Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/07/08 09:42 Toplam 70 oyuncu 54 sunucu 640 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Yeni seviye düzenlemesi

darktrpr

15 Nisan 05:20 %6
15 Nisan 2008 tarihinden itibaren seviye sistemi ve sunuculara girmek için gerekli olan rütbeler büyük ölçüde değiştirilmiştir. Artık acemi, deneyimli ya da uzman sunucular yerine sunucular beş farklı seviye ile değerlendirileceklerdir. Buna göre rütbe ve seviye eşleşmeleri aşağıdaki gibi olacaktır:

1. Seviye: Herkese Açık Sunucular
 2. Seviye: Üsteğmen %85
 3. Seviye: Binbaşı %81
 4. Seviye: Albay %6
 5. Seviye: Albay %79

5. Seviye Sunucular

Oynasana.com COD2 09 1.3 - S&D

4. Seviye Sunucular

Oynasana.com COD2 14 1.3 - CTF
Oynasana.com COD2 06 1.3 - S&D
Oynasana.com COD2 12 1.3 - S&D
Oynasana.com COD2 08 1.3 - CTF

3. Seviye Sunucular

Oynasana.com COD2 01 1.3 - TDM
Oynasana.com COD2 19 1.3 - S&D
Oynasana.com COD2 05 1.3 - CTF
Oynasana.com COD2 04 1.3 - S&D
Oynasana.com COD2 03 1.3 - TDM
Oynasana.com COD2 11 1.3 - TDM

2. Seviye Sunucular

Oynasana.com COD2 22 1.3 - TDM
Oynasana.com COD2 02 1.3 - S&D
Oynasana.com COD2 23 1.3 - CTF
Oynasana.com COD2 20 1.3 - TDM

1. Seviye Sunucular

Oynasana.com COD2 07 1.3 - TDM
Oynasana.com COD2 18 1.3 - DM
Oynasana.com COD2 21 1.3 - TDM
Oynasana.com COD2 13 1.3 - Karma
Oynasana.com COD2 16 1.3 - S&D / PAM2 [PB]
Oynasana.com COD2 15 1.3 - S&D / PAM2 [PB]
Oynasana.com COD2 10 1.3 - S&D / PAM2 [PB]
Oynasana.com COD2 24 1.3 - CTF
Oynasana.com COD2 17 1.3 - CTF

^6Brave^2Heart
Albay
Albay
15 Nisan 07:46 (15/04, 07:47) %0
ben şimdi albayım her sunucuya girebilirmiyim??

^1Sh!t|^9ViCeNTe
Yarbay
Yarbay
15 Nisan 12:53 (15/04, 12:54) %0
çok kötü oldu bnce sd lere bakarsanız kimse yok...

jAmeson .
Oyuncu
15 Nisan 14:25 %0
yani bi 012 keyfimiz vardı onuda aldınız başka bşi demiorm size pöf...

KirMan.
Albay
Albay
15 Nisan 14:25 (29/06, 21:28) %0
pfff sd12 ye giremicem !
:=((((

darktrpr

15 Nisan 16:24 %0
Sanıldığının aksine belirlenen seviyeler çok yüksek değil. Aşağıda yüksek seviyelere girebilecek yaklaşık oyuncu sayılarını görebilirsiniz:

Seviye 5: ~700
Seviye 4: ~1500
Seviye 3: ~3000

TF ^1| ^7ICU
Yarbay
Yarbay
15 Nisan 16:27 %0
Eskiden 09 sd vardı sonra rütbe koydunuz, server boşaldı.Şimdi aynı şeyi 12 ye yapıosunuz.Sizce 09 da amaca ulaşıldı mı ki aynı şeyi 12 ye yapıosunuz?

Hayat boş yaşa coş

maka le le
Oyuncu
15 Nisan 17:13 %0
Rütbe sistemin saçmalığına birkez daha inanmıs oldum.

luckeR
Yarbay
Yarbay
15 Nisan 17:29 (15/04, 17:30) %0
Daha dün girdiğim serverlerde bugün seviyeniz yeterli değil diyo.
İnsanlar sevdikleri yerlerde oyun oynayamaz oldu.Yeni yeni adetler çıkartıyorsunuz.Rütbeleri o kadar ay beklettiniz bunun yanı sıra şimdide bizi böyle cezalandırıyorsunuz galiba!!!

^5AW|^9ErK^1@^9N
Tuğgeneral
Tuğgeneral
15 Nisan 18:24 %0
alıntı:
Gönderen: Touch&Go
Rütbe sisteminin belli bir limiti var oyun oynayarak yükselebileceğiniz. O limitten sonra klan maçı yaparak puanınızı daha fazla yükseltebilirsiniz. Sanıyorum artık o limite ulaşmış durumdasınız.

böle bi olayda var tabi...
Uygulama güzel böylelikle klanlar aktifleşecek...
Speclerde Rütbelerini kasanlar azalıcak diye tahmin ediyorum...

Şampiyonluk Yolunda omuzomuza
Güçverir Sizlere Bu KUTSAL Forma
Geriye Düşsende Sakın Yıkılma Ant içtik busene 2 KUPAYA.uA

^^00PnS|^1Vasili
Yarbay
Yarbay

AbLe

16 Nisan 00:20 %0
S.a amiri ben yarbay %17 hangini serve oynacam ben soyle yardim olur hangini oynayacam ben

^^04bT~^4AlpHa
Tuğgeneral
Tuğgeneral
16 Nisan 01:40 %0
harika olmuş çok sevindim en azından acemiler giripde wh wh wh diye milletin başını ağrıtamayacak gerçi çıkar ara sırada neyse oda olsun. en azından millet oyunu önce ögrenecek sonra sd02'ye girecek muhteşem adamlar tdm gibi oynuyor sd'de

^5AW|^9ErK^1@^9N
Tuğgeneral
Tuğgeneral
16 Nisan 02:38 %0
alıntı:
Gönderen: ^7bT~^4AlpHa
harika olmuş çok sevindim en azından acemiler giripde wh wh wh diye milletin başını ağrıtamayacak gerçi çıkar ara sırada neyse oda olsun. en azından millet oyunu önce ögrenecek sonra sd02'ye girecek muhteşem adamlar tdm gibi oynuyor sd'de

İlk defa senle aynı düşüncedeyim

^^00|CeK|^9crax
Albay
Albay
16 Nisan 08:08 %0
bence biraz daha iyi yapabilirlerdi benim 3. seviyeye cıkabilmem çin daha cok var ( kötü olmuş bu bence

of of

^1//^7RedLiFe.
True False

16 Nisan 14:51 %0
Bunlarla uğraşıcağımıza BOmbaları Teke indirelim Yada servera PB Koyalım daha iyi olur kanaatimce.

^2CoBRa^8GFB
Tümgeneral
Tümgeneral
16 Nisan 18:39 %0
Ctf 05 ide en üst seviyeye alsaydınız keşke :S:S:S

^9Co9~^3H3RR.ToD
Oyuncu
16 Nisan 18:47 %0
alıntı:
Gönderen: ^9TF ~ ^2ICU
Eskiden 09 sd vardı sonra rütbe koydunuz, server boşaldı.Şimdi aynı şeyi 12 ye yapıosunuz.Sizce 09 da amaca ulaşıldı mı ki aynı şeyi 12 ye yapıosunuz?
Hayat boş yaşa coş

katılıyorum .

^1MaHoNy49
Yarbay
Yarbay
16 Nisan 19:18 %0
bencede cok sacma olmus yıllardır oynarım bu osn de hala sevıyem yukselmedıde bundan sonra nasıl yukselecek bılemıyorum bıraz yukselmıstı onuda saolsun spect beklemısım dıye ındırdıler gonullerı cok zengın arkadasların her gecen gun tadınını kacırmaktan baska bıseyy yapılmıyo bı ara bırakmıstım yıne bırakıcaz ole gozukuyo kaybeden sız olursunuz ben olmayacagım kesın

^1B7B
Yarbay
Yarbay
16 Nisan 20:41 %0
ben T!T katılıyorum sana red bende kufur edıp ban yemem en azından bıde yamyam dıye bırı vare 2000 yılında uye olmus dıye burda kasıyo kendını sankı kral burlarda herıf resmen hıle kullanıyor kalkmıs bı de karsısındakını suclayıp kufur ettırmek ıcın ugrasıyor sekıl a ben ettım kufuru yedım banı ama bu burda bıtmez sevıyelere gelınce sımdı sevıye kasmak ıcın ugrasalım bıde dusuk serverlara gırelım
bıde burdakı acemılerden sen hılecısın damgası yıyelım bu da var bıde burda kufur edelım bıde burdan ban yıyelım bıde lerı cok kullandım galba :S

alıntı:
Gönderen: ^9TF~^2RedLiFe*
Bunlarla uğraşıcağımıza BOmbaları Teke indirelim Yada servera PB Koyalım daha iyi olur kanaatimce.

bossplayagold
Binbaşı
Binbaşı
16 Nisan 21:52 (16/04, 21:58) %0
2005 yılından beri osn'deyim ara ara uzaklaştım ama şuanda burdayım neye göre bu saçma sapan şey yükseliyor çok saçma olmuş ne yazıkki !

^5AW|^9ErK^1@^9N
Tuğgeneral
Tuğgeneral
17 Nisan 03:52 %0
alıntı:
Gönderen: ^1B7B
ben T!T katılıyorum sana red bende kufur edıp ban yemem en azından bıde yamyam dıye bırı vare 2000 yılında uye olmus dıye burda kasıyo kendını sankı kral burlarda herıf resmen hıle kullanıyor kalkmıs bı de karsısındakını suclayıp kufur ettırmek ıcın ugrasıyor sekıl a ben ettım kufuru yedım banı ama bu burda bıtmez sevıyelere gelınce sımdı sevıye kasmak ıcın ugrasalım bıde dusuk serverlara gırelım
bıde burdakı acemılerden sen hılecısın damgası yıyelım bu da var bıde burda kufur edelım bıde burdan ban yıyelım bıde lerı cok kullandım galba :S

Egri oturup dogru konuşmak lazım...
Ben kendisini tanırım kullanmaz wh felan...
İlk gördügümde bende senin gibi dedim fakat zaman geçtikce onu izleyince anladım...Adam ezberlemiş oyuncu nerden çıkar diye fenada ses kasar o 2000 yılından bu yana yani 8 senedir burda oynuyosa eee olsun o kadarda duMur_ a da wh derler ama oda wh degildir...bu ikisinin öle oynayışları varki aynı hileli gibi süper oyuncular helal olsun... Ayrıca bu oyuncular PAM sunucularında bi çok kez maç yaptılar pb ile ordada döktürdüler...

^1MeT^0aL
Binbaşı
Binbaşı
17 Nisan 16:27 %0
yarbay hesabım wardı s*******in biri yusunden ban yedi cafede sucsuz yere simdi sdlere giremiorm ben nerdfe zevkime gtre rutbe kascam sorarım sana osn!!!:@

JaNuSs
Albay
Albay

DeSTeKLi_HaT

17 Nisan 18:26 %0
Bence rütbe sistemi harika olmus. Çünkü bende nerdeyse 2 yıldır bu oyunu oynuyom ve wh kullananlardan bıktım. Artık düşük seviyede isteyen wh kullansız nasıl olsa hesabı 3 hafta içinde banlanır buda beni rahatsız etmez. Ben bu sistemi sonuna kadar destekliyom.

nazis
Teğmen
Teğmen
17 Nisan 18:58 %0
kötü olmuş

^1NBK|^9Mac^1K
Orgeneral
Orgeneral
17 Nisan 20:20 %0
bu rütbeler sadece sunuculara girmek icin mi gerekli olucak mesala rütbeye göre sira bekleme olsun rütbesi büyük olan az beklesinbide 20 kişilik sunuculara 19cu olarak girsek iyi olur:d

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön