ve oyundan cıktım bazen oluyor 2 attıgımı bilmiyorum bazen ise tek attıgımı ekran ayarlarından olabilir galiba
| |
Teğmen
co9

|  | 02 Mayıs 19:38 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1|CeK|^2_CoBRa_
jaxy abi valla bu sorun bendede var özellikle durbunsuz kar98 de çok nadir vurabiliyorum ya :S:S:S
tabi kar98k plastik kursun atıyo -ki full kar98 alan adam tekde almasa bile 2. de alır bunuda sorun etmez.(laf sokmuyorum...) |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Mayıs 20:27 %0 | |
|
Cod 2 de tek atan bi silah yok buna inanıyorum...
| |
FonDip

|  | 02 Mayıs 20:40 %0 | |
|
| kar98 atışlarımın %80 i tek atışta alıyor tabi alamadıklarıda oluyor fakat önemli olan hassas bölgeye denk getirmek. |
| |
| |