Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 02:23 Toplam 201 oyuncu 47 sunucu 609 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Bağlanamayanlar ve oyuna giremeyenler

umur_01
Oyuncu
14 Nisan 16:34 %0
meraba bende call of duty 4 e giremiyorum serverLarın yanında hata yazıyor.. 1.4 ü yükledim 1.5 i de yukledim activex i de çaLıştırdım ama serverLarın yanında hata yazıyor..

umur_01
Oyuncu
15 Nisan 17:13 %0
kimse bişey yapmıyacakmı yaa... yardım istedim sizden..

Tora

15 Nisan 19:34 %0
Hata yazmasına rağmen tıkladığınızda o sunucunun sayfası açılıyor mu?
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

=JandeR=
Oyuncu
17 Nisan 01:22 %0
Merhabalar,
Cod 4 için 1.4 ve 1.5 yamalarını kurdum. Server ı seçip bağlan a tıklıyorum. Cod 4 ekranı geliyor. Awaiting Connection 1,2,3 saydıktan sonra Awaiting Challenge 1 yazıyor ve arkadan " You have been banned from this server by Admin" hatası veriyor. Neden olabilir acaba?1-2 ay önce yamalardan önce sorunsuz oynuyordum..

Tora

17 Nisan 02:03 %0
alıntı:
Gönderen: =JandeR=
Merhabalar,
Cod 4 için 1.4 ve 1.5 yamalarını kurdum. Server ı seçip bağlan a tıklıyorum. Cod 4 ekranı geliyor. Awaiting Connection 1,2,3 saydıktan sonra Awaiting Challenge 1 yazıyor ve arkadan " You have been banned from this server by Admin" hatası veriyor. Neden olabilir acaba?1-2 ay önce yamalardan önce sorunsuz oynuyordum..

CD-Key'inizi değiştirerek deneyin. Profiliniz sıfırlanacaktır
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^5AW|^9ErK^1@^9N
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Anti WhciLer

20 Nisan 19:56 %0
oyuna giremiyorum hata veriyor hata kado bu
HTTP100/18

u l t r A s l a n

Imagine7
Başçavuş
Başçavuş
23 Nisan 21:38 (23/04, 21:40) %0
Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu;
http://img229.imageshack.us/img229/3474/hata1va1.jpg
Resimdede gördüğünüz gibi işaret ettiğim kısımda Hata yazısı çıkıyor.Ayrıca sıraya girdikten sonra bağlan diyorum ve şu hatayla karşılaşıyorum: http://img229.imageshack.us/img229/435/error2mm1.jpg
Neden böyle bir sorun var ve çözümü ne olabilir?Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Tora

24 Nisan 18:12 %0
Hata yazısı herkes oluyor şu an. Onlar önemli değil.
Stat'larının resetlenmesi ise profilinle ya da CD-Key'inle oynanmışsa olabilir.

Imagine7
Başçavuş
Başçavuş
24 Nisan 18:13 %0
Yardımın için teşekkürler, o zaman ben stat olayını halledersem oynayabilirmiyim, yani sitedeki hata önemli değil mi?

Tora

24 Nisan 20:17 %0
Tabi ki. Oyunla ilgili sorun düzelirse sunucularda sorunsuz oynayabilirsiniz.

Imagine7
Başçavuş
Başçavuş
25 Nisan 23:27 %0
Peki, çok teşekkürler yardımlarınız için

dipcik2008
Oyuncu
03 Mayıs 20:00 %0
"Keycode in use. please tryreconnecting later" die bi hatayla karşilaşiorum 1.5 patch i de yüklemiştim.

Tora

03 Mayıs 20:46 %0
CD-Keyinizi değiştirmeniz gerekmekte.

moses92
Oyuncu
04 Mayıs 10:51 %0
yaw bende cod4 e girememekteyim punkbusterı aç hatası veriyo punkbusterı açıyorum fakat oyunu kapatınca tekrar kapanıyo naapmalıyım

moses92
Oyuncu
04 Mayıs 18:38 %0
PUNKBUSTER I SİLDİĞİM HALDE AÇMADAN OYUNA GİREMEZSİNİZ DİYO Bİ YARDIM EDİN

Tora

05 Mayıs 01:31 %0
Punkbuster'ı silmeyeceksiniz tabi ki;

Punkbuster, sisteminizde gerekli olan servisi açamadığından ötürü Punkbuster sunucularına bağlantı kuramamaktadır.

Gerekli olan servisi kurabilmek için aşşağıdaki Punkbuster Service (pbsvc.exe) dosyasını indirip çalıştırınız ve servisi tekrar yükleyiniz;
http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

Ardından Punkbuster'ın sorunsuz çalışması için aşşağıdaki Punkbuster Setup (pbsetup.exe) dosyasını indirerek, C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\pb klasörüne taşıyınız;
http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe

Uygulamayı çalıştırdıktan sonra Add a Game'e tıklayınız ve Call of Duty 2 veya Call of Duty 4 seçerek listeye ekleyiniz. Oyunlar eklendikten sonra Check For Updates'e tıklayarak Punkbuster sürümünü güncelleyebilirsiniz.

moses92
Oyuncu
05 Mayıs 17:36 %0
teşekkürler

MIT|^1Stanton
Tümgeneral

Tümgeneral
06 Mayıs 13:06 %0
merhaba!
Daha önceden Vista 32 BIT ten iexplorerla bağlanırken Vista SP 1.0 ı kurduktan sonra iexplorer dan bağlanmaya çalıştığımda şu hata geliyor:

CoD2 MP 1.0 build win-x86 Oct 6 2005
- FS_Startup -
Current language: english
Current search path:
C:\Users\CASPER\Desktop/main
C:\Users\CASPER\Desktop/raw
C:\Users\CASPER\Desktop/raw_shared
C:\Users\CASPER\Desktop/devraw
C:\Users\CASPER\Desktop/devraw_shared

File Handles:
-
0 files in iwd files
ERROR: No languages available because no localized assets were found
Error during initialization:
Couldn't load default_mp.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.

neden en güncel sistemden bağlanamıyorum????

*< For An Angel >*
-The Future Trance -

Tora

07 Mayıs 01:20 %0
alıntı:
Gönderen: For_An_Angel
merhaba!
Daha önceden Vista 32 BIT ten iexplorerla bağlanırken Vista SP 1.0 ı kurduktan sonra iexplorer dan bağlanmaya çalıştığımda şu hata geliyor:
CoD2 MP 1.0 build win-x86 Oct 6 2005
- FS_Startup -
Current language: english
Current search path:
C:\Users\CASPER\Desktop/main
C:\Users\CASPER\Desktop/raw
C:\Users\CASPER\Desktop/raw_shared
C:\Users\CASPER\Desktop/devraw
C:\Users\CASPER\Desktop/devraw_shared
File Handles:
-
0 files in iwd files
ERROR: No languages available because no localized assets were found
Error during initialization:
Couldn't load default_mp.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.
neden en güncel sistemden bağlanamıyorum????
*< For An Angel >*
-The Future Trance -

Oyunla alakalı bir sorun yaşıyorsunuz. Bağlantı programıyla alakalı değil.
Belirtilen hatada, dosyalar masaüstünüzde görünüyor. Zaten hata mesajında, dosyaların doğru klasörde olup olmadığını kontrol edin diyor.

MIT|^1Stanton
Tümgeneral

Tümgeneral
17 Mayıs 16:03 %0
Açıkçaası daha mantıklı bir açıklama beklerdim, ama yok! saol dostum ben kendim çözdüm oyunda hiç bir problem yok.
dosyaların yeri ile alakalı olduğunu bende baştan düşünmüştüm ama, bütün Vista larda durum malesef böyle, SP 1 i yükledikten sonra iexplorer dan asla bağlanmıyor. Ancak, mozilla firefoxtan ietab ile bağlanıyor o hatayıda iexplorer veriyor büyük ihtimal sizin bağlantı koşulları son sistem vista SP1 yüklü PC de ie karşılayamıyor ie nin en son güncelhalini inceleyip belki ayarlardan bu durmu düzeltmemizi sağlıyabilirisiniz.
saygılar...

*< For An Angel >*
-The Future Trance -

Tora

17 Mayıs 21:08 %0
alıntı:
Açıkçaası daha mantıklı bir açıklama beklerdim, ama yok! saol dostum ben kendim çözdüm oyunda hiç bir problem yok.
dosyaların yeri ile alakalı olduğunu bende baştan düşünmüştüm ama, bütün Vista larda durum malesef böyle, SP 1 i yükledikten sonra iexplorer dan asla bağlanmıyor. Ancak, mozilla firefoxtan ietab ile bağlanıyor o hatayıda iexplorer veriyor büyük ihtimal sizin bağlantı koşulları son sistem vista SP1 yüklü PC de ie karşılayamıyor ie nin en son güncelhalini inceleyip belki ayarlardan bu durmu düzeltmemizi sağlıyabilirisiniz.
saygılar...
*< For An Angel >*
-The Future Trance -

SP1 Vista kullanıyorum ve 1 kez bile sorun yaşamadım.
Siz IE7'yi kaldırıp güncel sürümü kurmayı deneyin.
Yardım amaçlı yazılan mesajlara "mantıklı bir cevap beklerdim" gibi şeyler yazacaksanız yanıtlamayalım isterseniz?

MIT|^1Stanton
Tümgeneral

Tümgeneral
17 Mayıs 21:27 %0
ie nin hangi sürümü var sendeki vista da?
Bend ki engüncel hali ie7pro SP1 ve tüm güncellemeler yüklü Microsoft un sitesinden baktığımda zaten en güncel sürümü sizde var mesajı geliyor. Ama aynı şekilde devam ediyor, sendeki güvenlik ayarları değişik olabilir acaba hangilerini değiştirmem gerekiyor onları anlayabilirmiyiz.

*< For An Angel >*
-The Future Trance -

Tora

18 Mayıs 04:12 %0
alıntı:
ie nin hangi sürümü var sendeki vista da?
Bend ki engüncel hali ie7pro SP1 ve tüm güncellemeler yüklü Microsoft un sitesinden baktığımda zaten en güncel sürümü sizde var mesajı geliyor. Ama aynı şekilde devam ediyor, sendeki güvenlik ayarları değişik olabilir acaba hangilerini değiştirmem gerekiyor onları anlayabilirmiyiz.
*< For An Angel >*
-The Future Trance -

IE7Pro, IE'ye eklenen bir eklentidir ve altyapısına müdahale eder. İnşallah onu kullanmıyorsunuzdur?
IE7'yi silip tekrar kurun dememdeki amaç, sonrada SP1 kurduğunuz için herhangi bir sorundan ötürü IE7'nin düzgün çalışamamasından kaynaklanabilir. Yani güncel sürüme sahip olsanız da silinip tekrar kurulması, bozulmuş dosyaların düzelmesine sebep olacaktır. Ayrıca yüklü olan Add-On'lar (Avalaunch vs vs), SP1'deki IE7 sürümünden ötürü uyumsuz hale gelmiş olabilir.
Bu konunun ilk başındaki mesajda bulunan makalede, AvaLaunch'u silen uygulamayı kullanarak OSN bağlantı programını tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz.

MIT|^1Stanton
Tümgeneral

Tümgeneral
19 Mayıs 11:31 %0
açıklama için çok sağol.
evet ie7pro eklentisi yüklü en iyisi kaldırıp yeniden kurmak sanırım dediğiniz gibi durum düzelcek, çünkü VISTA 64 bit (SP1 yüklü) te hiç sorunsuz bağlanıyor
ilginize teşekkürler , iyi çalışmalar...

*< For An Angel >*
-The Future Trance -

tigwerss
Teğmen
Teğmen
19 Mayıs 13:19 %0
ben call of duty 4 mp ye giereken code_post_gfx_mp.ff is different from the server bu dosyayı bana upload edebilecek biri varmı yha çıldıracam :S:S veya bu olayı nası cozerım :S

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: