Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 23:53 Toplam 179 oyuncu 50 sunucu 643 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Osn de sniper gelistirmek icin en iyi serwer hangisi?

^1ATIRADEON
Yarbay
Yarbay
21 Nisan 19:03 %0
beyler bi arkadasimla iddiaya girdik ve o sd2,sd4 ya da sd12 oldugunu iddia etti. yani herhangi bi sd serwer i diebilirs(all rifle deil). Ben de all rifle CTF oldugunu iddia ediyorum. Tartisma sonuclanmayinca buraya tasidim. Goruslerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.

^9L^2~^9P^3BuGRa
FrenzY TeaM.

21 Nisan 19:10 %0
0dan geliştirmek için hiyarerşik sırasıyla 02, 04, allrifle ctf, 12,
belli bir seviyeden sonra geliştirmek için allrifle ctf

ieL
fakirdik

21 Nisan 19:15 %0
TDM tabi ki limitleri zorlamak için.
benim mouse en sonunda bozuldu orası ayrı.aynısından bulmak lazım 1 tane daha.

^1ATIRADEON
Yarbay
Yarbay
21 Nisan 19:33 %0
gorusleriniz icin tesekkurler. Dvm ini bekliyorum arkadaslar

welox
Binbaşı
Binbaşı
21 Nisan 19:45 %0
bence dm serverını kullanmalısın allrifle serverlarına alışırsan başka serverda ototmatik silahla gelen adam karşısında afallarsın.dm herzaman daha hareketli genelde el cabukluğu orda geliştirilir bana göre.

^^66CsR //Vasili
CESUR

21 Nisan 19:57 %2
S.a arkadaslar
ben ctf dm tdm sd ii kullaniyo bende

Zatarra.
Albay
Albay
21 Nisan 20:12 %0
alıntı:
Gönderen: welox
bence dm serverını kullanmalısın allrifle serverlarına alışırsan başka serverda ototmatik silahla gelen adam karşısında afallarsın.dm herzaman daha hareketli genelde el cabukluğu orda geliştirilir bana göre.

katılıyorum bencede dm serverları çünkü kendimden biliyorum all riflede kendini geliştirirsin de bir klan maçında ya da başka bişide taramalı karşına çıktığında zorlanırsın birde dm de her zaman tetikte olmak zorundasın hepsi düşmanın olduğu için

^1ATIRADEON
Yarbay
Yarbay
21 Nisan 21:07 (21/04, 21:10) %0
alıntı:
Gönderen: welox

bence cok yaniliosun cunku dm serwerlarindaki oyuncularin kalitesi dusuktur. All rifle a alistigin zaman otomatiklerde zorlanirsin konusuna gelince ise, zaten all rifledaki oyuncular oldukca yetenekli all rifle da, karsi karsiya yakindan bi pozisyonda ilk atista adami wurmak ooldukca onemlidir (yoksa karsindaki seni vurur), bu sekilde aim i gelistirirsin. Aim in gelistikten sonrada zaten karsidaki yakin mesafede makinali olsa dahi tek atista bitirirsin

Zatarra.
Albay
Albay
21 Nisan 21:27 (21/04, 21:27) %0
alıntı:
Gönderen: ^5^^01Ansizin^3.

bence cok yaniliosun cunku dm serwerlarindaki oyuncularin kalitesi dusuktur. All rifle a alistigin zaman otomatiklerde zorlanirsin konusuna gelince ise, zaten all rifledaki oyuncular oldukca yetenekli all rifle da, karsi karsiya yakindan bi pozisyonda ilk atista adami wurmak ooldukca onemlidir (yoksa karsindaki seni vurur), bu sekilde aim i gelistirirsin. Aim in gelistikten sonrada zaten karsidaki yakin mesafede makinali olsa dahi tek atista bitirirsin

kardeş sen hiç otomotik silahları çok iyi kullanan adam görmedin heralde all riflede vurduğun adamı taramalıyla gelirken vurmak yazıda yazıldığı kadar kolay değildir thompla birinin üstüne gelmesiyle kar98 linin üstüne gelmesi arasında fark vardır

^5CrP|^9ReY
War Child

21 Nisan 21:44 %0
alıntı:
Gönderen: bT~^4PvT^1VasIlI
S.a arkadaslar
ben ctf dm tdm sd ii kullaniyo bende

as. ...tdm....

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
21 Nisan 23:07 %0
sd ve rifle olmadıgı sürüce hersey en iisi bence tabi tdm ve dm daha ii olur sürekli rifleye girersen yakından sniple ii oynıyamazsın karsına taramlı biri cıkınca sansın cok az olur ondna normal serverları tercih etmelsin bence

^^11Ser^^99k@N
Tuğgeneral
Tuğgeneral
21 Nisan 23:16 %0
her şey boş kafana göre takıl birazda koş
yorulursan karışmam ama

^^66CsR //Vasili
CESUR

22 Nisan 18:30 %0
S.a arkadaslar
rey ben hersey biliyo ben vallah

alıntı:
Gönderen: ^5AW|^3Rey>619

as. ...tdm....

antifiriz....!
Teğmen
Teğmen

co9

22 Nisan 19:10 (22/04, 19:10) %0
alıntı:
beyler bi arkadasimla iddiaya girdik ve o sd2,sd4 ya da sd12 oldugunu iddia etti. yani herhangi bi sd serwer i diebilirs(all rifle deil). Ben de all rifle CTF oldugunu iddia ediyorum. Tartisma sonuclanmayinca buraya tasidim. Goruslerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.

snip ile kendini koruma olsun ses dinleme olsun her türlü konuda çalışmak istiosan dm lere(rütbenin yettiğine) sadece aim çalışmak ve map'ları öğrenmek istiyorsan tdm,kendini sniple maçlara hazırlamak istiyorsa sd derim
Ps: Dm en önemli tavsiyemdir

^1ATIRADEON
Yarbay
Yarbay
22 Nisan 20:28 %0
Aslinda soylesi en mantikli galiba :
Oncelikle dm de elini alistiracan
2. Normal SD de sd2 sd4 sd12 gibi kendini gelistircen
3. Ust seviye icin all rifle CTF de bol bol antreman yapacan

Tabi 3. seviyeyi yaparken ara sira sd de takilmak gerekir.

Yorumlarinizin devamini bekliyorm.

Zatarra.
Albay
Albay
22 Nisan 20:32 %0
alıntı:
Aslinda soylesi en mantikli galiba :
Oncelikle dm de elini alistiracan
2. Normal SD de sd2 sd4 sd12 gibi kendini gelistircen
3. Ust seviye icin all rifle CTF de bol bol antreman yapacan
Tabi 3. seviyeyi yaparken ara sira sd de takilmak gerekir.
Yorumlarinizin devamini bekliyorm.

sen bu all rifle CTF ye neden bu kadar taktın bende onu anlayamıyorum...

^^40hL|Reverence
Unknown Clan

22 Nisan 20:43 %0
Baba eğer x fire ım var diyosan COD TURK RIFLE ONLY TDM yi şiddetle tavsiye ederim.Cunku server da 2 ye basıp tabanca bile cekemiyosun ki bomba falan da yok.Saf rifle geliştirme yeri

^5/VADA/^1Beatrx
Binbaşı
Binbaşı
23 Nisan 09:45 %0
Tabiki TDM ve Allrifle olmayanlar.Otomatik Silahlara Karşı Zorlanmak İstemiyorsan Tabii Ben AllRifle'da Başlamıştım ve Şu an Normallerde Çok Zorlanıyorum Ben sırf Bu Yüzden Snip Bırakıp MP44 gibi Otomatik Kasıyorum
SAYGILAR...

^1ATIRADEON
Yarbay
Yarbay
23 Nisan 10:19 %0
alıntı:
Gönderen: ^1Zatarra

sen bu all rifle CTF ye neden bu kadar taktın bende onu anlayamıyorum...

1. di CTF oldugu icin oyunun bi amaci war yani onemli anlarda onemli vuruslar yapman gerekebiliyor.Tabi sd nin de bi amaciwarancak SD de fazla sans bulamiyosun ayrica fazla bekliyosun. iste bu yuzden. Bence boyle deil diosanda gir biraz oyna

^1ATIRADEON
Yarbay
Yarbay
23 Nisan 10:20 %0
alıntı:
Gönderen: ^^30hL|DoruKcaN
Baba eğer x fire ım var diyosan COD TURK RIFLE ONLY TDM yi şiddetle tavsiye ederim.Cunku server da 2 ye basıp tabanca bile cekemiyosun ki bomba falan da yok.Saf rifle geliştirme yeri

hakli olabilirsin.

Zatarra.
Albay
Albay
23 Nisan 10:20 %0
alıntı:

1. di CTF oldugu icin oyunun bi amaci war yani onemli anlarda onemli vuruslar yapman gerekebiliyor.Tabi sd nin de bi amaciwarancak SD de fazla sans bulamiyosun ayrica fazla bekliyosun. iste bu yuzden. Bence boyle deil diosanda gir biraz oyna

sen bnm kaç ay all rifle takıldığımı bilio musun ve ondan sonrada sıkılıp normal sd lere girdiğimi????

^^00PoE
Oyuncu
23 Nisan 10:40 %0
geliştirme değil de , geliştirdikten sonra girmen gereken allrifles sd ...

^1ATIRADEON
Yarbay
Yarbay
24 Nisan 15:48 %0
alıntı:
Gönderen: ^1Zatarra

sen bnm kaç ay all rifle takıldığımı bilio musun ve ondan sonrada sıkılıp normal sd lere girdiğimi????

all rifle derken CTF i kasteddin umarm. Bu arada sıkılıp sd e girmene bisey diemem cunku cok fazla oynainca gercekten insan sıkılıyor.Ve bende sıkılınca normal sd e giriyorum. Ancak konu sapti. Konumuza donelm. Sniper en iyi hangi tur serwer da gelistirilir!

^3Emr.
Orgeneral

Orgeneral
24 Nisan 16:07 %0
alıntı:
Gönderen: ^^40hL|NaCKuroD

ewt bn de tavsie ederm rifle gelstrmak icn cok ii ama bn ordan banlandm galiba giremiorum artk srurekl, "disconnected" hatasi aliorm

See ya in anotha life brotha!

Herbie
FonDip

24 Nisan 16:09 %0
no passage tdm ye gir her silahın gelişir

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: