Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 01:54 Toplam 101 oyuncu 48 sunucu 848 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Yeni seviye düzenlemesi

^2_C_o_B_R_a_
Üsteğmen
Üsteğmen
18 Nisan 20:21 %0
YA BENİMDE RÜTBEM yOK ONLİNE DESTEGE GÖNDERDİM AMA BURAYA YÖNLENDİRİLDİM LÜTFEN YARDIM EDİN YAFS :S

^2|SPH|^3Aligazi
Albay
Albay
19 Nisan 01:47 %0
merhaba benim rütbem yazmıyor bi size zahmet yazabilirmisiniz?

^1laa^4edri
Albay
Albay
19 Nisan 14:01 %0
rütbe belirleme sisteminin yanlış oldugunu düşünüyorum..online süresiyle doğru orantılı olması yerine performansa dayalı değerlendirme olsa daha belirleyici olur..

^2Ankarali^3gazi
Yarbay
Yarbay
20 Nisan 11:09 %0
niye beni uzklaştırdınız özür dilerim lütfen ben sadece rütbem düştü demiştim ama lütfen hadi yaa daha küçüğüm oyuna girebiliyim nolur

^^00BlaCk
Korgeneral
Korgeneral
21 Nisan 12:06 (21/04, 12:06) %0
All rifle sd06'nın 5. seviyede olmaması çok garip

JSF|^1Lifetaker
Albay
Albay
21 Nisan 13:18 %0
ya benim %44 den %21 e indirilmis nedenini öğrenebilirmiyim OSN serverlarda tek bi yanlış davranışım olmadı neden % dem indirildi?

^^7İsmiLazmDeqiL
Oyuncu
21 Nisan 15:09 %0
VALLA KARŞI ÇIKANINIZ OLUCAK BELKİ AMA BEN CE BÖYLESİ ÇOK DAHA İYİ NEDEN DERSENİZ AFEDERSİNİZ İPİNİ KOPARAN SD GİRİYOR ADAMIN BİŞEY BİLGİĞİ YOK... OYUNUN TADI KAÇIYOR İLK BAŞ TDM GİR YADA DM ADAM GİBİ ÖĞREN SONRA SD GİR DEMİ

TEŞEKKÜRLER

oynasana.com

rocky61
Yüzbaşı
Yüzbaşı
21 Nisan 15:16 %0
güzel bi girişim olmuş

^2CRaP^1*
Albay
Albay
21 Nisan 15:49 %0
kötü olmus eskiden istedimiz yerde oynuyorduk

JSF|^1Lifetaker
Albay
Albay
21 Nisan 20:08 %0
ya benim %44 den %21 e indirilmis nedenini öğrenebilirmiyim OSN serverlarda tek bi yanlış davranışım olmadı neden % dem indirildi? Okadar server larınızda oyun oynuyom ve durup dururken yüzde aşağıya indiriliyo açıklama PLS.

FLOYDIAN20
Tümgeneral
Tümgeneral
22 Nisan 16:39 %0
ya beyler bu rutbe sıstemı dogru duzgun olsa mukemmel bısey rutbe oynadıgın ız zamana gore artıyor . daha gzl olabılırdı ama soyle de bı getırısı var acemıler gırıp wh wh dıye ugrastırmıoylar

FLOYDIAN20
Tümgeneral
Tümgeneral
22 Nisan 16:41 %0
alıntı:
Gönderen: laaedri
rütbe belirleme sisteminin yanlış oldugunu düşünüyorum..online süresiyle doğru orantılı olması yerine performansa dayalı değerlendirme olsa daha belirleyici olur..

cok haklısın tamö benım dusuncem zamana gore rutbe sacma bence

^8*Moxie*
Çavuş
Çavuş
22 Nisan 19:04 %0
özel üyeler istediği servere girebiliyormu rütbesi yetmediği halde

gorgrad2
Teğmen
Teğmen
22 Nisan 23:24 %0
Saçmalık! Madem amaç kalite yükseltmek server girişlerindeki bugları halledin ilkönce

^1wampires
Tuğgeneral
Tuğgeneral
23 Nisan 12:59 (23/04, 13:04) %0
bence yeterince güzel oldu baya sevdim acemiler yeni hesap acıp wh kullansalar bile benim olduğum yerlere giremicekler ha bide arkadaşlarımızın söylediği gibi performansa göre rütbe düzenlense cok daha ii olcakk warrock die online oyun var reklam nietinde algılamayın ben burda oynuyorum hep ama orda performansına göre vurdugun adama göre puanlama sistemi var hic adam vuramassan puanın düşüyo dolayısıyla rütbende her rütbede yüzdelik seviyeler var puan kazanarak dolduruyosun onları ...

^1MeT^0aL
Binbaşı
Binbaşı
23 Nisan 18:00 %0
osn seviye 1 butun serverlar dolu ben rytbe kasamıorum onu gec oyuna gremiorum yha haksız banlanan yarbayımı vern yada su seviye sistemini doru dusgun yapın:@:@

yayayaya
Başçavuş
Başçavuş
23 Nisan 20:32 %0
E21 Giremezsiniz diyo herkese acık diyosunuz ama neden böle off

^2|SPH|^3Aligazi
Albay
Albay
23 Nisan 23:06 %0
çok saçma ya yeni adres alan sd lerin hiçbirine giremeyecek en az 15 gün sonra girecek çok anlamsın bence !!!!

RİME
Binbaşı
Binbaşı
24 Nisan 18:03 (24/04, 18:05) %0
tüh bu yenilik benim açımdan kötü oldu. internet explorer hata veriyo çoğu zaman giremiyorum osn ye binbaşı %92 de kaldım format atcam heralde anca düzelir

***roland***
Üsteğmen
Üsteğmen
26 Nisan 18:50 %0
ya ben rütbeme bakamıyorum kullancı bilgilerimde böyle biyer yok

axim
Başçavuş
Başçavuş
27 Nisan 00:32 %0
vah vah

EGRCNR-ALEQ
Tuğgeneral
Tuğgeneral
27 Nisan 16:24 %0
ya ben bu seviyelemeye göre ilk 700 içinde miyim? ne kadar da gurur verici bişii Ya ben s9 a pek girmiodum evvelden hep s12e takılıodum. Merak ettim o kadar yüksek seviyede olduğuna göre bi özelliği vardır

Bu rütbe sistemi gerçekten güzel birşey aslında. Farkettim ki oyun oynarken düşük seviyeli yerlerde çok fazla hileli gibi gözüken olaylar oluyor ve oyuncuların çoğu fazlasıyla yeni osnyi öğrenmeye başlıyor. Üst seviyeli yerlerde de artık oyuncular haritaları biliyor, oyunlarda daha düzgün ve isabetli oynuyorlar. Yeni fare aldığımda açıkcası rahatlıkla zaman bulabildiğim için alt seviyelerde tdmlere girip ayar yapıyorum Sonra biraz vuruş kasıp yine üst seviyelerde oynamaya başlıyorum. Yoksa fraglerim eksilerden kurtulmazdı her s12 oynadıımda

MIT|^1Stanton
Korgeneral

Korgeneral

MADE İN TÜRK

29 Nisan 13:55 %0
bence iyi olmuş aslında giremediğim serverlara girmek için kendini geliştirmeye teşvik ediyor aslında.
ama yinede kendini hazır hissettiğin halde sd12 ye girememek kötü

*< For An Angel >*
-The Future Trance -

JSF|^1Lifetaker
Albay
Albay
01 Mayıs 17:52 %0
evt bencede doğru bişey

alıntı:
Gönderen: We^1AV^7eR
bence iyi olmuş aslında giremediğim serverlara girmek için kendini geliştirmeye teşvik ediyor aslında.
ama yinede kendini hazır hissettiğin halde sd12 ye girememek kötü
*< For An Angel >*
-The Future Trance -

-{uzmanpilot}-
Başçavuş
Başçavuş
01 Mayıs 20:47 %0
abi size zahmet bi rütbemi koyarmısınız ?

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön