Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 18:10 Toplam 316 oyuncu 47 sunucu 1147 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Wolfenstein Serisi
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Et..bu kadarmıydı..?

coLoneL <3
Oyuncu
03 Nisan 18:32 %0
2-3 Haftalıkmıydı..? Genemi Bitti..?

zeroheat!
Oyuncu
03 Nisan 19:16 %0
Ben servera giremiorum bu sıra hem çalışıyorum hemde organizasyonlar war onların peşinden koşuyorum.Kimse girmiyomu ?
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

NuiTaRi
Oyuncu
04 Nisan 15:42 %0
et yalan oldu ... gene yabancı serverlara akın

|SoL|Zebh
Silence Of The Lambs

04 Nisan 17:28 %0
hacı nabıonuz ya geldik ama hani et

Carpath1A
Oyuncu
04 Nisan 17:39 %0
et yok biz vejeteryanız

|SoL|Zebh
Silence Of The Lambs

04 Nisan 18:01 %0
karnımı doyurmaya geldiydim ama ben nabalim

Destroy3r
Oyuncu
04 Nisan 20:29 %0
valla bende bu siralar kosusturmaca ehliyet icin vs...giremiorum 1 haftadir.. yarin turnuva takimlari arasinda ilk mac oluomu$ fisilti gazetesi yazdi acili$ macinada paris hilton , jessica alba , heidi klum , naomi campell ve turkiye milli takimiyla karsilasacakmis diolar... hadi hayirlisi.

kutaykecik@gmail.com
FenerBahçe Re-Public

zeroheat!
Oyuncu
05 Nisan 04:27 %0
Jessica'yı ben tutarım
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

risingforce
Oyuncu
06 Nisan 00:28 (06/04, 00:46) %0
namı diğer dopx dop daw$anX onurX divx olan xbox360 (xbokus)

bu şahıs serverı karıştırdığı için kimse girmiyo burdan kendisini

esefle karşılayarak kınıyorum!

not! dop a inanma dopsuz kalma

dopx in uydudan çekilmiş son fotoğrafı :
http://www.imageturk.com/goster.php?res=0b763ad2592b661504adp.jpg

herkezin bi işi gücü vardır gene toparlanir ortam

vanguarde
Oyuncu
06 Nisan 00:52 %0
ya o fotoda ne var ya ???

alıntı:
Gönderen: risingforce

xbox360
Yarbay
Yarbay
06 Nisan 00:54 %0
güzel bir soru

coLoneL <3
Oyuncu
06 Nisan 10:03 %0
alıntı:
Gönderen: risingforce

Kafası Büyükmüş Bende Neden Sürekli dopx'e hs atıyorum dıyodum xD

m@m.Exiled
Oyuncu
10 Nisan 00:07 (10/04, 00:07) %0
server "yönetimi"n'den tiksindiğim için oynamayı bıraktım ben.

2vs2'lik oyunda veya 3vs2'lik oyunda savunmada panzer kullanandan mı tutarsınız, CS mantalitesiyle oynanmasından, kimsenin buna ses çıkarmamasından ve çıkaranın da "sanane istediim gibi oynarım" türü kavgacı çıkışlarının, "aman kavga çıkarmayın huzurumuzu bozmayın" deyip sessiz kalanlar tarafından destek bulmasıyla karşı tarafı sindirmesinden mi veya yoksa bunların hiçbiri için, ana özel insiyatif alma becerisi gösteremeyen, serverda kahvehane geyiği yapan, yetkilerini kafasına göre kullanıp ne yaptığını dahi bilmeyen ve hatta yine kafasına göre spawn kill dahi yapmaya çalışıp bunu savunan, uzlaştırıcılıktan uzak "ref"'ten mi.. (aşağılamak veya saldırmak için yazmıyorum bunu; benim perspektifimden olay böyledir)

Kaya (Touch) ile de konuşmuştum bunu. Baktım değişen bir şey yok, yemişim serverını deyip oynamayı bıraktım.

invite the dark side in!

zeroheat!
Oyuncu
10 Nisan 16:40 %0
Panzer konusunda haklısın Exiled.Yeni olduğum için diğer şeylere fazla dikkat edemedim.Bazen benide bezdiriyo 2on2 2on3 lerde panzerler.Ama serverda kalmak,destek olmak,girdiğim yeni ortamdaki insanları daha iyi tanımak veya takım arkadaşımı yanlız bırakmamak için kalıyorum.Yoksa kesinlikle haklısın 3on3'de bile heavy weapon'ın yasak olması lazım.Tekrar toplandıgımızda arada bi uğra sen Ex

Stoss
Oyuncu
11 Nisan 20:40 (11/04, 20:41) %0
dest, exiled muhtemelen sen daha wolf nedir bilmiyorken wolf oynayan biri.Hangi akla hizmet kendisinin fake olduğunu savunuyorsun çok ilginçmiş gerçekten?

Dkadir
Oyuncu
15 Nisan 11:51 %0
Arkadaslar bence bu panzer olayi buyuk bi sorun; herhalde en son 2005te kullanmistim panzeri oyun yeniydi galiba o aralar. Bence panzerde kaldirilmali!

Carpath1A
Oyuncu
15 Nisan 15:34 %0
ben zaten panzere hep karşıydım işte karşıdaki panzer alınca sizde eşitliği sağlamak amacı ile alıyosunuz panzeri , ama oyunda kimse panzer almazken birisi panzer alıp geliyosa oyun etiği denen şeyden haberi olduğunu pek sanmıyorum açıkcası.

yurt dışı serverlarında panzer genelde zaten locked gun şeklinde yani kaliteli ve adminleri tarafından sahipsiz bırakılmayan serverları kastediyorum.

Panzer oyunun kalitesini bence düşürüyor bu benim düşüncem şahsen.

Dkadir
Oyuncu
15 Nisan 18:13 %0
Burak hakli kesinlikle oyunun kalitesi dusuyo!Panzeri kullanan kisi bazen o kadar rahatsiz edici oluyoki oynamak istemiyorum.

zeroheat!
Oyuncu
15 Nisan 19:24 (15/04, 19:25) %0
Bence panzer sadece maçlarda aktif edilmeli.Çünkü maçlarda gerek atakta olsun (spawnkill),gerekse defansta olsun(obj koruma) çok stratejik bi silah.Oyunun kaderini belirleyebilir.Ama Pub'da amaç eylence ve eğlenceyi engelleyen herşeyin inaktif edilmesi gerekir.Yani 5 kişi panzerla oynarken eyleniyo diye,20 kişinin servera girmemesi veya oyundayken çıkması veya eylenememesi söz konusu olamaz.
Fakat bir yandanda adam sana "kardeşim burası public beyenmiosan git etpro oyna" diyebilirde.Buna %100 hakkı var.Sen bu adama dönüpte şölesin bölesinde diyemessin,çünkü orası bi public server.Fakat sadece 1 serverımız bulundugu için orta yolu bulmak lazım 2 tarafada haksızlık yapılmadan.Bunu tecrübesiyle ancak Kaya bulabilir.Burdan sesleniyoruz,nerde bu devlet nerde bu devletin adminleri Bi çözüm bulun şu panzere

***MANOWAR***
Oyuncu
15 Nisan 21:18 %0
sadece NO QUARTER diyorum.başka birşeyde demiyorum.

Touch&Go

15 Nisan 23:34 %0
insanlar nerdeyse hicbir degisiklik getirmeyen bu moda bile burasi fun server oldu diye isyan ettiler
nq olsaydi ne olurdu dusunemiyorum bile

alıntı:
Gönderen: ***MANOWAR***
sadece NO QUARTER diyorum.başka birşeyde demiyorum.

Touch&Go

15 Nisan 23:43 %0
Panzeri kaldirmak teknik olarak cok kolay, oncelikle panzer kullanan kisilerle konusup onlari ikna etmek gerekiyor - koklu olarak oyunu oynayan 3 kisi yanilmiyorsam oyunda panzerfaust la oynamaktan zevk aliyor.

Sonuc olarak onlarinda kendilerine gore bir sebepleri var bu yuzden dedigim gibi onlarla konusup ilk once ikna etmek gerekiyor, neden diger oyunculari rahatsiz ettigi vs aciklanip. Bunu tekbasima bende yapabilirim ama genel olarak sizin bu konuda duyarli olup panzer kullanana abuk subuk cikislar yapmak yerine daha cozume yonelik tavir takinmaniz gerekiyor.

Son paragraf aslinda biraz daha kisiye yonelik, soth'un dunku oyunda yanilmiyorsam vanguarde ye tavri kesinlikle hos degildi. Benim babam'da cod2 oynuyor ve yasla birlikte refleksler olsun vs azalma olabilir ve panzerfaust gibi bir silah oynayabildigi optimum silah olabilir - Obur turlu benim bile zero - ocu'ya karsi hic sansim yok teke tekte zevk bile almiyorum - oyle bir durumda bende panzer alip kafalarina basmak isime geliyor. Sonucta asagilayici tavirlardan bir yarar saglayamayacagimiz icin bunu anlayisla karsilayip cozum odakli konusmamiz gerekiyor.

alıntı:
Gönderen: Dkadir
Burak hakli kesinlikle oyunun kalitesi dusuyo!Panzeri kullanan kisi bazen o kadar rahatsiz edici oluyoki oynamak istemiyorum.

zeroheat!
Oyuncu
16 Nisan 00:42 (16/04, 00:51) %0
Bence Touch kesinlikle haklı.Sonuçta bu bi oyun birbirimizi kırmamak lazım.Ben mesela geçen gün Beach'de bi agresif davranış yaptım,sonra çok üzüldüm.Yani karşınızdakiyle aranız iyi olmasa bile kırmamak lazım.Değmez çünkü oyun bu.Oyun diyorum ama çok fazlasıyla ciddiye alıyorum orası ayrı Bu kadar senelik bi kominikasyon ortamının organize olup herşeyi güzelce halletmesi gerekir.Kaya bence admin olarak bu panzer olayında insanlarla konuşmayı sen başlatabilirsin.

Tabi bu panzer olayı başka problemleride ortaya çıkarabilir.Geçen gün Battery oynuyoruz,tam ramp'e arty atıyorum.Şimdi ben oraya arty atınca bide axisdeki 2 kişinin ateş gücü olunca kralı olsa o rampı kurup giremez.Sonuçta 2v2 oynuyoruz.Mano bana Arty atmasan olurmu dedi.Bende tabi dedim.Arty'i kestim.Ben artyi kesmeyip devam etsem,Mano gelipte foruma "panzeri kaldırıyosunuz,arty'ide kaldırın kardeşim" derse,panzerin disable edilmesini destekleyen kim arty'nin disable edilmesine karşı gelebilir?Onu kaldırıyosun,nie onu kaldırmıyosun diye sorarsa kimsede bişi diyemez.

Kaya aslında bizim eft// pub serverının configinde 3on3 öncesi panzer disable dı.7. kişi gelince panzer enable oluyodu.Öle bişi yapabilirizde.6 kişi olmasada 10 kişide panzer enable olabilir.
Buda bi çözüm olabilir.Gerekirse ben 1. server admininden öğrenebilirim nası oldugunu.

Yani bi yandan pire için yorgan yakmayalım.İyi bi düşünmek lazım egolarımızı bi yana bırakıp.

Carpath1A
Oyuncu
16 Nisan 00:55 %0
7. kişi gelince enable olması çok iyi bir fikir , bu şekilde her iki farklı düşünce yapısına sahip kişilerinde istekleri yerine gelmiş olur

***MANOWAR***
Oyuncu
16 Nisan 01:07 %0
açıkçası panzersiz oyun olmaz kaya'ya katılıyorum.panzer olması şart.fakat dolum süresi hızlanmaması lazım.yani ayarlanır.oyun zaten hızlı diye panzerkullanmayın demek saçma olur.panzeri kaldırırsanız artiyede kaldırın.mg yide kaldırın.yok iğne yapma,yok mayın koyma diye sürer gider.herşeyden olsun fakat ölçülü şekilde olması şartıyla.yalnız modda bence tekrar bi düşünün derim et proya dönmek açıkcası benim hiç hosuma gitmiyor.şuanki et pub et proya göre daha eğlenceli gözüksede bagzı tuhaflıklar var.NO QUARTER MODUNDA çoklu silahlar var ve farklı özelliklerde mevcut.örneğin küfür edenin ağzı yanıyor xpsi düsüyor gibi ve saire...Bide fazladan gereksiz mapler olmakta mapleride bi gözden geçirmenizi öneriririm...ET severlere sevgilerimi sunarım...

Sayfa: « 1 2 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: