| Yazar | Konu: Askere gidiyorum cod4e uzun bi ara veriyorum |
| Tümgeneral |  | 01 Mayıs 16:47 (01/05, 16:51) %0 | |
|
Arkadaşlar 1.Piyade Er Eğitim Tugayı Ulaştırma MANİSA ya gidiyorum 22 mayısta cod4e bi ara vericez artık direk HARDCORE yapmaya gidiyom kendinize iyi bakın.  |
| |
|
|
| Albay |  | 01 Mayıs 16:53 %0 | |
|
güle güle  |
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 01 Mayıs 16:56 %0 | |
|
Allah sana ve ailene sabır versin.Gider girmez rush yapim deme çakarlar adama valla  |
| |
| Tümgeneral |  | 01 Mayıs 17:00 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: jFa/Allenpo
Allah sana ve ailene sabır versin.Gider girmez rush yapim deme çakarlar adama valla
yok ilk başlarda pusudayım alimallah  |
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 01 Mayıs 17:10 %0 | |
|
| Hayirlisi olsun velicim , sen direk paşa şoförü olursun gibi geliyor bana, hardcore felan yapamazsin:d |
| |
| Tümgeneral |  | 01 Mayıs 17:14 %0 | |
|
ahahhaha veli perklerine bomb squad+uav jammer+dead silence seç g3 üne silencer tak base de pus... kendini sağlama al kısacası 
For when we march, your sword rides with me. |
| |
| Oyuncu |  | 01 Mayıs 17:27 %0 | |
|
| veli baba sana hayırlı teskereelr ALLAH yolunu acık etsın |
| |
| Orgeneral |  | 01 Mayıs 17:37 %0 | |
|
Hayırlı teskereler kardeşim Allah yolunu açık etsin şimdiden hayırlı teskereler şoför 
www.absoluttracks.com |
| |
| Oyuncu |  | 01 Mayıs 17:43 %0 | |
|
| Allah p k k lılara Tk yapmayı nasip etsin güle güle git güle güle gel |
| |
| Tümgeneral |  | 01 Mayıs 17:54 (01/05, 17:54) %0 | |
|
sağolun beyler hayırlısı inşallah artık beklemek kaldı bize bide şimdi osndeki rütbe ordudada geçerli olacakmı acaba  |
| |
. |
| Albay |  | 01 Mayıs 17:59 %0 | |
|
manisa güzel yer de sen ilgilenemezsin pek orlarda yemekhaneye gidersin belki askerde pattis soyarsın  ohh miss valla hayırlı olsun kardeş
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34340733 |
| |
| Tümgeneral |  | 01 Mayıs 18:28 %0 | |
|
Anıtkabire muhafız olcan işte ne kasıon?!
For when we march, your sword rides with me. |
| |
| Albay |  | 01 Mayıs 19:28 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: jFa/Allenpo
Allah sana ve ailene sabır versin.Gider girmez rush yapim deme çakarlar adama valla
  bomba kurarken dikkatli olsun kesmesinler
live by the game ; die by the game |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 01 Mayıs 19:34 %0 | |
|
| =) yolun açık olsun. Manisa güzel yer . |
| |
 Korgeneral |  | 01 Mayıs 19:44 %0 | |
|
| Kardes fazla bi samimiyetim yok senle ama içimden geldi yazmak insallah sag salim gider sag salim gelirsin kendine ii bak ordu bayagı gariptir , milleti yadırgama oraya gidince sen sadece solenen neyse onu yap (tavsiye) onun dısında bi bokada karısma allah ailene sabır versin . . . |
| |
| Tuğgeneral |  | 01 Mayıs 20:00 %0 | |
|
Dikkat et kendine gule gule |
| |
| Tümgeneral |  | 01 Mayıs 20:08 %0 | |
|
Veli kardeşim az zamandır tanısıyoruz ama kardeşimden ayırmadım oyle sevdim seni : ) Lanet olsun içimdeki insan sevgisine : ) Haftasonları bi kafe bulursan cod4 e uğrarsın arada : ) Yolun açık mermin bol komutanın delikanlı olsun : ) 3ünden biri olmazsa cehenneme cevirir teskereye kadar gecen zamanı..zor iş.
allaha emanet ol..
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;) |
| |
| Orgeneral |  | 01 Mayıs 20:23 %0 | |
|
Şimdiden hayirli teskereler..
Tez gelir tez geçer inşallah. |
| |
 Orgeneral
_PRiSoN BReaK_

|  | 01 Mayıs 20:43 %0 | |
|
Hayırlı Teskereler Gözümüz Arıcak Seni...
I Don't Like BuLLet... |
| |
| Tümgeneral |  | 01 Mayıs 21:02 %0 | |
|
valla bende sizleri ozleyeceğim yapmayın ağlatacaksınız yaw  |
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 01 Mayıs 23:36 %0 | |
|
HAYIRLI TESKERELER KARDESIM KENDINE DIKAKT ET ORALARDA HARDCOREYIDE BOSWER SEN ORADA PUSMAYA BAK  |
| |
| Korgeneral |  | 02 Mayıs 00:26 %0 | |
|
veli ALLAHa emanet ol kardesim ne diyelim hayirlisiyla git hayirlisiyla gel .. kasımda ben askere gidecem ..  |
| |
| Tümgeneral |  | 02 Mayıs 00:52 %0 | |
|
kardeşim güle güle git ,güle güle gel. daha 22 mayıs a var. arada görüşürüz senle. olum olmaz filan deme, usta birliğinde yanıma düşersin. gerçi benim gittiğim yerler pek iyi yerle olmayacak ama o zaman bol bol görüşürüz, hatta bıkarız nen birbirimizden
yarın sabah benim için büyük gün, dua et nen
araban varsa, şimdiden yazdır arkasına; ''hayata 15 ay mola'' diye |
| |
| Tümgeneral |  | 02 Mayıs 00:53 (02/05, 00:54) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: |4D|fat_old_sun
kardeşim güle güle git ,güle güle gel. daha 22 mayıs a var. arada görüşürüz senle. olum olmaz filan deme, usta birliğinde yanıma düşersin. gerçi benim gittiğim yerler pek iyi yerle olmayacak ama o zaman bol bol görüşürüz, hatta bıkarız nen birbirimizden
yarın sabah benim için büyük gün, dua et nen
araban varsa, şimdiden yazdır arkasına; ''hayata 15 ay mola'' diye
selcuk seninkinide merak ediyom msnden yaz bana yarın veya pm at aspirinci seni  |
| |
| Oyuncu |  | 02 Mayıs 02:27 %0 | |
|
belki tanışmışlığımız yoktur pilav. ama aynı haritada oynamışlığımız bibirimize sıkmışlığımız aynı takımda olmuşluğumuz var.belki senin beni kesmişliğin bile vardır.(seni birkere kesmiştim onu unutmam ) benim arkadaşımda izmirde ulaştırmaya düşmüştü ben daha onun gibi rahat askerlik yapan adam görmemiştim(hatta adam izine geldiğinde gitmek için gün sayıyordu tatile gitmeme şu kadar kaldı diye ) inşallah sende öyle olursun. güle güle git güle güle gel ailenede sabırlar ve Allah kavuştursun.Hakkım varsa helal olsunn
[bu arada orada kurşunu gramla veririler haa ona göre yap atışını eee nede olsa bol bol eğitimin var eğer çatışmada teke tek kalırsan adamla bıçak filan yapak deme haa ] |
| |
| |