Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 01:58 Toplam 108 oyuncu 56 sunucu 432 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Wolfenstein Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Eskileri geri getirmek

zeroheat!
Red Army Fraction

25 Nisan 17:29 (25/04, 19:50) %0
Selamlar arkadaşlar.Farkettiğiniz gibi bu sıra özellikle forumda bi durgunluk var.Serverda 2 hafta öncesi gibi dolu değil.Eskiden takip ettiğim kadarıyla forumda makara bolca yapılıyordu.Şu an foruma mesaj gelmiyor.Serverdada hergün aynı kişilerle oynuyoruz.Sakın yanlış anlamayın,gerçekten hiç sorunsuz gayet geyik yapmasını bilen ve düzgün insanlar şu an serverda oynayanlar.Ufakta olsa güzel bi grup kurduk şu an her akşam.Ama bugun clanların oyuncu listesini inceledim.Bazı clanlardan ya 2-3 kişi oynuyor.Bir çok clandanda hiç kimse oynamıyor.Bu kadar senelik bi community,herkes birbirini tanıyo,çoğu kişi bir diğeriyle görüşmüş etmiş.

Artık gerçekten eskileri oyuna geri döndürmeye çalışsak sizce nasıl olur?Yani telefon rehberleri,msnler iyice karıştırılsa.Gerçekten efor sarfedilse bu iş için?Yani bugun sadece 1 saatimizi ayırarak şu an bulundugumuz ve oldugu yerde sayan oynasana server ve forumu için bişiler yapsak?Biliyorum ortamın yaş sınırı çok yukarda.İşten okuldan gelince sizin için 1 saat bile çok değerli ama yarınki sonraki günkü değerli olan 1 saatinizi daha dolu yaşamak için sanırsam değer.

Bu işi en iyi clan liderleri yapar.Clan liderlerinin,oyuncuları çağırması psikolojik bi baskı yaratabilir ve oyuncuların 'hadi gel olum oynuyoruz biz' gibi cümleler duymasından daha etkili olabilir.Planlanan ligden,gerek ufak çaplı turnuvalardan bahsedilebilir ve az çok bu oyuncuların servera geri dönmesi sağlanabilir.Touch gerçekten çoğu kişi görmesede iyi ve ilgili bir admin.Kış ligi dönemindeki problemleri zaten çözmüştür ve bu sefer problemsiz olacağı muhtemeldir.Siz ona inanırsanız,arkadaşlarınızda size inanacaklardır.Bende birçok turnuva yaptığım veya içinde bulunduğum için 2. bir fikir sunabilirim Kaya'ya.Süper bir lig yapabiliriz.Eksikleri kapatılmış ve birçok artısı eklenmiş bir lig.

Hepimiz daha güzel ve zevkli bir ortamda oyun oynamak istiyorsak,Türkiyede ET'nin devam etmesini istiyorsak artık elimizi taşın altına sokmalıyız.Biraz kendi zamanımızdan taviz vermeliyiz.

He dersenizki,amaan ben şu anki gibi mutluyum,ne uraşıcam...Olacakları size söyliyim,bana 2-3 ay sonra gerçekten böyle oldu ya,şimdi napıcaz diye sorucaksınız.2-3 ay sonra herkes her akşam saat 10 da servera girip 12 de çıkmaktan bıkacak.Hergün aynı mapleri oynamaktan,aynı insanlarla olmaktan sıkılacak.Oyun içi taktikleri hep aynı olacak,muhabbetler geyikten öteye gitmeyecek.Bir yandanda ETQW'nin yaptığı baskı var.Yurtdışında bi çok servera ETQW'ye geçiş döneminde çünkü.Yani gerçek hayattan düşünün.Sizi 3 ay boyunca aynı 10 kişiyle bi eve koysalar,artık gına gelir o adamlardan,dışarı cıkmak farklı insanları tanımak veya eski arkadaşlarınızı görmek istersiniz.Aynı hesap olacak.Hele birde yaz geliyor.Yaz dönemi serverların çöktüğü dönemdir.Buradaki aile babaları,çoluk çocuk aileyi toplayıp gezilere gidecektir,tatillere gidecektir.Balkonda oturup rakısını içecektir.Veya okuldan baymış olan öğrenciler tatile gidecektir.Geceleri barlara akacaklardır.Bu durumda bile bahsettiğim bu 2 tür insanları bir araya getirmek artık bizim işimiz.Kimin admin olduğu kimin ref olduğu önemli değil.Ben bu postu admin olduğum için değil,gördüğüm duyduğum,sizinde yaşadığınız güzel ortamı geri getirmek için yazıyorum.
Türkiye'de şu an ET'yi ileri götürüp belki eskilerinde katkısıyla adımızı dünyada duyuracaz.Yani şu an çok uzak gözüküyo ama aramızda yurtdışında oynamış,oranın taktiksel ve mantıksal gücünü almış insanlar var.E içimizde aimi iyi olan,hareket kabiliyeti gerçekten düzgün olan ve FPS oyunlarını çok uzun süredir oynayan,taktik kafası olan adamlar var.Neden olmasın?
*edit*Düşünsenize TÜRKİYE'nin ET'deki bütün yükleri sizin omzunuzda.Yapmamız gerekn zor değil fakat sonuçları göğüs kabartıcı.ETTV'den izlediğiniz o butchji,keran,kenji,m1lk gibi adamlara karşı oynamak,onlarla yeteneklerinizi yarıştırmak hanginiz için çekici gelmiyor?Örneğin Hooper,sen dünyanın en iyi Riflecısı m1lk'e karşı rifle'ını kullanmak istemezmiydin?Yada ben dünyanın en iyi aimerina karşı oynamak istemezmiydim?Yada Carpathia,bütün oynadığı liglerde veya turnuvalarda Best Engineer seçilen adama karşı oynamak ve onla engi-taktik savaşı yapmak istemezmiydin?Peki bunları nasıl yapabiliriz?Tek yol güç birliği.*edit*

Bunların hepsini sadece azcık efor sarfederek halledebiliriz.Sonuçta eğer bir yere ilerlersek ET'de(kendi çapımızdada olsa) ET camiasını kurtaran yine sizler olacaksınız.

Sizden istediğim -bu işe gönüllü olan arkadaşlardan tabi-,ben şunla konuştum,şu gelicek,şu gelmicek gibi şeyleri bu topic altında yazmanız.Ama karşınızdakini geri çağırmak için elinizden geleni yapmak şartıyla.

Bu konudaki fikir ve haberlerinizi bekliyoruz.

Zaman ayırıp okuyan ve yardımcı olmak isteyen herkese,
Teşekkürler
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

m@m.RiTuAL
Oyuncu
25 Nisan 19:34 %6
eline saglik guzel yazmissin. hadi bakalim cagiralim milleti!

Carpath1A
Oyuncu
26 Nisan 00:29 %0
Bu çekirdek etci topluluğunun giderek büyüyeceğine inanıyorum

Lakin serverdan kopma hareketleri kış liginin bir hüsran ile sonuçlanması ile ortaya çıktı , kış liginden sonra yine server bir müddet toplu kaldı ama serverda gerçekten çok gereksiz tartışmalar ve bunların sonucunda çıkan küfüre varan kavgalar , ben tüm et camiasına serverda en ufak tartışmaya yol açıcak iğneli laflardan kaçınılması için çağrı yapıyorum.

herkes bir birine aşık olmak zorunda değil , ama herkes birbirine saygı duymak zorunda , bende vakti zamanında bu serverda çok tartışmalara girdim ama elime hiç birşey geçmedi boşu boşuna birbirimizi kırdık , dahada zaten oyun oynarken ağzımı açmam , en nihayetinde oyun.

Serverda oyuncu potansiyeli tutturmak için bence bir takım altın değerinde yapılması gereken şeyler var ,

Saygı sevgi az konuşup oyununa bakmak (burdan kastım gereksiz tartışmalara önlem olmak)

Dengeli takımlar

No spawnkill (oyunun içine eden bir faktördür ve hala yapanlara tanık oluyorum bu beni üzüyor)

İşin cıvığını çıkarmayacak güzel bir map pool

ses dosyası skin mikin bunlar hikaye daha çok dosya demek daha çok download demek daha çok download demek gelmek isteyecek newbie oyuncuları serverdan soğutmak demek

hali hazırda 4 veya 6 clan olursa ben eleme usulü mini bir turnuva yapılmasını şiddet ile istiyorum , bu şekilde bir organizasyon camiamız üzerindeki ölü toprağını atıcaktır.zaten biz haftaya cuma raf takımı ile bir dostluk maçı yapıcaz , ayrıca buradan diğer tüm hali hazırda olan veya kurulma aşamasında olan clanlara meydan okuyorum

Saygılar & Sevgiler

Herşey güzel wolfenstein anıları için herşey , yeni güzel anılar elde etmek için

coLoneL <3
Oyuncu
26 Nisan 09:23 (26/04, 09:23) %0
Ben Avrupadan Bir Arkadaş Daha Buldum, Umarım Oynasana Geyiğine Katılır..Gayet Seviyeli Bir Arkadaş ...Oyundaki Nicki;

"turk!sH.."

Saygılar

zeroheat!
Red Army Fraction

26 Nisan 14:12 (26/04, 18:59) %0
Alinin servera bağlanamama gibi bir problemi vardı,hallolduysa hoşgelmiş.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

OcularisInfernum
Oyuncu
26 Nisan 20:13 %0
alıntı:
Gönderen: Colonel |
Ben Avrupadan Bir Arkadaş Daha Buldum, Umarım Oynasana Geyiğine Katılır..Gayet Seviyeli Bir Arkadaş ...Oyundaki Nicki;
"turk!sH.."
Saygılar

Haha evet sadece geyik konusunda sana katılıyorum.

Ama alinin gelmesi için hem zero,placebo hemde benim serverda oynamamamız hem de stats olması gerekir.

Değilmi Ali?

zeroheat!
Red Army Fraction

28 Nisan 16:46 %0
Konuya bu kadar ilgili olmanız gözlerimi yaşarttı.

kampa1
Oyuncu
29 Nisan 01:54 %0
ali mi,seviye mi

(PlaCeBo)

Dkadir
Oyuncu
29 Nisan 13:41 %0
Arkadaslar acik konusiyim serverin dolmamasi yuzundan hala baska serverlarda oynuyorum.Cunki az kisiyle oyundan zevk almiyorum.Diyiceksinizki kardesim sen oynamassan o oynamassa nasil dolucak.Oncelikle servera oynasanadan baglanmak kendi adima konusuyorum diger serverlara gore maca 1-0 geride baslamak gibi.Direkt aciyorum ET /connect any ip cok daha kolay geliyo.Bence herkez gorebilmeli serveri.Diger serverlarda oynarken gorudugumuz turk arkadaslari davet edene kadar canimiz cikiyo yok oynasanaya uye ol launcher i yukle sureyi bekle adam ugrasmak istemiyo bile direkt ip soruyo.Diger yabanci arkadaslari davet etmeyi dusunmedim bile hic ugrasilmaz.Ben org.map oynarim ve oynadigim serverlarin hepsi full bazen 10-15dakika sira beklemek zorunda kaliyorum.ET de Org.map sevenler dahami cogunlukta diye dusundum.Yada surekli org,map oyandigim icin bana ole gelio

coLoneL <3
Oyuncu
29 Nisan 13:50 %0
alıntı:
Gönderen: Dkadir
Arkadaslar acik konusiyim serverin dolmamasi yuzundan hala baska serverlarda oynuyorum.Cunki az kisiyle oyundan zevk almiyorum.Diyiceksinizki kardesim sen oynamassan o oynamassa nasil dolucak.Oncelikle servera oynasanadan baglanmak kendi adima konusuyorum diger serverlara gore maca 1-0 geride baslamak gibi.Direkt aciyorum ET /connect any ip cok daha kolay geliyo.Bence herkez gorebilmeli serveri.Diger serverlarda oynarken gorudugumuz turk arkadaslari davet edene kadar canimiz cikiyo yok oynasanaya uye ol launcher i yukle sureyi bekle adam ugrasmak istemiyo bile direkt ip soruyo.Diger yabanci arkadaslari davet etmeyi dusunmedim bile hic ugrasilmaz.Ben org.map oynarim ve oynadigim serverlarin hepsi full bazen 10-15dakika sira beklemek zorunda kaliyorum.ET de Org.map sevenler dahami cogunlukta diye dusundum.Yada surekli org,map oyandigim icin bana ole gelio

+1 Abi Dpğru Söylüyosun, Yabancı Serverlardan Türk Arkadaş Buluyorum, Ama İp Soruyo "İp yok, Siteden Bağlanman Gerek" diyince adam hiç uğraşamam diyo ve bırakıyo..bişi yapılcagını sanmıyorum ama bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim..

Touch&Go

29 Nisan 15:53 %0
Genel olarak OSN sunucu politikamıza aykırı olması bir yana, Sunucu public yapildiginda dediginiz gibi ip yazip herkez kolaylikla girebildiginden hile veya kufure karsi hicbir koruma kalmayacak. Sadece terorist veya hile denemek icin girenler olacagi gibi bunlari uzak tutmak icin kullanilan ban sistemi de devre disi kalmis olucak. Baglanti suresi ile ilgili de diger yoneticilerle konusayim bir gelisme olursa haber veririrm ama siz yine de birsey beklemeyin.

alıntı:
Gönderen: Dkadir

zeroheat!
Red Army Fraction

29 Nisan 16:15 (29/04, 16:17) %0
Kadir haklısın çok dolambaçlı bi yol.Ama şunuda düşün.Şu andaki hileler çok gelişmiş.Punkbuster'ın update'i çıkınca adamlarda hilenin update'ini çıkarıyo.Tanımadığın biri servera girse ve aynı anda 5 kişiye 3 er headshot atıp yere serse,bu kişilerden biride sen olsan nasıl olurdu?Nerde bu adminler diye bas bas bağırırdın.Banada saçma geldi en başta bağlantı programı ama azcık inceleyince mantıklı olduğunu gördüm.He ama hala beklemeye üşeniyorum orası ayrı Hileleri,hilecileri ve taşkınlıkları serverdan uzak tutuyor bağlantı programı.

Dkadir
Oyuncu
29 Nisan 17:48 %0
Zero haklisin hileye bende katlanamam(bu arada ne zaman hile yapan biri girse servera hilecinin penisi hakkinda ve gay muhabbeti yapiliyo nedendir anlamam ) ama su anda oynadigim serverlarda cok nadir denk geliyo hile kullananlar pb ye ne yapmislarsa aninda atiyo!Neyse ben kasmiycam.Sadece daha kalabalik olsun istiyorum server.Hadi bi ET oyniyim diyipde servera baktigimda en azindan bi 12-13 kisi goriyim istiyorum!goremiyincede diger serverlar daha cazip geliyo.

zeroheat!
Red Army Fraction

29 Nisan 19:51 %0
Haklısın tabiki Kadir,en az 6on6 olması daha zevkli.
Fakat benim söylediğim şey yurtdışından arkadaşların gelmesi değil.1 buçuk sene önce bağlantı programıyla bağlanan ve buraya üyeliği olan insanların geri dönmesi.Bazı arkadaşlar topic hakkında bana msn'de veya serverda,boşver eskileri,onlar olmasada olur gibi konuştu.Haklısınız,belki yanlarında eski defterleri ve problemleri getirebilirler ama şu anki durumumuzdan daha kötü olacağını hiç zannetmiyorum.Baksanıza lig yapacak takım yok.Olan takımlarında yarısı inaktif.Yeni kurulan bi clanla maç yapıcaz ama yeni kurulan bi takım bile kadro çıkarmakta zorlanıyor.Biz şu an eskiler olmadan pub oynamaktan öteye gidemeyiz.Çünkü osn serverları eskiler olmadan ileri gidemez.Unutmayın siz varken eskiler vardı ve server doluydu.Eskiler yokkende siz varsınız ama çok uzun süredir 6on6 oyun oynuyamadık.Artık lütfen biraz destekleyin beni.Yardım edin.

Dkadir
Oyuncu
29 Nisan 21:54 %0
Zero eskiden nasıldi hiç bilmiyorum ben ilk defa türk serverda oynuyorum öncesini bilmediğim için serverın herzaman kalabalık olduguna inanasım gelmiyo ama anladıgım kadarıyla önceden kalabalıkmış inşallah o günlerine döner.

Touch&Go

30 Nisan 08:19 %0
Şunu bir 5 sene yap, 5 sene once basladik biz bu ise =)

alıntı:
Gönderen: zer0heat!
Haklısın tabiki Kadir,en az 6on6 olması daha zevkli.
Fakat benim söylediğim şey yurtdışından arkadaşların gelmesi değil.1 buçuk sene önce bağlantı programıyla bağlanan ve buraya üyeliği olan insanların geri dönmesi.Bazı arkadaşlar topic hakkında bana msn'de veya serverda,boşver eskileri,onlar olmasada olur gibi konuştu.Haklısınız,belki yanlarında eski defterleri ve problemleri getirebilirler ama şu anki durumumuzdan daha kötü olacağını hiç zannetmiyorum.Baksanıza lig yapacak takım yok.Olan takımlarında yarısı inaktif.Yeni kurulan bi clanla maç yapıcaz ama yeni kurulan bi takım bile kadro çıkarmakta zorlanıyor.Biz şu an eskiler olmadan pub oynamaktan öteye gidemeyiz.Çünkü osn serverları eskiler olmadan ileri gidemez.Unutmayın siz varken eskiler vardı ve server doluydu.Eskiler yokkende siz varsınız ama çok uzun süredir 6on6 oyun oynuyamadık.Artık lütfen biraz destekleyin beni.Yardım edin.

xbox360
Yarbay
Yarbay
04 Mayıs 11:27 %0
eskıden ortam bayagı kalabalıktı,ınsan ozlemıyor değil
bu giden ınsanları tanıyan yokmu,taç senın cevren genıstır,bı kac adam dondursun oyuna kardır,hadı bastır

M4G3
Binbaşı
Binbaşı
01 Eylül 14:27 %0
ben yeni oyuncu getirmeyi çok denedim hatta oyunu bilgisayarlarına zorla kurdurttum osn yi de söledim biri "bi ateş ediyolar ölüyom" diyo öteki "habire sağa sola zıplayıp duruyolar " diyo daha ben napim suç sizde adam gibi oynasanıza ne o öle bi sağa bi sola

PrOOgRaMMeR
Oyuncu
02 Ekim 03:07 %0
merabalar ben eskilerden değilim ama ET hastasıyım yabancı serverlarda gavurlarla kapışarak rütbe yükseltmekten bıktım. 3 senedir oynuyorum. Eski arkadaşlar gelirlermi bilmiyorum ama yeni bir oyuncu kazandınız. Adı PrOOgRaMMeR... Tabi isterseniz kolay gelsin

zeroheat!
Red Army Fraction

02 Ekim 15:30 %0
Merhaba Pro,ne yazıkki şu an serverımızda oynayan oyuncu bulunmamakta.Belki kışın gelen giden olur ama şu anlık yabancı serverlara devam etmeni tavsiye ederim ama bir gözün burda olsun

PrOOgRaMMeR
Oyuncu
03 Ekim 00:10 %0
hımm.. farkettim Ama inş. dolar taşar. Hatta spectator da oynamak için sıramızı bekleyecek günlerde gelir

IP : 63.211.221.203:27960 Benim oynadığım server şuan bu. Hala oynayan arkadaşlar olursa burada beklerim hemen hemen her akşam burda oluyorum ii oyunlar

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: