| Yazar | Kalıcı konu: Oynasana.com yeni gönüllüler arıyor |
| Oyuncu |  | 11 Ekim 2007 00:45 %0 | |
|
EN BASTA SOLENDIGI GIBI OZEL UYE SARTININ KALDIRILMASI LAZIM BENCEDE
ExCR.CaSHE |
| |
|
|

|  | 30 Aralık 2007 01:51 %0 | |
|
| Call of Duty 2 için yeniden yönetici başvuruları almaya başlamış bulunmaktayız. |
| |
| Albay |  | 01 Ocak 20:50 %0 | |
|
Bence Özel Üyelik Şartı Kötü Olmuş Yani Özel Üyeler Daha Ciddi Olur Diye Birşey Yok ! Tabiki Saygılı İnsanlardır Başvuru Formunu Dolduramıyorum Çünkü Bu Aldığım Parayla (Part Time Burgerking) Birde Üniversite Okuyorum Tek Keyfim COD Ama Online Adminlik Sunucu Adminlik Olarak Bilgim Vardır !
Ultima Online - COD Alman Server - Wow da Yöneticiliklerim Bulundu Yardımım Dokunabilirse Ne Mutlu Bana !
Temiz Bir COD İstiyorum ! Lütfen Daha Duyarlı Olalım ! |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 03 Ocak 17:13 %0 | |
|
| Bu iyi bir şey yeni yöneticilerin olması ama bence özel üye şartı olmamalı. Böyle daha iyi yöneticiler bula bilirsiniz |
| |
| Korgeneral |  | 05 Ocak 05:27 (05/01, 05:29) %0 | |
|
Ben senelerdir bu sitede vakit gecirmekteyim.kayıt tarihime bakabilrisiniz takii sanane comda counter zamanlarından buyana.. bence 2 günlük bir adam ozel üye olup ,sonra o insan bu sitede gorev alırsa sizin icin pek fayda getirmez.kendim için demiyorum ama bu siteye senelerdir hizmet vermiş insanları bu göreve almalısınız. benim kanaatım bu
SsMusk is Renegade... |
| |

|  | 05 Ocak 05:51 %0 | |
|
Başvuru yapan herkese görev verilmiyor zaten.
alıntı: Gönderen: ^^11|Cr|SsMusK
Ben senelerdir bu sitede vakit gecirmekteyim.kayıt tarihime bakabilrisiniz takii sanane comda counter zamanlarından buyana.. bence 2 günlük bir adam ozel üye olup ,sonra o insan bu sitede gorev alırsa sizin icin pek fayda getirmez.kendim için demiyorum ama bu siteye senelerdir hizmet vermiş insanları bu göreve almalısınız. benim kanaatım bu
SsMusk is Renegade...
|
| |
| Yüzbaşı |  | 06 Ocak 00:13 %2 | |
|
| özl üyeliğe teşvik gördüm sanki |
| |
Unknown Clan

|  | 12 Ocak 06:44 %0 | |
|
| yapılan başvurular ne zaman sonuçlanıyor peki? |
| |
| Tuğgeneral |  | 22 Ocak 18:29 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Zureik
İstenilen gayet mantıklı, sadece 1 defa bile özel üye olunması yeter denmiş. Bir haftalık üyeliğin fiyatı 7 YTL'ye geliyor yaklaşık. Eğer bu kadar parayı da bir defalık da olsa veremeyecek biri varsa zaten onun yaşı tutumuyordur ya da başka bir dünyada yaşıyordur. Burada bir hizmet veriliyor ve olayın ticari bir tarafı da yok neredeyse, herşey izah edilmiş. Bunu anlamayanları istemiyorlar. Bu da gayet mantıklı bir davranış.
Züğürt edebiyatı da bir yere kadar. Abartmayın..
arkadasım sonuc olarak bu olay kredi karti yada internet uzerinden yapiliyor osn in bir sucu olmasa bile pc sinde virus olan bir kisinin basina buyuk olaylar acilabilir yoksa alsana 7 degil 77 ytl verelim zugurtlukle alakasi yok bunun insanlar durum yok derken benim gibi dusunduklerini saniyorum |
| |
 WAFFEN-SS

|  | 23 Ocak 13:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^9[ND]^1Mojito*
arkadasım sonuc olarak bu olay kredi karti yada internet uzerinden yapiliyor osn in bir sucu olmasa bile pc sinde virus olan bir kisinin basina buyuk olaylar acilabilir yoksa alsana 7 degil 77 ytl verelim zugurtlukle alakasi yok bunun insanlar durum yok derken benim gibi dusunduklerini saniyorum
Sanal kart kullanın limitini odeme yaparken belirleyin islem bittikden sonra limit 0 oldugu icin kartı hackleyebilen istedigi gibi harcasın harcayabiliyorsa  |
| |
. |

|  | 23 Ocak 15:22 %2 | |
|
Yeni yasalar dahilinde kartı başkası kullanıp alış veriş yapılsa dahi bu işlemler zaten iptal edilebiliyor.
alıntı: Gönderen: Mohikans
Sanal kart kullanın limitini odeme yaparken belirleyin islem bittikden sonra limit 0 oldugu icin kartı hackleyebilen istedigi gibi harcasın harcayabiliyorsa
|
| |
| Yarbay |  | 29 Ocak 01:54 %0 | |
|
Özel üye olma şartı çok saçma belki kişinin parası yok ama oldukça olgun bir kişi ve ii bir server yöneticisi olacak biri bilemezsiniz ama şu saçma olmus en az bir kez özel üye olma olayı... her neyse fakir ama gururlu bir genç vardi gibi oldu...  |
| |
| Yarbay |  | 29 Ocak 02:00 %0 | |
|
ben server yöneticisi olmak isterdim çünkü console kullanımı hakkında bilgim var ama özel üye olmadım hiç :S Gereğini arz ederim Yardım pls ;D hatta serverımız bile var x firem xcruzherx ekleyebilirsiniz... tesekkürler...Beni unutmadınız dimi gençler bayadir yokum osnde özledim osnyi...Call of a ilk burda baslamıstım... Ah ahh özledimm özledimm geçmise dönmek istirem... |
| |
| Albay |  | 31 Ocak 19:47 %0 | |
|
evet katılıyorum poe stihloya ondan züper admin madmin bişeyler olr console mdur nedir ondan da olr  |
| |
| Yüzbaşı |  | 05 Şubat 23:36 %0 | |
|
| MESELA BEN SİZİNLE GÖNÜÜLÜ OLARAK ÇALIŞMAK İSTERDİM BEN İYİ OYNIYAN MEDENİYETLİ Bİ R İNSANIM BU OYUN SÜPER BENCE AMA BİRAZ PAHALIYA PATLAR |
| |
| Yarbay |  | 08 Şubat 23:00 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: dmxx
EVET ÖZEL ÜYE OLMAMIZ BİRAZ SACMA GELDİ bu özel üye olma sartı olmasa daha güzel olur.
evet bende katılyorum.... |
| |
| Binbaşı |  | 13 Şubat 15:39 %0 | |
|
maxi kardesim cok dogru solemissin ++
alıntı: Gönderen: maxigenous
Kişisel olarak algılanmasın da , ilk cümle ile ikinci cümle çelişiyor sanki birbirleriyle ..
OSN ne zamandır Türkiye'de oyunculuğu geliştirmek için katkıda bulunuyor ? Multiplayer gamingdeki nerdeyse tekel haline gelmiş yerini maddi çıkarları hariç hiçbir amaçla kullanmayan bir online komünite bari kandırmasın insanları .
Bugün Türkiyede progaming adını verdiğimiz hadise yerlerde sürünüyorsa bunun baş sorumlularından biridir osn.com , gerçi diğerlerinin çok mu farkı var , hayır yok . Soruyorum OSN bugüne kadar kaç organizasyon üstlenmiş içinde maddi gelir olmayan ? Kaç turnuva düzenlemiş ? (Siberlig de dahil) Dünyada bu kadar çok üyesi olup da server hizmetini verdiği oyunlarla bu kadar ilgisiz , alakasız , vurdum duymaz bir kurum her halde olamaz .
Sevgiler & Saygılar
A line allows progress , a circle does not .
criMson , probably the best clan in Turkey...(by nottingham
|
| |
Albay
CESUR

|  | 16 Şubat 23:55 %0 | |
|
MESELA BEN SİZİNLE GÖNÜÜLÜ OLARAK ÇALIŞMAK İSTERDİM BEN İYİ OYNIYAN MEDENİYETLİ Bİ R İNSANIM BU OYUN SÜPER BENCE AMA BİRAZ PAHALIYA PATLAR   |
| |
| Yarbay |  | 07 Mart 12:38 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Crypt '
çok güzel anlattın özel üye olmaya durumu yeteyemenler var +
^2wolf clanı kurulmuştuR.bilgi: iertan98@hotmail.de
veya bana mesaj gönderin. |
| |
Yarbay
^1Dead^8Now^0!

|  | 07 Mart 19:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: darktrpr
Oynasana.com olarak sunucularımızdaki oyun kalitesini arttırmak amacıyla bizlerle birlikte Sunucu Yöneticisi olarak çalışacak yeni gönüllüler arıyoruz. Bizlerin oyun ve oyunculuk hakındaki vizyonunu paylaşıyor ve Türkiye'de oyunculuğu geliştirmek için katkıda bulunmak istiyorsanız, aşağdaki linkten ulaşabileceğiniz başvuru formunu doldurarak ilk adımı atabilirisiniz.
Adayların başvuruları tarafımızdan değerlendirildikten sonra beraber çalışmak istediğimiz adaylara özel mesaj yoluyla ulaşarak gerekli detayları ileteceğiz. Sunucu Yöneticiliği pozisyonuna başvurabilmek için kullanıcı bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olması, ayrıca en az bir kez özel üyelik almış olmanız gerekmektedir.
Başvuru Formu
ben çankırıya onlıne call of duty yı getırdım sayemde bır cok uyenız oldu ama sızın bana yaptıgınız rutbelerımı almak ve banlamak neden wh kullananları uyardıgım ıcın mı yoksa sızın torpıllılerınızı rencıde ettıgım ıcın mı ? sız benım oynama ıstegımı kırdınız bende sızın uyelerınızı teker teker alıcam o rutbelerımı de alıcam hemde sız farkında olmadan !!! |
| |
| Tuğgeneral |  | 14 Mart 03:07 %0 | |
|
ya niye illla ki özel üyelik isteniyor.eger sadece özel üyelik isteniyorsa olaya gercekten maddiyat olarak bakıyorsunuz demkdir |
| |
| Tuğgeneral |  | 19 Mart 17:28 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1HuN^4|^6Alb@y
ya niye illla ki özel üyelik isteniyor.eger sadece özel üyelik isteniyorsa olaya gercekten maddiyat olarak bakıyorsunuz demkdir
Başta okuduysan 3 günlük üyelik yeterli olabilir 2$ ile ne sen batarsın nede osn zengin olur böyle bir kural varsa eleştirmekten çok uygulamak daha mantıklı bence. |
| |
| Binbaşı |  | 28 Nisan 10:06 %0 | |
|
| ben 14 yasındayım heralde yasdan dolayı benı almanız bıraz zor. ilk oynamaya basladigim zaman bir kere kufurden dolayı ban yedım ondan sonra bıdaha kufur etmedım ve argo sozcukler kullanmadım.ama simdi serverlara bakıyorumkı herkes kufur edıyor ama buna hıc bır karsılık verılmiyor(tabi bu bazı serverlar icin)bende bu yuzden basvurmak ıstıyorumm. |
| |
Korgeneral
Unknown Clan

|  | 30 Nisan 18:25 %0 | |
|
| Özel üye sınırlı olmasa olurdm valla ama neden boyle bir sınır konuldu ki herkes eşit yani.! |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Mayıs 17:32 %0 | |
|
| Ya gidin Alllah aşkına bir sene önce formu doldurduk hala cevap gelicek. Bari kabul edilmediniz diye bir mesaj gonderin. |
| |
| |