Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 23:32 Toplam 224 oyuncu 48 sunucu 1222 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yeni başlayanlar ve geliştirmek isteyenler için strateji paylaşım bölümü.

ZUGOZ
Oyuncu
21 Ağustos 2007 11:03 %0
sanirim whyrm cikarsan tanklara karsi bi sansin olabilir ama tanklar imba abi forti armor var

RD.TwiXx
Oyuncu
21 Ağustos 2007 14:50 %0
alıntı:
Gönderen: DP | Madjack
Echo ud vs hu
DK ile ii harras yaptm creep yapmadan 2 oldm ancak exp almasına engel olamadım.2. hero lich 3.hero panda aldm mass creep ve exp aldım acolarımı harraslamasına izin vermedim
lvl 3 panda,lich + orb frenzyli ghoullar expte 3 spirit tower ve 1 meat wagona rağmen mass tankı durduramadım ve oyunu kaybettim.
Böle bi durumda ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Humanı o noktaya gelmeden yenceksn gibi saçma bi cvp gelmez umarım..

İyide oyun o noktaya geldiğinde ipler human'ın eline geçiyor ister istemez.Lucifer'ın o tip durumlarda yaptığı bir order vardı.Exp önüne Slaughter , 3 shade binası aralardaki boşluklara 'Stone Form' Garg ve arkada 2-3 meat wagon iş görebiliyor.

Birde anti-exp adına en iyi olduğunu düşündüğüm bir stil var.Tier 1'de 20 pop'a ulaşıp 2.zigu'yu atmadan altın/odun denkleşir denkleşmez tier basmak.Bu arada Dk ve az sayıdaki ghoulla rakip merc.e girmemişse kayıp verdirebilirsin.T2'ye geçer geçmez Lich basılır ve 2 rax crypt den garg abanılır.Hızlı tier bastığımız ve gargları hızlı getirdiğimiz için human daha exp.i oturtmadan pusha gidip rakibin belini bükebiliriz.Eğer Dk+ghoul push'unu iyi yapmışsak rakibin 1 towerı oluyor yada olmuyor.

Rk!KraL
Oyuncu
25 Ağustos 2007 12:50 %0
vs Hu

ELf : Tavern varsa Dr + panda + bear = gg
Yoksa Demon + naga +dryd hero kill ve gg

uD : Dk + panda ghoul + Destro gg zati

Orc : Blade + shadow + demo raider gg

ben bunlara karsı hersekil lose alıom

moguzsen
Oyuncu
25 Ağustos 2007 18:12 (25/08/2007, 18:16) %0
alıntı:
Gönderen: Rk!KraL

Sen buna lose mu alıyorsun şimdi? (lag olmadığını varsayıyorum)

moguzsen
Oyuncu
25 Ağustos 2007 18:16 %0
alıntı:
Gönderen: Bu.WakeUP

T2'ye geçer geçmez Lich basılır ve 2 rax crypt den garg abanılır.

Lich'e ne hacet. Direk tavernden al dr, panda, firelord yada pitlordu aban adamın exp'e. (gostop, ted, sweet gibi oyuncuların replerinde var) İyi tutturursan adamın ekonomisine esaslı bir darbe vurursun.

Rk!KraL
Oyuncu
25 Ağustos 2007 21:38 %0
Bikeresinde adam bladesi 3 benim arch 4 olmasına rahmen shadowla hex yapıp tek seye öldürmüstü inanmıcan ne pot nede bisi icebildim tabiki neden bladede +12 pence + 6 agility ve bot vede hızlandırma icmisti bide shamn vardı galiba

KtK
Oyuncu
26 Ağustos 2007 02:19 %0
ben human oynuyorum fakat hu vs orc da orc bazen fs tc raider/walker cıkıo buna karsı ne yapabilirim

IDieDieI
Oyuncu
01 Ekim 2007 10:09 (01/10/2007, 10:11) %0
alıntı:
Gönderen: Bu.HeRO

3 hero mass talon stratının tam antisi bm + tc mass raider/walker. Önemli olan early game de creep & harras zamanlamalarını iyi çözmek ve ilk raider gelince bir üstünlük oluyor orcta, elf dışarda combat yapamıyor. Bunu iyi kullanarak orc creep yapcak ve elfe yaptırmıcak. lvl 3 tc mana potla iyi iş yapıo late game de. Bazı maplerde creep avantajı bazısında da raider gelince exp almak uygun. (ei,ts exp - tm,tr mass creep)

tc ye invul al bence ucurmasın shockwawe gercekden anti talon ama ucan talonlar da var.ben humanların exp alıp tavuk gibi 16 tower yapmasına gıcık oluyorum iyi oynayıp yenildigim cok replay var gg-game de ama dosya koyamıyorum buraya yardım ederseniz sevnirm

ZUGOZ
Oyuncu
02 Ekim 2007 05:28 %0

Şimdi bi elf oyuncusu olarak bir şeyi anlamiş deilim
Tavern varsa Dark Ranger Panda aliyoruz
Yoksa Nagayi nerden aliyoz yeni altar mi geldi

IDieDieI
Oyuncu
03 Ekim 2007 12:22 %0
alıntı:
Gönderen: KtK
ben human oynuyorum fakat hu vs orc da orc bazen fs tc raider/walker cıkıo buna karsı ne yapabilirim

benim level 2 lichimde 31+41 attack vardı echoda gittim somürdüm marketi ama bi ise yaramadı gg-game de cok iyi oyuncular var yada ben noobum

Ordin_Frostban3
Oyuncu
04 Ekim 2007 02:32 %0
alıntı:
Gönderen: Rk!KraL
vs Hu
uD : Dk + panda ghoul + Destro gg zati
ben bunlara karsı hersekil lose alıom

:S:S:S tavern yoksa naga? >_<

sF|Madjack
Oyuncu
05 Ekim 2007 14:04 %0
Adamlar artık nagayı kendi ırklarından görüolar eh naparsın alıskanlık^^

copyright91
Oyuncu
07 Ekim 2007 12:34 %0
S.A. BEYLER İİ MUHABBET BURADA OLAN Bİ ABİMİZ YARDIM EDERSE SEWİNİRİM KİMSE BİŞE YAZMIYOR BU WARCRAFTI BATTLE NETTEN NASI OYNICAM YHA=(

RD.TwiXx
Oyuncu
08 Ekim 2007 20:38 %0
alıntı:
Gönderen: moguzsen

Lich'e ne hacet. Direk tavernden al dr, panda, firelord yada pitlordu aban adamın exp'e. (gostop, ted, sweet gibi oyuncuların replerinde var) İyi tutturursan adamın ekonomisine esaslı bir darbe vurursun.

Yani diyosunki Allah ne verdiyse al tavern den git adamın exp'e oyun bitiversin..

Birincisi bahsettiğim stratta topu topu 3-4 tane combat yapan ghoul'un olacak(20 pop).3-4 ghoul yanına Pitlord,Dr,Firelord alarak exp falan kapatamazsın.Bahsettiğin adamların yaptığı strat ghoul yığını oluşturmak (30-40 pop) summoner 2.hero alıp pusha gitmek.Benim anlatmak istediğim fast garg push'la uzaktan yakından ilgisi yok.

'İyi tuttursan' demişsin birde.Tabiiki 'iyi tutturursa' yenecek.Söylediğin mantık abuse mantığı.Yani iyi tutarsa win tutmazsa canı sağolsun.Peki olaya biraz geniş açıdan bakmaya ne dersin.Diyelim 'iyi tutturamadın' ekonomiye zarar verdin ama oyun late'e gitti.Bu tip anlarda Pitlord,Firelord ve Dr seni üzmeyecekmi ? Lich'i özlemeyecekmisin.(Panda tespitine hak veriyorum o ayrı.)

moguzsen
Oyuncu
09 Ekim 2007 21:44 %0
alıntı:
Yani diyosunki Allah ne verdiyse al tavern den git adamın exp'e oyun bitiversin..

Hayır kasttettiğim bu değil, elbette yeterince ünite basmadan exp falan indirilemez.
alıntı:
Benim anlatmak istediğim fast garg push'la uzaktan yakından ilgisi yok.

Adamların tavernden hero almalarını kastediyorum, bashtettiğin taktiği onlar da yapıyor demek istemedim.
Yeterince garg bas, exp'e yürürken tavern'den heroyu al daha etkili harass yapabilirsin.
alıntı:
'İyi tuttursan' demişsin birde.Tabiiki 'iyi tutturursa' yenecek.Söylediğin mantık abuse mantığı.Yani iyi tutarsa win tutmazsa canı sağolsun.

Tutturamazsan büyük bir ihtimalle yeniliyorsun da ondan.
alıntı:
Peki olaya biraz geniş açıdan bakmaya ne dersin.Diyelim 'iyi tutturamadın' ekonomiye zarar verdin ama oyun late'e gitti.Bu tip anlarda Pitlord,Firelord ve Dr seni üzmeyecekmi ? Lich'i özlemeyecekmisin.(Panda tespitine hak veriyorum o ayrı.)

Humanın exp almaya yönelişi zaten seni ister istemez tek şeye zorluyor, ne yapıp edip humanın expini başına geçireceksin. Humana rahat rahat exp aldırırsan başına geleceklere kıyasla lich in olmayışı pek üzücü olmaz sanırım.

Oyun late'e giderse zaten 3. hero çıkmadan hiç bir şey yapamazsın. 3. hero lich olur kaldı ki dr ileride işe yaramaz diyebileceğin bir hero değil ki. (ha lvl1 nova ile lvl 3 nova farkı olur ama exp alırken adama vereceğin zararı da göz önünde bulundurmak lazım.)

Summoner heronun abuse taktik için faydası dokunur, arcane tower dikmediği sürece humanın summonlara karşı şansı zor. Oyun late'e giderse zaten yapabileceğin çok bir şey yok, savunma pozisyonuna geçiyorsun ve bolt+holy e karşı koyabilmek için dr işe yarayabiliyor. =)

RD.TwiXx
Oyuncu
10 Ekim 2007 00:52 (10/10/2007, 00:55) %0
İşte bence bu noktada late'e giden oyunda 3.hero nun Dr olması mantıklı.Lich middle'da bahsettiğim strat uygulanırken çok etkili.Rituel+nova'yla damage makinesi görevi görüyor.Tek zigu 20 pop hızlı tier sağladığından garglar beklenenden çok önce hazır oluyor.DK+Lich+garg force u acı çektirmek için fazlasıyla yeterli.Lich rob'la birlikte mana sıkıntısı çekmeden novalarını kusacaktır.Akıllıca kullanılan garglarsa henüz oturtulmaya çalışan exp için kabus gibidir.Uzun süre human oynadım ve vs. ud maçlarında hiçbir zaman arcane tower atmayı unutmadım.Bu yüzden summonlar asla sorun olmadı.

Ayrıca humanların büyük bir kısmı exp'ten önce merc.i kestiği için arcane towerında desteğiyle summonlar hiç sorun olmuyor.Darkranger yada Firelord'un summonlarını eleyebiliriz demek bu.Pitlord'u hiç düşünmem bile.Bu durumda şu soru kalır geriye : Lvl 2/3 nova'yımı tercih ederim yoksa lvl 2/3 silence'ımı.Ben bir damage makinesi olan Lich'i her zaman 2.sıraya koyarım.Yada dest. push yapacaksam 2'ye Panda alırım.MK+Pala focus'a karşı 3.hero DR alırım asla 2 değil.Undead arkadaşlara tavsiyem budur =)

(not : ilk mesajımdaki sert üslubum için özür dilerim.)

IDieDieI
Oyuncu
21 Ekim 2007 19:48 (25/10/2007, 03:23) %0
Replay izleyerek ogrenebilirsiniz bence en iyi taktigi human imba ud imba diye 1-0 yenik baslamıyorsunuz oyuncuda bitiyo bence...
bu hero hangi mouseyi kulanıyosun link atabilirmisin
bu arada slm ordin özledim seninle oyun oynamayı

LordofVermillion
Teğmen
Teğmen
10 Mart 21:38 %0
öncelikle burayı açtığınız için teşekkür ederim bide atayım azcık önlere 2 saattir arıyorum strateji mod rehberi xD

Meret
Oyuncu
16 Nisan 16:14 %0
Arkadaşlar,

Bana warcdraft 3 için manuel lazım. Nerden indirebilirim.

Meret

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön