Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 07:27 Toplam 4 oyuncu 47 sunucu 229 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Askere gidiyorum cod4e uzun bi ara veriyorum

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
01 Mayıs 16:47 (01/05, 16:51) %0
Arkadaşlar 1.Piyade Er Eğitim Tugayı Ulaştırma MANİSA ya gidiyorum 22 mayısta cod4e bi ara vericez artık direk HARDCORE yapmaya gidiyom kendinize iyi bakın.

^^88Under^1Taker
Albay
Albay
01 Mayıs 16:53 %0
güle güle

#gF#Allenpo
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

01 Mayıs 16:56 %0
Allah sana ve ailene sabır versin.Gider girmez rush yapim deme çakarlar adama valla

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
01 Mayıs 17:00 %0
alıntı:
Gönderen: jFa/Allenpo
Allah sana ve ailene sabır versin.Gider girmez rush yapim deme çakarlar adama valla

yok ilk başlarda pusudayım alimallah

YaMaN.
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

01 Mayıs 17:10 %0
Hayirlisi olsun velicim , sen direk paşa şoförü olursun gibi geliyor bana, hardcore felan yapamazsin:d

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
01 Mayıs 17:14 %0
ahahhaha veli perklerine bomb squad+uav jammer+dead silence seç g3 üne silencer tak base de pus... kendini sağlama al kısacası

For when we march, your sword rides with me.

|PnS|^^03M@DM@N
Oyuncu
01 Mayıs 17:27 %0
veli baba sana hayırlı teskereelr ALLAH yolunu acık etsın

Catapulco.
Orgeneral
Orgeneral
01 Mayıs 17:37 %0
Hayırlı teskereler kardeşim Allah yolunu açık etsin şimdiden hayırlı teskereler şoför

www.absoluttracks.com

Cr / Rothstein'
Oyuncu
01 Mayıs 17:43 %0
Allah p k k lılara Tk yapmayı nasip etsin güle güle git güle güle gel

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
01 Mayıs 17:54 (01/05, 17:54) %0
sağolun beyler hayırlısı inşallah artık beklemek kaldı bize bide şimdi osndeki rütbe ordudada geçerli olacakmı acaba

<MS|MuRtY(@N>
Albay
Albay
01 Mayıs 17:59 %0
manisa güzel yer de sen ilgilenemezsin pek orlarda yemekhaneye gidersin belki askerde pattis soyarsın ohh miss valla hayırlı olsun kardeş

http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34340733

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
01 Mayıs 18:28 %0
Anıtkabire muhafız olcan işte ne kasıon?!

For when we march, your sword rides with me.

^1|| cephanelik
Albay
Albay
01 Mayıs 19:28 %0
alıntı:
Gönderen: jFa/Allenpo

bomba kurarken dikkatli olsun kesmesinler

live by the game ; die by the game

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

01 Mayıs 19:34 %0
=) yolun açık olsun. Manisa güzel yer .

Old Snake
Korgeneral

Korgeneral
01 Mayıs 19:44 %0
Kardes fazla bi samimiyetim yok senle ama içimden geldi yazmak insallah sag salim gider sag salim gelirsin kendine ii bak ordu bayagı gariptir , milleti yadırgama oraya gidince sen sadece solenen neyse onu yap (tavsiye) onun dısında bi bokada karısma allah ailene sabır versin . . .

WM|JunCarL0s
Albay
Albay
01 Mayıs 20:00 %0
Dikkat et kendine gule gule

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
01 Mayıs 20:08 %0
Veli kardeşim az zamandır tanısıyoruz ama kardeşimden ayırmadım oyle sevdim seni : ) Lanet olsun içimdeki insan sevgisine : ) Haftasonları bi kafe bulursan cod4 e uğrarsın arada : ) Yolun açık mermin bol komutanın delikanlı olsun : ) 3ünden biri olmazsa cehenneme cevirir teskereye kadar gecen zamanı..zor iş.
allaha emanet ol..

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;)

Tok_Mak
Orgeneral
Orgeneral
01 Mayıs 20:23 %0
Şimdiden hayirli teskereler..

Tez gelir tez geçer inşallah.

RM|Pho3nix.
Orgeneral

Orgeneral
01 Mayıs 20:43 %0
Hayırlı Teskereler Gözümüz Arıcak Seni...

I Don't Like BuLLet...

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
01 Mayıs 21:02 %0
valla bende sizleri ozleyeceğim yapmayın ağlatacaksınız yaw

RpawN~Cavalry.
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

01 Mayıs 23:36 %0
HAYIRLI TESKERELER KARDESIM KENDINE DIKAKT ET ORALARDA HARDCOREYIDE BOSWER SEN ORADA PUSMAYA BAK

secondx-4-
Korgeneral
Korgeneral
02 Mayıs 00:26 %0
veli ALLAHa emanet ol kardesim ne diyelim hayirlisiyla git hayirlisiyla gel .. kasımda ben askere gidecem ..

|4D|fat_old_sun
Tümgeneral
Tümgeneral
02 Mayıs 00:52 %0
kardeşim güle güle git ,güle güle gel. daha 22 mayıs a var. arada görüşürüz senle. olum olmaz filan deme, usta birliğinde yanıma düşersin. gerçi benim gittiğim yerler pek iyi yerle olmayacak ama o zaman bol bol görüşürüz, hatta bıkarız nen birbirimizden

yarın sabah benim için büyük gün, dua et nen

araban varsa, şimdiden yazdır arkasına; ''hayata 15 ay mola'' diye

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
02 Mayıs 00:53 (02/05, 00:54) %0
alıntı:
Gönderen: |4D|fat_old_sun
kardeşim güle güle git ,güle güle gel. daha 22 mayıs a var. arada görüşürüz senle. olum olmaz filan deme, usta birliğinde yanıma düşersin. gerçi benim gittiğim yerler pek iyi yerle olmayacak ama o zaman bol bol görüşürüz, hatta bıkarız nen birbirimizden
yarın sabah benim için büyük gün, dua et nen
araban varsa, şimdiden yazdır arkasına; ''hayata 15 ay mola'' diye

selcuk seninkinide merak ediyom msnden yaz bana yarın veya pm at aspirinci seni

pusula916
Oyuncu
02 Mayıs 02:27 %0
belki tanışmışlığımız yoktur pilav. ama aynı haritada oynamışlığımız bibirimize sıkmışlığımız aynı takımda olmuşluğumuz var.belki senin beni kesmişliğin bile vardır.(seni birkere kesmiştim onu unutmam) benim arkadaşımda izmirde ulaştırmaya düşmüştü ben daha onun gibi rahat askerlik yapan adam görmemiştim(hatta adam izine geldiğinde gitmek için gün sayıyordu tatile gitmeme şu kadar kaldı diye) inşallah sende öyle olursun. güle güle git güle güle gel ailenede sabırlar ve Allah kavuştursun.Hakkım varsa helal olsunn
[bu arada orada kurşunu gramla veririler haa ona göre yap atışını eee nede olsa bol bol eğitimin var eğer çatışmada teke tek kalırsan adamla bıçak filan yapak deme haa]

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: