Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 23:53 Toplam 179 oyuncu 50 sunucu 641 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: 1. oynasana cod4 turnuvası

|4D|Uurcan
Albay
Albay
26 Nisan 12:50 %0
Bide bu mükemmel organizsyon için emeği geçen arkadaşlara çok teşşekkür etmek istiyorum

Ellerinize sağlık tekrar ve tekar...

Ama ne yazık ki osn yetkililerinin bir destek "kırıntısı" bile vermemeleri bize çok üzücü... Player'larına sahip çıkmaları gerekir böyle organizasyonlarda misalen "en son confingleri pam'e yüklemek gibi" ama ne yapalım meşgullerdir diyoruz , bilmediğimiz birşey vardır diyirouz , yola devam ediyoruz.

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

26 Nisan 12:52 %0
alıntı:
Gönderen: |4D|Uurcan
Bide bu mükemmel organizsyon için emeği geçen arkadaşlara çok teşşekkür etmek istiyorum
Ellerinize sağlık tekrar ve tekar...

Teşekkür ederiz Uurcum kendi başımızın çaresine bakıyoruz . Server işide olcak gerek yok yetkililere =)

<cL>TaMIsabeT
Çaresiz Lamerler

26 Nisan 15:02 %0
Hakemler genel olarak try la ben olcaz ve iki takıma girip iki takımıda izliycez. Her oyuncunun record alması ZORUNLU çünkü sizden şikayet eden bir adamı bu şekilde susturabilirsiniz yada record da hileli olduğunuz anlaşılır ve atılırsınız XD neyse bakalım tarihleri bu hafta içinde burak belirlicek sanırsam her takım gelecek haftaya hazırlıklı olsun KoD'ların server olmassa maç pam2 serverında olucak ve 24 el yerine 4 elden oluşucak. Neyse artık turnuvada karşılaşıcaz artık hepinizle (Bizim maçdada hakem bizmi olsak ne XD)

Darth_Kubi
Yüzbaşı
Yüzbaşı
26 Nisan 15:37 %0
bende oyun içi kuralları söylüyorum :

- Maçlar 5 erli takımlardan olucak ve her takımın kendine ait bir mapi olcak (crash,strike,crossfire,vacant,backlot gibi) Ama saçma sapan mapleri olmiicak (owergrown,pipeline,downpour)

-Normalde normal maç modunda 3. perkler yasaktır. Fakat böyle bi şansımız olmayacağı için 3.perki deep impact yapıcaz (ya da extreme condition) 1. perk bandolier 2. perk stopping power olacaktır.

-Silahlara Gl ve Red dot takılmayacaktır. P90 , Baret ve aklıma gelmeyen 1 kaç silah daha yasaktır.

-İlk önce herhangi bi mapte bıçak yapılacak eli alan takım istediği map i ve takımı (marines,opfor) seçme hakkına sahip olacaktır.

-Special Grenades lerden Stun yasaktır. Flash ve smoke kullanabilirsiniz ancak.

-Maç esnasında asla ama asla All dan yazılmayacaktır. Sadece team chat ve voice chat kullanılacaktır. Eğer illa bişey söyleyecekseniz sadece klan başkanı All dan yazma yetkisine sahiptir.

Şimdilik aklıma gelen bu kadar

<cL>TaMIsabeT
Çaresiz Lamerler

26 Nisan 16:14 %0
alıntı:
Gönderen: |RD|Darth
-Maç esnasında asla ama asla All dan yazılmayacaktır. Sadece team chat ve voice chat kullanılacaktır. Eğer illa bişey söyleyecekseniz sadece klan başkanı All dan yazma yetkisine sahiptir.
Şimdilik aklıma gelen bu kadar

hıaaa laa ben alay edicektim daha yendiğimiz takımlarla XD

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
26 Nisan 17:46 %0
darth ın dediklerine bakmayın siz deep impact koyulmaz 3. perke katliam çıkar o zaman eğer server bulamazsak... o zaman bu yola başvururuz... o zaman sniper harici oyuncular iron lungs alir(3.perk i yararsız hale getirmek için) sniperda iron lungs alabilir... zira turnuva maçında nefes tutarak sniper kullanmayı düşünüyorsa onun kendi fikridir

For when we march, your sword rides with me.

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

26 Nisan 18:08 %0
3. perk extreme ya da iron olması en makbul bence .

OpFor Forces
Başçavuş
Başçavuş
26 Nisan 18:13 %0
Peki gün ve saatler ne olacak ??

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

26 Nisan 18:16 %0
Server işi tamamen halledildiğinde onlarda ilk sayfada açıklanacak. Devamlı ilk sayfayı takip ederseniz sevinirim . Oraya gelişmeleri ekliyorum ben .

OpFor Forces
Başçavuş
Başçavuş
26 Nisan 18:19 %0
alıntı:
Gönderen: |OCEM|BugyBJK

o biraz zor yeniyiz ama sağlamız
TEK RAKİBİMİZ ŞAHİN K SİBEL KEKİLLİ İKİLİSİ

|R&G|BaN.NeD
Albay
Albay
26 Nisan 19:26 %0
Biraz geç olabilir ama clanı yeni toplayabildik.Kuraları çekmişsiniz ama bizide alabilirsen ok seviniriz

#gF#Allenpo
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

26 Nisan 20:17 %0
Güzel bir turnuva olacağa benzer, jFa olarak bu turnuvaya katılmak isterdik ama kısmet değilmiş takımlara başarılar.

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
26 Nisan 22:28 %0
isteyen takımları alabiliriz turnuvaya tabiki bana yada try2cutme ye mesaj atın katılabilirsinz. extreme condition olmaz 3.perke dengeleri bozuyor. eğer dediğim gibi osn de yaparsak 3.perk herkesde iron lungs olcak

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

26 Nisan 23:45 %0
Eğer gelcek olan klanlar olursa onlar karşılaşabilir . Ne kadar çok klan okadar güzel bi turnuva

secondx-4-
Korgeneral
Korgeneral
26 Nisan 23:58 %0
ne diyelim bütün takimlara basarilar..

secondx-4-
Korgeneral
Korgeneral
27 Nisan 00:04 %0
beyler turnuvaya katılacak klan oyuncularinin isimlerini görsek toplu halde iyi olmazmi

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
27 Nisan 00:26 %0
alıntı:
Gönderen: secondx-4-
beyler turnuvaya katılacak klan oyuncularinin isimlerini görsek toplu halde iyi olmazmi

evet olsa güzel olur daha sonra problem çıkmasın çünkü

<cL>Eshkiya
Yüzbaşı
Yüzbaşı
27 Nisan 00:29 %0
Daha belirlenmemiş olabilir. Ayrıca ara sıra oyuncular değişecek bu ada ayrı bir konu.

Asıl konu server problemi ve ben bu konuda elimi cebime atmaya hazırım. Fakat server konusunda (güvenli,çalışır durumda olan vs...) pek bir bilgim yok. Beni yönlendirirseniz size bir kıyak çekebilirim. Böylece tam bir CL desteği ile turnuvaya başlarız.

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
27 Nisan 00:46 (27/04, 00:48) %0
alıntı:
Gönderen: <cL>Eshkiya
Daha belirlenmemiş olabilir. Ayrıca ara sıra oyuncular değişecek bu ada ayrı bir konu.
Asıl konu server problemi ve ben bu konuda elimi cebime atmaya hazırım. Fakat server konusunda (güvenli,çalışır durumda olan vs...) pek bir bilgim yok. Beni yönlendirirseniz size bir kıyak çekebilirim. Böylece tam bir CL desteği ile turnuvaya başlarız.

su anda piyasadaki en iyi gordugum serverlar fps gaming de googledan yaz artık site adı vermeyeyim 60 ytlden başlıyo serverlar

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
27 Nisan 01:14 %0
alıntı:
Gönderen: <cL>Eshkiya

Gerekirse bende bi kıyak yaparımda ole bı durum yok şuanda.Hala adminlerin keyiflerini bekliyoruz ama gorunen o ki KODların serverinda yapıcaz maçları.

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;)

>ifz< Mahoo
Başçavuş
Başçavuş

İ-F-Z

27 Nisan 01:23 %0
alıntı:
Gönderen: xtaR.

yok kanka ayipsin ya sdfsfd ne kalkmasi geyik yapiorm sdf

yaptığın teamlere dikkat edersen iyi olur

ONE BLOODY

|4D|Uurcan
Albay
Albay
27 Nisan 03:45 %0
|4D| Kadorsu ;

|4D|Uurcan

|4D|HUNTER

|4D|TanJOE

|4D|Fat_old_sun

|4D|Az_pilav

olarak "şimdilik" berlilenmiştir , değişme ihtimali yüksek bi şansda söz konusu olabilir.

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
27 Nisan 05:45 %0
bizim kadroda bi tek ben warım tek başıma çıkcam... baktık verioz mapi o zaman bi üye daha alabilirz maça şaka darth yazar bi ara as kadro+yedekleri

ByCHOSEN
Oyuncu
27 Nisan 08:56 %0
[WM] ChoseN
[WM] Foley
[WM] TheTick
[WM] Nirvana
[WM] Vitali

WM Team Kadrosu.Yedeklerde war yalnız şuan çıkmayı planladığımız kadro budur.

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

27 Nisan 11:16 %0
Wm de server almış . Bizde hafta içi alıcaz . 3 server olucak güzel olucak . Rahatça yapabiliriz.

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 .. 11 12 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: