| Yazar | Konu: Osn de maçlar hep sd!!! |
| Tümgeneral |  | 29 Nisan 21:53 %7 | |
|
| PAM2 sunucuları hep sd.SD oynayan war oynayamayan war. Bana göre CTF ve TDM server da konulsa mükemmel olur lütfen ctf ve tdm de konulsun. |
| |
|
|
| Korgeneral |  | 29 Nisan 22:12 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^2/SS/^5/FuHReR/
PAM2 sunucuları hep sd.SD oynayan war oynayamayan war. Bana göre CTF ve TDM server da konulsa mükemmel olur lütfen ctf ve tdm de konulsun.
aynen katiliorm eminim bunu istemeyen yoktur,özellikle ctf oynayan oyuncularn ve bu oyunculardan oluşan klanların sayısı iyice arttı.Bunun yanı sıra ctf tam bir takım oyunudur her ne kadar srvrlarda boyle olmasa da...ayrica tdmye duyulan ilgi de giderek artmaktadr...bu nedenle bu oyun tiplerinde pam srvrlari kurulmadığı sürece klan maclarının sayisi giderek azalacaktr oysa ki bu değişikliğin yapıldığını düşünün pamlar hiç boş kalmaz 
See ya in anotha life brotha! |
| |
| Teğmen |  | 30 Nisan 00:39 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^00|PnS|^9Creep
aynen katiliorm eminim bunu istemeyen yoktur,özellikle ctf oynayan oyuncularn ve bu oyunculardan oluşan klanların sayısı iyice arttı.Bunun yanı sıra ctf tam bir takım oyunudur her ne kadar srvrlarda boyle olmasa da...ayrica tdmye duyulan ilgi de giderek artmaktadr...bu nedenle bu oyun tiplerinde pam srvrlari kurulmadığı sürece klan maclarının sayisi giderek azalacaktr oysa ki bu değişikliğin yapıldığını düşünün pamlar hiç boş kalmaz
See ya in anotha life brotha!
ctf ve tdm için pam'lara gerek yok ancak sd lerde pam uygulaması daha doğru bi sd12 ye bak limitsiz znib. e daha ne znib alan base alan base tdm de böle bi sorun yoq. |
| |
| Çavuş |  | 30 Nisan 09:29 %0 | |
|
bencede amac pam lardaa kimin daha ii oldugunu daha beceri oldugunu göstermekmi yoksa .. kiminn yatayım soteye vurayım sonrada en ii benim demek mi makbul beyler. pamlar tdm.formatında olsun .BUTUN HERKEZ BİLİYORKİ COGUZAMAN YATIP VURANLARA HEPIMIZ TEPKI VERIYORUZ CIK ADAM GIBII VURUŞLIM DEMİYORMUYUZ .VE HATTA HERKEZZ COGUZAMAN DİP YAPALIM ERMEYDANINDAA CENK YAPALIM İİ BELİ OLSUN DİYEE YAZMIYORMUYUZ BİRBİRİMİZE.. EE OZAMAN SD MODU BENCE COK YANLIŞ.İ olan kazansın pam larda. en ii tırsan yada fare gibi dibe köşeye saklanan kazanmasın .Hayde breee.)))
ne gaza geldim yaa . gıcık oluyorum .sd formatınaa uşaklar.tdmcta .ortalamam.,80,120 arası rusya bolumlerınde.100,150 arası kı herkez bilir beni.sd deyse hep sondan .2,yada 3cuyum kahretim savaşmaya.. buyuzden.. artık hayır işlerine bakıyorum.. ) barış örgütündeyim. neyse suluk yapmadan diyeyim pamlar lütfen.tdm.yada ctf modundaa hatta. tdm modunda olsun. ricam budur. |
| |
| Tümgeneral |  | 30 Nisan 12:58 %0 | |
|
ben bişi deicem ama kızmayın zuhahah asu
vala ben tdm ile özellikle de ctf yi sevmediğimden dolayı sd deyi i buluyorum ben halimden memnun olrum ama bir konuda haklısınız ... uzatmayım pfff |
| |
| Binbaşı |  | 30 Nisan 13:34 %0 | |
|
| evet ctf ve tdm de eklensin lütfen |
| |
 Orgeneral |  | 30 Nisan 14:55 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: /SS/HARDTIGER
bencede amac pam lardaa kimin daha ii oldugunu daha beceri oldugunu göstermekmi yoksa .. kiminn yatayım soteye vurayım sonrada en ii benim demek mi makbul beyler. pamlar tdm.formatında olsun .BUTUN HERKEZ BİLİYORKİ COGUZAMAN YATIP VURANLARA HEPIMIZ TEPKI VERIYORUZ CIK ADAM GIBII VURUŞLIM DEMİYORMUYUZ .VE HATTA HERKEZZ COGUZAMAN DİP YAPALIM ERMEYDANINDAA CENK YAPALIM İİ BELİ OLSUN DİYEE YAZMIYORMUYUZ BİRBİRİMİZE.. EE OZAMAN SD MODU BENCE COK YANLIŞ.İ olan kazansın pam larda. en ii tırsan yada fare gibi dibe köşeye saklanan kazanmasın .Hayde breee.)))
ne gaza geldim yaa . gıcık oluyorum .sd formatınaa uşaklar.tdmcta .ortalamam.,80,120 arası rusya bolumlerınde.100,150 arası kı herkez bilir beni.sd deyse hep sondan .2,yada 3cuyum kahretim savaşmaya.. buyuzden.. artık hayır işlerine bakıyorum.. ) barış örgütündeyim. neyse suluk yapmadan diyeyim pamlar lütfen.tdm.yada ctf modundaa hatta. tdm modunda olsun. ricam budur.
Sen bıraktın diye biliyordum bırakan tiger1 di galiba
http://www.oynasana.com/forum/m283788/3
Her oyunun kendine göre bir güzelliği var mesela ben sıkılıncaya kadar ctf oynarım sonra sd oynarım sd bir oyuncunun taktiksel yonunu geliştirir ve bir takım halında hareket etmesini ogretir TDM ısınmak ve frag yapmak içindir ama bu tarzdan hoslanan tabiiki kendine göre bir tad bulmusturki oynuyordur.Oyunda pusanlara onlarda bu savas oyununun gereklerinden herkes meydan muharabesi yapacak degilya bir savasta düşman keskin nişancısına lan erkeksen çık ortaya pusma döğüş diyebilirmiyiz sonra adamlar neden tırssın burada oyun oynuyoruz oldunmü tekrar doguyorsun o kişide bundan zevk alıyor demekki bunada saygı duymak ve 1-2 vurulmadan sonra tecrübeli bir oyuncu o adamın yattıgı yerden tekrar vurulmamaya calışır. Pamlarda ctf ve tdm serverı olursa bencede güzel olur ama pb sorunu yuzunden bir cok oyuncu giremeyebilir update etmesini bilmeyen vardır. İyi oyunlar |
| |
| Tuğgeneral |  | 30 Nisan 16:20 %0 | |
|
| nasılki serverlarda ctf ve tdm oynanıyosa maçlardada oynanabilmeli çünkü ctfde tdmde oynamak ayrı bi teknik ister |
| |
| Tümgeneral |  | 30 Nisan 16:28 %0 | |
|
| evet ya valla çok ii bir konuya değindin kardsm umarım etkili olur yönetimde ya ctf ile tdm ye olan ilgi eminimki sd den daha çok özellikle bi ctf açılması lazım maçlar için + nı verdim |
| |
| Çavuş |  | 30 Nisan 16:36 (22/05, 13:32) %0 | |
|
| maclarımızım ctf tarzındada olsun |
| |
. |
 Orgeneral |  | 30 Nisan 17:38 %0 | |
|
evet o bıraktı vee bakarsan artık yok .. buyuk cok buyuk kayıp. ama asıl hesabı .. 3 gunsonra acılcakmış . onada toraa demiş.. yazık oldu öyle oyuncu az gelir.. ben onabakıp imrenirdim.. adı aydın dır aydın abi.. kendisinden izin aldım bende hardtıger yaptımm.. onun sayesınde başladım .. bendedimki vereyım abı hesabı olmaz dedi. kendisi tanıycagın enn saglam adamdır keşketanısaymışsın
/SS/ Klanına soktu klana bakarsan artık hiç biri yok . ARTI ACIKLAMA YAPMIŞ ZATEN .TIGER1 BI ARKADAŞINDAN aldıgını biliyorum verende zorla verdı ve yine düsrüstlük yaptı vee acıkcaa bu hesap benim degil demiş. oda banlanmış oyüzden kimsenin kanına girmek istemiyorum dedi vee benden almadı bu hesabı.ama acılsınn hesabı vercegini sanmıyorum keşke verse. onun namıyla yürdüm azda olsa.. zaten .ne hikmetse bu hesap actıgım andan beri. herkezz TIGER SENMİSİN DİYOR.. BENDE MALESEF DİYORUM AMA OLCAMM ONUN KADAR İİ OLCAM . bunu dıyen sen herhalde .20,kişisin ne isimyapmış ya tdm da. dün abii cim /ss/ yoktu herkez bana kalan teklifi yaptı şaşırdım hee.. neyse . buarda bunu ulu ortayazmışsın ..bakk milet diycekki. aydın abi yine gelmiş.. lafını bilmeden yazmışsın .. bence yazma.
Lafını bilmeden yazmıssın derken ne yazmısım ?? Ben bu yaşıma gelinceye kadar her ağzımdan cıkanada dikkat ettim lafımıda bildim senden ögrenecek degilim,sen neden her yazılanı kendine hakaret olarak algılıyorsun bir savas ,mücadele, kendini savunma halerindesin,yazım tarzın da o kişiyle aynı seni çok etkilemiş herhalde, yok onun namıyla yürümüş yok bilmemne nerde sanıyorsunuz kendinizi kurtlar vadisindemi neyin hayalleriyle yaşıyorsunuz s.boktan bi oyun oynuyoruz şurda insanların birbirine yazdıklarına bak,hadi hakaret etsek yada bi satasma yapsak eyvallah anlarım 20.kişisin diye kendin yazmışın demekki sadece ben düsünmemişim tekrar yazıyorum uyarıyorum bana bir daha özelden mesaj atma. |
| |
| Korgeneral |  | 30 Nisan 18:00 %0 | |
|
| Führer e sonuna kadar katılıyorum. Yani cogu kisi bence tdm ci. Belki 2 tane daha pam atılır ve tdm türü veya biri tdm digeri ise ctf olur. Klanlar da ona gore teklif atarlar ve maclar gerceklesir... Saygilar |
| |
| Çavuş |  | 30 Nisan 18:58 (22/05, 13:37) %0 | |
|
| özürdilerim mohikans senden |
| |
 Orgeneral |  | 30 Nisan 20:19 %8 | |
|
beni tanıyormusun tanımıyorsun ozaman tanımadıkların hakında sende yazma madem yaşın buyuk büyük kelime de hürmet edeyim suclar gibi yazıncaa .ne hürmet ederim nede saygı gösteririm
Bak kardeşim ben oraya SENİ BIRAKTIN BİLİYORDUM diye yazdım bir de link verdim sonra konu hakkında yorum yaptım orada seninle ilgili o musun degilmisin diye ne bir HAKARET nedebir YORUM var kimi suçlamısım suçlar gibi yazınca diyorsun tanımadıkların hakında yorum yapma diyorsun nerde yorum? sadece bir soru var orada sende hayır o ben degilim dersin cevap olur biter okudugunu anlayabiliyormusun, sen bi düsün tekrar ben adamın yazdığını kafamda nasıl yorumlamışım diye, fakat sen sanki sana hakaret edilmiş gibi heyecanla yaygara koparır gibi bin tane kelime yazarak olayı baska boyutlara çekiyorsun ardından bide LAFINA DİKKAT ET diye bi kelime yazıyorsun sanki sana saldıran benmişim gibi konuyu fırıldak gibi donduruyorsun LAFINI BİL ne demek kardeşim asıl bu kelimede bir HAKARET var anlayamadıgın ne senin kendine ugraşacak birilerinimi arıyorsun ayrıca burada forumda insanlar özgür iradeleriyle baskalarının kişilik haklarına saldırıda bulunmadan istediklerini gibi düsüncelerini yazar çizer senin yazacagın tek kelime hayır cevap olarak o ben degilim benzetiyorsunuz olacaktı, bende bunun karşılığında benzetmişim pardon derim konu kapanır heyecanlanmadan okudugunu anlayarak dogru yorum yap. |
| |
| Çavuş |  | 01 Mayıs 09:53 %0 | |
|
| sana mohikan nediycem biliyormusun bu form neden acıldı .. pamlarda .sd modu harici ctf.tdm olsunmu olmasınmı .. demi senin o yazdıklarının ne alaksı var bu formlaa.. oyüzdenbu konu hakında yaz vee sirkü kirliliği yapma.. neyse konu kapandı . birkacgüne ./SS/TIGER DÖNÜYOR varsaa o ve onu azacık ilgilendircek mesele onla halediniz. ../SS/TIGER .derki oda pamlarda.. mutlaka ctf ve tdm c olmalı . ÖZGÜRÜ bu formu actığı içinde tebrik ediyor .. |
| |
33 Boys

|  | 01 Mayıs 11:26 %0 | |
|
sana mohikan nediycem biliyormusun bu form neden acıldı .. pamlarda .sd modu harici ctf.tdm olsunmu olmasınmı .. demi senin o yazdıklarının ne alaksı var bu formlaa.. oyüzdenbu konu hakında yaz vee sirkü kirliliği yapma.. neyse konu kapandı . birkacgüne ./SS/TIGER DÖNÜYOR varsaa o ve onu azacık ilgilendircek mesele onla halediniz. ../SS/TIGER .derki oda pamlarda.. mutlaka ctf ve tdm c olmalı . ÖZGÜRÜ bu formu actığı içinde tebrik ediyor ..
ss tiger kim belediye baskanı falanmı ?
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız ... *~* //.... |
| |
Tuğgeneral
LoCaL StRaNgErS

|  | 01 Mayıs 12:22 %0 | |
|
TAMAM SENSİN kızdırma mohiyi
sana mohikan nediycem biliyormusun bu form neden acıldı .. pamlarda .sd modu harici ctf.tdm olsunmu olmasınmı .. demi senin o yazdıklarının ne alaksı var bu formlaa.. oyüzdenbu konu hakında yaz vee sirkü kirliliği yapma.. neyse konu kapandı . birkacgüne ./SS/TIGER DÖNÜYOR varsaa o ve onu azacık ilgilendircek mesele onla halediniz. ../SS/TIGER .derki oda pamlarda.. mutlaka ctf ve tdm c olmalı . ÖZGÜRÜ bu formu actığı içinde tebrik ediyor ..
LoS# |
| |
| Yarbay |  | 01 Mayıs 13:05 %0 | |
|
ozgur haklı.ctf serverları artırılmalı ve duzene sokulmalı..
Bedingungsloze treue zum Führer..! |
| |
| Albay |  | 01 Mayıs 14:28 %0 | |
|
| tamamen hak veriyorum osnde tdmde beni 2 map ustuste gecen birini daha bulamadım ctfde de cok iyiyiyimdir ama bu sd beni kasıyo ya counterdan bifarkı kalmıyo iki saat bekleyince soguyom oyundan istedigim vahsettt!!!:d |
| |
 Orgeneral |  | 01 Mayıs 14:47 (01/05, 14:56) %0 | |
|
Bilader çok uzattınız ama alt tarafı O MUSUN diye sorduk cevap basit DEGİLİM İSİMLER BENZİYOR dedinmi biz de cevabımızı almış oluruz pardon benzetmişiz deriz nedir bu bu kadar uzatılacak soz düellosuna döndürülecek birseymiş gibi lastik gibi uzuyor bu kadar alınılacak bir sey yok bunda daha önemli konularda kavganı yaparsın benmi düzgün türkçe kullanıp anlatamıyorum nedir.Bir gün oynarız seninle TDM pek oynamam ama senin hatırın için girerim haydi kendine iyi bak.Şimdi bi sürü cevap yazarsın sen Zaten yeni uyandım kafamda yerinde degil ule izinli olunca erken kalkıp oyun uynayayım diyorum saate bak 2 olmus konuda nerelere geldi.
Evet sunucularda ctf pam serverı acılmasını bende istiyorum Sd klanları kadar ctf klanlarıda var pam serverlar dolacaktır bu sayede.
Birde siteye baglanmak için nedense çok ugraştım oynasana safyası geliyor fakat hiçbirsey görünmüyor sol altta bitti yazıyor devamlı baska sitelere baglanıyor fakat osn baglanırken bitti yazıyor makineyi resetledim tekrar denedim hep aynı bir kac resetten sonra anca girebildim bir sorunmu var acaba yoksa benim sistemdemi var yenide format attım dunde yapmıstı ama bu kadar ugrastırmamıstı. |
| |
| Yarbay |  | 02 Mayıs 15:55 %0 | |
|
| maçlar hep sd tarzı oluyor ctf ve tdm olsada güzel olur |
| |
FonDip

|  | 02 Mayıs 16:12 (02/05, 16:14) %0 | |
|
tdm oynamak bir tdm ciye göre oynayabilecegi en zevkli oyun türü bileğinin hakkını aldığı vur-kırlı bir oyun türü.Her zaman oldpuu gibi favorim hep tdm dir.Yalnız bu oyunda ismini duyurabilmen için sadece tdm oynamak yetmez.Sd yada ctf oynamakta yetmez(osn için).Temelinde bir xfire oyuncusu olmak gerekir.Ayrıca tdm yi esas oynamak isteyenler xfiredan no passage tdm ye girsin 30 kişilik çok deli bir tdm serveri.Tdm yi ne kadar çok sevsemde maçların böyle olması gerektiğine inanmıyorum.
Osn de ismini duyurabilmek o kadar önemli değil xfire ın insana öğrettiği ilk şey. |
| |
| Tümgeneral |  | 02 Mayıs 18:01 %0 | |
|
| ARKADAŞLAR SANIRIM KONU DAĞILIO LÜTFEN YHA :S:S:S |
| |
| Korgeneral |  | 05 Mayıs 12:21 %0 | |
|
| Bence en gercekci mucadele TDM de olur...Ve tabi CTF de ii olur,SD de kazanan taraf şans eseri oluo...Bileh gucu yoq yani... |
| |
| Albay |  | 08 Mayıs 12:28 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Ballistic
Bilader çok uzattınız ama alt tarafı O MUSUN diye sorduk cevap basit DEGİLİM İSİMLER BENZİYOR dedinmi biz de cevabımızı almış oluruz pardon benzetmişiz deriz nedir bu bu kadar uzatılacak soz düellosuna döndürülecek birseymiş gibi lastik gibi uzuyor bu kadar alınılacak bir sey yok bunda daha önemli konularda kavganı yaparsın benmi düzgün türkçe kullanıp anlatamıyorum nedir.Bir gün oynarız seninle TDM pek oynamam ama senin hatırın için girerim haydi kendine iyi bak.Şimdi bi sürü cevap yazarsın sen Zaten yeni uyandım kafamda yerinde degil ule izinli olunca erken kalkıp oyun uynayayım diyorum saate bak 2 olmus konuda nerelere geldi.
Evet sunucularda ctf pam serverı acılmasını bende istiyorum Sd klanları kadar ctf klanlarıda var pam serverlar dolacaktır bu sayede.
Birde siteye baglanmak için nedense çok ugraştım oynasana safyası geliyor fakat hiçbirsey görünmüyor sol altta bitti yazıyor devamlı baska sitelere baglanıyor fakat osn baglanırken bitti yazıyor makineyi resetledim tekrar denedim hep aynı bir kac resetten sonra anca girebildim bir sorunmu var acaba yoksa benim sistemdemi var yenide format attım dunde yapmıstı ama bu kadar ugrastırmamıstı.
uzatıda fenamı oldu bizim habib. sana dedimğim gibi. hayvanlar koklaşa koklaşa .insanlar konuşa konuşa .biz türklerde kavga ede ede anlaşıyor yahu.. )) neyse bi vesile oldu birbirmizi tanıdık senle.aynı takımda beraber mac yapca bundan güzel mutluk olmaz demi. seni özel üye seni.. ) kal salıcakla.. balistic kuzenim. beyler burdan diyeyim. balisticle hic birşekilde bi tatsızlıgımız olamaz bu saatten sonra. ona en son kazgım.onur üyesi olarak gel dedim .ama lider kadroya mac kadrosuna yazdım adını . )))))) sakın kızıp cıkma hee.. |
| |
| |