Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/07/08 09:46 Toplam 88 oyuncu 55 sunucu 644 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: 1. oynasana cod4 turnuvası

<cL>Try2CutMe

Çaresiz Lamerler

21 Nisan 16:23 (18/05, 23:47) %6
3.tura çıkan takımlar
cL
RD
Dlt
Hakem listesi:

Try2CutMe
TamIsabet
Fallenleaves
ByCHOSEN
Caqante
Th3R1sk

Kurallar:
1- Friendly fire açık (takım arkadaşını vurma)
2- Perkler herkesde sabit (1.perk Bandolier - 2. perk Stopping Power - 3. Yok
3- P90-M21-Draugonov-Baretta ve ağır makinalılar yasak.
4- Silahlara sadece ve sadece silencer (susturucu) ve grip takabiliyorsunuz. Red dot sight-gl-scope... gibi şeyler yasak.
5- Stun yasak. Ya flash grenade yada smoke grenade alabilirsiniz.
6- maxround; yani bi takım bi tarafdayken oynayacağı round sayısı 12 olcak. 12 el marine yada opfor oynadıkdan sonra half time olcak ve takımlar yer değişcek. 13 el alan maçın galibi olur. (kesin değil)
7-Maçlar 3 mapten oynanacak.
8-Serverlarda voice chat büyük ihtimalle olacağından . Ventrillo , Skype , Steam gibi sesli konusma programı kullanmak yasaktır .
9-Her maç seçilmiş hakemler Tarafından gözlenecektir. Bu gözlemler sonucu 2 klan içinde hile vs illegal programlar kullanan arkadaşlar bulunursa hangi klanın oyuncusu ise bu klan hükmen elenecektir. Bu yüzden oyuncularınızı dikketle seçmeniz duyrulur.
10-Maçlar 5 e likten olacaktır. Yedek sayısı oynayacağımız server a göre belirtilecektir.
11-Maç yerinde zamanında olmayan klan hükmen yenilmiş sayılacaktır.
12-Aklıma gelenler bu kadar aklınıza başka şeylerde geliyorsa eklenebilir.

Maç mapleri:
mp_backlot
mp_crash
mp_crossfire
mp_citystreets (district)
mp_strike
mp_vacant

1 er map klanlar tarafından 3. map ise ortak şekilde karar verilecektir.

fK|ENGINA|MS
Teğmen
Teğmen

fastest killers

21 Nisan 16:32 %0
süper fikir valla güzel olur:d

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
21 Nisan 16:44 %0
alıntı:
Gönderen: <cL>Try2CutMe
Uzun zamandır adminlerden bir cod4 turnuvası talep ediyoruz. fakat bir türlü olamıyor adminlerimizin meşgulluğü vs. nedenler yüzünden.

Adminlerin mesgullugunden mi vurdumduymazlıhından mı : )

Nese bu turnuvada admine gerek yok zira playerların çabasıyla kurulan bir oluşum.Hoş gelirlersede başımızın üstüne şeklimiz olur : P

Pam 4 07 serverında cogu zaman sorun cıkıo.Dün aksam bi mac yapana kadar canımız cıktı.2.mapi oynayamadiq bile.Pam serverı duseltılmesı lazım.

GJT klanı adına yetkili değilim ama eminim bizde bu oluşumun içinde yer alırız.GJT yer almazsa ben yer alırım sonuna kadar : )

Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit ;)

ByCHOSEN
Oyuncu
21 Nisan 16:48 %0
Ben warım yardım ve destek sonsuz.İşin şakası cıwıtılabilir bir yanı yok belli olgunluğa gelmiş herkes yardımcı olabilir ve bunu başarabiliriz.

<cL>Try2CutMe

Çaresiz Lamerler

21 Nisan 16:49 %0
alıntı:
Gönderen: [GJT]Caqante*

Adminlerin mesgullugunden mi vurdumduymazlıhından mı : )
Nese bu turnuvada admine gerek yok zira playerların çabasıyla kurulan bir oluşum.Hoş gelirlersede başımızın üstüne şeklimiz olur : P
Pam 4 07 serverında cogu zaman sorun cıkıo.Dün aksam bi mac yapana kadar canımız cıktı.2.mapi oynayamadiq bile.Pam serverı duseltılmesı lazım.
GJT klanı adına yetkili değilim ama eminim bizde bu oluşumun içinde yer alırız.GJT yer almazsa ben yer alırım sonuna kadar : )
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit

Teşekkür ettim canım arkadaşım xD

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
21 Nisan 16:50 %2
işte bunun için kaç gündür forumlarda yazıyorum. rule file indirilmeli ve kurulmalı servera nedenmi?
-07 deki serverdaki rule file da perkler düzenlenmiş ama max round 3 winlimit4!
-21 deki serverda maç plug in i war ama rule file kurulu değil: yani perkler winlimit max round gibi özellikler ayarlı değil.

peki nolcak...
-ya adminlerden biri bu serverlardan birine bi rule file yükleyecek..
-yada 21.serverda biz yapcaz maçları... eğer öle bi durum olursa geçerli kuralları yazym buraya
1- friendly fire açık (takım arkadaşını vurma)
2- perkler herkesde sabit (1.perk Bandolier - 2. perk Stopping Power - 3. perk Extreme Condition)
3- p90-m21-draugonov-baretta ve ağır makinalılar yasak.
4- silahlara sadece ve sadece silencer (susturucu) ve grip takabiliyorsunuz. Red dot sight-gl-scope... gibi şeyler yasak.
6- maxround; yani bi takım bi tarafdayken oynayacağı round sayısı 12 olcak. 12 el marine yada opfor oynadıkdan sonra half time olcak ve takımlar yer değişcek. 13 el alan maçın galibi olur.
Maç mapleri:
mp_backlot
mp_crash
mp_crossfire
mp_overgrown
mp_pipeline
mp_strike
mp_vacant

Bu kuralların hiç birini ben uydurmadım bunların hepsi şu anda dünyada geçerli olan maç kurallarıdır...

Bunun dışında 2 takım karşılaştığında toplamda 3 map oynansın 2 mapi alan karşı takımı eler... bi map bi takımın istediği diğer map öbür takımın istediği map. 3. mapde ortak seçime göre gider.

http://www.metaltr.net/headbangers Burning Death Destruction

|ByCHOSEN|
Tuğgeneral
Tuğgeneral
21 Nisan 16:57 %0
Fallen bab senin aran iyi olm adminlerle yüklen adamalamlara piskolojik baskı falan pam servrını ayarlarlar.Kayıtlarıda <cL>Try2CutMe'ye yaptırır clan kaptanları.

1.Clan İsmi
2.Oyuncuların ismi'leri yazıp <cL>Try2CutMe'nin mail adresine atarsınız.Bunalr toparlanır kuraları msnde buluşur bir şekilde hallederiz.

BugyBJK
Teğmen
Teğmen
21 Nisan 17:01 %0
hll büüksün

<ç@rşı>

Cr1msonK1ng
Tümgeneral
Tümgeneral
21 Nisan 17:05 %0
FALLEN NASI BI MOD OLE YA HERSEY TMM DA RED DOTTAN NE ISTEDILER:d

<cL>Try2CutMe

Çaresiz Lamerler

21 Nisan 17:10 %0
Herkese desteği için teşekkürler.Mailimide ekledim.
Fallen sende yardımcı olursun artık ööle pam islerinden anlamam ama kayıtlarla uğraışırım el ele verirsek güzel olacağını düşünüyorum.

<cL> neo-x
Albay
Albay
21 Nisan 17:21 %0
işte böle bi fikirde ancak cL li birinden çıkar. Bikere süper olur.
1. geleneksel diede bi başlk çakarız bu klanlarin bi amaci olur klan olup hiç maç yapmayan bile var yani..

helalsin tıray xD

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
21 Nisan 17:26 %0
alıntı:
Gönderen: LOD|Cr1msonK1ng
FALLEN NASI BI MOD OLE YA HERSEY TMM DA RED DOTTAN NE ISTEDILER:d

ben uydurmadim arkadaşm bunları... maç kuralları bunlar. red dot sight aim almanı kolaylaştırıor. noob stuff a girior o yuzden yasak maçlarda

<cL>Try2CutMe

Çaresiz Lamerler

21 Nisan 17:29 %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves

ben uydurmadim arkadaşm bunları... maç kuralları bunlar. red dot sight aim almanı kolaylaştırıor. noob stuff a girior o yuzden yasak maçlarda

O yüzden kendisi hep reddot kullanir xD

<cL>Try2CutMe

Çaresiz Lamerler

21 Nisan 17:34 %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves
işte bunun için kaç gündür forumlarda yazıyorum. rule file indirilmeli ve kurulmalı servera nedenmi?
-07 deki serverdaki rule file da perkler düzenlenmiş ama max round 3 winlimit4!
-21 deki serverda maç plug in i war ama rule file kurulu değil: yani perkler winlimit max round gibi özellikler ayarlı değil.
peki nolcak...
-ya adminlerden biri bu serverlardan birine bi rule file yükleyecek..
-yada 21.serverda biz yapcaz maçları... eğer öle bi durum olursa geçerli kuralları yazym buraya
1- friendly fire açık (takım arkadaşını vurma)
2- perkler herkesde sabit (1.perk Bandolier - 2. perk Stopping Power - 3. perk Extreme Condition)
3- p90-m21-draugonov-baretta ve ağır makinalılar yasak.
4- silahlara sadece ve sadece silencer (susturucu) ve grip takabiliyorsunuz. Red dot sight-gl-scope... gibi şeyler yasak.
6- maxround; yani bi takım bi tarafdayken oynayacağı round sayısı 12 olcak. 12 el marine yada opfor oynadıkdan sonra half time olcak ve takımlar yer değişcek. 13 el alan maçın galibi olur.
Maç mapleri:
mp_backlot
mp_crash
mp_crossfire
mp_overgrown
mp_pipeline
mp_strike
mp_vacant
Bu kuralların hiç birini ben uydurmadım bunların hepsi şu anda dünyada geçerli olan maç kurallarıdır...
Bunun dışında 2 takım karşılaştığında toplamda 3 map oynansın 2 mapi alan karşı takımı eler... bi map bi takımın istediği diğer map öbür takımın istediği map. 3. mapde ortak seçime göre gider. http://www.metaltr.net/headbangers Burning Death Destruction

Bu kurallari 21. sunucuya uyarlayarak yapabiliriz

Mojito*
Albay

Albay

GoreFest

21 Nisan 19:40 (21/04, 22:57) %0
bu sene osn nin turnuva yapmamasının sebebi sponsor bulamamasıdır lütfen konuları bilmeden yorumlamayalım arkadaşlar..
ek olarak kimse kimseyi turnuva yapmayın diye tutmuyor pamlere girer oynarız arkadaşın dedigi gibi, zaten osn nin yaptigi turnuvalarin tek farki daha kaliteli ortam ve ödüller filandır..

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
21 Nisan 20:41 %0
benım amacım mac atmak ödül istemiorm... tek isteğim war adminlerden rule file yüklesinler. biz kendimiz hallederiz gerisini

[WM]!!!sertan!!!
Başçavuş
Başçavuş
21 Nisan 20:41 %0
eft çok güsel olur.işi çok ciddi tutmak gerek ama destekliyoruz

<cL>Try2CutMe

Çaresiz Lamerler

21 Nisan 20:56 %0
Fallenin dedigi seyi online destege bildircem.Bi sonuc cikmazsa 21.serverda gozlemciler esliginde yapariz maclarimizi.

#gF#HacKCaglaR
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

21 Nisan 21:01 %0
DOSTUM GUZEL DUSUNMUSSUN BIZ DE KATILIRIZ BU TURNUVAYA

HacK CaglaR

<cL>Try2CutMe

Çaresiz Lamerler

21 Nisan 21:11 %0
Klanlarinizin yetkilileri bana mesaj atarsa guzel olur ona gore bi duzenleme yapilir.

NL4>^03XT@Z!
Tümgeneral
Tümgeneral
22 Nisan 11:46 %0
bencede çok güzel olur arkandayım akrdeş

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
22 Nisan 15:04 %0
rule file ve modu yüklesinler vote yide açsınlar yeter... serverlar 14 kişilik 2 kişide özel üye rezerve olayı... 5e5 olcak maçlar 2 tane de spec aldıkmı zaten kimse giremez maçı bölemez...

I'm the one, Orgasmatron

-thegame
Oyuncu
22 Nisan 15:06 %0
İyi olur ama turvuva olarak sadece sd mod olmamali ne blim dominitede olabilir bi ayagi buda benim fikrim tabi

<cL>Try2CutMe

Çaresiz Lamerler

22 Nisan 16:54 %0
Şu anda ismi yazılı olan klanlar:
cL
WM
ANC
RD
eski PnS
--GJT ve KoD unda katılacağı yüksek ihtimal. 1 klan daha geldimi güzel olur . 8 klan idealdir.

<cL>Eshkiya
Yüzbaşı
Yüzbaşı
22 Nisan 17:17 %0
Güzel teklif inşallah güzel sonuçlanır hem böylece herkes kendini bilir. Bide 2 yedek eklesek daha iyi olur ve turnuvaya katılan oyuncu isimleri belirlense iyi olur ( 10-20 kişilik klanlar var) Oyuna zırt bırt yok kim girmiş kim çıkmış gibi olmasın

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 11 12 »
YanıtlaAlana Geri Dön