| Yazar | Konu: Et..bu kadarmıydı..? |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 01:15 %0 | |
|
Bi önerim daha olacak en azından bu oyuna bot şart.nedeni; takımda bir eksik oluyor en azından otomatik bir bot girp cıkması gerek.en azından denge kurulamadıgında. (SON ÇARE) bir oyuncu geldiği zaman bot direk otomatik gider misali.
MAP kısımlarında ise hiç oynanılmayan mapler mevcut. assault,Village,Tundra vbg.. ve bu mapleride oynamayacaksak kaldırın yerine bilinen mapler koyun lütfen...VENICE,MARAKESH bu olan haritalar gibi düzgün bir map cycle campain olsun.
MAP ÖRNEKLERİ: WARBELL,VBASE,CAEN vbg... çok baba haritalar var. |
| |
|
|

|  | 16 Nisan 01:40 %0 | |
|
iyi olur walla
hweaponrestriction var %20 gibi bisi varda onu kisitlamak arty atim suresini flnda degistiriyor sadece panzeri degil
alıntı: Gönderen: zer0heat!
Bence Touch kesinlikle haklı.Sonuçta bu bi oyun birbirimizi kırmamak lazım.Ben mesela geçen gün Beach'de bi agresif davranış yaptım,sonra çok üzüldüm.Yani karşınızdakiyle aranız iyi olmasa bile kırmamak lazım.Değmez çünkü oyun bu.Oyun diyorum ama çok fazlasıyla ciddiye alıyorum orası ayrı Bu kadar senelik bi kominikasyon ortamının organize olup herşeyi güzelce halletmesi gerekir.Kaya bence admin olarak bu panzer olayında insanlarla konuşmayı sen başlatabilirsin.
Tabi bu panzer olayı başka problemleride ortaya çıkarabilir.Geçen gün Battery oynuyoruz,tam ramp'e arty atıyorum.Şimdi ben oraya arty atınca bide axisdeki 2 kişinin ateş gücü olunca kralı olsa o rampı kurup giremez.Sonuçta 2v2 oynuyoruz.Mano bana Arty atmasan olurmu dedi.Bende tabi dedim.Arty'i kestim.Ben artyi kesmeyip devam etsem,Mano gelipte foruma "panzeri kaldırıyosunuz,arty'ide kaldırın kardeşim" derse,panzerin disable edilmesini destekleyen kim arty'nin disable edilmesine karşı gelebilir?Onu kaldırıyosun,nie onu kaldırmıyosun diye sorarsa kimsede bişi diyemez.
Kaya aslında bizim eft// pub serverının configinde 3on3 öncesi panzer disable dı.7. kişi gelince panzer enable oluyodu.Öle bişi yapabilirizde.6 kişi olmasada 10 kişide panzer enable olabilir.
Buda bi çözüm olabilir.Gerekirse ben 1. server admininden öğrenebilirim nası oldugunu.
Yani bi yandan pire için yorgan yakmayalım.İyi bi düşünmek lazım egolarımızı bi yana bırakıp.
|
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 02:16 %0 | |
|
Ben panzere, sadece az oyuncu olduğu zaman karşıyım. Ancak, tüm oyuncular arasında mutabıkat sağlanmamışsa veya takımlardan birinde panzer olması, karşı takımda nispeten daha deneyimli oyuncular olması ile dengelenmiyorsa, 4vs4'den aşağısı kurtarmaz. Panzere erişim, oynayan 7 kişi olduğu andan itibaren olursa, savunan takım 4, saldıran takım 3 kişi olacak ve panzer yine dengesizlik unsuru olacak. Bu yüzden bence ön değer, 8 oyuncu olmalı. Bu limiti düzenleyen değişken, oylamaya da açılabilir böylece refe gerek olmadan oylanabilir.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |

|  | 16 Nisan 02:32 %0 | |
|
ref dedin iyi hatirlattin bir bakayim belki etpub ayarlari ile yoneticilere panzer sayisini degistirme yetkisini verebilirim sanirim, bir kurcalayim ilk firsatta
alıntı: Gönderen: m@m.Exiled
Ben panzere, sadece az oyuncu olduğu zaman karşıyım. Ancak, tüm oyuncular arasında mutabıkat sağlanmamışsa veya takımlardan birinde panzer olması, karşı takımda nispeten daha deneyimli oyuncular olması ile dengelenmiyorsa, 4vs4'den aşağısı kurtarmaz. Panzere erişim, oynayan 7 kişi olduğu andan itibaren olursa, savunan takım 4, saldıran takım 3 kişi olacak ve panzer yine dengesizlik unsuru olacak. Bu yüzden bence ön değer, 8 oyuncu olmalı. Bu limiti düzenleyen değişken, oylamaya da açılabilir böylece refe gerek olmadan oylanabilir.
|
| |
Red Army Fraction

|  | 16 Nisan 03:35 (16/04, 03:38) %0 | |
|
Mano'yla bir yerde hem fikiriz.Fakat No Quarter'da ona katılamıyorum.No Quarter ET modu olmasına rağmen,ET'le çok alakasız garip bi fun modu.Bence o mod servera gelirse bi çok kişi bırakır.Çünkü CS deki deathmatch gibi oluyo.Ne taktik kalıyo ne bişi.Ayrıca map konusundada katılıyorum Manoya.Braundorf,Supply depot gibi maplerde oynanabilir.
Kaya o işide bugun yarın örenirim.8 kişi olunca heavy weaponların açılması güzel bi fikir olabilir.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 17:40 %0 | |
|
Tekrar slm. NO QUARTER modunu bilen veya bilmeyen vardır.Ben şimdi mümkün olduğu kadar kısaca şu NO QUARTER modunu bi anlatim.
NO QUARTER modunda bir takım ilginç özellikler vardır.ÖZellikler kısılabilir.ET PRO mantıgında bir moddur.tek farkı bircok yenilikleridir.Et pub'ta mesela kıvılvım cıkıyor silahtan (sağ ve sol çizgili)Eğer NO QUARTER Modunu kabul etmezseniz ozaman eski et proya dönüş olsun.
1- Zehirli iğne (düşmanı uyuşturuyor ve yavaş yavaş öldürüyor.)
2-Bıçak atma daha gerçekçi (et pubta'ta var)
3-Tekme atma (düşmana zarar verebiliyor.)
4-zehirli gas (coverops)
5-zehirli mayın (engineer)
6-küfür,tahrik etme vbg... düşmanın ototomatik olarak yanması ve xp'sinin azalması
7-skinler daha çok real
8-klasik maplerde bot atayabilme özelliği (fuel,gold,africa vbg... düzgün yön scripitleri ayarlanmış olan botlar.NOT: en azından serverda kimse olmadığı zaman insanlar girip botlarlada antrenman,oyunu öğrenme vbg... olayları yaşasın. biraz olsun dolu gözüksün server botların yardımıyla.Zaten az kişi giriyor.server neden boş diyip soranlar var hala...
NOT: Oynasana Et'yi bence xfire portlarına açık bırakın yabancılarda girsin ve tanısın derim ben.
NOT 2: güzel haritalar koyun kısa ve normal büyüklükteki ZERO arkadaşımın dediği haritalar ve benim önerdiğim haritalardan bence tekrar bir map camp cycle hazırlanarak düzgün şekilde koymanızı öneriyorum.Eğer çoğunluk kabul ederse ben size bu maplerden seçelim ve oynayalım derim.
1-WARBELL
2-VBASE
3-CAEN
4-BRAUNDORF
5-SUPPLY
6-baserace
7-AmmoDepot vbg...
8-Far cry haritasına benzeyen harita vardı
9-asadan yukarı cıkınca şalteri acmaya çalışırdık.sonrasına yukarıya cıkıp roketin gecmesi icin
kutuyu yapmaya calısırdık.(RISE,Dart,X,VANG,TOUCH bilir.)
Kısaca böyle karısık map oynamak yerine düzgün secili camp haritaları olusturulsun.
SON SÖZÜM BU BİRDAHA HİÇBİRŞEY SÖYLEMEYECEM... |
| |

|  | 16 Nisan 17:59 %0 | |
|
nq ozellik olarak cok iyi bir mod, nerdeyse adamlar oyunu sifirdan dizayn etmisler, ornegin her class in 9 level i var... yalniz xp save kapali olacagindan kimse level 9 a ulasamayacak -nq nun yararli olucagini dusunmuyorum
yeni maplere gelirsekte eski wolfcularin hepsinin bildigi mapleri bile oynamiyoken yeni mapleri insanlarin oynaacagini hic sanmiyorum, sunucuyu nekadar skinpack soundpack mappack vs ile doldurursak okadar az kisi geliyor bu bir gercek, osn oyuncu kitlesi oyunda yenilikten cok oldschool oyun ve muabbet aradigi icin yeni maplerin ancak dis sunucularda oynayan 6-7 kisi disinda digerlerinin hosuna gidecegini dusunmuyorum, sunucuya girmemek icin bahane olur hatta
osn politikasi oldugu icin sunucularin firewall larinin kapatilmasi yani xfire gibi programlarla sunucuya baglanilmasi soz konusu degil
bot olayina bakayim etpub'da da var yalniz insanlar muabbet insanlarla oynamak icin geldiginden mod'un yine kitleye uygun oldugunu dusunmuyorum
alıntı: Gönderen: ***MANOWAR***
Tekrar slm. NO QUARTER modunu bilen veya bilmeyen vardır.Ben şimdi mümkün olduğu kadar kısaca şu NO QUARTER modunu bi anlatim.
NO QUARTER modunda bir takım ilginç özellikler vardır.ÖZellikler kısılabilir.ET PRO mantıgında bir moddur.tek farkı bircok yenilikleridir.Et pub'ta mesela kıvılvım cıkıyor silahtan (sağ ve sol çizgili)Eğer NO QUARTER Modunu kabul etmezseniz ozaman eski et proya dönüş olsun.
1- Zehirli iğne (düşmanı uyuşturuyor ve yavaş yavaş öldürüyor.)
2-Bıçak atma daha gerçekçi (et pubta'ta var)
3-Tekme atma (düşmana zarar verebiliyor.)
4-zehirli gas (coverops)
5-zehirli mayın (engineer)
6-küfür,tahrik etme vbg... düşmanın ototomatik olarak yanması ve xp'sinin azalması
7-skinler daha çok real
8-klasik maplerde bot atayabilme özelliği (fuel,gold,africa vbg... düzgün yön scripitleri ayarlanmış olan botlar.NOT: en azından serverda kimse olmadığı zaman insanlar girip botlarlada antrenman,oyunu öğrenme vbg... olayları yaşasın. biraz olsun dolu gözüksün server botların yardımıyla.Zaten az kişi giriyor.server neden boş diyip soranlar var hala...
NOT: Oynasana Et'yi bence xfire portlarına açık bırakın yabancılarda girsin ve tanısın derim ben.
NOT 2: güzel haritalar koyun kısa ve normal büyüklükteki ZERO arkadaşımın dediği haritalar ve benim önerdiğim haritalardan bence tekrar bir map camp cycle hazırlanarak düzgün şekilde koymanızı öneriyorum.Eğer çoğunluk kabul ederse ben size bu maplerden seçelim ve oynayalım derim.
1-WARBELL
2-VBASE
3-CAEN
4-BRAUNDORF
5-SUPPLY
6-baserace
7-AmmoDepot vbg...
8-Far cry haritasına benzeyen harita vardı
9-asadan yukarı cıkınca şalteri acmaya çalışırdık.sonrasına yukarıya cıkıp roketin gecmesi icin
kutuyu yapmaya calısırdık.(RISE,Dart,X,VANG,TOUCH bilir.)
Kısaca böyle karısık map oynamak yerine düzgün secili camp haritaları olusturulsun.
SON SÖZÜM BU BİRDAHA HİÇBİRŞEY SÖYLEMEYECEM...
|
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 18:36 %0 | |
|
Yeni map'ler konusunda, sunucuya oyuncu akışını sekteye uğratmamak için, her ay sadece bir yeni map yüklenebilir bence. Forumdan ve oyun içinden periyodik mesajlarla duyurulur bu. Ayda bir yüklenecek yeni bir map, tembellik edenler açısından da hemen zaman sağlar, hem de oyun sırasında yeni tek bir map'in aşçılması olasılığı da daha düşük olur.
Ayda bir map yükleneceği zaman da, bir kaç map belirler, hangisinin yükleneceğini oylamaya açabiliriz. Veya yemişim demokrasisini, bunu bana bırakın, abudik gubidik olmayan güzel değişik ve kaliteli map'leri bulurum ben
En başta, Tundra'nın eski versiyonunu koymak lazım mesela. Şu anki oynanmıyor çünkü bu versiyonunda tüm dengenin içine edilmiş. Map'in .script dosyasında iki satırı değiştirerek, en başta olması gereken, dino koyularak patlatılan kapıyı tekrar koyabiliriz ama jeneratör odasına alttan girişi engellemenin yolu yok. Ayrıca iki base arasındaki yolda da abudik bir takım değişiklikler var, çok gereksiz ve oyunu bozan şeyler eklenmiş.
|
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 22:52 %0 | |
|
Touch benimi kastettin bilmiyorum ama benden alıntı yapmışssın ben oyuncuları aşağılıyıcı tavırlar kullanmam sadece panzer benim için rahatsız edici engellenir engellenmez bu tartışılır seninde sölediğin gibi.
alıntı: Gönderen: Touch&Go
Panzeri kaldirmak teknik olarak cok kolay, oncelikle panzer kullanan kisilerle konusup onlari ikna etmek gerekiyor - koklu olarak oyunu oynayan 3 kisi yanilmiyorsam oyunda panzerfaust la oynamaktan zevk aliyor.
Sonuc olarak onlarinda kendilerine gore bir sebepleri var bu yuzden dedigim gibi onlarla konusup ilk once ikna etmek gerekiyor, neden diger oyunculari rahatsiz ettigi vs aciklanip. Bunu tekbasima bende yapabilirim ama genel olarak sizin bu konuda duyarli olup panzer kullanana abuk subuk cikislar yapmak yerine daha cozume yonelik tavir takinmaniz gerekiyor.
Son paragraf aslinda biraz daha kisiye yonelik, soth'un dunku oyunda yanilmiyorsam vanguarde ye tavri kesinlikle hos degildi. Benim babam'da cod2 oynuyor ve yasla birlikte refleksler olsun vs azalma olabilir ve panzerfaust gibi bir silah oynayabildigi optimum silah olabilir - Obur turlu benim bile zero - ocu'ya karsi hic sansim yok teke tekte zevk bile almiyorum - oyle bir durumda bende panzer alip kafalarina basmak isime geliyor. Sonucta asagilayici tavirlardan bir yarar saglayamayacagimiz icin bunu anlayisla karsilayip cozum odakli konusmamiz gerekiyor.
|
| |
| Oyuncu |  | 17 Nisan 00:06 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Dkadir
Touch benimi kastettin bilmiyorum ama benden alıntı yapmışssın ben oyuncuları aşağılıyıcı tavırlar kullanmam sadece panzer benim için rahatsız edici engellenir engellenmez bu tartışılır seninde sölediğin gibi.
Soth'a söylermiş Dkadir.
Mesajda belirtmiş hatta. |
| |
. |
Red Army Fraction

|  | 17 Nisan 01:06 %0 | |
|
Benim kişisel fikrim No Quarter olayı çok basitleştirmiş.Yani ben bi türlü ısınamadım,ne taktiksel bişi kalmış,ne takım oyunu.Yani mayınlar zaten deli gibi zarar veriyo,üzerine bide zehir yiyosun.Yada kendi adamının revive ederken şansa karşındakini zehirleyebiliyosun.Kimin eli kimin cebinde gibi bence o mod.Tabi kişisel fikrim,ben ET'de biraz daha ciddiyeti sevdiğim için böyle geliyo.Tabi arkadaşlarımın abilerimin düşündüklerine kesinlikle saygı duyuyorum ki çoğunluk öle bişi isterse oturup oynarım herkesle.
Map'ler konusundada Exiled'e katılıyorum.Her ay 1 map.Maplerin tanıtımınıda yapabilirim resimli şekilde.Elimde bi kaç kaynak var.Türkçeye çevirir koyarım buraya.Ben özellikle Supply Depot,Braundorf,Frostbite gibi haritaların yüklenmesini isterim çünkü daha pro mapler ve hem kendimizi geliştirebiliriz,hemde maçları HARBİ maç olarak oynarız.Çünkü 10 yaşında 12 çocugu koy onlarda oasis'te oynar.Çünkü herkes oynuyo Oasis'i falan.Biraz taktik oyunundan zarar gelmez.
|
| |
| Oyuncu |  | 17 Nisan 21:06 %0 | |
|
| map olayında oynanılmayan eski maplerin çıkarılması şuanlık yeterli bence yeni mapler ileride düşünülebilinir , şuanlık bilmem ama o map gelince server boşalıyor dediğimiz bi çok eski mapler var. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Nisan 00:30 (18/04, 00:38) %0 | |
|
| Ben panzere karşı değilim düzeltilmesi taraftarıyım afedersin de bi insana lafı bir kere söylerim panzer thompsondan hızlı ateş ediyor ve oyunda düzeltilene kadar almayın şu silahı diyoruz dinleyen yok o zaman sende mayın kurma diyen oluyor, ikisini aynı kefeye koymak çok saçma eski oyunda panzere laf sölemiyorduk gayet güzeldi ayarları en azından bi turda insan sadece bir kere kullanabiliyordu şimdi doldurup doldurup ateş ediliyor, güzel yaklaşımdan söz etmişsin ama defalarca uyardım karşılığında sende mayın kurma artillery atma gibi laflar söylendi, hiçbir zaman panzeri kaldırın demedim ayarını düzeltin yeter, bazı adminlik yetkilerinin de oyuna giren birilerine verilmesi güzel olmuş kanımca en azından gerektiğinde müdahale edilebiliyor... |
| |
| Oyuncu |  | 18 Nisan 12:23 %0 | |
|
Panzer cikti mertlik bozuldu diyorum  |
| |
| Oyuncu |  | 18 Nisan 23:45 %0 | |
|
Mertlik, mastürbasyon kurbanı bir spermdi diyorsun 
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Nisan 08:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: zer0heat!
Fakat No Quarter'da ona katılamıyorum.No Quarter ET modu olmasına rağmen,ET'le çok alakasız garip bi fun modu.Bence o mod servera gelirse bi çok kişi bırakır.Çünkü CS deki deathmatch gibi oluyo.Ne taktik kalıyo ne bişi.
+ Aynı Şekilde Düşünüyorum..No Quarter "Fun" Tabirine Çok Uygun Bi Mod..
Benim Gibi Küçük Yaşlı Playerlerimizde Var.Bizimde Fikrimizi Almanız Gerekirse, Şu Anki Mod Gayet İyi Ama Oyun Speed'i Biraz Düşük...Bence Yeni Maplara Gerek Yok...Zaten 2-3 Tane Yeni Maplar Var..Skil'e Gelince, Skil Değiştirilsinmi Diye Sorarsanız Daha Güzeli Olacaksa Değiştirilsin Derim ..
Teşekkürler, Saygılar.. |
| |
| Oyuncu |  | 19 Nisan 23:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Stoss
dest, exiled muhtemelen sen daha wolf nedir bilmiyorken wolf oynayan biri.Hangi akla hizmet kendisinin fake olduğunu savunuyorsun çok ilginçmiş gerçekten?
akla hizmet veya bunun gibi sacma bi yazi yazmadan once dogru olan neymis bakardim biraz arastirirdim bole sacma bi yazi yazmadan once...benim yazim exiled e degildi...exiled in yazisini degisitirp biseyler ekleyen ve ayni gun acilmis kullanici kayitli biri vardi...ve touch a baya agir ithamlarda bulunuyodu ona soledim...
ayrica sizin burnunuz boyle kaf dagiyken kimsede zaten bu oyunu oynamak istemez.ben exiled e niye laf atayim durup dururken...yarasi olan gocunur herhalde buna tam oturur...kolay gelsin sana.
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| Oyuncu |  | 20 Nisan 00:03 %0 | |
|
burdan forummoderatorunede opucuk yolluyorum...benim mesajim niye gosterimden kaldirilmis..boyle kaldirildigi icin oyuncular birbirine girecek nerdeyse...
tekrarlama geregi goruyorum..ben exiled e degil. ona laf atana fake vs. dedim.
bu kadar zaman mesaj atamamin sebebide boyle komik olaylar olacagini dusunmedigimden bu topici gormememdi..
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |

|  | 20 Nisan 03:26 %0 | |
|
Yanlis anlamadiysam fake dedigin adam yerine ex in mesajini alintilayip yazdigin icin herkes ex e fake dedin seklinde algiladi.
Silinmesi ise tamamen Kullanıcı sözleşmesinin 6. maddesi ile alakalidir sanirim, diger oyunculari kucumser - asagilar davranislar gostermek.
alıntı: Gönderen: Destroy3r
akla hizmet veya bunun gibi sacma bi yazi yazmadan once dogru olan neymis bakardim biraz arastirirdim bole sacma bi yazi yazmadan once...benim yazim exiled e degildi...exiled in yazisini degisitirp biseyler ekleyen ve ayni gun acilmis kullanici kayitli biri vardi...ve touch a baya agir ithamlarda bulunuyodu ona soledim...
ayrica sizin burnunuz boyle kaf dagiyken kimsede zaten bu oyunu oynamak istemez.ben exiled e niye laf atayim durup dururken...yarasi olan gocunur herhalde buna tam oturur...kolay gelsin sana.
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public
|
| |
| Oyuncu |  | 21 Nisan 00:58 %0 | |
|
aciklik getirildigi icin tesekkurler. fakat benim mesajim daha sonra silindi.exiled e laf atan kullanici icin. ve o kullanicinin yazisi baya asagiliyici ve sizede laf atan bi uslubu vardi...yazdiklarini hatirlamiyorum ama dedikleri bunlardi..ve bende sadece fake fake hesap acmakla olmaz.kimsen cik kendi nickinle yaz burda laf attigin oyuncular et ye mal olmus emek veren oyuncular kendine gel yazdim bunda silinecek pek bisey yok daha fazlasini yazanlar bile silinmiyor bazen. eger iki mesajta ayni zamanda silinseydi boyle laf atmalar olmazdi.bahsettigim oydu..arkadas hala ozel mesajdan konuyu anlamadan exiled 4 iyldir oynuyor fake dedigin oyuncu bole bole diye bana ovuyor
ama nedense laf atanlar hep ayni kisiler..neyse acikladiginiz icin tekrar tesekkurler.
alıntı: Gönderen: Touch&Go
Yanlis anlamadiysam fake dedigin adam yerine ex in mesajini alintilayip yazdigin icin herkes ex e fake dedin seklinde algiladi.
Silinmesi ise tamamen Kullanıcı sözleşmesinin 6. maddesi ile alakalidir sanirim, diger oyunculari kucumser - asagilar davranislar gostermek.
kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public |
| |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 00:05 (22/04, 00:07) %0 | |
|
neyse ben bişey demiyorum artık
|
| |
| |