Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 07:44 Toplam 5 oyuncu 47 sunucu 263 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Half-life 2 sorun

infazteam1905
Oyuncu
09 Temmuz 2006 15:33 %0
Yaa benim Half-life 2'im var yükledim şimdi nasıl girecem
bi türlü bulamadım. Play diom direk steam açılıo oyuna nasıl giricem.Oyunum orjinal

^6[HOD]^1BurAbi
Yarbay
Yarbay
05 Mart 2007 00:25 %0
selam millet..ya biraz geç oldu ama half life 2 de bazı karakterler konuşup kapıyı filan açmalılar ya, işte şu çirkin yaratk arkadaşımız takılıp kalıyo ve kapıyı açmıyo...napcaz?? ai disable olayı diil ...başka bişey bu...saolun şimdiden...takılan bölüm de dev karıncamsıları kontrol etmeyi öğrendiğimiz bölüm..hani yumurta elimizde...

srcn_alt
Oyuncu
04 Nisan 2007 21:33 %0
ben half life 2 yi oynarken masa üstüne atma hatasıyla karşılaşıp oynadım ve bu zorluğa rağmen oyunu 2 sene önce bitirmiştim. şimdi tekrar oynayacağım ama bu hata rahatsızlık verici. save yerleri ve chekpoint benzeri noktalarda masa üstüne gönderiyor. bunun çözümü yokmudur.

kolonyağ
Yüzbaşı
Yüzbaşı

fakirdik

08 Kasım 2007 16:33 (08/11/2007, 16:37) %0
avrupada 35 'ya satılan bir oyuna burda 150 kağıt vermek koyuyor açıkçası. d&r'dan çok kez kasadan döndüm son anda kararımı değiştirip. gerek yok.
sendit'e bir bakın derim. Benim anlamadığım psp'me need for speed carbon d&r'da 120 ytl iken ben gittim teknosa'dan 39 ytl'ye aldım fırsat ürünüydü. Tertemiz açılmamış hatta net üzerinden bile oynadım. Bu nasıl iş.
Tamamiyle dağıtıcı firmada bitiyo olay.

e yuh yani http://www.sendit.com/game/item/604329

goo_khan
Binbaşı
Binbaşı
06 Ocak 04:14 %0
alıntı:
Gönderen: ^6[HOD]^1BurAbi
selam millet..ya biraz geç oldu ama half life 2 de bazı karakterler konuşup kapıyı filan açmalılar ya, işte şu çirkin yaratk arkadaşımız takılıp kalıyo ve kapıyı açmıyo...napcaz?? ai disable olayı diil ...başka bişey bu...saolun şimdiden...takılan bölüm de dev karıncamsıları kontrol etmeyi öğrendiğimiz bölüm..hani yumurta elimizde...

bak dostum tam da ai disable sorunu bu işte.. kaç kere yazdım ai disable olayına konsoldan müdahale edip çözemiyoruz. tamam adamlar ateş atmeye falan başlıyor ama salak gibi.. komplex hareketler haberleşme falan hiç bir şey yok.. sadece senin görürse ateş ediyor.. aptal kuşlar uçamıyor bile levyeyle öldürebiliyorsun..

çözüm ne dersen, eğer elinde episode 1 varsa (korsan olarak) ve hl2'nin mod yapısından anlıyorsan half-life 2 ve episode 1 klasörlerini birleştir. HL2 buglarının da EP1 buglarının da çoğu düzeliyor.. Dahası bu yolla orijinal olmayan HL2'ne mod bile kurabiliyorsun..

orjinal HL2 olayına gelelim, bende pek orijinal oyun sahibi değilim ancak oyunlar pahalı banane ben korsan oynarım demek biraz aymazlık oluyor. Evet pahalı oyunlar bunu böyle kabullenmek lazım, bende yıllardır okçuluk yapmak istiyorum ama yay setleri pahalı, pahalı diye çalmak mı lazım? keza tenis raketleri, golf sopaları.. Yani tmam adamların emeğini çalıyoruz ama pahalı babane çalarım demeyelim en azından.. elimizden geldiğince orijinal almaya çalısalım..

sametkubali
Oyuncu
20 Nisan 14:10 %0
ananmadım ) yaaa ben oyunu geçiyorum başdan başılıyor

gtavicecity
Oyuncu
01 Mayıs 16:32 %0
bu half life 1 içinde geçerlimi

erozbey
Oyuncu
06 Mayıs 17:31 %0
eğer adamlar öyle hönk die takılırlarsa oyunu kaydedin load game yapın