Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
12/10/08 05:58 Toplam 18 oyuncu 56 sunucu 219 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Mutlaka okumalısınız kore savaşı ve kahraman askerimiz

^^88Rel@x
Binbaşı
Binbaşı
27 Nisan 22:52 %8
Arkadaşlar osn ye uzun süredir girmiyorum ama bir çok arkadaşa buradan ulaşabileceğimi umud ederek hem de msn yoluyla forward ederek bu linki ulaşabildiğim herkese göndermeye çalışıyorum bu konuyu açıp yazdıklarıma baktıysanız eğer lütfen aşağıda verdiğim linke de bakın

Evet çoğumuz Kore savaşını duymamaışızdır bile duyduysak da çok basitçe çok kahramanlık gösterdik denip geçilmiştir unutulan bir DESTAN YATIYOR BURADA bu sitede yazanları üşenmeden okumak hepimizin bence görevi ve eminim ki oynadığınız oyun her neyse ondan sadece günde 15 dakika feragat ederek bu yazıları okursanız pişman olmayacaksınız. Uzun bile yazdım bence hemen linke tıklayın

http://www.korekahramanlari.org/anasayfa.htm

Denas
Orgeneral
Orgeneral
27 Nisan 23:03 %0
Türkiye 'nin için de sakladığı şanlı destanlar dan biri .

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

Agresive
Binbaşı
Binbaşı
27 Nisan 23:55 %0
Daha öncede okumustum.Cidden bütün ırklardan üstün olduğumu dusunuyorum.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e''

_MaSSaCRe_
Başçavuş
Başçavuş
28 Nisan 00:02 %0
sanki ozaman kahramandılar şimdi deil gibi anlayanlar olur.onun için bunları terör-savaş gibi bir şeyin sözkonusu olmadığı bir zaman diliminde yazalım bence zaten biz tarihi yaşıyoruz

alıntı:
Gönderen: ^^88Rel@x
Arkadaşlar osn ye uzun süredir girmiyorum ama bir çok arkadaşa buradan ulaşabileceğimi umud ederek hem de msn yoluyla forward ederek bu linki ulaşabildiğim herkese göndermeye çalışıyorum bu konuyu açıp yazdıklarıma baktıysanız eğer lütfen aşağıda verdiğim linke de bakın
Evet çoğumuz Kore savaşını duymamaışızdır bile duyduysak da çok basitçe çok kahramanlık gösterdik denip geçilmiştir unutulan bir DESTAN YATIYOR BURADA bu sitede yazanları üşenmeden okumak hepimizin bence görevi ve eminim ki oynadığınız oyun her neyse ondan sadece günde 15 dakika feragat ederek bu yazıları okursanız pişman olmayacaksınız. Uzun bile yazdım bence hemen linke tıklayın
http://www.korekahramanlari.org/anasayfa.htm

Lord Huma
zelzele

28 Nisan 17:14 %0
Böyle kahraman bir ırkın mensubu olmak beni o kadar sevindiriyorki!Kurtuluş Savaşında yapılanları dinlerken keşke bende savaşsaydım diyorum..

Bu arada kore'yle yapılan 3.cülük maçını asla unutamam.Futbolcuların kolkola oluşunu ve korelilerin hepsinin ellerinde olan türk bayraklarını Türkiye Türkiye diye bağırışlarını .insanın tüyleri diken diken oluyor.

^^88Rel@x
Binbaşı
Binbaşı
16 Mayıs 11:33 %0
alıntı:
Gönderen: _MaSSaCRe_
sanki ozaman kahramandılar şimdi deil gibi anlayanlar olur.onun için bunları terör-savaş gibi bir şeyin sözkonusu olmadığı bir zaman diliminde yazalım bence zaten biz tarihi yaşıyoruz

Yazdıklarımdan böyle bir sonuç çıkarılmayacağını umud ediyorum yine de haklısın insanlar bazen bazı şeyleri yanlış anlayabilir. sağol

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
16 Mayıs 17:22 %0
Ben size büyüklerimden dinledigim bir olayı anlatayım arkadaşlar.

Birgün kore savaşında iki tane Türk askeri abdest almak için siperlerin yakınındaki derenin kenarına inmişler.Tam abdest almaya başlamışlar ki düşman askerler bizim Türk askerlerini görmüş tam saldırmaya başlamışlarki bizim askerlerden biri refleks olarak bir sopayı kapmış ordan tam ateş edecekken düşman askerleri silahlarını yere atmışlar.Tabi bizim askerler şaşkın elindeki sopayı görünce düşman askerleri silahlarını yere atınca kim olsa şaşırır yani.Neyse teslim oluyor bunlar sorguya çekiyorlar bunları bizim askerler.Neden 2 tane askeri görüpte elindeki bi sopadan korktunuz diyorlar düşman askerlerine.Esir alınan düşman askerleri diyorlarki ne 2 tane askeri arkalarında atların üstünde binlerce başı sarıklı yeşik cübbeli adam vardı biz o yüzden teslim olduk deyince bizimkilerin şaşkınlığı dahada artıyor..

Ben bu hikayeyi birçok kişiden dinledim hem rahmetli gazeteci olan dedemden ve birçok büyüğümden.Çok etkiliyor beni bu olay her aklıma geldiğinde..

Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız.

SeiLeo
Oyuncu
16 Mayıs 17:35 %0
bayramı, günü ya da haftası olmayanların hiçbiri hatırlanmıyo zaten

moJ1to
Tuğgeneral
Tuğgeneral
16 Mayıs 17:43 (16/05, 17:46) %0
okullarda malazgirt savaşını ögrenecegimize ki malazgirtteki cogu bilgi halen tartışılır, böyle destanları böyle savaşları ögreten egitim olsa daha iyi olurdu.Yanlis anlamayin gecmisimize saygim sonsuz ama sorarim kacini ilerde hatirliyoruz sinavlara zorla calismak yerine(heleki cogu insan tarihe 60 indan sonra ilgi duyarken)...

^^88Rel@x
Binbaşı
Binbaşı
18 Mayıs 00:17 (18/05, 00:19) %0
alıntı:
Gönderen: pS>Mojito*
okullarda malazgirt savaşını ögrenecegimize ki malazgirtteki cogu bilgi halen tartışılır, böyle destanları böyle savaşları ögreten egitim olsa daha iyi olurdu.Yanlis anlamayin gecmisimize saygim sonsuz ama sorarim kacini ilerde hatirliyoruz sinavlara zorla calismak yerine(heleki cogu insan tarihe 60 indan sonra ilgi duyarken)...

dediklerine kısmen katılmakla birlikte bazı noktalarda farklı düşündüğümü söylemek zorundayım

1. okullarda malazgirt savaşını ögrenecegimize ki malazgirtteki cogu bilgi halen tartışılır, böyle destanları böyle savaşları ögreten egitim olsa daha iyi olurdu

Malazgirt savaşı da çok önemlidir öğretilmesi gerek
sebebini gerekirse açıklarım.

2.bu savaşa maalesef bazı çıkarlar uğruna katıldığımız için ve bu 5000 vatan evladının şehit veya gazi oluşunun hesabını kimse veremeyeceği için unutmak istendi.

3.sorarim kacini ilerde hatirliyoruz sinavlara zorla calismak yerine(heleki cogu insan tarihe 60 indan sonra ilgi duyarken)...

maalesef sen ben ... hepimizin ayıbı bu başta bunu sadece tatsız bir ders haline getirenlerin ve bunu sadece not almak için koyulmuş bir ders olarak gören bizlerin.

yinede eleştirim sana değil arkadaşım eleştirim bize hepimize. ne kadar ben tarihi severim desek de her zaman öğrenecek bir şey vardır. peki biz bunun neresindeyiz ?
dip not :
düzeltme yaptığım kısım bir yazım hatası bot<=>not yanlış anlaşılmasın

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: