Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 11:51 Toplam 164 oyuncu 56 sunucu 1156 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Dünyanın en iyi age of empires oyuncusu

E n d e R
Oyuncu
23 Nisan 19:12 %0
2004 ya da 2003 yılında bir oyuncuyla oynamıştım. adam britons u seçmişti ve maçı 4v4 yapıyorduk (zone.com da) diğer 3 adamı rahatlıkla yenmemize rağmen bu britons ı seçen adamı zar zor yendik. adam öyle bir oynuyordu ki, mesela son bir işcisiyle, haritanın en dibine üç sıra duvar çekmiş. biz mango falan çekmeden direkt pala larla daldık duvarlara. tam duvarları bitirdik işçiyi öldüreceğiz derken, adam arka taraftaki duvarı yıkarak başka yere kaçmıştı ) çok deli oyuncular vardı eskiden. bu arada bu sayılan oyuncuların çoğu iyi oyuncular fakat dünyanın en iyisi değil elbette. bir japonla tanışmıştım, adam tüm yapıalcak evlerin ya da belli başlı upgrate lerin kısayollarını biliyordu. öyle harika oyuncular var ki anlatılmaz, ancak maçları izlenerek yaşanır. en iyisini elbette bilemezsiniz. bu bahsi geçen şahısların puanları 2400 deniyordu, o zamanlar benim bile 2600'e çıkmıştı puanım bir aralar. nasıl en iyisi olabiliyorlar? öyle maçlar yapıyorduk ki, 2500'de aşağısı alınmıyordu. mesela efsane maçlar vardı. minimum 3200'den başlarlardı, izlemek için can atardık.

bu tür efsane oyuncuları bizim ülkemizde pek kimse bilmez, nedeni de çok basit : bu oyunun efsaneler zone'a girdikleri zaman bizim oyuncular mışıl mışıl uyuyor olurlardı. bazen oyunun dozunu kaçırırdım ve sabahlara kadar oynardım, japonlar ve korelilerin puanlarına bakar öyle yatardım. onlarla oynamak bir hayaldi çünkü adamların pingleri sürekli kırmızıydı.

hayatini CS degil tahsil kurtaracak

*ReddBull
Yarbay
Yarbay
27 Nisan 16:47 %0
Benim...

N@s
Oyuncu
28 Nisan 03:10 %0
Arkadaşlar!
fazla atmayın din kardeşiyiz

sir roby diablo
Oyuncu
18 Haziran 14:47 %0
hem bence anlattıklarından o adamın iii oynadığına dair kanıt yok..ne yani adamı tek işcisi varken zar zor yendiyseniz uc katlı bi suru yıkamadıysanız adamın iyi oynamasından mı yoksa sizin beceriksizliğinden mi?

Fc.|OZGURBJKTR
Korgeneral
Korgeneral

G3 FuN cLub.

27 Haziran 12:52 %0
TABİKİDE BENİM

^^54VT|^3VaLeRoN
Yarbay
Yarbay

VURUCU TEAM

04 Temmuz 12:08 %0
tabikide kimse değil