|
|
 | Kapatılmış | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Oyun uzaklaştırmaları | | Yüzbaşı |  | 29 Nisan 09:39 %0 | |
| | bakın yagcı kardeşimiz ne yazmışş.. ama kafası basmadıgından . vee neyin ne oldugunu bilmediğinden sacmalamış senin seviyene gelelimmi. senkimsin ben mesela.. kendi şirketimde dış ticaretle ugraşan ist. dogmuş. mimar sinan güzel sanatla r mezunu . ama kimseyi senin gibi küçümsemeyen biriyim peki sen kimsin.. hee .. evet benim seviyeme ne inebilirsin nede cıkabilirsin cünki ben senin gibi degilim.. yaşı benden küçük kardeşim. banabakk yagcı kardeşim .senin kafanın almadığı ne biliyormusun .. ?? ben 2 hesap acmadım .buhesap adı snıpkındow du birkardeşim verdi kendi o an olaylara şahıttı. vee senbu aptal şeyleri yazarken ben hesabım nasıl silinirr onu ögrenmek peşindeydim sanada yazdım ne hayatım nede gecim kayangım bu oyun .. benim icin cokta anlamı yok .. 2,3hesa acmışım sen bir yalancısın sen bir yagcıı sın cünki bana 2,3 hesap acmakla sucluyorsun yapmadıgım bir şey için beni sucluyorsun ..ve oyunda demo alamayanlara aciz diyorsun sen mileti küçük gören seviyesiz birisin .. ve ekliyorum özel üyeeeee seni her macta eze eze yenerimm ve yine ekliyorum zaten bu oyunu nasıl silicem bi bulayım hemen silicem heeee. vay be nekadar hor gör üyorsun sen mileti ya .demo alanlar senin gibi adam alamyanlar seviyezii ve aciz . iiki senin yerini yurdunu bilmiyorum hayatım sana seviye dersi verirdim hehehehe ) | | | |
| | Yüzbaşı |  | 29 Nisan 10:03 %0 | |
| | NEYSE SEVGİLİ TORA SANA ÖZELDENDE MESAJ ATIM ARTIK NE OLDUYSA OLDU SENDEN RİCAM NASIL SİLEBİLİCEZ BİLGİ VERİRSEN HESABI SİLMEKİSTİYORUM.. VETEKRAR SANA ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDİYORUM VE KUSURA BAKMA DİYORUM.. BİZİM GİBİ DEMO ALAMAYAN. WH KULANMAYAN VE .2,3,YADA.4 HESAP ACMAYIP DÜRÜSTCEE BUNU DIYEN SEVİYESİZ ADAMLARIN İŞİ VE YERİ YOK BU SİTEDE. OYUZDEN HESABIMI NASIL SİLE BİLİRİM ONU ÖGRENMEK İSTIYORUM . SADECE BU. VE ÖZEL UYEE KARDEŞİM .YİNE DİYORUM SENİ HER MAPTA YENERİM HEHEHE .CÜNKİ BEN EN İİLERİNDENİM .ÖZEL ÜYELİKLE İİ OLUNMUYOR BUNUDA BİL. ŞİMDİ KAFAN ALDIMI BURDANDA YAZAYIMDAA OKU ÖZELİNDENDE ATIM .. BEN GÖRDÜĞÜN GİBİ OYUNUN PEŞİNDE DEGİLİM ADIMIZ KÜFÜR CİYE CIKMASIN ONUN PEŞİNDEYIM .VE TORA ADAM BİZLERİ SEVİYESİZLİKLE SUCLADIGI İÇİN KENDİSİNDEN ŞİKAYETCİYİM. ONUNDA CEZA ALMASI LAZIM BUDURMDA.. CUNKİ BİZE SEVİYESİZ VE DEMO ALAMAYANLARA ACİZ VE BANA.2,3HESAP ACMAKLA SUCLUYOR AMA ACMADIM . ŞİMDİ BEN BUNU NEREYE DEMO ALIP ATCAMM DERMİSİNİZ. ? )) HE BANA YENİDEN CEZA VERCEKSENİZ LÜTFEN ZAHMET ETMEYIN YORMAYIN KENDİNİZ BEN ZATEN HESABIDA OYUNUDA BIRAKTIM | | | | Yüzbaşı |  | 29 Nisan 11:35 %0 | |
| | banabk sohalin san kulandıgım tüm kaba kelimeleri geri alıyorum .SENDENDE ÖZÜR DİLİYORUM .lakin suclama yapmadan önce 10kere düşün sonra konuş. aman ya uzatmanın anlamı yok olay burda bitmiştir benim için .oyundakonuda kapandı artık busaaten sonra .nasıl silerim bu hesabı bana bi bilgi vereniniz cıkarsa ondanda allah razı olsun | | | | Oyuncu |  | 29 Nisan 12:26 (29/04, 12:27) %0 | |
| alıntı: Gönderen: /SS/TIGER1
bakın yagcı kardeşimiz ne yazmışş.. ama kafası basmadıgından . vee neyin ne oldugunu bilmediğinden sacmalamış senin seviyene gelelimmi. senkimsin ben mesela.. kendi şirketimde dış ticaretle ugraşan ist. dogmuş. mimar sinan güzel sanatla r mezunu . ama kimseyi senin gibi küçümsemeyen biriyim peki sen kimsin.. hee .. evet benim seviyeme ne inebilirsin nede cıkabilirsin cünki ben senin gibi degilim.. yaşı benden küçük kardeşim. banabakk yagcı kardeşim .senin kafanın almadığı ne biliyormusun .. ?? ben 2 hesap acmadım .buhesap adı snıpkındow du birkardeşim verdi kendi o an olaylara şahıttı. vee senbu aptal şeyleri yazarken ben hesabım nasıl silinirr onu ögrenmek peşindeydim sanada yazdım ne hayatım nede gecim kayangım bu oyun .. benim icin cokta anlamı yok .. 2,3hesa acmışım sen bir yalancısın sen bir yagcıı sın cünki bana 2,3 hesap acmakla sucluyorsun yapmadıgım bir şey için beni sucluyorsun ..ve oyunda demo alamayanlara aciz diyorsun sen mileti küçük gören seviyesiz birisin .. ve ekliyorum özel üye seni her macta eze eze yenerimm ve yine ekliyorum zaten bu oyunu nasıl silicem bi bulayım hemen silicem heeee. vay be nekadar hor gör üyorsun sen mileti ya .demo alanlar senin gibi adam alamyanlar seviyezii ve aciz . iiki senin yerini yurdunu bilmiyorum hayatım sana seviye dersi verirdim hehehehe )
Artık yazmanın manası yok cünkü dön baba dönelim oluyor. | | |  Korgeneral
MADE İN TÜRK

|  | 29 Nisan 12:53 %0 | |
| bende söylemeden geçemiyeceğim TDM oynuyoz bana çok ağır küfürler ettiler ss almadım hata yaptım ama küfür etmiyelim adam gibi oyun oynuyalım dedim ve serverdan KİCK lendim hiç bir anlam veremedim!
küfüre küfürle mi karşılık vermem gerekiyordu ?
*< For An Angel >*
-The Future Trance - | | | | Yüzbaşı |  | 29 Nisan 13:14 %0 | |
| | sevgili mohikancım bak son yazdıgımı okudunmu .bende senle aynı fikirdeyim ve yazdıklarım icin herkezden özürdiliyor sirkü kirliliğimden dolayı af diliyorum . lakin dön baba dön vs olayı degil.benyandım eller yanmasın olayıda degil .ama biyerdede hakk vermeniz lazım .adam sövcek saycak bak. biri vardı ismilazım degil herkezde tanır adam bana ana avrat küfretti arkadaşıda yemin ederim tek cevap yazmadım .benle şahsi meselesi yaptı yenilmeyi haz medemedi. bastı küfrü ama , wh kulanımı cok farklı burda bütün dürst oyuncuların hakkı yeniyor ve benbuna cok bozuldum buna tepkimi gösterdim hee. ne anasına ne babasına .ne şahsına nede başka birşeyine küfrettim. bana yakışmaz ama yaptıgının cok ayıp oldugunu vee şerflli bir adama yakışmadıgını dedim ve bamlandım olay bu .lakin bunu dedim ve .saholin di galiba sen 2 hesap acmısın sen yenilince bam yemişssin şimdi konuşmaya hakın yok gibisine getirdi tam acıklama yapmadann ,yuvarlak kelimeler bunlar durduk yere adım neden küfür baza cıksın yada başka birşeyedemi . ona bozuldum birden lakin sonrada pişman oldum özürdiledim herkezin huzurunda kendisinden .he kendi benden özürdiler dilemez onun bilcegi iştir. oda ona kalmış | | | | Oyuncu |  | 29 Nisan 13:42 (29/04, 13:47) %0 | |
| alıntı: Gönderen: /SS/TIGER1
beyler ii oyuncuu ya helal olsun.ben 3ayda /SS/TIGER hesabımı general yaptım cünki tdm cta herkez bilir beni. iiyimdir hemde en iilerindenimdir. bunu övünmek için yazmıyorum . amaa başımdan geceni anlatayım .. deus-ex diye bir oyuncu .cok iiymiş göyaa. lakin .2katıfark atım adama göya cok iiymiş hemde ))) neyse .. .birgun yinebu adama denk geldım yine eziyorumm eskiden böyle idalı konuşmazdım ama eziyorum diyorum inşallah okuyordur.. yada tanıyan der .. neyse .fransa çiflik evi bölümünde bu zaat. sepectordey ken adam cakıyor benide vuryorr.oyunda in aktif durumda. dedimki hile yapmaa ş. lik yapmadedim.. bu yediremedi.. aktif hale geldi.. neyse .. bu cıktı haliyle.. utandı hatta. bizim klandan führer.. ve karşı takım da oyun lideri cengaver bjk. diyebir kardeşim şaittir. neyse ertesi günü. oyunagirmek istedim . bi baktımki rütbelerim sökülmüş. generalik yalan olmuş. oyundan maplardan uzaklaştırlmışım.. neyse sorun yok .. tabiki cok üzldümmü evet hem üzüldüm hem krıldım. hileciler ödülendirilirken .gercegi diyenler cezalandırlıyor. he sorunyok . bu hesabım .1,5 haftalık yüzbaşı yaptım .%79 rütbe almaya cıkartım .beceri yüzdem.1aydada general yine olurum ama . burda önemli olan rütbedegil. burda öneli olan haksızlıklar. ve seviyem düşük oldugu için her mapa giremiyor oluşum .ve ben her ortamda .oynasana.com sitesine girin cok güzel dir dediğim halde . sonuca gelince ohl .itifakından hileci dues-ex .benim yarım kadar oynayamazken. ben seviyem düşük oldugu için her mapa giremeyip haksızlığa ugruyorum .. ogame. bilenler vardı içinizden .. ordada böyle cok haksızlık olurdu . ve ben .3,kere türkiye rekoru kırmama ragmen cok haksızlığa ugradım. oyuzdenbıraktım demekki burayıda bırakmak lazım zamanı gelınce .herkeze ii oyunlar. hilecilere yine sesleniyorum şe. lik yapmayın .adamgibi oynayın isterseniz sonuncu olun sizi tebrik edeyim. hile yapın birinci olun .size küfredeyim.. çünki hakediyorsunuz .şimdi neden en ii olduğumu diyeyim çünki ben hileyapmıyorum .ben adamgibi oynayıp birinci oluyorum .adam gibi oynayanlardaaa benim gönlümde hep birinci dirler.
Kendine bu kadar güveniyorsan, klandaşım olan deus-ex e bu suçlamayı atma cüretinde bulunuyorsan ve klanına güveniyorsan maç teklifinde buluncam size ok? | | | | Yüzbaşı |  | 29 Nisan 17:22 %0 | |
| malesef artık giremiyorum he artı bakk bana buarda ukalık sen yapma. lenıngratta yenilirken .bilmemne p.leri diye yazdıgını hala unutmadım .sizin klandakiler hep aynımısınız ya . neyse benim icin cod.2 bitti.şimdi gecmişsinkarşıma laga luga yapma. beni ii tanırsın .tdmctan az kuyruk acın yok dues-ex mı .onu ben oyun dıye oynuyorum kendısınede aynen de .ben .60,70 adam indirken odaha.30,40larda az sürünmüyordu .burdan yazmaa bence rezil olursun .. ankaralı. dues-ex selam et bırdaha .. hilesiz oynasın ..miletee rezil olmasın .
neyse klanınız karıştırmıyorum .ama sen epey hazımsızsın bee .kardeşim yenilince cok aglıyorsun .. işte beyler TIGER.izbiraktığı birr oyuncumuz daha ))) | | | | Yüzbaşı |  | 29 Nisan 17:25 %0 | |
| | suclama yok şahitleriylee ortada .. ismleri tek tek sayayımmı .. kardeş.sana mapdahil. kendisine sor bakalım nee bahane uydurcak .. senin icin bir cok şeydediler ve bendedimki ii oyuncuu senin icin laf yok istersen onlarında adını vereyim ama ..sen yenilince milete çok şarlıyorsun .. neden yaa .cokmu zoruna gidiyor | | | | |
|
|
|
|
|
|