Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/07/08 01:26 Toplam 168 oyuncu 55 sunucu 530 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cod 4 te buuşma..istanbul ayağı yaqında : )

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
17 Nisan 18:52 (27/04, 00:07) %0
Evet arkadaşlar az_pilav önderliğinde yapılan ankaradaki buluşma bizlerin de iştahını kabarttı.Yenilen yemeklerin anlatılış şekli bizi de bu yola soktu.Azımızın suları aktı : ) safasfafaf

İlk olarak kendi fikrim istanbulda olucak olan buluşmanın avrupa yakasında olması.Ancak anadolu yakasında çoğunluk varsa ve anadolu yakası diye tutturulursa farketmez zira üsküdarda oturuyorum.
Muhtemel yerimizi taksim olarak belirleyerek bir kaç fikir sunuyorum.
26 nisan cumartesi Taksim meydanda saat 13:00 da buluşalım derim.
Bu vakit bana uyar sizede uyarsa ndn olmasın : P
Ne yapıcaz sorusunu bende merak ediyorum : ) Daha önceden palantis ve ogameden arklarımla buluştuğumzda bar a gidip birşeyler içmiştik ve sabaha kadar cafede oyun oynamistiq :d bu model de olabılır.
Veya bir kafeye gidilip nargile+kahve+tawla turnuvası v.s gibi senfoniler yaratılıp kaynaşma aşamasını gecebiliriz :d(Tıkınma aralarını yazmadım onlar günlük ihtiyac 1 saatte bir tıkınmak ıcın bı yerlere dalarız solim )
İlerleyen saatlerde cd keyi sorun yaratmicaq olan bi kafeye kayıcagımızın garantisini herkese verebilirim :d

Gelicek listesi:
Try2cutme
HellAngel
Fallenveans
Uurcan
Hunter
Rothstein
Cr1msonK1ng
TaMIsabeT
ShuTTer
Mojito
Hackcaglar
xtar
shutter
bear
darth
korn_37

Şu anlık bu kişileri bekliyoruz :d

Fikirlerinizi bekliyorum.

Eywallah.

Cr / Rothstein'
Oyuncu
17 Nisan 18:59 %0
Taksim biraz fazla kaçar bize Kadıdöy olsa ? hem heryerden ulaşımı kolay, sonrada Etna'ya giderük pcleri sağlam yeme içme desen Kadıköy'de çeşit çok, gezecek yerde var, cafe falan desen vıcık vıcık kaynıyo ama tabi çoğunluğun fikri önemli ve Cumartesi & Pazar olursa daha seksi olur malum iş falan var.

Eskiden Ali ata bakardı şimdi karıya kıza, Eskiden Işık ılık süt içerdi şimdi vodka redbull, Eskiden ipek ipi tutardi şimdi..

_Hellscream_
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Nisan 19:05 %0
Hah böyle bir buluşmayı da ben Atatürk Üniversitesi'ni kazandıktan sonra yapın zaten

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
17 Nisan 19:06 (17/04, 19:08) %0
wayy etnacı gençliq :d v.i.p + ps de az zamanım geçmedi: )
şöyle söylim rothi ewimle kadıköy arası 10dk : ) ve haftanın 5 günü nerdeyse kadikoydeyim benım ıcın hıc farketmez onemlı olan beraber olmak.
Kadıkoyde her türlü kafe tanıdık her türlü şeklimizi yaparız :d
Falle arıza cıkartıo ama hallderız onu :d

Cr / Rothstein'
Oyuncu
17 Nisan 19:54 %0
üp

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
17 Nisan 21:06 %0
şunu beşiktaş yapalım ordan adeks e gideriz beşiktaşa da her tarafdan araç war hatta maç gününe getirelim kazanda içeriz . ye fener die baırırz biraz sosyalleşim

http://www.metaltr.net/headbangers Burning Death Destruction

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
17 Nisan 21:16 %0
kazan dedin içme dedin damardan girdin bilader :d Gsliyim ama kazanda çok kafayı çekip maça girdim : ) Da o iş yalan olur..Sen gel kadıkoye anlasalım :d hem kadıkoyden bakırkoye deniz otosuda war :d 5 kayme geliş 5 kayme dönüş..10 kayme yol paran :d afasfasf

JunCarLoS
Tümgeneral
Tümgeneral
17 Nisan 21:19 %0
bnim 16 gelsem kucuk mu kacarm

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
17 Nisan 21:25 %0
Gel güzel kardeşim gel.Küçükte olsan kaynaşırız fark yapmaz.Herkes gelsin : )

|4D|Uurcan
Albay
Albay
17 Nisan 22:01 %0
bana her yol paris karar verin siz

<MS|MuRtY(@N>
Yarbay
Yarbay
17 Nisan 22:37 %0
oh valla her yeri gezin yaf bizde böle bergamada kalıoz allan köyü

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
17 Nisan 22:44 (17/04, 22:45) %0
Bergama nerde Lol :d yaqınsa seni heliyle aldiralm :d bi tuşuma bakar :d plesea enter 6 to heli

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
17 Nisan 23:24 %0
bence adaletli olsun bogaz koprusunde bulusun lol özenti taklitçelir

#gF#HacKCaglaR
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

17 Nisan 23:37 %0
BENCE 23 NISAN GUNU YAPALIM TAKSIM DE SUPER OLUR

HacK CaglaR

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 00:40 %0
alıntı:
Gönderen: HacKCaglaR
BENCE 23 NISAN GUNU YAPALIM TAKSIM DE SUPER OLUR
HacK CaglaR

evet elinizede birer tane tahta saplı Türk bayragı alın lol

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 00:52 %0
23 nisan yalan olur kendi adıma.Başka bir gün olabilir verdiğim tarihten ancak hafta sonu olmalı.Çalışanlar var malum ancak hafta sonu buluşabiliriz.

^9KoD|^1korn_37
Tuğgeneral
Tuğgeneral
18 Nisan 01:39 (18/04, 01:39) %0
abi is güc war sunu cumartesi aksam gec bi sahtatte yapsanız cumartesi olsa sahsen dısarda sabahlıcaksak diyorum cumartesi gec bi sahate alalım bende gelcem leyn ondan diom olmaz derseniz pazar günü anca bana uyar bide kadiköyde olsun boğanın orda bulusuruz karar size kalmıs ben cumartesi ancak 8 9 ama pazar full hadi kara size kalmıs

geceler benim hayranım bende gecelerin

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 02:11 %0
alıntı:
Gönderen: Az_pilav
bence adaletli olsun bogaz koprusunde bulusun lol özenti taklitçelir

muhafız da gelsin boluda toplanak onada yakın

Az_pilav
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 03:27 (18/04, 03:28) %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves

muhafız da gelsin boluda toplanak onada yakın

ne alaka len bolu uzak ben afyonda oturuyom ankaraya buradan gittim 300 km gittim ben siz anadolumu avrupamı onun kavgasını yapıyonuz

tGt.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 04:15 %0
alıntı:

ne alaka len bolu uzak ben afyonda oturuyom ankaraya buradan gittim 300 km gittim ben siz anadolumu avrupamı onun kavgasını yapıyonuz

asdilkasmdlksamdlasd adam muhafız ya o diilde buldm ben bizim ev boş olunca toplanın bize gelin gelirken para birleştirin alkol fln nevale alın gelin takılırz kaynaşrz evde puahahahhaha ne kadar tembelim

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 09:16 %0
alıntı:
Gönderen: ^9KoD|^1korn_37
abi is güc war sunu cumartesi aksam gec bi sahtatte yapsanız cumartesi olsa sahsen dısarda sabahlıcaksak diyorum cumartesi gec bi sahate alalım bende gelcem leyn ondan diom olmaz derseniz pazar günü anca bana uyar bide kadiköyde olsun boğanın orda bulusuruz karar size kalmıs ben cumartesi ancak 8 9 ama pazar full hadi kara size kalmıs
geceler benim hayranım bende gecelerin

Tmm pazar yapalım daha uygun.

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 09:18 %0
alıntı:

Hep bu falle ya.Kıcını kaldırıp gelemıo anadoluya :d

<cL>Try2CutMe

Çaresiz Lamerler

18 Nisan 11:33 %0
Tabiki Gelirim.İstanbul olsun heryer olur .Önemli bi işim çıkmazsa gelirim ins

<cL>Try2CutMe

Çaresiz Lamerler

18 Nisan 11:35 %0
Benim fikrim buluşup bişiler yiyişelim...Sonrada bi cafe ye gidip bi kaç saat cod4 oynyp snrada baska bisiler olblr ^_^

Eshreff
Tümgeneral
Tümgeneral
18 Nisan 11:36 %0
bari tripte strike falan atin 1-2 de anlami olsun =P

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön