Herkese selamlar, forumda biraz aradım ama bulamadım o yüzden yeni başlık açıyorum kusura bakmayın.
Daha önceleri internet cafe de oynardık arkadaşlarla, çok şükür artık evde pc var ve bu oyunu evdende oynamak istiyorum.
Öncelikle bu oyunu oynayabilmek için ilk olarak neyi yüklemem gerekiyor??? Diğer kısımlarını forumda bulurum bağlantıyla iligi sorunları falan ama benim öğrenmek istediğim şey sadece bu oyunu oynamaya başlamak için önce neleri kurmam yüklemem. Bir sürü cs oyunundan bahsediliyor bunun hangisi kurulur bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler
Bahsi geçen oyunun 1.6 sürümünü oynamak istiyorsanız steampowered.com'dan Steam yazılımını indirerek 9.99 $ a satın alarak orjinal oyun sahibi olabilirsiniz.
HL2 serisi oynamak istiyorsanız Counter-Strike Source orjinal olarak steampowered'da 19 $ dan satılmaktadır.
Aradigin butun soruklarin cevabini asagidaki linkde bulabilirsin. Aklına takılan olursa yaz gene buraya yardimci oluruz.
http://www.oynasana.com/forum/m262451
.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.