Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 02:56 Toplam 146 oyuncu 47 sunucu 488 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: G. launcer için imza topluyorum

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
16 Nisan 17:51 %0
alıntı:
Gönderen: Cr|Rothstein.

Bana profesyönellikten bahsetme sana göre profesyönellik birine meydan okuyup "gelde hesabını kesiim" diyip arazi olmaktır. Bu sitede profesyönellikten bahsedicek son insan sensin.
Eskiden Ali ata bakardı şimdi karıya kıza, Eskiden Işık ılık süt içerdi şimdi vodka redbull, Eskiden ipek ipi tutardi şimdi..

Niye bana saldırıyorsun.Ben sana "profesyonelim" diye bir iddada bulunmadım.Hakaretlerini sana iade ediyorum.Seni kendinle başbaşa bırakıyorum.Yaran varsa konuş benim yok..

Cr / Rothstein'
Oyuncu
16 Nisan 17:54 %0
alıntı:
Gönderen: SUBETAI

Niye bana saldırıyorsun.Ben sana "profesyonelim" diye bir iddada bulunmadım.Hakaretlerini sana iade ediyorum.Seni kendinle başbaşa bırakıyorum.Yaran varsa konuş benim yok..

madem profesyönel değilsin ozaman burda millete "Kendisini profesyonel gören oyuncu GL'ye karşı gelmez" gibi nasihatlarda bulunma.

Eskiden Ali ata bakardı şimdi karıya kıza, Eskiden Işık ılık süt içerdi şimdi vodka redbull, Eskiden ipek ipi tutardi şimdi..

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
16 Nisan 17:57 %0
Bu benim görüşüm.Beğenirsin katılırsın beğenmezsin katılmazsın.Tartışma yaratma çabası içindesin.Neden anlamış değilim.Bana yorum yapacağına konuya yorumunu yazarsan hepimiz için daha iyi olur.

Cr / Rothstein'
Oyuncu
16 Nisan 18:11 %0
alıntı:
Bu benim görüşüm.Beğenirsin katılırsın beğenmezsin katılmazsın.Tartışma yaratma çabası içindesin.Neden anlamış değilim.Bana yorum yapacağına konuya yorumunu yazarsan hepimiz için daha iyi olur.

Bak arkadaşım sen beni hala anlamadın. Amacım, kavga çıkarmak değil, konu için yorumlarımı okumak istiyorsan bundan önceki sayfalara bakabilirsin. Sana anlatmak istediğim şu; profesyönel değilim diyorsun ama "profesyönel adam şöyle yapar böyle yapar" diyorsun. Bu bilgisayar tamiri hakkında hiçbirşey bilmeyip "pc şöyle tamir edilir" demek gibi birşey yani söylediklerinde çelişki var. Anlatabildim mi?

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
16 Nisan 18:19 %0
Hitap tarzım yanlış olabilir ancak buraya takılırsan olaya yüzeysel bakmış olursun.Benim fikrim değil GL'cileri bir servera tıkamak.Bence herkes istediği silahla oynasın.Yok bu silah kolay öldürüyor, bunu herkes iyi kullanıyor, bu profesyonel silahı diye ayırt edersek bu işin altından kalkamayız.

Cr / Rothstein'
Oyuncu
16 Nisan 18:26 %0
alıntı:
Hitap tarzım yanlış olabilir ancak buraya takılırsan olaya yüzeysel bakmış olursun.Benim fikrim değil GL'cileri bir servera tıkamak.Bence herkes istediği silahla oynasın.Yok bu silah kolay öldürüyor, bunu herkes iyi kullanıyor, bu profesyonel silahı diye ayırt edersek bu işin altından kalkamayız.

1. gl cileri bi servera tıkamak gibi bi niyetim yok diğer topic ile karıştırmış olabilirsin.
2. konu bahsettiğin kadar karışık değil sadece glsiz bir server olsa yeter
3. zaten bu konuları tartışmaya gerek kalmadı xfire da glnin yasak olduğu birsürü server var gl kullananı admin atıyor admin olmasa bile vote ile biz atıyoruz (hilecilerde aynı şekilde)

kaf-kef03
Başçavuş
Başçavuş
16 Nisan 19:16 %0
al ıste gene sacama konu yaww bı gıdın yaaa ilerleyın artık ya neden kalksın gl ıle vurduktan soora dalga gecemesı onun kabahatı yanı senı vursam m16 ile dalga gecsem ıyı ama gl olunca yanlıs bu 1ncısıydı
2 bu konuyu acmayın artık oyun bu herkes wakıt gecırsın dıe oynuo ben de gl sewmıom vurulunca bazen sınırlenıorum ama yapcak bısee yok
3 savas olsa adama gl atma dıe mı bagırcaksınız gl olması mantıklı bence ucakta olmasın elı de olmasın osamn helı hep benı vuruo oynda saklanıo sankı nezaman cıkcam benı vuruo gelıp

uzun lafın kısası artık b konya nokta koyun bızım turklerde war sorun sadece kabullenın artık daha ıyı oynayın stratejı belırleyın osamn quake gıbı dalamayın adamınustune mesela oynayan adam saten o gl yı terstn gosterırı karsısındakıne :d

Cr / Rothstein'
Oyuncu
16 Nisan 19:24 %0
alıntı:
Gönderen: kaf-kef03
al ıste gene sacama konu yaww bı gıdın yaaa ilerleyın artık ya neden kalksın gl ıle vurduktan soora dalga gecemesı onun kabahatı yanı senı vursam m16 ile dalga gecsem ıyı ama gl olunca yanlıs bu 1ncısıydı
2 bu konuyu acmayın artık oyun bu herkes wakıt gecırsın dıe oynuo ben de gl sewmıom vurulunca bazen sınırlenıorum ama yapcak bısee yok
3 savas olsa adama gl atma dıe mı bagırcaksınız gl olması mantıklı bence ucakta olmasın elı de olmasın osamn helı hep benı vuruo oynda saklanıo sankı nezaman cıkcam benı vuruo gelıp
uzun lafın kısası artık b konya nokta koyun bızım turklerde war sorun sadece kabullenın artık daha ıyı oynayın stratejı belırleyın osamn quake gıbı dalamayın adamınustune mesela oynayan adam saten o gl yı terstn gosterırı karsısındakıne :d

Madem cod4'ü gerçek savaşla kıyaslıyorsun sana şöyle bir örnek vereyim; savaşta biri çıkıp "Bıçak yapalımmı lan?" diyor mu? saçma değil mi? işte yazdıklarında en az bukadar saçma.
Ayrıca şöyle birşey söylemişsin "bızım turklerde war sorun sadece kabullenın artık" nekadar çok seviyorsunuz Türklüğü küçük görmeyi herşeyde "Türk milleti değil mi hepsi böyle" demeyi. Gl yabancı serverlarında çoğunda yasak (yasak derken; suyunu çıkaran olursa atılıyor) birdaha birşey söylemeden önce o konu hakkında bilgi edin bence.

kaf-kef03
Başçavuş
Başçavuş
16 Nisan 19:29 %0
alıntı:

Madem cod4'ü gerçek savaşla kıyaslıyorsun sana şöyle bir örnek vereyim; savaşta biri çıkıp "Bıçak yapalımmı lan?" diyor mu? saçma değil mi? işte yazdıklarında en az bukadar saçma.
Ayrıca şöyle birşey söylemişsin "bızım turklerde war sorun sadece kabullenın artık" nekadar çok seviyorsunuz Türklüğü küçük görmeyi herşeyde "Türk milleti değil mi hepsi böyle" demeyi. Gl yabancı serverlarında çoğunda yasak (yasak derken; suyunu çıkaran olursa atılıyor) birdaha birşey söylemeden önce o konu hakkında bilgi edin bence.

ben bıcak yapalımmı dıenlerden deılım ayrıca turkluge lafım yok senın zannettıgın gıbı gl kalmadın dıorum cunku 30 a30 oyynamıo kımse osn de oyunu en fazla 15 e 15 oluo yanı cok kalabalık dııl derverlar gl yı yasklamalırın sebebı yabancı serverlarda 30 a 30 oynanması bu kadar kıt dusunebıldıgıne ınanamıorum bı gıt yaw

Cr / Rothstein'
Oyuncu
16 Nisan 19:35 %0
alıntı:

ben bıcak yapalımmı dıenlerden deılım ayrıca turkluge lafım yok senın zannettıgın gıbı gl kalmadın dıorum cunku 30 a30 oyynamıo kımse osn de oyunu en fazla 15 e 15 oluo yanı cok kalabalık dııl derverlar gl yı yasklamalırın sebebı yabancı serverlarda 30 a 30 oynanması bu kadar kıt dusunebıldıgıne ınanamıorum bı gıt yaw

"bıçak yapalım mı" diyenlere bi lafım yok zaten sadece oyunu gerçek savaş ile karşılaştırmanın nekadar saçma olduğunu anlatmaya çalıştım. Ayrıca yabancı serverların hepsinide 30'a 30 yaptın ya helal diyorum başka diyecek birşey yok özrün kabahatinden büyük

Not: Osn de 32 kişilik ve xfire da birsürü 50 kişilik server olduğunu hatırlatır yanaklarından öperim.

kaf-kef03
Başçavuş
Başçavuş
16 Nisan 21:16 %0
alıntı:

"bıçak yapalım mı" diyenlere bi lafım yok zaten sadece oyunu gerçek savaş ile karşılaştırmanın nekadar saçma olduğunu anlatmaya çalıştım. Ayrıca yabancı serverların hepsinide 30'a 30 yaptın ya helal diyorum başka diyecek birşey yok özrün kabahatinden büyük
Not: Osn de 32 kişilik ve xfire da birsürü 50 kişilik server olduğunu hatırlatır yanaklarından öperim.

kişilik server ha hmmm dusuneyım ama 2 takım war bol 2 ye yani 15 oluo ortalama dimi ozel uyeler baglanmassa hatta tam oluo 50 kişilik demıssın x fire da bol 2 ye 25 ettı dımı eet ılerleme kaydettın hesaplardan emın ol sımdı 15 kısılık takımlarmı daha kalabalık 25 kısılık mı ıste 25 kısılık olan lar daha kalabalık oldugu ıcın gl yasak dedım osamnoyunun tadı cıkmıo herkes atınca ama 15 kısılık bı takımda soru yok 30 dedım cunku genelde yabancı serverlar gercekten ole 30 kııslık takım yanı 2 takım olduguna gore 60 dımı eet hesapla acıklıorum cunku algılamada problem war senın galba neysee..ayrıca dedıgın 50 kısılk server da trk serverıdır yabancı dııl adı da no passagedır hatta onun dısında yabncıların cogu 60 -62 vss serverları wardır 50 lıkler de war tabıı onlardada yasak gl sebebı sooledım cok adamwar dıe saten ama sen anlamıon ben daha napayım

kaf-kef03
Başçavuş
Başçavuş
16 Nisan 21:54 %0
arıca gercek savasla kıyaslamıorum ama oyunun mantıgı SAVAS oyusden bu tartısmalar ımza vss gereksız

StarbayX
Albay
Albay
16 Nisan 22:03 %0
ne münasebet.. kesinlikle kalsın

[RiE]Mathematics
Korgeneral
Korgeneral
17 Nisan 00:37 %0
GL kalkacaksa Airstrike, Helikopter, Martyrdoom ve P90 da kalksın...

strokerz.SouL
Tümgeneral
Tümgeneral
17 Nisan 07:56 %0
Serverlerdan kalıdırlması ii olur ama gl nin bir avantajı var oyuna yeni baslayanlar icin ideal bi silah.Oyuna yeni baslayanlar icin gl nin yasak olmadigi bi kac sunucu acılsın.Dier oyunu oynamıs bilen kisiler icin gl nin yasak oldugu serverler olsun bence

Cr / Rothstein'
Oyuncu
17 Nisan 09:41 %0
alıntı:

kişilik server ha hmmm dusuneyım ama 2 takım war bol 2 ye yani 15 oluo ortalama dimi ozel uyeler baglanmassa hatta tam oluo 50 kişilik demıssın x fire da bol 2 ye 25 ettı dımı eet ılerleme kaydettın hesaplardan emın ol sımdı 15 kısılık takımlarmı daha kalabalık 25 kısılık mı ıste 25 kısılık olan lar daha kalabalık oldugu ıcın gl yasak dedım osamnoyunun tadı cıkmıo herkes atınca ama 15 kısılık bı takımda soru yok 30 dedım cunku genelde yabancı serverlar gercekten ole 30 kııslık takım yanı 2 takım olduguna gore 60 dımı eet hesapla acıklıorum cunku algılamada problem war senın galba neysee..ayrıca dedıgın 50 kısılk server da trk serverıdır yabancı dııl adı da no passagedır hatta onun dısında yabncıların cogu 60 -62 vss serverları wardır 50 lıkler de war tabıı onlardada yasak gl sebebı sooledım cok adamwar dıe saten ama sen anlamıon ben daha napayım

Yazdığını ayık kafayla birdaha oku nekadar saçmaladığını göreceksin benim sana söylediğim cümle şu "Yabancı serverların hepsi 50 kişilik değildir ayrıca kalabalık server osn ve xfireda da var" sen kalkmış bana 2 gramlık aklınla 4 işlem yapıyorsun. Serverlar takımdaki adam sayısına göre belirlenmez toplam aldığı kişi sayısına göre belirlenir 32, 36, 38, ...50.. diye gider ayrıca bak bakalım önceki yazdıklarıma ben hiç "xfiredaki 50 kişilik server yabancı" demişmiyim? Kalkmış bana np'ın 50 kişilik serverından bahsediyorsun emin ol ben o server'ı senden daha iyi biliyorum kime ait olduğunu vs.. Bugüne kadar birsürü noob gördüm ama niç "hmmm dusuneyım ama 2 takım war bol 2 ye yani 15 oluo" diye hesap yapanı görmedim noob'lukta yeni bir dönem başlattın tebrik ederim.

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
17 Nisan 12:44 %0
Bir kaç kişi GL yediği için sinir oluyor bu yüzden bütün serverlara yasak istiyor.Ne mantık ama değil mi

Görüldüğü gibi oyuncular GL'nin kalmasından yana.Kullanan da böyle düşünüyor kullanmayan da.Demogoji yapmanın hiç alemi yok.Bırakalım isteyen istediği silahı ve parçasını kullansın.

[WM]!!!sertan!!!
Başçavuş
Başçavuş
17 Nisan 13:21 %0
Neden acaba Gl'siz BİR server isteğimize bu kadar karşısınız?Eğer beğenmiyorsanız girmezsiniz olur biter

TURKO|^4tank^3ER
Orgeneral

Orgeneral

TURKO KARDESLIGI

17 Nisan 14:30 %0
alıntı:
Gönderen: CCS.Mathematics
GL kalkacaksa Airstrike, Helikopter, Martyrdoom ve P90 da kalksın...

derdinizi gidin oyunu yapanlarla tartışın neden koydunuz bu silahları biz oklarla savaşırdık diye boş.

<<<NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE>>> M.K.ATATÜRK

nit
Tuğgeneral

Tuğgeneral

_PRiSoN BReaK_

17 Nisan 15:20 %0
eskiden buralar dutluktu. herkes istediği gibi oynar bence. ozelllikle oyuna yeni başlayanların gl kullanması dogal..

BaFeoN.
Oyuncu
17 Nisan 19:48 %0
Er ryn'nın bir sahnesinde vardı mermi bitince kaskı çıkarıp atıyodu adam.

alıntı:
Kendisini profesyonel gören oyuncu GL'ye karşı gelmez.Madem GL'den sıkıldın sizin için Cod2 serverlarımız var.
Arkadaşların dediği gibi o zaman bütün bu silahları kaldıralım sapanla vuralım birbirimize ya da kaskımızla.

Silahlar insanları öldürmez.İnsanlar insanları öldürür!

xtaR.
Oyuncu
17 Nisan 22:30 %0
beyler madem gl den rahatsızsınız maç modlarında zaten Gl yasak oynasana normal oyunlardan gl yi kaldıramasa bile daha fazla maç serveri koyarsa serverlar arasına daha mantıklı olur gibime gelmekte saygılar.

Nazar TR
Oyuncu
18 Nisan 01:45 %0
alıntı:
Gönderen: |Uurcan|
Tüm server'lardan kadırılması sacma olur ama gl'nin kapalı oldugu serverlar acmak gayet mantıklı, bende sinir oluyorum gl kullananlara ; cunku oyunun tüm ambiansını kaçırıyorlar , ben elimde tüfekle iki şarşörj boşaltayayım adamı öldürmek için adam sonra bi gl atsın pat die aynı anda 3-4 kişi devirsin oldumu şimdi ?
Birde şöyle bir durum var gl frag kırmak için üretilmiş aparttan başka bir şey değil ,spectator'a alıp izlediğim insanlar var adam gl mermisi bitince intihar edip tekrar doğup abaza gibi koşanlarıda gördük...
Buyursun Osn' ayirsin serverları , aradan radikal insanlar fırlamış birde yok airstrike'da kapansın , istiorsan kapatsınlar ; yeteri kadar çoğunluğu topla adminlerin ilgisini çek kapatsınlar ; sonucta bizim babamızın oğlu değil osn.
Son olarakda ; aldığıdığınız frag'in %70 -%80'nin gl'den gelmesi sizin iyi bir oyuncu olduğunu hiç subjektif bir şekilde yansıttığına inanmıyorum ; buyrun dişe diş kana kan.
Kaldırılsın.

sevgili ugur sen ilk once adam vurmayi ogren.2 sarjorde adam olduremiosan zaten oynama bu oyunu yakartop falan oynayan vardir mahallede katil onlara

rahatsiz oluyorsan tetris oyna,buyuk cubuklara da kizarsan git mahallede mese oyna.

Cr / Rothstein'
Oyuncu
18 Nisan 09:42 (18/04, 09:43) %0
alıntı:
Gönderen: El Finito

sevgili ugur sen ilk once adam vurmayi ogren.2 sarjorde adam olduremiosan zaten oynama bu oyunu yakartop falan oynayan vardir mahallede katil onlara
rahatsiz oluyorsan tetris oyna,buyuk cubuklara da kizarsan git mahallede mese oyna.

Anlaşılan uurun oyununu görmemişsin istersen seninle birlikte 3-5 noob arkadaşınıda al bi maç yapalım. Ayrıca her post'ta "git tetris oyna, git mese oyna, git yakartop oyna" gibi şeyler söylüyorsun sana tavsiyem kelime hazneni geliştir, başka forumlarda gördüklerini gelip buraya copy/paste yapma.

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
03 Mayıs 17:43 %0
alıntı:
Gönderen: Cr | Rothstein.

Bak artık kaba davranıcam ya beni sinir etmek için aptal numarası yapıyorsun yada gerçekten öylesin. Ulan bütün serverlarda yasaklansın diyen oldumu? gl siz 1 server olsun diyoruz, üstünde oturduğunuz şeyi algılama organı olarak kullanmayın, anlamak için beyninizi kullanın. Ayrıca kim gl'den yana bi göstersene gel senle sd1'e gidelim yada 32lik tdm' e bakalım 3-5 noob mu kalsın diyor yoksa çoğunluk mu?
Edit: Bide mantıktan bahsediyor. Ey Allahım...

Bu yorumu yapmak için çok uğraştınmı bilmiyorum fakat şikayet ettiğimi bilmeni isterim.Bir daha şahsıma hakaret ettiğini görmeyeyim.

Kimseyle gl yüzünden duello yapacak değilim.Benim şahsi görüşüm GL'nin sunucularımızda rahatlıkla kullanılmasından yanadır.Yasaklarla sorunları çözemeyiz.Artık bu silah ve ya silah eklerini de kabul etmeliyiz ve sindirmeliyiz.O olmasın bu olmasın gibi çocukça davranmayıp önümüze bakmak daha iyi olmaz mı?

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: