| Yazar | Konu: Oyun uzaklaştırmaları |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 22:29 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: -{uzmanpilot}-
haklısın kardeş bende uzaklaştırıldım ama hiç bi şey yapmadım . ikide bir uzaklaştırılacaksak neden üye olduk . hile yapanları uzaklaştıracaklar aslında . hile yapanlara laf söyledimmi uzaklşatırıyorlar . bence hile yapanlar uzaklaştırıyorlar . hemen yeni bir nick alıp yeniden oynuyorlar . aslında hile yapanları oyuna hiç almamarı gerekmezmi ? ..
Boşunamı yazıyoruz kardeş hile yapana veya küfür edene cevap vermeyip ss & demo alıp gönderirsen sen ceza almamıs olursun hile yapan kişilerde zaten banlandıkları takdirde oyuna alınmıyorlar giremiyorlar cünkü gönlünü ferah tut. |
| |
|
|

|  | 26 Nisan 00:21 %0 | |
|
Öncelikle hile ya da küfüre, küfürle yanıt veren arkadaşların şunu anlaması gerek;
Size küfür edildiğinde, karşılık verme hakkınız doğmaz. Siz de yanıt vererek küfür eden kişi ile aynı kefeye koyulursunuz.
Sizlere küfür edenler ergenlik çağındaki asabi, asosyal çocuklar olduğu için gülüp geçmeniz gerekirken, bu kadar ciddiye alıp sinirinizi bozup oyununuzu zehir etmeyin.
Ekran görüntüsü alın ve Online Destek'e gönderin. En kısa zamanda ekran görüntüsü değerlendirilecektir.
Offline Destek, Online Köstek gibi yakıştırmalarınızı sanırım son 1-2 ay için yapmazsınız. Artık Online Destek eskisinden daha hızlı, o yüzden, güvenin ve ekran görüntülerini göndermeyi es geçmeyin.
Eğer daha huzurlu bir ortamda oyun oynamak istiyorsanız, sizlerin de yardımı gerekli olacaktır.
Son olarak eklemek istediğim ise "hileciye laf etmeyeceksek..." gibi yakaran arkadaşlara;
Herkes hile yaptığını düşündüğü oyuncuya iftiralarda bulunsa bu sunucular ne hale gelir?
Suçu olmayan oyuncunun oyununu zehir etmek ne kadar doğrudur?
Emin olmadan iftira atmak ne kadar hoş bir davranıştır?
İfitra atmak yerine demosunu çekin ve gönderin.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Başçavuş |  | 26 Nisan 16:51 %0 | |
|
TORA arkadaşım güzel yazmışsın yardımlaşma konusunda. peki bu konuda bize kim yardım edecek benim gerçek nickim
SeSsiZz82 ve cod2 çıktığından beri bu sitenin üyesi ve oyuncusuyum. birkerede atıldım. 30 000 kişinin katili apoya bile savunma hakkı verilirken tek seferde bizlerin cezalandırılmış olması saçma değilmi. Gerçekten haksız olsam burda günlerce bu konuyu tartışmam. okadar ş******* değilim. ben hakkımın arkasında durmak için yazıyorum. küfür ettim doğru. bu konuda haklı olduğumu iddaa etmiyorum ama bende küfür işittiğim için ettim. 26 yaşında insanım anama bacıma birileri laf söylerlerken susacak kadar haysiyetsiz olmam. sanada söleseler sende olmazsın. onun içinbu konuyu daha tartışmıyorum. son sözüm sadece düşünmeniz gereken bir konu. Sizin ananıza bacınıza laf söleseler siz susup sadece demo alayım ss alayım diyemi düşünürsünüz??? bu sorunun cevabını kendi kendinize düşünün. eğer susar demo alırım ss alırım diyorsanız benim artık sözüm yok. bu konuyuda artık tartışmıyorum. ve hala söylüyorum ki şuan gene aynı şey olsa gene laf söylerim. |
| |

|  | 26 Nisan 20:39 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: bunebicimnick
TORA arkadaşım güzel yazmışsın yardımlaşma konusunda. peki bu konuda bize kim yardım edecek benim gerçek nickim
SeSsiZz82 ve cod2 çıktığından beri bu sitenin üyesi ve oyuncusuyum. birkerede atıldım. 30 000 kişinin katili apoya bile savunma hakkı verilirken tek seferde bizlerin cezalandırılmış olması saçma değilmi. Gerçekten haksız olsam burda günlerce bu konuyu tartışmam. okadar ş* değilim. ben hakkımın arkasında durmak için yazıyorum. küfür ettim doğru. bu konuda haklı olduğumu iddaa etmiyorum ama bende küfür işittiğim için ettim. 26 yaşında insanım anama bacıma birileri laf söylerlerken susacak kadar haysiyetsiz olmam. sanada söleseler sende olmazsın. onun içinbu konuyu daha tartışmıyorum. son sözüm sadece düşünmeniz gereken bir konu. Sizin ananıza bacınıza laf söleseler siz susup sadece demo alayım ss alayım diyemi düşünürsünüz??? bu sorunun cevabını kendi kendinize düşünün. eğer susar demo alırım ss alırım diyorsanız benim artık sözüm yok. bu konuyuda artık tartışmıyorum. ve hala söylüyorum ki şuan gene aynı şey olsa gene laf söylerim.
Yukarıda da belirttiğim gibi olgunluğa erişmemiş, heyecanlı ergen çocukların laflarını fazla ciddiye alıyorsunuz.
Bana ve birçok yöneticimize, özel mesaj ve Online Destek üzerinden defalarca ana avrat küfür edilmektedir. Bizler bunlara yanıt vermeyerek gerekli yaptırımları uygulamaktayız.
Yönetici sorumluluğundan öte ben de içimden küfürlerimi sayıyorum zaten fakat bunları eyleme dökmüyorum.
Onun gibi yanıt verdiğim sürece ben de onunla aynı yaptırımı hakederim.
Sabredin, erdemli olun ve karşınızdakinin çocuk olduğunu unutmayın.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 27 Nisan 02:09 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Tora
Yukarıda da belirttiğim gibi olgunluğa erişmemiş, heyecanlı ergen çocukların laflarını fazla ciddiye alıyorsunuz.
Bana ve birçok yöneticimize, özel mesaj ve Online Destek üzerinden defalarca ana avrat küfür edilmektedir. Bizler bunlara yanıt vermeyerek gerekli yaptırımları uygulamaktayız.
Yönetici sorumluluğundan öte ben de içimden küfürlerimi sayıyorum zaten fakat bunları eyleme dökmüyorum.
Onun gibi yanıt verdiğim sürece ben de onunla aynı yaptırımı hakederim.
Sabredin, erdemli olun ve karşınızdakinin çocuk olduğunu unutmayın.
Sonucta sanal ortam arkadaslar sanal ile reeli karıştırıyorlar burada cevap vermemek sabırlı davranmak tan baska yapılacak bir sey yok ss alıp o kişinin ceza almasını saglamak dısında.Bu ortamda cevap vermeyen olgun davranan kişi pasif aciz biri demek degildir burada küfür edende zaten reel ortamda bu kadar rahat küfür edemez birine sonucları çok ciddi olabilir onuda bilir.o yuzden oyunumuzu oynayalım tadını cıkaralım bu turden kişileride fazla ciddiye almayalım. |
| |
| Başçavuş |  | 27 Nisan 15:10 %0 | |
|
| peki benim banım nezaman kalkıcak. bunu nasıl öğrenicem ben. beni küfür yüzünden uzaklaştıran arkadaşlar yardımcı olsalarda öğrensek. en azından bu iyiliği yapmaları lazım die düşünüyorum bilmiyorum yanlışmıyım.. |
| |
| Oyuncu |  | 27 Nisan 15:27 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: SeSsiZz'82
peki benim banım nezaman kalkıcak. bunu nasıl öğrenicem ben. beni küfür yüzünden uzaklaştıran arkadaşlar yardımcı olsalarda öğrensek. en azından bu iyiliği yapmaları lazım die düşünüyorum bilmiyorum yanlışmıyım..
online destege #baslayan 5 rakamlı referans kodunu yaz hemen cevap alırsın |
| |
| Başçavuş |  | 27 Nisan 23:10 %0 | |
|
| tora mohikans bunada bi yorum yazarsınız artık bakalım. nekadar adaleti düşünen insanlarsınız görelim. okadar laf saydınız bana. hadi onlar haklıydı diyelim. oyuna girmeden nasıl ban yedim ben bunu açıklayın madem okadar kurallardan haberiniz var. bizide aydınlatın. cevap bekliyorum... |
| |
Tümgeneral
Soldiers Of Ottoman

|  | 28 Nisan 00:49 %0 | |
|
| ya daha 12 saat önce oynuyordum ama hiç bir şey yapmadığım halde oyundan uzaklaştırılmışım bu nasıl oluyor !!!Hile yok,küfür yok eee sebebi ne o zaman anlamadım hatamı bilsem sorun yok...keşke herkes adaletli olsa !!! |
| |
 Korgeneral
AbLe

|  | 28 Nisan 01:55 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: BunebicimNick
SeSsiZz82 ve cod2 çıktığından beri bu sitenin üyesi ve oyuncusuyum. birkerede atıldım. 30 000 kişinin katili apoya bile savunma hakkı verilirken tek seferde bizlerin cezalandırılmış olması saçma değilmi. Gerçekten haksız olsam burda günlerce bu konuyu tartışmam. okadar ş* değilim. ben hakkımın arkasında durmak için yazıyorum. küfür ettim doğru. bu konuda haklı olduğumu iddaa etmiyorum ama bende küfür işittiğim için ettim. 26 yaşında insanım anama bacıma birileri laf söylerlerken susacak kadar haysiyetsiz olmam. sanada söleseler sende olmazsın. onun içinbu konuyu daha tartışmıyorum. son sözüm sadece düşünmeniz gereken bir konu. Sizin ananıza bacınıza laf söleseler siz susup sadece demo alayım ss alayım diyemi düşünürsünüz??? bu sorunun cevabını kendi kendinize düşünün. eğer susar demo alırım ss alırım diyorsanız benim artık sözüm yok. bu konuyuda artık tartışmıyorum. ve hala söylüyorum ki şuan gene aynı şey olsa gene laf söylerim.
abi onlar susarlar kıck atarlar nede olsa yetkılıler arada bızı de kaynatırlar we sırf buyuzden en cok sewdgm oyuunu bırakıcam yetkılıler bıras daha tıtz calısırsa sewınırız tabı bu yazıdanda ban yemessek.. |
| |
. |
| Albay |  | 28 Nisan 02:12 %0 | |
|
| Adam hile yapar demo almak zor gelir, tutup adama küfür edersiniz hile yapan kişi ss alır kolay yoldan sonrada ban yersiniz. Sonrada feryat figan eder ben niye ban yedim dersiniz, ee kardeşim biraz oyunu askıya al çek demoyu gönder. Küfür etmekle her iş halledilseydi, memleket ne hale gelirdi. Hile yapanlara veya başka halt yiyenlere küfür etmeyin. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 12:39 %4 | |
|
alıntı: Gönderen: BunebicimNick
tora mohikans bunada bi yorum yazarsınız artık bakalım. nekadar adaleti düşünen insanlarsınız görelim. okadar laf saydınız bana. hadi onlar haklıydı diyelim. oyuna girmeden nasıl ban yedim ben bunu açıklayın madem okadar kurallardan haberiniz var. bizide aydınlatın. cevap bekliyorum...
Al sana cevap ban yemiş biri yeni hesap (Fake) acarsa oyuna girmek isterse (OSN yemiyor bunu) daha oyuna girmeden Fake hesap diye banlanabilir.oldumu kurnazlığı yemiyorlar Cavuşum sen en iyisi cezan bitinceye kadar baska uğraşlar bul (tokat hesabı) yeni hesaplar peşinde kosma sayılı gün cabuk gecer.oyuna girmeden banlanmışmış bak sen. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 12:43 (28/04, 12:47) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: |Pns|Necrphgst85
abi onlar susarlar kıck atarlar nede olsa yetkılıler arada bızı de kaynatırlar we sırf buyuzden en cok sewdgm oyuunu bırakıcam yetkılıler bıras daha tıtz calısırsa sewınırız tabı bu yazıdanda ban yemessek..
Guzel kardeşim madem o kadar rütbe kasıyorsun emek harcıyorsun o zaman sende yazdıklarına dikkat edersen böyle yazılar yazmak zorunda kalmazsın (say_team: mal ) bu 3 harfli kelime kicklenme sebebidir anlamıssındır buda yetkililerin nekadar titiz olundugunun gostergesidir.
SUNUCULARDA KÜFÜR ETMEK,KÜFÜR KISALTMASI KULLANMAK VE HAKARET İÇEREN KELİMELER KULLANMAK YASSAKTIR.kullanıcı sözleşmesi 6.maddeyi her kes okusun ona gore davransın.çünkü yetkililer bu konuda çok titiz. |
| |

|  | 28 Nisan 15:18 %0 | |
|
Bizler burada nelerden dolayı ceza alabileceğinizi, kuralları açıklıyoruz fakat bazı kişiler fake hesap alıp, neden banlandım diyor. E daha ne olsun, sahte hesaba uygulanacak yaptırımlar bellidir.
Eğer ceza alıyorsanız, başka bir hesapla girerseniz o da ceza alır.
- Hmm "hedehödö" nicki ile uzaklaştırılmış, "hödöhede" nicki ile tekrar girmiş, bunda küfür etmez kesin.
.. diye birşey olmaz arkadaşlar.
Mohikan çok güzel açıklamış son 2 mesajında.
|
| |
| Yüzbaşı |  | 28 Nisan 16:04 %0 | |
|
| beyler ii oyuncuu ya helal olsun.ben 3ayda /SS/TIGER hesabımı general yaptım cünki tdm cta herkez bilir beni. iiyimdir hemde en iilerindenimdir. bunu övünmek için yazmıyorum . amaa başımdan geceni anlatayım .. deus-ex diye bir oyuncu .cok iiymiş göyaa. lakin .2katıfark atım adama göya cok iiymiş hemde ))) neyse .. .birgun yinebu adama denk geldım yine eziyorumm eskiden böyle idalı konuşmazdım ama eziyorum diyorum inşallah okuyordur.. yada tanıyan der .. neyse .fransa çiflik evi bölümünde bu zaat. sepectordey ken adam cakıyor benide vuryorr.oyunda in aktif durumda. dedimki hile yapmaa ş. lik yapmadedim.. bu yediremedi.. aktif hale geldi.. neyse .. bu cıktı haliyle.. utandı hatta. bizim klandan führer.. ve karşı takım da oyun lideri cengaver bjk. diyebir kardeşim şaittir. neyse ertesi günü. oyunagirmek istedim . bi baktımki rütbelerim sökülmüş. generalik yalan olmuş. oyundan maplardan uzaklaştırlmışım.. neyse sorun yok .. tabiki cok üzldümmü evet hem üzüldüm hem krıldım. hileciler ödülendirilirken .gercegi diyenler cezalandırlıyor. he sorunyok . bu hesabım .1,5 haftalık yüzbaşı yaptım .%79 rütbe almaya cıkartım .beceri yüzdem.1aydada general yine olurum ama . burda önemli olan rütbedegil. burda öneli olan haksızlıklar. ve seviyem düşük oldugu için her mapa giremiyor oluşum .ve ben her ortamda .oynasana.com sitesine girin cok güzel dir dediğim halde . sonuca gelince ohl .itifakından hileci dues-ex .benim yarım kadar oynayamazken. ben seviyem düşük oldugu için her mapa giremeyip haksızlığa ugruyorum .. ogame. bilenler vardı içinizden .. ordada böyle cok haksızlık olurdu . ve ben .3,kere türkiye rekoru kırmama ragmen cok haksızlığa ugradım. oyuzdenbıraktım demekki burayıda bırakmak lazım zamanı gelınce .herkeze ii oyunlar. hilecilere yine sesleniyorum şe......... lik yapmayın .adamgibi oynayın isterseniz sonuncu olun sizi tebrik edeyim. hile yapın birinci olun .size küfredeyim.. çünki hakediyorsunuz .şimdi neden en ii olduğumu diyeyim çünki ben hileyapmıyorum .ben adamgibi oynayıp birinci oluyorum .adam gibi oynayanlardaaa benim gönlümde hep birinci dirler. |
| |
| Yüzbaşı |  | 28 Nisan 16:18 %0 | |
|
| sevgili tora .. sizler .maptaki kelimelerin karşılığında ceza verirken ve bunu incelerken acaba .. o mapta kimler hile yapıp yapmadığını inceliyormusunuz ..nekadar güzel demiş arkadaş küfreden adama küfürleee cevap vermek onu aynı kefeye kor evet kor. peki hile yapan adama.. hile yapmaa terbiyesizlik yapma yada.ş... lik yapma dersem beni de budurmda hilecimi yapar onunla aynı kefeyemi kor.. ??? .. bak siz bu terbiyesizleri temizleyin inanki kimse bagırıp cagırmazz nede sövüp saymaz.. bazen cok kasıyorsun stres yapıyorsun idalı bir maç oluyor vee adam lank wh.yle oratamın tadını tuzunu kacırıyor ozaman .tabiki adama ana avrat karı bacı küfretmemek lazımsada . biraz kabacada olsaa insan birşeyler yazıyor..ve biz bunu yazdığımız içinmi ceza alıyoz.. uyarı biledegil. ve wh.cilerse hala yoluna devam ediyor. bence sen . bunu yaparken .her ikitarafın yerine kendini koy vee karar ver ozaman daha .reel bakcaksın olaya ve daha objektif olcaksın.adamın evine giriyor hırsız.evsahibi bunu yakalayıp dövüyor. ve polise yoluyor yada yolamıyor.. mahkeme oluyor. hırsızın yaşı küçük ve gündüz girdiği icin ceza almıyor ev sahibiyse .adam yaralamktan mahkum oluyor. memleketimin bu ilginc ve trajıkomik .davalarına döndürtmeyin lütfen bu ceza verme işelerini ricam ve ricamız budur. |
| |
| Yüzbaşı |  | 28 Nisan 16:27 %0 | |
|
| sülcuihsan ettiysem af ola. kırdıysam yada gönülere nahoşluk verdiysem yine af ola. ben cal of duty taa.. modolof bu iki şirket bir ardayken beri oynarım hatta hiç unutmam .ilk bölümü. ilk serisi. bir alman şehrinde. tabanca elinde başlar .ve almanlar bir parktaa yürken hava karanlık sen onları vursun ve ilk mp,5ni eline alırsın. vedersinki dehşet birsilah aldım .başlarsın kırmya dökmeye.. anlıycağınız okadar eskiyimdir. ben cal of.dan soğsam ne olur soğmasam ne olur. 7,8 yıldır oynuyorum .lakin yeni başlayanların karşısına bu terbiyesizler cıkıp onları soğutmamalarıdır .ve siz yöneticilerin yada adminlerin .artık görev dağılımınız nedir bilemiyorum . bunlara izin vermemnizi rica ediyorum |
| |
| Yüzbaşı |  | 28 Nisan 16:36 %0 | |
|
Bu arada hilecilerin de ceza almasını istiyorsanız yapmanız gereken demo alıp online desteğe atmak olacaktır. Ben oyun mu oynayacağım demo mu alacağım diyenler boşuna bahane uydurmasın. En uç durumda bile 6-7 dakikadan daha uzun sürmüyor demoyu alıp desteğe göndermek. Gayet de cevap geliyor merak etmeyin. Eğer kendi oynadığınız yeri temizlemek için hiç bir harekette bulunmuyorsanız kaliteyi daha da düşürüyorsanız, başka bir ton Call of Duty 2 sunucusu var onlarda gidip oynayabilirsiniz.
iide vegili kardeşimm ben demo nasıl alınır bilmiyorumm.. dedinki yaşım 30 e*****mde.32 adam bana anaavrat sövüyor. wh. kulanıyor.. bende demo alamıyorum .. neyapcazz aferim kocum sana devammı diycez.. başınıza gelmeyince anlamazsın .oyüzdenbaşınba geldiyse anlat nasılbir erdem lik sergiledin bilelim .yok gelmedi diyorsan sus. yorum yapma.. sana benn .map. bölümü. şahiti vee bana verilen cezalarıyla anlatıyorum sana degil tek, herkeze .seninde emeklerin böylee .liğme liğme linç edilsin nedemek istediğimi anlarsın yada anlarsınız. oyüzden kimse ahkam kesmesin bana özelikle....... (((((( |
| |

|  | 28 Nisan 18:25 %0 | |
|
Tiger,
Bütün konu boyunca anlattıklarımızı tekrar soruyorsunuz.
Size özel bir durum yok, herkesin başına böyle şeyler geliyor. Bizlere de yapılıyor fakat sabırlı olacaksınız, görüntüyü alıp oyununuza deva edeceksiniz. Şuna benzer birşey demişsiniz, "sizler küfür edildiğinde oyundan atıyorsunuz, peki demo alıyormusunuz". Hile yapıldığınız sezdiğimizde ya da şikayet geldiğinde tabi ki spectator'a geçerek demo alıyoruz. Zaten Online Destek'e adminler tarafından gönderilen birçok demo var.
Neyse, mesela Ssessiz'in yaptığı gibi siz de uzaklaştırılmış hesabınız varken başka bir hesapla girerek, uzaklaştırmanızı ihlal etmişsiniz.
Bizler burada ne desek boş, ceza alan kimse anlamak istemiyor.
Kime sorsanız zaten suçsuz. haksız banlanmış.
|
| |
| Yüzbaşı |  | 28 Nisan 19:07 %0 | |
|
| sevgili abicim bakk yeminederim haklsıın zerre haksız degılsın ama bizde insanız anlaa oldumu ne sana neşahsına ne kimseye teklafım olmaz hakım bile yok. ve bilki gercekten oynasana.com cok fazla sevıyorum bircok servır ve site var yemınederım bırıne kaydım yok.. ama iştee insanca duygular içinde bazen kaba olabiliyor .neyse herkezden cok özürdilerim.. dediğim gibi kimi kırdıysam özürdilerim |
| |
| Yüzbaşı |  | 28 Nisan 19:09 %0 | |
|
| ve birşeydaha ben kimse ye küfür etmem .. kaba olmuşsam da yine özürdilerim.. lakin sonuc olarakk bu oyunu vee burda oynayanları seviyorum nediyebilirmki.. |
| |
| Yüzbaşı |  | 28 Nisan 19:14 %0 | |
|
| ve dıger hesabımı kapadım gıttı ben herşeyı unutum zatenn.. olan oldu .ama senınde dedıgın gıbı varsaa hak yıyen bascam şikayetı allahın danbulsun.. hayatımda hıle yapmadım kı tum wh lerı bılırım .ben ıstıyorumki. dusgun sevıyelı bır oyun oynayalım dost olalaım .ne kıralım mileti nede kimse tarafından kırılalım. bizim vebenım enbuyuk hayatm .sizler varkenn ben vebenım gıbılerın kendımızce tepki vermesi.. netepkicverıyorumkı sana şikayet edemm olaybitsin kabahat bende .. neyseee . kalsalıcaklaa senı anlıyorum vee haklısın bunuda bılmeni istıyorum butun admınlerde haklıdır busiteyi kurmusunuzz .tabiide bazı sucların cezasını vermek bize düşmezz.. vee haklıyımdemıyorum sadece kırgınım dıyorum. neceza aldıysamda haklı almışımdır.. tek sucuma ıtırazımyoktur .. ben hıslerımı tercümanı olmak ıstedım |
| |
Korgeneral
Goreve Cagri

|  | 28 Nisan 19:19 %0 | |
|
Operatör
Çağrı kapatılmış (27/04/08 18:20)
Operatör
27/04/08 18:20
Uyarınız üzerine, sunucudayken uzaklaştırılan kullanıcı atılmıştır. Cezası dolana kadar giremeyecektir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
^^11ZzT
27/04/08 18:10
hala oynuyo adam 24 de ?
Operatör
Çağrı kapatılmış (27/04/08 18:04)
Operatör
27/04/08 18:04
Kullanıcıya gereken yaptırım uygulanmıştır.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Oynasana.com
Online Oyun
^^11ZzT
27/04/08 17:52
isinize karışmak gibi olmasında bu küfür ednleri ip den banlasanız daha iyi olmazmı? baska bir hesap alıp onunla da girilebiliyor bildiğiniz gibi. kolay gelsin
^^11ZzT
27/04/08 17:50
24 . server 17:49
Dosya: shot0050.jpg (54.45k)
Bu çağrıya bilgi eklemek için aşağıdaki alanı kullanabilirsiniz. Çağrı kapalı
bu gönderdiğim ss lerden biri oynarken adamın biri ortaya salladı küfürü bende aldım gönderdim destege. zaten olan biten saatleriyle yazıyor bişey demeye gerek yok. Bu arada bende 1 hafta önce küfürden dolayı ban aldım ben da yazdım nasıl olur ben yapmam etmem fakat ama kullanıcının daha önceden aldıgı ss leri gönderdiğini düşündüm anca . yoksa sırf bana gıcıklık olsun diye keyfi ban mı atacaklar?? diyeceğim şudur ki çoluk çocukla veya kafası olgunlaşmamış cocuklarla bir olmayın. ama onlarında günahı yok (bir arkadaş yazmıştı forumda) onların küçükken inşaata çok topları kaçmış .... |
| |
| Yüzbaşı |  | 29 Nisan 09:17 %0 | |
|
| şu maplardan uzaklaştırmaların zamanı nı nasıl bilcezz.. biderisnizz.. formaa kapatılmıştım 15 gundedıler .1 ay oldu tık yok hala. yadalga geciliyor yada unutuluyor neyse.. sonuctaa dürüst olmamk lazımm benbunu ii anladım .. ogamde rahman baba . olarak adminlik policelik yapmış oldugumdan ii bilirimm .. vicdan lı olmamalı tdm ctan tanıyann ın z varsa .. beni.. herkeze mutluluk lar dilerim.. oynasana com daki. hesabımı bırakıyorum . hileci kardeşlerimede devam etmelerini diliyorum . ne calarsan yanına kardır .. )))))) cezam bitigindeee artık oyunu verdiğim arkadaş oynar.. lakin ben kimseye birşey saklamadım dedim. 2,3,4,5 hesap ta acmadım buna ragmen .saçma birsitemm leee yeniden ceza verilmiş. burda hesapmı cezalandırlıyo ki hesabım banlanarak zaten emegim rütbe kaybıyla elimden alınmıştır. yoksa benmi cezalandırlıyorum cünki cezalandırlcak birşey yapmadım sadece dürüstce yazdım .. ama ne mutluki. ogamde benden sonra birdunya rahman baba nicki olmuş burdada oyun becerimle birsürü TIGER .ADLI OYUNCU nickleri cıkmış hatta.abi nasıl oynuyorsun diyee soranlar tebrik edenler bile oluyor buda bana yeter.. herklez selametle kalsın . cavcav.. isim yapmak güzel haksızlıksaa alıştık artık he... beceri çalışarak kazanılır dürüstlükse insanın icinde doğuştan vardır... becerkli ve düsrüst olup ceza lamktansa becerksiz ve wh kulanıp adamım diye dolaşmak burda daha makbülmüş yazık yahuuu . hehehehee.. buarda.ogamde 3 türkiye rekoru var .2 si bana ait . birde birgunde encok savaş yapma rekoru mlaa . galiba dünya sıralamasında tekim. ogame ymı dönsem .. acaba.. |
| |
| Yüzbaşı |  | 29 Nisan 09:32 %0 | |
|
Kimden: Shaolin (Şu an bağlı)
Kime: /SS/TIGER1
Tarih: 28/04/08 20:18 (13 saat önce)
----------------
Bana neyi savunduğunu sanıyorsun. Benim hile yapana ya da yaptığını düşündüklerine karşı istediğini söyleyebileceklerini sananlara karşı tepkim, düşüncem bellidir.
Evet daha demo almaktan aciz insanlar, daha neyin ne olduğunu bilmeyen insanlar, oyundan bir halt anlamayan insanlar, her vurulduğunda küfür ediyor, hakaret ediyor, sonra ban yediği zaman forumlarda bas bas bağırıyor. Üstüne fake hesap açıp bununla oyuna girmedim ban atmışınız diyecek kadar da komik oluyor.
Hakaret kullanmışın, fake hesap açmısın sonra gelmiş bana bir de özel mesaj atıyorsun. Kusura bakma benimle tartışacak düzeyde biri değilsin. Önce seviyeli olmayı öğren |
| |
| |