Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 01:33 Toplam 270 oyuncu 47 sunucu 742 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Gl ciler !!!!

<MS|MuRtY(@N>
Albay
Albay
16 Nisan 13:25 %2
GL kalksın falan die konuşmaktansa onlar için başka server açılsın daha ii olur bence katılan??

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
16 Nisan 17:33 %0
GL'den hoşlanmayanlara bir server açalım orada oynasınlar.

GL'yi OSN'nin geneli seviyor bence.

Cr / Rothstein'
Oyuncu
16 Nisan 17:38 %2
alıntı:
Gönderen: SUBETAI
GL'den hoşlanmayanlara bir server açalım orada oynasınlar.
GL'yi OSN'nin geneli seviyor bence.

Osn'nin genelinden kastın aradabir oyuna girip serverdakileri sinir edip çıkan 3-5 noob ise evet osn'nin geneli gl yi seviyor

Eskiden Ali ata bakardı şimdi karıya kıza, Eskiden Işık ılık süt içerdi şimdi vodka redbull, Eskiden ipek ipi tutardi şimdi..

10*** ZiFiR
Orgeneral
Orgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

16 Nisan 17:45 %0
yapmayın 50000 kere tartışıldı parmak yormayın. ben önceden gl karşıtıydım. şimdi ise tarafsızım. çünkü arasıra kullanınca eğlenceli olabilir ama genelde kullanılmamalı. kimse de kimseye karışamayacağına göre tartışmanın anlamı yok.

AmbushSniperCover Delta-1

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
16 Nisan 17:53 %0
OSN'de kim GL seviyor kim sevmiyor sayacak değiliz.Ancak Cod4'ü yapanlar GL'nin zararlı veya sıkıcı bir silah olduğunu kabul etseydiler koymazlardı.

Şimdi ne diye GL'yi yasaklamaya çalışalım ki.COd2'de de Pompalı için böyle diyorlardı.Birde PPsh galiba

Cr / Rothstein'
Oyuncu
16 Nisan 18:05 %0
alıntı:
Gönderen: [J&B]ZiFiR
yapmayın 50000 kere tartışıldı parmak yormayın. ben önceden gl karşıtıydım. şimdi ise tarafsızım. çünkü arasıra kullanınca eğlenceli olabilir ama genelde kullanılmamalı. kimse de kimseye karışamayacağına göre tartışmanın anlamı yok.

Boşuna parmak yorduğumu sanmıyorum aklı başında olan ve amacı başkalarını sinir etmek değilde adam gibi oyun oynamak olan kişiler yazılanları gördükten sonra fikrini değiştirebiliyor. Serverlar yeni açıldığında gl kullananaların sayısı iye şimdi kullananların sayısı aynı değil. Ben gl kullanmadım mı? tabiki kullandım ama suyunu çıkarmadım gl nin oyuna konma amaçı yeni başlayanların diğer 55 lvl olanların arasında adam alma şansı vermek böylece adam öldürerek lvl atlayabilecek yeni silahlar kullanarak rakipleriyle aynı şartlarda onayacak. Ama bunları çocuklara anlatmak çok zor.

Eskiden Ali ata bakardı şimdi karıya kıza, Eskiden Işık ılık süt içerdi şimdi vodka redbull, Eskiden ipek ipi tutardi şimdi..

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
16 Nisan 18:11 %0
Çok ilginç bir durum aslında.

Ha GL kullanmışsın ha C4 patlatmışsın ya da RPG kullanmışsın.Oyuncular kolayca ölüyor diye bu silah çok tutuluyor.Bunda da bir sakınca yok bence.Vurmayı seviyorsan vurulmaya da katlanacaksın der üstad

Cr / Rothstein'
Oyuncu
16 Nisan 18:14 %0
alıntı:
Çok ilginç bir durum aslında.
Ha GL kullanmışsın ha C4 patlatmışsın ya da RPG kullanmışsın.Oyuncular kolayca ölüyor diye bu silah çok tutuluyor.Bunda da bir sakınca yok bence.Vurmayı seviyorsan vurulmaya da katlanacaksın der üstad

C4 ile round başlar başlamaz C4'ü rakip takımın spawn'a atıp patlatabiliyormusun? Eğer öyle bi yeteneğin varsa buralarda harcanıyorsun zT'ye falan gir.

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
16 Nisan 18:17 %0
Keşke dediğini yapabilsem ama o kadar becerikli değilim GL kullananlar da eminim bu bahsettiğin "taktiği" ilk kez duymuştur.

Bence bırakalım oyun normal kurallarına göre oynansın.Milletin silahına karışmaya ne hakkımız var?

Cr / Rothstein'
Oyuncu
16 Nisan 18:18 %0
alıntı:
Keşke dediğini yapabilsem ama o kadar becerikli değilim GL kullananlar da eminim bu bahsettiğin "taktiği" ilk kez duymuştur.
Bence bırakalım oyun normal kurallarına göre oynansın.Milletin silahına karışmaya ne hakkımız var?

Bu taktiği o ilk kez duyan gl'cilerden öğrendim.

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
16 Nisan 18:23 (16/04, 18:24) %0
İyi oynayan biri böyle basit numaralar yüzünden rahatsız olmaz diyorum.Baktın çok rahatsız etti ss falan al.Online desteğe şikayet et.Bütün GL'ciler bir mi? Neyse sana kolay gelsin ben oyuna giriyorum.

Cr / Rothstein'
Oyuncu
16 Nisan 18:33 %0
alıntı:
İyi oynayan biri böyle basit numaralar yüzünden rahatsız olmaz diyorum.Baktın çok rahatsız etti ss falan al.Online desteğe şikayet et.Bütün GL'ciler bir mi? Neyse sana kolay gelsin ben oyuna giriyorum.

bıkmadan izah etmeye çalışıyorum ama herseferinde başa alıyorsun o "basit numara" yüzünden sd hardcore'dan soğudum (sadece ben değil). Toplam 14 round süren bi bölümde 10 map spawndan çıkamadan öldüğüm oldu. Ayrıca neyi nereye şikayet edicem orasını anlayamadım ?

10*** ZiFiR
Orgeneral
Orgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

16 Nisan 19:39 (16/04, 19:40) %0
alıntı:
Gönderen: Cr|Rothstein.

Boşuna parmak yorduğumu sanmıyorum aklı başında olan ve amacı başkalarını sinir etmek değilde adam gibi oyun oynamak olan kişiler yazılanları gördükten sonra fikrini değiştirebiliyor. Serverlar yeni açıldığında gl kullananaların sayısı iye şimdi kullananların sayısı aynı değil. Ben gl kullanmadım mı? tabiki kullandım ama suyunu çıkarmadım gl nin oyuna konma amaçı yeni başlayanların diğer 55 lvl olanların arasında adam alma şansı vermek böylece adam öldürerek lvl atlayabilecek yeni silahlar kullanarak rakipleriyle aynı şartlarda onayacak. Ama bunları çocuklara anlatmak çok zor.

elbette sorun çocuklara anlatmakta yoksa sen , ben... sorun yaşamayız dimi. ama sırf bu çocuklar oynuyo die adminlerin bi düzenleme yapıpta gl yi kaldıracaklarını zannetmiyorum. daha dorusu nasıl kaldırsınlar? patch yada mod mu çıkaracaklar. bence saçmalık. düşünsene mod : osn gereksiz. dediğim gibi suyunu çıkarmadıkları sürece isteyen kullansın.
bak biş anlatim;
2 gün önce oynuyom serverin birinde tüfek(TR) de var. aldı yine m16 yı bazırt bazırt kesiyo. lan dedim ben de m16 alim ama bnm slotlarda m16 yok 2 tane barrett(biri acog) 1 m4 ,1 pompalı,1 smg. neyse ,bende dedimki standart assault kısmından alim. aldım 1 perk yok gl var silahta. chat kısmına yazdim ki beyler suyunu çıkarmadan gl kullanabilirmiyim?.
biri şiddetle karşı çıktı. bende sana mı sorcam la dedim. ben nezaketen sordum. oyun boyu ya 2 yada 3 kez gl amışımdır. bunu gibi mesela kullanan varsa buyursun kullansın. gerisi boş

[RiE]Mathematics
Korgeneral
Korgeneral
17 Nisan 00:35 %0
GL'ye karşı çıkanlar samimiyse AirStrike ve Helicopter'e de karşı çıkmalı.
Çünkü GL'den farkı yok onların da...

Cr / Rothstein'
Oyuncu
17 Nisan 09:58 %0
alıntı:
Gönderen: CCS.Mathematics
GL'ye karşı çıkanlar samimiyse AirStrike ve Helicopter'e de karşı çıkmalı.
Çünkü GL'den farkı yok onların da...

Mesela nasıl benzerlikleri var aydınlatırmısın bizi ?

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
17 Nisan 12:40 %0
Makinalıyla da işin suyunu çıkaranlar var dediğiniz gibi.O halde onları da yasaklayalım.Ayrıca Heli de de wh mi var nedir.Hep beni vuruyor kaldıralım değil mi

Cr / Rothstein'
Oyuncu
17 Nisan 12:52 %0
Kendinizi hep böyle avutuyrsunuz zaten çünki geçerli bi nedeniniz yok.
Sürekli konu saptırılmaya çalışılıyor "o kalkacaksa buda kalksın, şuda yasaklansın" ama hiç "gl kalkmasın nedenide şu" diyen ve geçerli bi sebebi olan yok nedense. Neyse artık kapatın bu konuyu daha çok rezil oluyorsunuz hem zaten gl kullananlar azalmakta "Gl kalsın çok seviğim bir silah" diyenler bile gl kullanmıyor.

Freezeron
Oyuncu
17 Nisan 12:59 %0
http://www.oynasana.com/forum/m283238

[WM]!!!sertan!!!
Başçavuş
Başçavuş
17 Nisan 13:11 %2
airstrike ve heliyle benzer demişsin, aralarındaki dağlar kadar farkı göremedinmi? airstrike için 5 heli için 7 adam almalısın..
Gl ye karşıyım ama eer şöyle yapsalar: ''gl için 6 adam almak sonra 5 e basıp gl yi kullanmak'' o zamn karşı olmam bi emek harcayıp ona ulaşmış olursun...
airstrike ve heliyle karşılaştırmış olman herşeyi izah ediyor....

Nazar TR
Oyuncu
17 Nisan 23:44 %0
alıntı:

Osn'nin genelinden kastın aradabir oyuna girip serverdakileri sinir edip çıkan 3-5 noob ise evet osn'nin geneli gl yi seviyor

duzgun konus roth,noob moob ayip oluyo bak

rahatsiz oluyorsan tetris oyna,buyuk cubuklara da kizarsan git mahallede mese oyna.

dusk-till-dawn
Oyuncu
18 Nisan 00:08 %0
farketmez... ben kullanmıyorum...kullananada karısmıyorum...ve ölede olmalı...

RYAN7R
Tümgeneral
Tümgeneral

R10

18 Nisan 17:58 %0
walla açılsın

SUBETAI
Teğmen
Teğmen
20 Nisan 18:32 %0
İsteyen kullanır istemeyen ya oyuna devam eder ya da başka servera gider.GL de COD4'ün bir özelliğidir.Kullanana asla "noob" demem.

Şu silah çabuk öldürüyor, bu silah zor öldürüyor diye silahları ayırmakta mantıksız.Artık alışmamız gerek bu GL'a.

droneTr
Oyuncu
20 Nisan 19:11 %0
alıntı:

Cruel nOOb seniii

-thegame
Oyuncu
20 Nisan 19:36 %0
alıntı:

PPHS ye ole diolardi ilk cıktıgında simdide gl ama oda süpürge gibiydi ya 6-7 kisiyi aliodun binada pphs ile

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: