Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 23:55 Toplam 178 oyuncu 50 sunucu 635 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: 1. oynasana cod4 turnuvası

xtaR.
Oyuncu
24 Nisan 14:33 %0
iyide kayıt yaptıran clanlarda dişli takım yok =/ bari son gelen 2 takım el alabilecek kapasitede olsa (

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

24 Nisan 15:35 %0
alıntı:
Gönderen: xtaR
iyide kayıt yaptıran clanlarda dişli takım yok =/ bari son gelen 2 takım el alabilecek kapasitede olsa (

kiciniz cok kalkmis sizin xD istemiosanız cikabilirsiniz...

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

24 Nisan 15:37 (24/04, 15:43) %0
Bu arada kod ve gjt de katıldı en yakın zamanda başlıcak. Kura çekimleri Ben-Fallenleaves ve Caqante tarafından yapılacaktır . İtirazı olan olursa o da gelsin .Ayrıca maç kuralları ve kura sonuçları bu topic altında duyurulacaktır.

[FhR]BugyBJK
Başçavuş
Başçavuş
24 Nisan 15:43 %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves
benım amacım mac atmak ödül istemiorm... tek isteğim war adminlerden rule file yüklesinler. biz kendimiz hallederiz gerisini http://www.metaltr.net/headbangers Burning Death Destruction

adam haklı kimsenin ödül felan istedii yok herkes maç istio

<ç@rşı>

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
24 Nisan 15:49 %0
oraya pns yazmışsınız ama pnsnin su anda cod 4 te takımı yok sadece cod2 takımı var onu kim yazdı kafasına göre biri açıklasa

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

24 Nisan 15:52 %0
alıntı:
Gönderen: Az_pilav
oraya pns yazmışsınız ama pnsnin su anda cod 4 te takımı yok sadece cod2 takımı var onu kim yazdı kafasına göre biri açıklasa

Hackcaglar tarfndan mesaj aldm . Yeni bir klan kurcağınızı söyledi . O yüzden eski PnS yazdm . Yeni taginizi bilmiyorum . İstersen silebilirim dostum sorun değil kafama göre yazmadım yani .

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
24 Nisan 15:56 (24/04, 15:59) %0
pns deil yalnız klan kuran grubun adını yazarsan iyi olur su anda cod 4 te yokuz cod 2de pns olarak devam ediyoruz cod4ü kapattım sana kim msj attıysa onun klanını yazarsan iyi olur ayrıca bu güzel etkinlik için tebrik ederim seni

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

24 Nisan 16:08 %0
tamam düzelttim . tşk ayrıca

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
24 Nisan 16:11 %0
alıntı:
Gönderen: <cL>Try2CutMe
tamam düzelttim . tşk ayrıca

hakemlik olsun veya yardımcı olabileceğim başka bi konu olsun yardımcı olabilirim turnuva boyunca elimden geldiği şekilde

[FhR]BugyBJK
Başçavuş
Başçavuş
24 Nisan 16:35 %0
su anda 9 takım oldu 8 den bahsediyoduk biz bu gidişle daa çok turnuva düzenlerz düzenleyen arkadaş eline koluna sağlık

<ç@rşı>

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
24 Nisan 16:38 %0
alıntı:

hakemlik olsun veya yardımcı olabileceğim başka bi konu olsun yardımcı olabilirim turnuva boyunca elimden geldiği şekilde

muhafızı bekçi yapalım ondan hakem olmaz servera maçdan önce girsin geleni kovalasın

I'm the one, Orgasmatron

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

24 Nisan 17:02 %0
alıntı:

Sagol hakem lazım olabilir. Seni de ekleriz hakem listesine

xtaR.
Oyuncu
24 Nisan 19:19 (24/04, 19:20) %0
alıntı:
Gönderen: <cL>Try2CutMe

kiciniz cok kalkmis sizin xD istemiosanız cikabilirsiniz...

yok kanka ayipsin ya sdfsfd ne kalkmasi geyik yapiorm sdf

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
24 Nisan 20:02 (24/04, 20:32) %0
Az önce Msn de Try2cutme Foley Ye$il le beraber kuraları çektik en azından takımlar belli olsun die kuralar şöyle

1-GJT
2-4D
3-GOREFEST
4-WM
5-RD
6-KOD
7-ANC
8-OCEM
9-CL

Eşleşmeler:

OCEM-WM

4D-GOREFEST ( HackCaglar ın clanı herhalde )

KOD-GJT

ANC-CL

bizde bye kaldık |RD|...

Bu elemelerden sonra finale kalan 4 takım arasından en kötü averaja yada en iyi averaja sahip takımla |RD| olarak karşılaşacağız. O maçın galibiyle beraber finalde 4 takım olcak. Sonra her takım birbiriyle maç atcak averaj sistemine göre 2 takım finale kalcak. Daha ayrıntıları belirlemedik ilk turda takımlar kaçar map oynycak diye 2 yada 3 map olabilir final serisinde 3 er map üzerinden olcak ama. Şimdi bize Match Mod ve Rule File Yüklü bi pam4 serverı lazım onuda ancak bi admin sayesinde yapabiliriz. İlgilenirse yetkili bi kişi sevinirim...

gL hF

For when we march, your sword rides with me.

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

24 Nisan 20:10 %0
Guzel bir kura oldu.Su an evde degilim.Yarin ogleden sonra mac kurallari ve tarihlerini ilk sayfaya koyacagim.

<cL>SuFFiXeS
Albay
Albay

Çaresiz Lamerler

24 Nisan 20:21 %0
Eslesmeler guzel shimdiden herkeze basarilar.

Good Job Team.

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

24 Nisan 20:28 %0
alıntı:
Gönderen: [GJT]SuFFiXeS
Good Job Team.

illa reklam yapicak xD

xtaR.
Oyuncu
24 Nisan 20:31 (24/04, 20:31) %1
Bye geçmeseydik tur atlayamıcaktık galba =))

>>3xT@Z!<<
Tuğgeneral
Tuğgeneral
24 Nisan 22:38 %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves
Az önce Msn de Try2cutme Foley Ye$il le beraber kuraları çektik en azından takımlar belli olsun die kuralar şöyle
1-GJT
2-4D
3-GOREFEST
4-WM
5-RD
6-KOD
7-ANC
8-OCEM
9-CL
Eşleşmeler:
OCEM-WM
4D-GOREFEST ( HackCaglar ın clanı herhalde )
KOD-GJT
ANC-CL
bizde bye kaldık |RD|...
Bu elemelerden sonra finale kalan 4 takım arasından en kötü averaja yada en iyi averaja sahip takımla |RD| olarak karşılaşacağız. O maçın galibiyle beraber finalde 4 takım olcak. Sonra her takım birbiriyle maç atcak averaj sistemine göre 2 takım finale kalcak. Daha ayrıntıları belirlemedik ilk turda takımlar kaçar map oynycak diye 2 yada 3 map olabilir final serisinde 3 er map üzerinden olcak ama. Şimdi bize Match Mod ve Rule File Yüklü bi pam4 serverı lazım onuda ancak bi admin sayesinde yapabiliriz. İlgilenirse yetkili bi kişi sevinirim...
gL hF

beyler sıkıntınızı Kill Or Die olrak cözüyoruz bu aksam cod4 serwerimizi acmık bulunmaktayız KoD olarak maclar rahat sekilde benim rconlugum altında yapılabilir serwer acıldı karar sizin rcon admin istiosanız we macları iyi bi sekilde yapmak serwerımız size we tüm saygı deger cod4 klanlarına acıktır...

geceler benim hayranım bende gecelerin

Leutnant Foley
Tuğgeneral
Tuğgeneral

_PRiSoN BReaK_

24 Nisan 22:41 %0
qüzel kura oldu...

AnTi Terror.tr
Oyuncu
24 Nisan 22:43 (24/04, 23:00) %0
Bisim takım sd yapmadan turnuvaya gidiyoruz hadi hayırlsı:S bu rada ins diyorum eslesmelerde bise yotur

I love }A.C Chievo VERONA{

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
25 Nisan 00:12 %0
alıntı:
Gönderen: ^9KoD|^1korn_37

beyler sıkıntınızı Kill Or Die olrak cözüyoruz bu aksam cod4 serwerimizi acmık bulunmaktayız KoD olarak maclar rahat sekilde benim rconlugum altında yapılabilir serwer acıldı karar sizin rcon admin istiosanız we macları iyi bi sekilde yapmak serwerımız size we tüm saygı deger cod4 klanlarına acıktır...
geceler benim hayranım bende gecelerin

yetkilelere msj yazdım gelcek cevaba göre bakarız...

serverda match modu+rule file warsa voice chat açıksa neden olmasın seve seve geliriz....

<cL>|CRUEL|
Tümgeneral
Tümgeneral
25 Nisan 00:29 (25/04, 00:40) %0
Mükemmel bir iş çıkardın burak hll sana

>ifz< Mahoo
Başçavuş
Başçavuş

İ-F-Z

25 Nisan 00:40 %0
yararlı konu eyv klan maçlarını en yakın zamanda aktif hala getirelim (=

ONE BLOODY

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
25 Nisan 00:53 %0
Final Maçı GJT-RD olur : )

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;)

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 11 12 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: