Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 07:23 Toplam 4 oyuncu 47 sunucu 207 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Osn de sniper gelistirmek icin en iyi serwer hangisi?

MITlCrazyHopecCc
Tuğgeneral
Tuğgeneral

MADE İN TÜRK

24 Nisan 22:46 %0
BEnce kişinin mouse kullanma beceresi ve yetenekle alakalı benm karsımda taralamı veya pompalı olması farketmio kendimi de övmek için sölemiorm ama tamamen mouse kullanma becerisi yani el çabuuluğuyla alakalı saygılar

^1ATIRADEON
Yarbay
Yarbay
25 Nisan 20:52 %0
ya TDM de gelistirmek mantikli ama ileri duzeyde daha ust sewiyede oyuncularla ki genelde TDM de bu tur oyuncular olmuyor. Daa ust sewiyede gelistirmek bence all rifle a girmek gerekir.

^4hL|BeCKinSaLe
Korgeneral
Korgeneral

Unknown Clan

25 Nisan 21:51 %0
bence kendini geliştireceksen tdm de rifle kullanacaksin okadar taramali arasında pompalı arasında rifle kullanmayı becerebiliyosan( biyere pusmadan ) kendini geliştirebiirsin karsına adam taraya taraya geliyo yada adam pompayi cekmil geliyo heleki ufak haritarda adamı asaga alabiliyosan soguk kanli bi biçimde ( reflekslerin son derece gelişmis olması lasım ) hem adamlar fıtık oluyo hem sen daha çok zevke geliyosun

10*** ZiFiR
Orgeneral
Orgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

25 Nisan 22:11 %0
cod2 de çoğu mp ta sniper olarak gelişebilirisn. ama cod4 te crossfire a uğrarsan haber ver.

AmbushSniperCover Delta-1

BaFeoN.
Oyuncu
25 Nisan 23:06 %0
Benim bulunduğum server'a girin gelişirsiniz

BaF-3oN'

^1ATIRADEON
Yarbay
Yarbay
26 Nisan 11:36 %0
alıntı:
Gönderen: ^4hL|BeCKinSaLe
bence kendini geliştireceksen tdm de rifle kullanacaksin okadar taramali arasında pompalı arasında rifle kullanmayı becerebiliyosan( biyere pusmadan ) kendini geliştirebiirsin karsına adam taraya taraya geliyo yada adam pompayi cekmil geliyo heleki ufak haritarda adamı asaga alabiliyosan soguk kanli bi biçimde ( reflekslerin son derece gelişmis olması lasım ) hem adamlar fıtık oluyo hem sen daha çok zevke geliyosun

adamlar fitik olunca zewke daha cok geliyom bu dogru hatta buna bayiliom aushauhsuah xd

Zatarra.
Yarbay
Yarbay
26 Nisan 12:39 %0
alıntı:
Gönderen: BaFeoN.
Benim bulunduğum server'a girin gelişirsiniz
BaF-3oN'

doğru söylüyor tuğrul abinin girdiği yere girin kesin gelişir denenmiş ve onaylanmıştır

^1ATIRADEON
Yarbay
Yarbay
27 Nisan 15:48 %0
yorumlariniz icin tesekkurler

BaFeoN.
Oyuncu
27 Nisan 15:58 %0
Rica ederiz.

BaF-3oN'

Zatarra.
Yarbay
Yarbay
27 Nisan 17:26 %0
Önemli değil maksat muhabbet

^1ye8
Oyuncu
27 Nisan 19:46 %0
2 şınav cek her yerin gelişir

ye8

Er!k*
Albay
Albay
27 Nisan 20:01 %0
oynasana.comda sniper geliştirmek? burda sniper geliştirileceğine inanmıyorum belki 06 all riflesde olabilir. sniper geliştirmek isteyen xfireye başlasın derim

İmzam Yoq Parmaq Bassam ?

^^33Pikeman
Tuğgeneral
Tuğgeneral
16 Mayıs 19:19 %0
bnde cod turk rifle yi öneririm ne bomb war ne pistol ama her serverdada gelisir önce düsük seviyelerde kndinden gücsüzlerle oyna sora yavas yavas zor serverlara gec bn 5 ay kadar önce cod turk riflede frag yapamazken simdi en assa 30 frag yapıormbide bıkmadan snip al normal serverlarda bomba keyfini tat silah yerden toplarsin o zmn sonuçta hep üstlerde olursun

Bu alemde ÇARŞI herkese karşı;Allah affeder ÇARŞI affetmez...!!!

^1N0 ^7SuPR!^1S3
Yarbay
Yarbay
17 Mayıs 10:24 %0
alıntı:
Gönderen: ^^40hL|DorukcaN
Baba eğer x fire ım var diyosan COD TURK RIFLE ONLY TDM yi şiddetle tavsiye ederim.Cunku server da 2 ye basıp tabanca bile cekemiyosun ki bomba falan da yok.Saf rifle geliştirme yeri

Kesinlikle haklı Arkadas,Orada Snip ile uzaktan nasıl avlanılır ve yakın dövüş nasıl olur,Hepsini bulucaksın.Ama suanda sanıyorum serverlarında problem var.

^1ATIRADEON
Yarbay
Yarbay
01 Ağustos 11:45 %0
Ben zaten iyi bi snip in konunun basinda belirttigim gibi sadece arkadasla iddia bana yok sura gir yok bura gir demeyin

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

01 Ağustos 12:05 (01/08, 12:17) %0
alıntı:
Gönderen: |PnS|*Pvt.Vasili
S.a arkadaslar
rey ben hersey biliyo ben vallah

aha yakaladım yine vasiliyi hemen tercüme edem.. ben hersey derken ben herşeyi ..stop.. biliyom derken de yani silah olarak iyi biliyorum diyor.ve vallah bildiğimiz vallahi.de şu rey derken.bir oyuncunun kısaltmasımı yoksa hey ben midemek istedi onu çözemedim len. vasili banada baskıyı yaktırdın ya helal olsun .
ve ekleyem.snıpmı gelıstirceksin .dm ye gir dar maplara .otomatıklere karşı kapış.. kar 98 mi geliştircek sin caene gir en uzak mesafeden adam cakmaya calış deli gelişir. ve DORUK hava atme len herkezin x .y si cosunusumi var )))
---
TIGER .Kediğillerden gelir halK arasında 9 canlıda bilinir.EN İYİ SİLAHI PENCE VE DİŞLERİDİR.Gelin görünki maplarda işe yaramadığından .snıp. pompalı.thomson.mp44 kulanıverir. cok sıkışırsada taba kuvet kaçar baçaklarına güvenir. Yoksa sizdemi benim gibisinizdir. PIK PIK
eeee BURDAN KLANIMA .ve klan arkadaşlarım ..mohıkanıma .kep .özelikle selam eder onlara kıss you .KEP gitmelen harbi üzlüyorum gitmene .senin gibi adam .zor gelir oyle ben cartım curtum dıyenler senle daha karşılaşmamış. senitanıyanlarda haklısın der .. gerisi hikaye derim.. ben .şunu diyeyim.3,4adama karşı tek başına maç alan yoktur olmadı olmazda. bunu bikeredegil 1000 kere yapan tek adamsın.neyse senden 3,5 tane kolonlasakmı ya. kar 98 ve oyunculuğuna saygıyla eğiliyorum.herkez iyidir ama sen osnin en iyisisin bence.BEYLER kimse alınmasın ama keple. 2,3 maç yapın dediğimi anlarsınız ..

WAFFEN-SS / TIGER

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: