Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 00:57 Toplam 152 oyuncu 48 sunucu 891 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: 1. oynasana cod4 turnuvası

RPG|S.T.A.R.S
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

22 Nisan 17:23 %0
yürü be try

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

22 Nisan 19:33 %0
Hadi lam bu kadarmı klan var.Ey CoD4 sakinleri sizlere sesleniyorum....

|4D|Uurcan
Albay
Albay
22 Nisan 19:46 %0
|4D| olarak bizde varız

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

22 Nisan 20:12 %0
güzel sizide ekliorum . Yeni klan sanırım . Seni RD de sanıodum . Başarılar

<cL>TaMIsabeT
Çaresiz Lamerler

22 Nisan 20:34 %0
ulllann buraaaak. bizim takımın über züber kaptanı olarak kendimi ev sahibi <cL> olan 1. geleneksel cod4 turnuvasına kayıt yaptırıyorum.. XD

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

22 Nisan 20:35 %0
alıntı:
Gönderen: <cL>TaMIsabeT
ulllann buraaaak. bizim takımın über züber kaptanı olarak kendimi ev sahibi <cL> olan 1. geleneksel cod4 turnuvasına kayıt yaptırıyorum.. XD

Valla diğer kaptan olarak ben kaydı yapmıştım xD

MS|DAYI
Yüzbaşı
Yüzbaşı
22 Nisan 22:16 %0
WALLA HELAL OLSUN BURAK ÇOK İİ Bİ PROJE YAPMIŞŞSN YA BAKSANA NEDİCEM BİZİM MEMLEKETE İSTANBUL MELEN PROJESİ DÜŞÜNÜOLAR BEN TAYYİP ERDOĞANA Bİ TEL ÇAKİM DA SENİ ATASIN BE PROJENİN BAŞINA BÖLE DAHİLİK VARKEN SENDE ZİYAN OLMA DERİM OSN SİTELERİNDEx:d

|4D|Uurcan
Albay
Albay
22 Nisan 22:40 %0
alıntı:
Gönderen: <cL>Try2CutMe
güzel sizide ekliorum . Yeni klan sanırım . Seni RD de sanıodum . Başarılar

Evet RD' idim zaten Klan yeni )

<cL>TaMIsabeT
Çaresiz Lamerler

22 Nisan 22:55 %0
alıntı:
Gönderen: <cL>Try2CutMe

Valla diğer kaptan olarak ben kaydı yapmıştım xD

aaaa neyse bakalım buna sen kaydol gelecek seferkini ben yaparım artık

<cL>SuFFiXeS
Albay
Albay

Çaresiz Lamerler

23 Nisan 00:36 (23/04, 00:37) %0
Arkadaslar bunca zamandir osn kurallari belli basli belirlenen kurallarla klan maclari yaptik kimi zaman normal serwerlerde kuralsiz yaptigimiz maclar oldu fallen bu kurallar belki dunya capinda kabul gormush kurallar fakat biraz baktigin zaman kurallar tamamiyla CS ozentiligi acikcasi ben bundan mutluluk duymuyorm cogunluk kabul ettigi icin oynamak zorunda kaliorm bole maclarda COD4 yapilis amaci yeniliklerin biz oyunculara ulasmasiysa eger COD4 un yeniliklerinden sonuna kadar faydalanmaliyiz bence "GL haric" (Benim Fikrim).

alıntı:
Gönderen: Fallenleaves
işte bunun için kaç gündür forumlarda yazıyorum. rule file indirilmeli ve kurulmalı servera nedenmi?
-07 deki serverdaki rule file da perkler düzenlenmiş ama max round 3 winlimit4!
-21 deki serverda maç plug in i war ama rule file kurulu değil: yani perkler winlimit max round gibi özellikler ayarlı değil.
peki nolcak...
-ya adminlerden biri bu serverlardan birine bi rule file yükleyecek..
-yada 21.serverda biz yapcaz maçları... eğer öle bi durum olursa geçerli kuralları yazym buraya
1- friendly fire açık (takım arkadaşını vurma)
2- perkler herkesde sabit (1.perk Bandolier - 2. perk Stopping Power - 3. perk Extreme Condition)
3- p90-m21-draugonov-baretta ve ağır makinalılar yasak.
4- silahlara sadece ve sadece silencer (susturucu) ve grip takabiliyorsunuz. Red dot sight-gl-scope... gibi şeyler yasak.
5- Stun yasak. Ya flash grenade yada smoke grenade alabilirsiniz.
6- maxround; yani bi takım bi tarafdayken oynayacağı round sayısı 12 olcak. 12 el marine yada opfor oynadıkdan sonra half time olcak ve takımlar yer değişcek. 13 el alan maçın galibi olur.
Maç mapleri:
mp_backlot
mp_crash
mp_crossfire
mp_citystreets (district)
mp_overgrown
mp_pipeline
mp_strike
mp_vacant
Bu kuralların hiç birini ben uydurmadım bunların hepsi şu anda dünyada geçerli olan maç kurallarıdır...
Bunun dışında 2 takım karşılaştığında toplamda 3 map oynansın 2 mapi alan karşı takımı eler... bi map bi takımın istediği diğer map öbür takımın istediği map. 3. mapde ortak seçime göre gider.
http://www.metaltr.net/headbangers Burning Death Destruction

SuFFiXeS Rullz

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

23 Nisan 00:55 %0
alıntı:
Gönderen: [GJT]SuFFiXeS
Arkadaslar bunca zamandir osn kurallari belli basli belirlenen kurallarla klan maclari yaptik kimi zaman normal serwerlerde kuralsiz yaptigimiz maclar oldu fallen bu kurallar belki dunya capinda kabul gormush kurallar fakat biraz baktigin zaman kurallar tamamiyla CS ozentiligi acikcasi ben bundan mutluluk duymuyorm cogunluk kabul ettigi icin oynamak zorunda kaliorm bole maclarda COD4 yapilis amaci yeniliklerin biz oyunculara ulasmasiysa eger COD4 un yeniliklerinden sonuna kadar faydalanmaliyiz bence "GL haric" (Benim Fikrim).
SuFFiXeS Rullz

Benim gönlümde öyle istiyor ama ... Hatta gönlüm hardcore olsun diyor xD

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
23 Nisan 01:18 %0
abi kendinizi kandırırsınız o zaman biz bu turnuvaya pratik yapmak için katılcaz ilerde ciddi turnuvalar war ve bu şekilde oynanıyor... bende isterdim perk 3 de bi deep impact kullanmayı ama...

<cL>TaMIsabeT
Çaresiz Lamerler

23 Nisan 09:22 (23/04, 09:23) %0
try hadi çevirelim şunu turnuvay hardcorea beah isyankarımıda sufi olsun. XD

<cL>neo-x
Albay
Albay
23 Nisan 09:26 %0
yav bencede hardcoree çok daha dehşet p90 yasak baret yasak m21 yasak, o yasak bu yasak nereye kadar eğer bir gün çıkarsa karşımıza bi turnuva o sıralar alışmak için oynarız bence bu zevk için olduğundan bence istediklerimizi yapmalıyız ve hardcore da isteklerimiz arasında (isyanım var uleyyn)

<cL>TaMIsabeT
Çaresiz Lamerler

23 Nisan 10:01 %0
Yok bi kere böyle başladı devam ...

[WM]HellAngel
Albay
Albay
23 Nisan 11:51 %0
8.klan bulunsada baslasa -_-

chr1s
NCS Gaming

23 Nisan 12:29 %0
Anladığım kadarıyla kurallardan bihaberiz. Belki bu size bir fikir oluşturur ;
NOT : Başka bir turnuvadan alıntıdır.

Genel Turnuva Kuralları

1. Eleme ve final maçları maç kuralları çerçevesinde işleyecektir.

2. Klan sistemimizde yer alan ve turnuvaya davet edilen her takımın turnuvaya katılma hakkı vardır.

3. Bir oyuncu birden fazla takımın açıklanan resmi kadrosunda yer alamaz.Tespit edilen oyuncu turnuvadan atılır,bulunduğu 2 takımada uyarı verilir yada adminlerin inisiyatifinde turnuvadan ihraç edilir.

4.Takımların maç başlamadan önce, oyuncu eksikliği nedeniyle kadroları dışından ve başka bir takımın resmi kadrolarında yer almayan oyunculardan destek alması mümkün değildir.

5. Takımlar maç saatinden 10 dakika önce sunucuda hazır bulunacaklardır. Bir önceki maçın uzaması nedeniyle girememeleri durumunda, her an girmek üzere beklemede kalacaklardır.

6. Maç saatinde bir takımdan 5 oyuncu hazır değilse, 4(Dahil) oyuncuya kadar maça çıkılabilir. Sadece 2-3 oyuncu hazır bulunması halinde, takım hükmen mağlup sayılır ve maçlar için belirlenmiş genel mağlubiyet skoru olan 0-13 olarak takıma eklenir. Her iki takımın da 3 veya daha az oyuncu ile sunucuda bulunması halinde ise, maç admin ve takım kaptanlarının inisiyatifinde ertelenir.

7. Maç sırasında, oyuncu düşmesi, eksikliği, sunucudan atılması, kişisel Punkbuster veya oyun kurulum sorunları veya oyuncu değişimi nedeniyle takım başına ve harita başına 1 pause (5dk) pause edilebilir.
(Not: Nasıl pause alırım? Download _link_i)

8. Maç sırasında teknik nedenler ve sunucu sorunlarından kaynaklanan toplu oyuncu düşmeleri adminlerce ayrıca duruma göre değerlendirilecek ve gereken kararlar takım kaptanlarının da görüşüne başvurularak adminlerce alınacaktır. Bir maçın, teknik sorunlar nedeniyle ertelenmesi durumunda, harita tekrar baştan oynanacaktır.

8. Kurallarda konu edilmeyen her türlü durum adminlerin inisiyatifinde olup, kararları bağlayıcıdır.

9. Kurallar zaman zaman ihtiyaç doğrultusunda revize edilebilecektir. Lige katılmak üzere başvuran bütün takımlar bu kuralları ve revizyonlarını peşinen kabul etmiş sayılırlar

Genel Maç Kuralları:

1. Maçlar 5'er kişilik takımlarla oynanacaktır.

2. Maçlar, turnuvadaki turlarda belirlenmiş olan haritalarda, 12-12 toplamda 24 round üzerinden tek bir haritada oynanacaktır.

3. Turnuvada Oynanacak Haritalar ;

Mp_Backlot
Mp_Crash
Mp_Citystreets
Mp_Crossfire
Mp_Strike
Mp_Vacant

Maçlar resmi yayımcı Activisonun son çıkardığı v1.5 yaması serverlarda ve oyuncularda kurulu olacak.

Bütün maçlar PAM4.01 versiyonu ve CODQCUP5.0 ruleset ile oynanacak,maç kuralları geçerli olacaktır.

Her 2 takım içinde 1 sniper,1 shotgun ve 3 spec ops limiti vardır.Heavy gun ve tüm PERKLER kapalıdır.

// Search & Destroy
setDvar scr_sd_bombtimer" "45"
setDvar scr_sd_defusetime" "7"
setDvar scr_sd_multibomb" "0"
setDvar scr_sd_numlives" "1"
setDvar scr_sd_planttime" "5"
setDvar scr_sd_p_layer_respawndelay" "0"
setDvar scr_sd_roundlimit" "24"
setDvar scr_sd_roundswitch" "12"

Turnuvada güncel pbconfig kullanılıp,maxfps 125 ile sınırlıdır.

4. Maç sırasında hile yazılımları kullanmak kesinlikle yasaktır. Kullanan oyuncunun tespit edilmesi halinde,oyuncu ve takımı turnuvadan ihraç edilir.

5. Bug kullanan oyuncunun tespit edilmesi halinde oyuncu sunucudan atılacak ve takımı hükmen mağlup sayılacaktır.

6. Her oyuncu maç başından itibaren demo alacak.Adminin insiyatifine göre belirlenen oyuncudan demo alınabilecek,oyuncu demo almamışsa veya maçtan sonra istendiğinde yollamıyorsa,oyuncu ve takımı maçı hükmen kaybetmiş sayılır.

7. Lige katılan tüm takımların bu genel kuralları onayladığı kabul edilir.

8. Tüm problemli durumlarda, son ve yetkili kararı adminler verirler.

9. Maçın ortasında düşen oyuncunun yerine sunucu dışında hazır bekleyen oyuncu admine sormaksızın girebilir.

NOT:Turnuva kuralları double-elemination usülüne göre hazırlanmıştır.

Grup ve final turnuva işleyişine göre averaj sistemi eklenebilir sorun çıkmaması için

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

23 Nisan 13:59 %0
Bi şu 8. klanda gelsinde ... KoD dan haber bekliyoruz ... Onlarda gelirse kurallar falan filan aciklanacak.

<cL>SuFFiXeS
Albay
Albay

Çaresiz Lamerler

23 Nisan 14:10 %0
La millet direk isyan etmis , herkezin icinde ozgurce oynama istegi war ama falleninde dedigi gibi ileride daha basga turnuvalar icin bu kurallar cercevesinde oynamamiz lazm =\ oyle veya boyle yeni turnuva simdiden herkeze hayirli olsn [TRY tesekkur ederim boyle bir organizasyona onderlik ettigi icin].

Bu arada gjt warmi ? goremedm ismimizi

SuFFiXeS Rullz

<cL>TaMIsabeT
Çaresiz Lamerler

23 Nisan 16:10 %0
bir gün yeşilin tekrar bu diyarlara geri dönmesini umuyoruz, ama turnuva hakkında bişey demedi sufi neyse yav daha iyi klanlar var git onlara gir XD

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

23 Nisan 18:16 %0
alıntı:
Gönderen: [GJT]SuFFiXeS
La millet direk isyan etmis , herkezin icinde ozgurce oynama istegi war ama falleninde dedigi gibi ileride daha basga turnuvalar icin bu kurallar cercevesinde oynamamiz lazm =\ oyle veya boyle yeni turnuva simdiden herkeze hayirli olsn [TRY tesekkur ederim boyle bir organizasyona onderlik ettigi icin].
Bu arada gjt warmi ? goremedm ismimizi
SuFFiXeS Rullz

GJT den işiler beklyioruz ama =) serkan bey giremediler oyuna . En azından bizde varız desin ona göre ayarlamalar yapalım .

ByCHOSEN
Oyuncu
23 Nisan 20:39 %0
Yaziyoruzda okadar herşey iyi güzel Lem 1tanede admin girip tamam yardımcı oalcağım desin,Biz kafaya göre takılıyoruz adminlerden ses? DS mi kullanıyor bu adminler yoqsa asdalsdkalşd lol

<cL>Ye$$iL
Üsteğmen
Üsteğmen
23 Nisan 22:16 %0
TABIKI BU TURNUVAYA GOOD JOB TEAM DE KATILACAKTIR....

>>3xT@Z!<<
Tuğgeneral
Tuğgeneral
24 Nisan 01:55 %0
KoD olrak bizde katılıyoruz beyler yazın bizimde tagımızı altın harflerle herkese basarılar...

geceler benim hayranım bende gecelerin

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
24 Nisan 04:47 %0
güzel gjt nin katılmasına sevindim zira uzak kaldılar bize uzun zamandır

I'm the one, Orgasmatron

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 11 12 »
YanıtlaAlana Geri Dön