| Yazar | Konu: Oyun uzaklaştırmaları |
| Başçavuş |  | 22 Nisan 14:12 %0 | |
|
Arkadaşlar bilmiyorum dikkat ettinizmi ama oyunda hile yapanlara laf sölediğimizde uzaklaştırılıyoruz
Adminlerinde hile yapmaya başladıkları düşüncesini eritecek bi sonuç çıkmıyo bize. hile yapanlarada laf söleyince atılacak veya uzaklaltırılacaksakneden buraya üye olduk ozaman?
Adminler sayesinde değil bizim gibi oyun severler yüzünden bu site gelişiyor bunu operatör yada site sahiplerinin detaylı bi şekilde düşünmesi gerekmezmi??? |
| |
|
|
Tuğgeneral
MADE İN TÜRK

|  | 22 Nisan 17:34 %0 | |
|
| hakılısın site ve site adminleri güzel ama çok eksikler ve haksızlıklar var bu sorunların en kısa sürede çözülmesi lazım bence |
| |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 22:08 (22/04, 22:09) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: bunebicimnick
Arkadaşlar bilmiyorum dikkat ettinizmi ama oyunda hile yapanlara laf sölediğimizde uzaklaştırılıyoruz
Adminlerinde hile yapmaya başladıkları düşüncesini eritecek bi sonuç çıkmıyo bize. hile yapanlarada laf söleyince atılacak veya uzaklaltırılacaksakneden buraya üye olduk ozaman?
Adminler sayesinde değil bizim gibi oyun severler yüzünden bu site gelişiyor bunu operatör yada site sahiplerinin detaylı bi şekilde düşünmesi gerekmezmi???
dün üye olupta böyle bir topic açman düşündürücü ! Merak etmekteyim sunucudan kaç defa uzaklaştırıldın yada kibarcası kimin fake isin ???
Player Kicked.... |
| |
| Albay |  | 22 Nisan 23:23 %0 | |
|
ewt yöneticiler sebepsiz adam banlıolar sırf uyuz oldukları için kendileri yönetici yaa millet ona ******lık yapcakya hile yapsada ses çıkarmıolar |
| |
 Orgeneral
_FoR_

|  | 23 Nisan 02:40 (23/04, 02:42) %6 | |
|
Konuyu ne kadar da çarptırarak anlatıyorsun; sütten çıkmış ak kaşık misali. Hile yapanlara laf söyleyip uzaklaştırlıyorsan zaten söylediğin lafların seviyesinin nasıl olduğu bellidir.
Terbiyezlik ve bu ahlaksızlığınıza rağmen ne cürretle konu açıyorsun?
"Hile yapanlara laf söyleyemeyeceksek neden üye olduk" sorusu nasıl bir sorudur? OSN hile yapanlara küfür etmeyi serbest mi bırakacak? Hile yapanlara, küfür edenler kadar kontrolsüz, ahlaksız mı sandın sen OSN yetkililerini?
Sen hile yapana küfür edip ceza almadığın zaman mı gelişecek bu site?
Nasıl bir zihniyet ile burada böyle bir konu açıyorsun? Neyi savunduğu sanıyorsun söyler misin bana?
Böyle konular açacak zamanını biraz kendini geliştirmeye adamalısın. Modern ahlaklı bir insan toplum içerisinde nasıl konuşur, kendii ifade ediş tarzı nasıldır, sosyal ilişkileri ve çevresi ne boyuttadır, insanlarla nasıl iletişim kurar? Bu gibi soruların cevabını arayıp bulursan eğer, hile yapanlara laf söylemez, sunucularda ceza almaz ve burada böyle utanç verici bir konu açmazsın.
Saygılarımla,
Shaolin
Adminler sayesinde değil bizim gibi oyun severler yüzünden bu site gelişiyor bunu operatör yada site sahiplerinin detaylı bi şekilde düşünmesi gerekmezmi???
|
| |
| Albay |  | 24 Nisan 18:32 %0 | |
|
Konuyu ne kadar da çarptırarak anlatıyorsun; sütten çıkmış ak kaşık misali. Hile yapanlara laf söyleyip uzaklaştırlıyorsan zaten söylediğin lafların seviyesinin nasıl olduğu bellidir.
"Hile yapanlara laf söyleyemeyeceksek neden üye olduk" sorusu nasıl bir sorudur? OSN hile yapanlara küfür etmeyi serbest mi bırakacak? Hile yapanlara, küfür edenler kadar kontrolsüz, ahlaksız mı sandın sen OSN yetkililerini?
Nasıl bir zihniyet ile burada böyle bir konu açıyorsun? Neyi savunduğu sanıyorsun söyler misin bana?
Böyle konular açacak zamanını biraz kendini geliştirmeye adamalısın. Modern ahlaklı bir insan toplum içerisinde nasıl konuşur, kendii ifade ediş tarzı nasıldır, sosyal ilişkileri ve çevresi ne boyuttadır, insanlarla nasıl iletişim kurar? Bu gibi soruların cevabını arayıp bulursan eğer, hile yapanlara laf söylemez, sunucularda ceza almaz ve burada böyle utanç verici bir konu açmazsın.
shaolin
sen ne sölediğinin farkında değilsin çingeneye padişahlık vermişler tutmuş babasını kesmiş. buda bi misal. senin gibi at gözlüğüyle yaşayan insanlara nasıl yetki veriyolar hayret.. hile yapanlar neden atılmıyo ozaman. kötü söz söylemek uzaklaştırılmak için sebep de hile yapmak değilmi?? madem bukadar saygılı insansın bu konuya neden söz söylemeden sadece bana saldırma gereği duydun?? hile başlarısınız hepiniz. gözündeki at gözlüğü nasılda belli oluyo dikkat edince. hile yapanlar sayesinde gelişti dimi bu server yada senin gibi kötü sözlere duyarlı yetkililer sayesinde   sadece gülüyorum çünkü sölediğin sözler sadece gülünç okadar bendende saygılar ama sana değil... |
| |
| Albay |  | 24 Nisan 20:45 %0 | |
|
adminler bile hile yapıyo ne sandın sessiz çoluk çocuğa veriyolar adminlik hileyi beceriksiz ve salak adamlar yapar ama bu site hala oturmamış yerine kaç senedir üyesiyim çocuk çocuk geliyo bi dünya küfür ediyo yok neymiş ss al lan adam ana avrat küfür ediyo herkez gibi haysiyetsiz ş******* bi adammıyım ben o küfürleri kaldırayım ama deseler ki ss aldığınız an atacaklar adamı eyw derim alırım ss sinide bakarım dalgama ama bu şekilde bi çözüm getirmedikleri sürece mecburen küfür edene karşılık veririm ben..... |
| |
Unknown Clan

|  | 24 Nisan 21:03 (24/04, 21:04) %0 | |
|
| adam kalkıp ana bacı Allah kitap gidiyor ama ceza olarak 1 hafta mı 3 hafta mı ne uzaklaştırma.işte anaya bacıya Allah'a kitaba saygı bu... verilen ceza ortada. |
| |
 Orgeneral
_FoR_

|  | 25 Nisan 03:07 %0 | |
|
Öncellikle sen kimsin Sessiz? Benim yazdıklarım sana değil ki. Ayrıca yetkili falan değilim ne saçmalıyorsun anlamadım. Kafanıza göre herşeyi yorumladığınız nasıl da belli oluyor buradan.
Hile yapanlar nasıl atılmıyor anlamadım. Adamı şikayet etmezseniz atılmaz tabi. Benim yolladığım her türlü demo ve ekran görüntüsüne en kısa zamanda yaptırım uygulanmıştır diye mesaj geliyor.
Siz adama hile yapıyor diye küfür ediyorsunuz, sonra ben niye banlandım diyorsunuz. At gözlüğü ile duruma bakan kim merak ediyorum gerçekten?
Konuyu açan bir saçmalamış sen ayrı bir saçmalamışım.
Ayrıca tekrar belirtiyorum ben OSN yetkilisi falan değilim, kafanıza göre yorumlama yapmayın.
alıntı: Gönderen: SeSsiZz82
shaolin
sen ne sölediğinin farkında değilsin çingeneye padişahlık vermişler tutmuş babasını kesmiş. buda bi misal. senin gibi at gözlüğüyle yaşayan insanlara nasıl yetki veriyolar hayret.. hile yapanlar neden atılmıyo ozaman. kötü söz söylemek uzaklaştırılmak için sebep de hile yapmak değilmi?? madem bukadar saygılı insansın bu konuya neden söz söylemeden sadece bana saldırma gereği duydun?? hile başlarısınız hepiniz. gözündeki at gözlüğü nasılda belli oluyo dikkat edince. hile yapanlar sayesinde gelişti dimi bu server yada senin gibi kötü sözlere duyarlı yetkililer sayesinde   sadece gülüyorum çünkü sölediğin sözler sadece gülünç okadar bendende saygılar ama sana değil...
Gölge Olabilmek İçin İlk Önce Madde Olabilmek Lazımdır. Ninjanın İlk Dersi. |
| |
 Orgeneral
_FoR_

|  | 25 Nisan 03:11 %0 | |
|
Küfür edene küfür ederim zihniyetine defalarca yorum yaptım ben bu forumlarda.
Ama yeniden söylemekten alamayacağım kendimi. Küfür edene küfür ediyorsan, küfür eden kadar seviyesiz ve haksızsın. Kimse bana küfür etti bende ona küfür ettim diye savunmasın. Bunun altına saklanmayın. Hele bu yüzden ban yiyince ortalığı hiç ayağa kaldırmayın.
Sen bu sunucularda oynuyorsan küfür eden ve hile yapanı şikayet edeceksin. Gerisi OSN yetkilileri dışında kimsenin haddine değil.
Kafanıza göre ahkam kesiyorsunuz yahu?
alıntı: Gönderen: kafamguzel
adminler bile hile yapıyo ne sandın sessiz çoluk çocuğa veriyolar adminlik hileyi beceriksiz ve salak adamlar yapar ama bu site hala oturmamış yerine kaç senedir üyesiyim çocuk çocuk geliyo bi dünya küfür ediyo yok neymiş ss al lan adam ana avrat küfür ediyo herkez gibi haysiyetsiz ş* bi adammıyım ben o küfürleri kaldırayım ama deseler ki ss aldığınız an atacaklar adamı eyw derim alırım ss sinide bakarım dalgama ama bu şekilde bi çözüm getirmedikleri sürece mecburen küfür edene karşılık veririm ben.
Gölge Olabilmek İçin İlk Önce Madde Olabilmek Lazımdır. Ninjanın İlk Dersi. |
| |
. |
| Başçavuş |  | 25 Nisan 15:10 %0 | |
|
Ama yeniden söylemekten alamayacağım kendimi. Küfür edene küfür ediyorsan, küfür eden kadar seviyesiz ve haksızsın. Kimse bana küfür etti bende ona küfür ettim diye savunmasın. Bunun altına saklanmayın. Hele bu yüzden ban yiyince ortalığı hiç ayağa kaldırmayın.
Sen bu sunucularda oynuyorsan küfür eden ve hile yapanı şikayet edeceksin. Gerisi OSN yetkilileri dışında kimsenin haddine değil.
shaolin sende hile yapanları takip etmiyosan ve hala bize laf söylüyosan sende seviyesizsin. kafamıza göre ahkam kestiğimiz filan yok cüneytlik bize kalmaz. işinizi yapın sadece küfür edenleri değil hile yapanlarıda cezalandırın ozaman.. demo almak bizim işimiz değil sizin göreviniz.. başka bi sıkıntı yok... |
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 15:20 %0 | |
|
Adam admin değil moderatör değil
Kimden ne istiyorsunuz ?
BaF-3oN' |
| |
| Tuğgeneral |  | 25 Nisan 17:52 %2 | |
|
Öncelikli olarak sahte hesap ile forumda ortalığı karıştırmaya çalışanlar dertlerini başka kapıya anlatsınlar. Ben açıkçası küfür ve hile konusunda Oynasana.com'un oldukça iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Yöneticiler kafasına göre ya da oyuncuların isteklerine göre oyuncuları oyundan atmıyorlar, ki doğrusu da bu.
Daha bu sabah Karma sunucuda oynadığım oyunda bir kaç oyuncu Wallhack kullandığımı iddia edip oyun boyunca aralıksız küfür ettiler. Şimdi ben buraya zevk almak için oyun oynamaya gelmiş ve neredeyse 30 yaşında olan iş güç sahibi bir insanım. Sunucudaki diğer oyunculardan daha iyi oynuyor olmam bana küfür edilmesini meşru kılar mı? Tabi ki hayır. Sonuçta ne oldu bana küfür hakaret eden oyuncular uzaklaştırıldılar. Bu arada sabahın köründe açmış olduğum çağrıya da bir kaç saat içinde yanıt veren yönetici arkadaşlara teşekkkür ediyorum. İşlerini gayet iyi yapıyorlar. İsteyene özel mesaj ile demoyu gönderebilirim hile dedikleri oyuna ve yapılan hareketleri merak ediyorsanız.
Dikkat ediyorum düşük seviyeli olan tüm sunucularda Wallhack suçlaması yapılan oyuncuların neredeyse onda dokuzunda hiç bir şey bulunmuyor. Bir adamın sizin çıkacağınız yeri ses çıkarmasanız dahi bilmesi ya da sizigördüğü anda öldürmesi anormal bir şeyler değildir. Evet bir iki yıldır FPS oynamaya başlamış birine garip gelebilir, ancak 10 yılı aşkın süre FPS oynamış insanlar için bunlar normal şeylerdir. İnanmıyorsanız Quake 3, Unreal Tournament gibi oyunların turnuvalarını internetten araştırıp oyuncular bir izlemeyi deneyin.
Bir oyuncunun hile kullandığından herkes şüphe edebilir, bunda sakınca yoktur. Ancak bunu diğer oyunculara karşı dile getirip küfür etmeniz kabul edilecek bir davranış değildir. Bu nedenle uzaklaştırıldıktan sonra da foruma gelip öyleydi böyleydi diye ağlamanın bir şeyi değiştirmeyeceğini anlamanız gerekiyor. Karşınızdaki insan hile kullanmıyor, sizden çok daha iyi oynuyor olabilir, yaşça sizden büyük olabilir. Kaldı ki hile kullanıyor olsa bile bu size küfür etme hakkını vermediği gibi sunucuda bulunan tüm diğer oyunculara da saygısızlık etmiş olursunuz. Eğer sizden daha iyi oynayan bir oyunucudan hazzetmiyorsanız başka sunuculara geçebilirsiniz. Aynı sunucuda oyun oynamak zorunda değilsiniz.
Bu arada hilecilerin de ceza almasını istiyorsanız yapmanız gereken demo alıp online desteğe atmak olacaktır. Ben oyun mu oynayacağım demo mu alacağım diyenler boşuna bahane uydurmasın. En uç durumda bile 6-7 dakikadan daha uzun sürmüyor demoyu alıp desteğe göndermek. Gayet de cevap geliyor merak etmeyin. Eğer kendi oynadığınız yeri temizlemek için hiç bir harekette bulunmuyorsanız kaliteyi daha da düşürüyorsanız, başka bir ton Call of Duty 2 sunucusu var onlarda gidip oynayabilirsiniz. |
| |
 Orgeneral
_FoR_

|  | 25 Nisan 18:02 %0 | |
|
Sen benim yazdıklarımı okumuyorsun herhalde. Ben admin değilim diyorum sen hala bana görevini yerine getir hile yapanlara ceza ver falan diyorsun.
Bir daha söylüyorum en azından bunları oku. Ben ADMIN falan değilim. Ben bu sunucuda bir oyuncu olarak küfür ettiğini gördüğüm kişinin ekran görüntüsünü alıyorum, hile yaptığından şüphelendiğim birininde demosu alıyorum ve online desteğe yolluyorum, gereğini çok güzel şekilde yapıyorlar. Kimseye küfür etti diye küfür etmiyorum, hile yaptığından şüphelendim diye de küfür etmiyorum.
Eğer böyle bir şey yapıyor olsaydım dahi, burada konu açıp bu yapılan ahlaksızlığı savunuyor olmazdım. Cezamı alır, bitmesini beklerdim.
Kurabiyecanavarı'da söylemiş demo alın yollayın diye. Ama bu tip insanlar demo almaktan bile aciz insanlar, yapabilecekleri ancak küfür etmek. Çünkü kendilerini başka türlü ifade edebilecekleri şekilde eğitilmemişler belli ki. Küfür ederek tatmin oluyorlar, küfür ederek kullanıcılara ceza verdiklerini düşünüyorlar, ısrarla bu zihniyetin doğru olduğunu düşünüyorlar, bi de hiç utanmadan bana at gözlüğü ile bakıyorsun diyorlar.
Yahu ben böyle rezalet görmedim...
shaolin sende hile yapanları takip etmiyosan ve hala bize laf söylüyosan sende seviyesizsin. kafamıza göre ahkam kestiğimiz filan yok cüneytlik bize kalmaz. işinizi yapın sadece küfür edenleri değil hile yapanlarıda cezalandırın ozaman.. demo almak bizim işimiz değil sizin göreviniz.. başka bi sıkıntı yok...
|
| |
fakirdik

|  | 25 Nisan 18:54 %2 | |
|
demo almak zor geliyo bazı insanlara,onun icin kufure vuruyolar isi.neden kufur peki? cunku belli zeka seviyesine ulasamamıs insan evlatları(veletler) insanların yuzlerine karsı gercek hayatta kuramadıkları cumleleri,"sanal ortam nasıl olsa beni bulamaz"diye rahatca sovuyor.halbuki herkes bunu yapıyor,onemli olan bu karaktersiz insanlarla kendimizi ayırt etmek.
karsı taraf acısından bakalım bir de konuya : sanki hile yapan adam o kufurleri cok tınlarmıs gibi.adam zaten insanların zevkinin icine etmek icin girmis servera,yani herseyi goze almıs.su ana kadar 15 tane adam uzaklastırıldı sayemde ki bunlar sadece kisisel olarak bana hakaret edenler. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 20:41 %0 | |
|
| Buraya yazanlar atıp tutuyor nerden biliyorlar bir günde kac kişinin banlanıp banlanmadıgını online destekte kac tane cagrı var cevaplanıyormu cevaplanmıyormu adam ban yemiş oturmus buradan OSN ye döse babam döşe,kardeşim adam hile yapıyorsa süphelendiysen demo alır gönderirsin oyunda xxxkişi kapa sunu aradan biraz gecer kapa dedim .cocugu dersen adamda ss alıp gönderise 1 haftalık ücretsiz tatil kazanip baska yerlerde oynarsın kural belli hile yapana küfür edene cevap vermeyip gereğini yapacaksınki bu tür yazılar yazmak zorunda kalmayacaksın.orman kanunları gecerli degil ayrıca coluk cocugun eline yetki de vermiş degil OSN.Bi siz biliyorsunuz gercekleri yok admin hile yapıyormus yok göz yumuyormus sizi yapsalardı degilmi yetkili,Oynasana kime yetki verecegini gayet iyi biliyor en azından serverda hile yapmayıp küfür etmeyen yada küfür edene küfürle cevap vermeyen seviyeli sizin sandığınızın aksine kişiliği oturmus foruma saldırıp kamuoyu yaratmaya calısarak ortamı germeyen yetkilerini kullanırken taraflı olmayacagından emin oldukları oyuncuları yetkilenirmesini bilecek kadar zeki insanlardır. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 20:53 %0 | |
|
Beyler bu kadar sinir yapmaya gerek yok. Ama Shaolin de haklı. Neden çenenizi tutamıyorsunuz? Sonra ban yiyince Forumlarda ahkam kesmeyi de biliyorsunuz.
Kolaysa geçin bakalım bir sitenin başına.Bu sitedeki yöneticilerin çoğu hem BİR ÜNİVERSİTEYE devam etmekte hem de arta kalan vakitlerini YÖNETİCİLİK GÖREVLERİNİ yapmakla geçiriyorlar.
Benim başımdan böyle bir tecrübe geçti,bir siteyi yönettim. Gerçekten kolay bir şey değil. Düşünsenize adamlar sadece forumlarla değil,sunucularla ve bazı geliştirmelerle uğraşıyorlar. Sizin gibi kendini tutamayıp da hile yapanlara küfredenleri anlamıyorum. Niye küfür ediyorsunuz ki? Susup demo,ss vb. şeyler alsanız da adam banlansa böylece büyüklük sizde kalsa.
~~~İNSANOĞLU BİR KEZ DE ALTTAN AL, NASIL Kİ ALLAH'IN VERDİĞİ CEZALARA DA ŞÜKREDİYORSUN; BUNA DA ALDIRMA ALTTAN AL!!~~~
The Rasmus~Rammstein~Metallica~Iron Maiden~AC\DC~Black Sabbath~Beatles ve diğerleri... |
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 20:58 %1 | |
|
| Geçende oyunda adamın biri (velet) adam yerine koyduk adını vermeyelim,burada hile yapanlar var diyor ardından demo nasıl alınır diye ekliyor anlattık nasıl alınır nerdeye kaydeder nasıl gönderecegini dahi bilmiyor onuda anlattık gecti spec'e galiba demo cekti bitirmiski oynayın bakalım oynayın simdi gonderiyorum falan filan ule adamda hile varsa bile kapatır + daha demo alıp göndermesini bilmeyen cocuk hileciyi nerden anlar doğarken punkbuster kazanınamı düstünde fark ettin Bunlarla bi sey elde edemezsiniz once oyunu dogru dürüst oynamayı ögrenin sonra serverda düzgün davranın üstünüze düseni istiyorsanız (demo & ss) sessizce yapınki kazanırsınız aksi davranıslar geri teper ne demişler keskin sirke küpüne zarar.Zaten hile yapacak kadar pislik ve karektersiz adamlara istediginiz kadar küfür edin küfür etmesenizde küfür yediklerini biliyorlar bunu umursamazlar bile, iyi oyunlar. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 21:01 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: KurabiyeCanavari
Öncelikli olarak sahte hesap ile forumda ortalığı karıştırmaya çalışanlar dertlerini başka kapıya anlatsınlar. Ben açıkçası küfür ve hile konusunda Oynasana.com'un oldukça iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Yöneticiler kafasına göre ya da oyuncuların isteklerine göre oyuncuları oyundan atmıyorlar, ki doğrusu da bu.
Daha bu sabah Karma sunucuda oynadığım oyunda bir kaç oyuncu Wallhack kullandığımı iddia edip oyun boyunca aralıksız küfür ettiler. Şimdi ben buraya zevk almak için oyun oynamaya gelmiş ve neredeyse 30 yaşında olan iş güç sahibi bir insanım. Sunucudaki diğer oyunculardan daha iyi oynuyor olmam bana küfür edilmesini meşru kılar mı? Tabi ki hayır. Sonuçta ne oldu bana küfür hakaret eden oyuncular uzaklaştırıldılar. Bu arada sabahın köründe açmış olduğum çağrıya da bir kaç saat içinde yanıt veren yönetici arkadaşlara teşekkkür ediyorum. İşlerini gayet iyi yapıyorlar. İsteyene özel mesaj ile demoyu gönderebilirim hile dedikleri oyuna ve yapılan hareketleri merak ediyorsanız.
Dikkat ediyorum düşük seviyeli olan tüm sunucularda Wallhack suçlaması yapılan oyuncuların neredeyse onda dokuzunda hiç bir şey bulunmuyor. Bir adamın sizin çıkacağınız yeri ses çıkarmasanız dahi bilmesi ya da sizigördüğü anda öldürmesi anormal bir şeyler değildir. Evet bir iki yıldır FPS oynamaya başlamış birine garip gelebilir, ancak 10 yılı aşkın süre FPS oynamış insanlar için bunlar normal şeylerdir. İnanmıyorsanız Quake 3, Unreal Tournament gibi oyunların turnuvalarını internetten araştırıp oyuncular bir izlemeyi deneyin.
Bir oyuncunun hile kullandığından herkes şüphe edebilir, bunda sakınca yoktur. Ancak bunu diğer oyunculara karşı dile getirip küfür etmeniz kabul edilecek bir davranış değildir. Bu nedenle uzaklaştırıldıktan sonra da foruma gelip öyleydi böyleydi diye ağlamanın bir şeyi değiştirmeyeceğini anlamanız gerekiyor. Karşınızdaki insan hile kullanmıyor, sizden çok daha iyi oynuyor olabilir, yaşça sizden büyük olabilir. Kaldı ki hile kullanıyor olsa bile bu size küfür etme hakkını vermediği gibi sunucuda bulunan tüm diğer oyunculara da saygısızlık etmiş olursunuz. Eğer sizden daha iyi oynayan bir oyunucudan hazzetmiyorsanız başka sunuculara geçebilirsiniz. Aynı sunucuda oyun oynamak zorunda değilsiniz.
Bu arada hilecilerin de ceza almasını istiyorsanız yapmanız gereken demo alıp online desteğe atmak olacaktır. Ben oyun mu oynayacağım demo mu alacağım diyenler boşuna bahane uydurmasın. En uç durumda bile 6-7 dakikadan daha uzun sürmüyor demoyu alıp desteğe göndermek. Gayet de cevap geliyor merak etmeyin. Eğer kendi oynadığınız yeri temizlemek için hiç bir harekette bulunmuyorsanız kaliteyi daha da düşürüyorsanız, başka bir ton Call of Duty 2 sunucusu var onlarda gidip oynayabilirsiniz.
Kurabiye cok güzel anlatmıs eline sağlik. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 21:04 (25/04, 21:11) %0 | |
|
Kurabiye eline sağlık. Bu atıp tutan insanlara doğru cevabı vermişsin.
Ne kadar senin yarın kadar yıl geçirmiş olsam da olgunlaştım. Ve elimdeki her şeye şükretmeyi öğrendim...
Bu arada 15 yaşımda daha hayatımın 1/4 ünü yaşamış olabilirim ama bu 15 yılın 8-9 yılını FPS oyunlarına,son 5 yılını da Online oyunlara adamış biri olarak burda konuşuyorum.
Rivayetlere göre ilk FPS oyunum Quake imiş.
alıntı: Gönderen: KurabiyeCanavari
Bu arada hilecilerin de ceza almasını istiyorsanız yapmanız gereken demo alıp online desteğe atmak olacaktır. Ben oyun mu oynayacağım demo mu alacağım diyenler boşuna bahane uydurmasın. En uç durumda bile 6-7 dakikadan daha uzun sürmüyor demoyu alıp desteğe göndermek. Gayet de cevap geliyor merak etmeyin. Eğer kendi oynadığınız yeri temizlemek için hiç bir harekette bulunmuyorsanız kaliteyi daha da düşürüyorsanız, başka bir ton Call of Duty 2 sunucusu var onlarda gidip oynayabilirsiniz.
The Rasmus~Rammstein~Metallica~Iron Maiden~AC\DC~Black Sabbath~Beatles ve diğerleri... |
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 21:13 %0 | |
|
| ona buna küfredip ban yedikten sonra gelip bir de burda konu açmayın, gereksizlerin gereksiz uğraşlarıyla dolup taşıyor forum |
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 21:51 (25/04, 21:54) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Mohikans
...daha demo alıp göndermesini bilmeyen cocuk hileciyi nerden anlar doğarken punkbuster kazanınamı düstünde fark ettin...
EUHEHUHUEHEUH
ehuehehh
ehehhh
hehhehh
ehueh
LOL
eheee
ehehh
eh
ehehe
heheh
eet ehueh yukardakiler mohi abinin yazdiklarini okuduktan sonra ehuehehh oldu bana .. euheuhehueuh
halen guluyorum .. nese mohi abinin bu benzetmesini cogunuz anlamazsiniz .. yilin esprisidir bu .. euheuheuh
punkbuster kazani ehueheh .. kazana dushmush ehehehh .. ozmn pb acharsa tasha donushebilir ehueheh .. pamlere girmesin ehehehe .. aman diim ehueheheh
ehehh
ehueheheh
ehheeeh
hehh
ehh
ehuehh
ehe
muthis yaa muthis eheheh
forumu kirlettim ozur ehueh |
| |

|  | 25 Nisan 22:00 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Kep
halen guluyorum .. nese mohi abinin bu benzetmesini cogunuz anlamazsiniz .. yilin esprisidir bu .. euheuheuh
|
| |
| Başçavuş |  | 25 Nisan 22:10 %0 | |
|
| haklısın kardeş bende uzaklaştırıldım ama hiç bi şey yapmadım . ikide bir uzaklaştırılacaksak neden üye olduk . hile yapanları uzaklaştıracaklar aslında . hile yapanlara laf söyledimmi uzaklşatırıyorlar . bence hile yapanlar uzaklaştırıyorlar . hemen yeni bir nick alıp yeniden oynuyorlar . aslında hile yapanları oyuna hiç almamarı gerekmezmi ? .......... |
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 22:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Kep
EUHEHUHUEHEUH
ehuehehh
ehehhh
hehhehh
ehueh
LOL
eheee
ehehh
eh
ehehe
heheh
eet ehueh yukardakiler mohi abinin yazdiklarini okuduktan sonra ehuehehh oldu bana .. euheuhehueuh
punkbuster kazani ehueheh .. kazana dushmush ehehehh .. ozmn pb acharsa tasha donushebilir ehueheh .. pamlere girmesin ehehehe .. aman diim ehueheheh
ehehh
ehueheheh
ehheeeh
hehh
ehh
ehuehh
ehe
muthis yaa muthis eheheh
forumu kirlettim ozur ehueh
 |
| |
| |