| Yazar | Konu: 1. oynasana cod4 turnuvası |
| Tuğgeneral |  | 25 Nisan 10:16 (25/04, 10:17) %0 | |
|
Arkadaslar simdi Crisin dediklerini dikkatlice bir okuyalım.
daha sonra Kod dan arkadaşlar yeni serverlarını da açmışlarsa
X-fireden Onlar da zaten kendileri teklif ettiği için gerekli ayarlamalar bu konuda bilgili olan arkadaşlarımız tarafından yapılır.
Maç saatteri Maç Günleri için 2-3 gün öncesinden lütfen haber verelim
hem nie biz bay çekioruz ya ( umur bu sözümden sonra bayan çekelim o zaman dediğini duyar gibiyim) |
| |
|
|
Albay
Çaresiz Lamerler

|  | 25 Nisan 13:50 %0 | |
|
la sendeki kuyruk acisini cozemedm hala , yabicam tabi turnuva fikri gibi mutis bisey yabdn die havalanma .
alıntı: Gönderen: <cL>Try2CutMe
illa reklam yapicak xD
|
| |
| Üsteğmen |  | 25 Nisan 15:33 %0 | |
|
KAMBERSİZ DÜĞÜN OLMAZ GJT SİZ TURNUVA OLMAZ SAYGILAR....
alıntı: Gönderen: <cL>Try2CutMe
GJT den işiler beklyioruz ama =) serkan bey giremediler oyuna . En azından bizde varız desin ona göre ayarlamalar yapalım .
|
| |
| Albay |  | 25 Nisan 15:45 (25/04, 15:51) %0 | |
|
beyler kanımca server konusunda sadece problem yaşıyoruz
ozaman size bir teklifim var
internet üzerinden server kiralamak aylık ortalama 50-70 değişen fiyatlarda
bu aktiviteye giren clanlar belirlensin 8 clan oldugunu var sayar isek ve server ücretininde 70 ytl en pahalısında sayarsak clan basına 10 ytl toplarız bankalar aracılığıyla kişi başına ücret düşmez büyük ihtimal her clandan başkan veye gönüllü biri 10ytl parayı toplayan arkadaşa gönderiri yani bu ben değilim
gönüllü olarak bu parayı toplama işini alan ve server açma işini bilen bir arkadaşımız serveri açar 10 ytlde ona ugraş parası kalır çünkü kendisi her birçok maça hakem olarak gelecek
ve önümüzde 1 ay süremizvar lig usulü yaparız zaman bol bilmem bu görüşüme sıcak bakılırmı benden söylemesi böylelikle ne admin kovalarız nede çık burdan burda maç var diye herkese laf anlatırız
bu arada maç başlamadan yorumlara başlayan arkdaşlar var böle laflara gerek yoq bakın agresifim kompleksliyim maça çıktımı alayını ezerim
yinede kanımca final maçı cL vs cL olur
yoktur bizden gayri bize rakip koşacak clan
bu arada bresilyadan yeni bi oyuncu aldık şimdiden hepiniz korkun adı noldor de souza bu arada yabancı oyuncu sınırlaması yoq dimi çünküm bizim takım dünya karmasıda  |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 25 Nisan 15:57 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: <|GwaTh/iVeDik|>
bu aktiviteye giren clanlar belirlensin 8 clan oldugunu var sayar isek ve server ücretininde 70 ytl en pahalısında sayarsak clan basına 10 ytl toplarız bankalar aracılığıyla kişi başına ücret düşmez büyük ihtimal her clandan başkan veye gönüllü biri 10ytl parayı toplayan arkadaşa gönderiri yani bu ben değilim
gönüllü olarak bu parayı toplama işini alan ve server açma işini bilen bir arkadaşımız serveri açar 10 ytlde ona ugraş parası kalır çünkü kendisi her birçok maça hakem olarak gelecek
ve önümüzde 1 ay süremizvar lig usulü yaparız zaman bol bilmem bu görüşüme sıcak bakılırmı benden söylemesi böylelikle ne admin kovalarız nede çık burdan burda maç var diye herkese laf anlatırız
bu arada maç başlamadan yorumlara başlayan arkdaşlar var böle laflara gerek yoq bakın agresifim kompleksliyim maça çıktımı alayını ezerim
bu arada bresilyadan yeni bi oyuncu aldık şimdiden hepiniz korkun adı noldor de souza bu arada yabancı oyuncu sınırlaması yoq dimi çünküm bizim takım dünya karmasıda
Ya böyle parlak fikirler zaten bitek cL klanından çıkıyor xD Güzel fikie sunucu tutma işi destek verirse diğer klanlar seve seve veririm parayı . Ya da KoD klanının serverındada yapılabilir. Ben şimdi ilk sayfaya kurallar ve karşılaşmalaraı yazacağım tarih dışında . Tarihte maç yerimiz belli olunca belirteceğim. |
| |
| Tümgeneral |  | 25 Nisan 16:57 %0 | |
|
şimdi KOD larda server warmış eğer osn den bi cevap alamazsak ztn yapcak bişi kalmıor... KOD ların serverından yaparız bu olayı onlarda niyetli bu işe extradan bi masraf a gerek yok... herkesin iddialı olduğunu görmek güzel ve sevindirici... ama bu insanların turnuva sonucu görünce üzülceğini bilmekde biraz kötü yapıyor insanı zira bizi yenebilcenizi sanmıyorum ...
taste me you will see, more is all you need, dedicated to, how i killing you... obey your master 
For when we march, your sword rides with me. |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 25 Nisan 17:07 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Fallenleaves
zira bizi yenebilcenizi sanmıyorum ...
Hardcore da gelin lam xD |
| |
Tuğgeneral
_PRiSoN BReaK_

|  | 25 Nisan 17:55 %0 | |
|
bu arada bresilyadan yeni bi oyuncu aldık şimdiden hepiniz korkun adı noldor de souza bu arada yabancı oyuncu sınırlaması yoq dimi çünküm bizim takım dünya karmasıda
hehe güzel demişsin o zaman biz dünya karmasının üstündeyiz cünkü sizi her 2 mactada yendiq   |
| |
| Tuğgeneral |  | 25 Nisan 18:12 (25/04, 18:13) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [WM]cpt.foley
hehe güzel demişsin o zaman biz dünya karmasının üstündeyiz cünkü sizi her 2 mactada yendiq 
Biz de sizi yendik Gerçi pek saglıklı bi maç deildi osn de olduğundan ama ... neyse az kaldı |
| |
Tuğgeneral
_PRiSoN BReaK_

|  | 25 Nisan 18:18 %0 | |
|
ya havalanmasına sinir oldum bizimde cl ile ilk mac berbattı zaten espri manasında dedim gawathı tanıyorum  |
| |
. |
Çaresiz Lamerler

|  | 25 Nisan 18:50 %0 | |
|
| asdasd kozlarımızı turnuvada paylaşalım . Umarım Anc yi eleyp wm ile yaparis xD |
| |
Tuğgeneral
_PRiSoN BReaK_

|  | 25 Nisan 18:55 %0 | |
|
insallah ocemi elersek siz cıkarsınız (cL) ya da rd cıkmasını isteriz  |
| |
| Başçavuş |  | 25 Nisan 19:41 (25/04, 19:44) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [WM]cpt.foley
insallah ocemi elersek siz cıkarsınız (cL) ya da rd cıkmasını isteriz
o biraz zor yeniyiz ama sağlamız
TEK RAKİBİMİZ ŞAHİN K SİBEL KEKİLLİ İKİLİSİ  |
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 25 Nisan 20:10 %0 | |
|
Len BURADA Konusun sız macta gorucem sızı hhehehe
HacK CaglaR |
| |
| Teğmen |  | 25 Nisan 20:26 %0 | |
|
şu ana kadar hiç bi klan maçında yenilmedim...allah nazardan saklasın  |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 25 Nisan 21:09 %0 | |
|
| asdasd lam hackcaglar klan taginiz ne onuda yazda ona göer yazim .. |
| |
| Tuğgeneral |  | 25 Nisan 21:48 %0 | |
|
| hmmm sanırım ilk maçımız ifz .... KoDlardan haber var mı?Server için? |
| |
| Albay |  | 25 Nisan 22:22 %0 | |
|
la burak ne olsa organizatör sensn kanka bi ayar çek finale çıkalım kuralarda bi ayar yaparsn tabi şakası orası
ayrıca bizi 2 kere yenen dsotum 1.si bn 1.sinde yoqtum 2.si perk olayını ilk defa duydum doğrusunu sölemek gerekirse noobluk bende o silahlara alışana kadar ayak seslerime zaten oyun bitti
egerki gerçek maçlarda o perkler kullanılmayacaksa adamlar neden koysunlar isterseniiz sizinle bir antreman maçı yaparız perkler açık olur ozaman görürüz
claylarım ve deadsliencem vee p90nım olmadan ben bir hiçim  |
| |
GoreFest

|  | 25 Nisan 23:19 %0 | |
|
| Herkese başarılar !4d ile karşılaşmak güze l olucak .. |
| |
| Tümgeneral |  | 26 Nisan 05:07 %0 | |
|
hardcore da maç olmaz... perkler böle... büyük ihtimalle kod ların serverda olcak maç çünkü adminlerden bi cevap alamıyoruz... maç tarihlerini önümüzdeki hafta içi açıklarız... iddialı tüm takımlar umarım iddialı oldukları kadarda hazırdırlar... maplere alışıksınızdır ama ufak bi hatrlatma ; backlot-crash-crossfire-strike bu 4ünde geçiyor tüm maçlar zaten diğer çou map maç map i de değil, o yüzden maç atılmıyor o maplerde... şimdiden gL hF diyorum tekrardan
For when we march, your sword rides with me. |
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 26 Nisan 09:06 %0 | |
|
bu organizasyonun en zor işi adminlere hakemlere düşüyor gerisi kolay kısmet diyelim napalım  |
| |
Tuğgeneral
_PRiSoN BReaK_

|  | 26 Nisan 09:27 %0 | |
|
la burak ne olsa organizatör sensn kanka bi ayar çek finale çıkalım kuralarda bi ayar yaparsn tabi şakası orası
ayrıca bizi 2 kere yenen dsotum 1.si bn 1.sinde yoqtum 2.si perk olayını ilk defa duydum doğrusunu sölemek gerekirse noobluk bende o silahlara alışana kadar ayak seslerime zaten oyun bitti
egerki gerçek maçlarda o perkler kullanılmayacaksa adamlar neden koysunlar isterseniiz sizinle bir antreman maçı yaparız perkler açık olur ozaman görürüz
claylarım ve deadsliencem vee p90nım olmadan ben bir hiçim
perkler öyle turnuvalarda vs.. ayrıca bu turnuvadada öyle olacak biraz araştırsan iyi olur ayrıca senin soylediğin perkler tam bir noobluk ds mesala o zaman herkes alsın hic ses kasmayalım git bir araştır bakalım mac modunda hangi perkler varmış... |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 26 Nisan 10:01 %0 | |
|
| Siz merak etmeyin Gwath perksizde halleder =) alışkın değildi sadece =) Neyse bu konu bitsinde biz turnuvada paylaşalım kozlarımızı =) |
| |
| Teğmen |  | 26 Nisan 10:46 %0 | |
|
puanlı olsa daha ii olurdu aslında hemen bitmesin neyse böylede güzel kalite iice artacak herkese başarılar .... |
| |
| Albay |  | 26 Nisan 12:48 %0 | |
|
| Forumlarda "biz yeneriz , akılınızı alırz , bizi yenecek takim yok" diyince turnuvada arti puan geliyor galiba ? |
| |
| |