Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 01:21 Toplam 134 oyuncu 48 sunucu 590 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Clan maçları

xtaR.
Oyuncu
17 Nisan 22:34 %4
oynasana.com daki takımlar arasında daha fazla maç yapılması ve yapılmasının teşvik edilmesi için bi şekilde maç serverlerinin yeni PAM moda getirilmesine ve maç yapılabilecek ortama ulaşılmasını istiyorum bunun için misal PAM modda 4 elde takım falan değişiyor serverda takımlar adminler eşliğinde maç yapabilmeli bence

>>3xT@Z!<<
Tuğgeneral
Tuğgeneral
18 Nisan 01:40 %0
güzel bi yaklasım...

geceler benim hayranım bende gecelerin

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 03:35 %0
evet osnde cod4 te klan canlılığı yok fazla

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 04:13 %0
alıntı:
Gönderen: xtaR
oynasana.com daki takımlar arasında daha fazla maç yapılması ve yapılmasının teşvik edilmesi için bi şekilde maç serverlerinin yeni PAM moda getirilmesine ve maç yapılabilecek ortama ulaşılmasını istiyorum bunun için misal PAM modda 4 elde takım falan değişiyor serverda takımlar adminler eşliğinde maç yapabilmeli bence

katılıyorum.Madem serverlarda war hali hazırda maç pluginleride yüklü... "codcup rule file" yada "wcg rule file" da eklenirse serverlara çok güzel olur.Zira şu anki haliyle max rounds 3 de winlimit 4 çok saçma... "momentum kazanma" denilen olayı yaşayamıyorsun bile. hönk die bitior map. maxrounds 12 winlimit 13...ff açık olcak... daha bi ton şey. bunun yanında admin de gerekli maç için neden? 5e5 atılcak maçlar (xfire rules da 4e4 atılıor ama o kadar kullanılan bişi değil) serverlar 14 kişilik maç ortasında biri çat diye girip "sa" dedikden sonra maçı mahvedebilir. Tamam vote özellikleri açık ama vote de password koyma durumu yok. Giren oyuncuya vote kick de gereksiz bi dikkat ve zaman kaybı... O yuzden admin şart, gerekli durumlarda müdahale edebilcek + password işini halledebilcek. OSN nin hatta clanları teşvik etmesi lazım, az çok clan war ama hiçbiri maç atmıyor atamıyor... ilk başlarda ufak çaplı bir turnuva sonrasında daha geniş ve büyük bir organizasyon hatta kazanan clan a ödül fln hoş olur...

saygılar

http://www.metaltr.net/headbangers Burning Death Destruction

3XT@Z!<
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 10:49 %0
ewt pamlarda degisiklik yenilik olursa cok güzel olur ! yeni biseyler bulmak lazım

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

18 Nisan 11:55 %0
Hardcore mac modunun eklenmesini talep ediyorum sayın yetkililer !!

[FhR]BugyBJK
Yüzbaşı
Yüzbaşı
18 Nisan 17:06 (18/04, 17:06) %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves

katılıyorum.Madem serverlarda war hali hazırda maç pluginleride yüklü... "codcup rule file" yada "wcg rule file" da eklenirse serverlara çok güzel olur.Zira şu anki haliyle max rounds 3 de winlimit 4 çok saçma... "momentum kazanma" denilen olayı yaşayamıyorsun bile. hönk die bitior map. maxrounds 12 winlimit 13...ff açık olcak... daha bi ton şey. bunun yanında admin de gerekli maç için neden? 5e5 atılcak maçlar (xfire rules da 4e4 atılıor ama o kadar kullanılan bişi değil) serverlar 14 kişilik maç ortasında biri çat diye girip "sa" dedikden sonra maçı mahvedebilir. Tamam vote özellikleri açık ama vote de password koyma durumu yok. Giren oyuncuya vote kick de gereksiz bi dikkat ve zaman kaybı... O yuzden admin şart, gerekli durumlarda müdahale edebilcek + password işini halledebilcek. OSN nin hatta clanları teşvik etmesi lazım, az çok clan war ama hiçbiri maç atmıyor atamıyor... ilk başlarda ufak çaplı bir turnuva sonrasında daha geniş ve büyük bir organizasyon hatta kazanan clan a ödül fln hoş olur...
saygılar

<ç@rşı>

harika sölemişsin

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 17:40 %0
alıntı:
Gönderen: <cL>Try2CutMe
Hardcore mac modunun eklenmesini talep ediyorum sayın yetkililer !!

ama dünyada hardcore maç atılmıyor... evet hardcore public de zewkli ama maç atarken saçma oluyor... alışın artık normale bak ben alıştım

xtaR.
Oyuncu
18 Nisan 20:16 %0
normal yada hardcore hepsinde yokeder bu bünye

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 20:46 %0
omg black is god

mojito ?!
Oyuncu
18 Nisan 21:00 %0
bence cs deki olay gibi herzmaan devam eden bir lig kurulsun senede bir yada 3-6 ayda bir 1. 2. 3. belirlensin belli ödüller yada üyelerine bir kaç aylık özel üyelik verilsin gibi gibi bayağı teşvik eder bence bu olay

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 21:46 (18/04, 22:36) %0
alıntı:
Gönderen: LOD]Mojito*
bence cs deki olay gibi herzmaan devam eden bir lig kurulsun senede bir yada 3-6 ayda bir 1. 2. 3. belirlensin belli ödüller yada üyelerine bir kaç aylık özel üyelik verilsin gibi gibi bayağı teşvik eder bence bu olay

Hani bunu yapicak kişiler ? Forumda yazılanlara;fikirlere veya önerilere cevap vermeyenler turnuva mı düzenlicek.
Şaka : )

Not: Mojto bu arada bildiğim kadarıyla üsküdar da oturuyosun ya da beylerbeyi öyle görmüstm bi yerde.İstanbulda bir buluşma ayarlıorz sende gelsene : )

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
19 Nisan 03:37 %0
maç istiorz birader

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

19 Nisan 09:53 %0
alıntı:
Gönderen: [GJT]Caqante*

Not: Mojto bu arada bildiğim kadarıyla üsküdar da oturuyosun ya da beylerbeyi öyle görmüstm bi yerde.İstanbulda bir buluşma ayarlıorz sende gelsene : )

adam konuyu nereye getrmiş araya sıkştrp xD

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
19 Nisan 12:49 %0
Olm reklam yapmakta üstüme yoqtur. Organizatörüm ya o yusden tribe girdim : P Yoq tanısmıorz mojitoyla ama sewerim o ysden dedim.

mojito ?!
Oyuncu
19 Nisan 16:29 %0
gelmeye çalışırım üsküdar çengelköyde oturuyorum okul var hafta içi ama haftasonlari musait olurum genelde xD ozelden bi konuşalım

alıntı:
Gönderen: [GJT]Caqante*

Hani bunu yapicak kişiler ? Forumda yazılanlara;fikirlere veya önerilere cevap vermeyenler turnuva mı düzenlicek.
Şaka : )

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

19 Nisan 16:34 %0
Sayın organizatör lütfen kendi topiiinizde tartışın meseleyi -- konu dışına çıkmayın bu topicte !!! zZzzZz

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
19 Nisan 18:18 %0
aynen... biz maç istiorz..

>ifz< Mahoo
Başçavuş
Başçavuş

İ-F-Z

19 Nisan 20:22 %0
BİZDE İSTİOZ XD RPG FOREVER XD

ONE BLOODY

.:PrIsOn_BrEaK:.
Teğmen
Teğmen
19 Nisan 21:45 %0
biz mac istiyoruz<

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
19 Nisan 22:08 %0
çakıl taşlarım olmasına rağmen maç istiyoruz... maç atabilcek ayarları tam bi server istiyoruz.. hatta turnuva istiyoruz. vuruşmak istiyoruz esasında (nasıl yani!?)

mojito ?!
Oyuncu
19 Nisan 23:58 %0
Kızma yav aijkfldsiah biz böle yaparak gaz veriyoruz ortama buluşma filan derken maç buluşması filan yani

alıntı:
Sayın organizatör lütfen kendi topiiinizde tartışın meseleyi -- konu dışına çıkmayın bu topicte !!! zZzzZz

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

20 Nisan 00:01 (20/04, 00:03) %0
alıntı:
Gönderen: LOD]Mojito*
Kızma yav aijkfldsiah biz böle yaparak gaz veriyoruz ortama buluşma filan derken maç buluşması filan yani

yok lam ben caqana takılıorum xD

alıntı:
Gönderen: Fallenleaves
vuruşmak istiyoruz

Cinsel tercihlerine saygılıyım ama çoğul konusmayalım ayıp oluyor.
sadasd

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
20 Nisan 02:51 %0
saygın warsa niyetinde wardır gel takılalım az

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
20 Nisan 13:41 (20/04, 13:43) %0
alıntı:

yok lam ben caqana takılıorum xD
Cinsel tercihlerine saygılıyım ama çoğul konusmayalım ayıp oluyor.
sadasd

Caqan sana bi caqacak bi taqacak ruhun şaşacak hadi hayırlısı : P Olum reklam yapıoz herkes gelsın dıe baska topıclere atladık afasfasfa

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön