Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 00:19 Toplam 175 oyuncu 48 sunucu 873 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Klan Duyuru
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Oyuncu arayan klanlar

_TANIL_
Oyuncu
12 Nisan 23:54 %0
alıntı:
Gönderen: ifz mahoo
İ-F-Z [İNFAZ TEAM] adlı klana oyuncu aranıyor insan ols un
oyuncuda aranılan özellikler= insan olsun yeter (=
ONE BLOODY

istersen ben gelirim !!! tanil@windowslive.com

^5AW|^9T13STO^1*
Binbaşı
Binbaşı
13 Nisan 13:20 %0
ya ben iyi snipimdir alabliirsiniz adım^1DANGERjr

^1|DstK|*GeNeRaL
Oyuncu
14 Nisan 03:52 (14/04, 03:53) %0
..öncelikle namım nickim GeNeRaL ' dir 3.5 yıldır online oynuyorum beni tanıyan tanır ortama göre kullanılması gereken tüm silahları kullanırım özellikle su su diyemem hepsinde iyiyim strateji-planlı oynamayı severim bodozlama girmem bir ara kendimde klan kurdum ama sonradan dağıldık herkez üniye gitti iş o oldu bu oldu neyse ,nasıl oynarım? valla %100 üzerinden deger verirsem eger kendime %85 derim bunun %5 bedevi sansına vurur %10 da insan gününde olmadıgı zaman oluyur olmadı mı olmuyor gibisinden %100 böyle tamamlıyoruz işte =) serveri olan stratejiye dayalı planlı ve özellikle yaş ortalaması +18 üstü olan klanlara girerim kendim 21 yasındayım uludag üni öğrencisiyim

ulasmak isteyen : fresco_semh@hotmail.com

...

bombaci_mülaim
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Nisan 15:21 %0
adım bombacı mülaim.herkes beni tanır.oyunum bellidir ve şu an herhangi bir klana bağlı değilim.klana almakı isteyenlere duyurulur

antigs89
Yüzbaşı
Yüzbaşı
15 Nisan 18:25 %0
bayadır klan arıorum ama daha olmadı.sniper dısında her silahı kullanırım özellikle tdm de cok iiyimdir ortalama 40 adam indirirm map basına ilgilenen olursa lütfen özel msj atsın yada burdan yazsın

|iFz|TugaY
Albay
Albay
18 Nisan 22:21 %0
cod4 klan arıyorum iyi oynarım hq oynamayı severim

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

19 Nisan 15:50 %0
SS KLANINA ADAM ALINCAK LAKIN .. TEK ŞART RAVEN .YADA BENLE MAC YAPMANIZZ .BİZİ YENERSENİZ. YADA BERABERE KALIRSANIZ . TAKIMIN KLAN KARMASINA ALINCAKSINIZ. AMA YINE GIREMK ISTEYEN VARSA . OYUNCU LISTEMIZE BUYRUNGELIN .SAKINYANLIŞ ANLAMAYIN . TAKIMIN MAC KARMASI ÖNEMLİ KLAN MACLARI İCİN GERCEKTEN KULANDIGI SİLAHTA EN USTALARI ALIYOZ . BEN PUSS. POMPALI. SNIYP. VE THOMSONDA İİMDİR. HATTAA 163 ADAMLA LENINGRAT REKORUMU KIRAN YOK DAHA İSTEYENE LİNKİ ATARIM . )) KIZMACA YOK .ILERDE TURNUVA LAR OLCAK. AMAÇ ORAYA HAZIRLANMAK

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

19 Nisan 15:55 %0
Alıntı=adım bombacı mülaim.herkes beni tanır.oyunum bellidir ve şu an herhangi bir klana bağlı değilim.klana almakı isteyenlere duyurulur
senı tanıyorum .tdmcta oynadık .evet iisindir. genelde.ilk.1,2,3 sıralrdasın .eminim sende beni tanıyorsundur.TIGER1 YADA .SS/TIGER OLARAK..BENLE macyaparmısın . bende genelde 1 ciyimdir. .. şaka biryana benle maç yaprmısın. bu arada .uzun orta. ve kıssa menzili silahta umarım ustasındır. yada usta oldugun silah vardır. neden dersen. her bölümde farklı silahlarda ii olmak gerekiyor.

^1HaYaL^5eT
Binbaşı
Binbaşı
20 Nisan 08:32 %0
Arkadaşlar burası oyuncu arayan klanlar bölümü,, lütfen klan isteklerinizi klan arayan oyuncu bölümünde belirtiniz.

|SS|^5|FreiheiT|
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

21 Nisan 15:39 %0
Yeni kurudugumuz WAFFEN-SS Alman silahlarını iyi kullanan genelleme gerekirse iyi düzeyde oynayan saygılı eleman arıyoruz.Gelmek isteyen siteden mesaj atabilir.

^7/SS/^1ramazank
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

21 Nisan 18:50 %0
vay be bayağı yazan olmuş

^0)FoC(^8rhythm
Orgeneral
Orgeneral
24 Nisan 03:51 %0
ıyı bır takım arıyorum ctf5 oyuncusuyum yas ortalaması yuksek takım olursa ıyı olur cd den ayrılıcm

pRs||^3AnRkFu*
Tümgeneral
Tümgeneral

Pars

25 Nisan 11:46 %0
DeSTeKLi_HaT klanını kurmus bulunmaktayız ve klanımıza saglam seri takım oyununu iyi bilen hemen hemen butun silahları kullanabilen oyuncular arıyoruz... bizim klana gelmek isteyen oyucuları izlemek kosuluyla ve kurdugumuz klanın onde gelenleriyle istişare etmek kosuluyla oyuncu alımına baslamıs bulunmaktyız...yası biraz ilerlemis yani 18+ oyuncuları tercih etmekteyiz... bilgi ve gorusmek icin: ^1|DstK|^3AnRkFu veya ^1|DstK|^3aytek

AnrKFu

^4Se^7mih^1_uA
Yarbay
Yarbay
25 Nisan 17:57 %0
slm ben clan arıyorum bana teklif gönderirseniz teklifinizi değerlendiririm
not: sadece hafta sonu oyuna gelebilirim
oyuncu adım: 67semih67

Emr.
Orgeneral

Orgeneral

Noble Gases

28 Nisan 06:20 (28/04, 15:57) %0
Yeni kurudugumuz Noble Gases klanına ortalama bütün silahları iyi kullanan genelleme gerekirse iyi düzeyde oynayan saygılı eleman arıyoruz.Gelmek isteyen pm atabilir.Rütbesiz ve baska klanlarda üyeliği olan oyuncular alınmayacaktır.

See ya in anotha life brotha!

|SS|^1DeVRiMCi
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

28 Nisan 17:53 %0
Beni de isteyen klan olursa klana girebilirim.Yaşım 21 tuğgeneralim.

^5Fa$ist
Korgeneral
Korgeneral
29 Nisan 13:40 %0
AW(anti Whciler) Deneyimli ii TDM hastaları aranıyor...Beni 21, 22 den tanırlar...İlgilenenlere duyrulur...

^^00/SS/^8MysteC
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

29 Nisan 14:40 %0
benim kar98 snip lerin hepsi mp44 ü iyi kullanırım ilgilenenlere duyurulur

^7/SS/^1AhSenü-L
Albay
Albay

WAFFEN-SS

30 Nisan 22:38 %0
[MöB] (Mağdur Öğrenciler Birliği) adın da yeni bir clan kurulucaktır.Clanımıza katılmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj veya canpolqt@hotmail.com adresinden ulaşabilirler..

NOT:CLAN İSMİ KOMİK GELEBİLİR

/SS/mErDoO
Tuğgeneral
Tuğgeneral
01 Mayıs 10:24 %0
alıntı:
Gönderen: srkhn
klan açıcam adı (bir sorun olmazasa) SAXO olcak ist. atatürk anadolu lisesin dekilerde katılırsa iyi olur...katılmak isteyen mesaj atsın sevinirim.iyi kötü demeden alcaz.

BeLer Ei Sniper OzeLLikLE PPsH siLahında kolay kolay olmuorum clan atmak isteyen warsa ibo.can.62@hotmail.com adresini ekLiyebiLirisniz

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

07 Mayıs 10:22 %0
BEYLER KLANIMIZA HEREKEZI ALIYORUZ . BİLGİNİZE .. KLANIMIZ ARASINDA MAC LARIMIZ OLCAK VEE .. 2 TANE KARMA MAC KADROSU CIKARTILCAK .BU 2 KADRONUN YANI SIRA .2 TANEDE YEDEK KADRO CIKARTILCAKTIR.. İLGİLENENLER LÜTFEN BİZE BAŞ VURSUN .. ŞUANKI MAC KADROMUZUN OYUNCULARI . MAPLARDAKI ORTALAMASI .75,120 ARASIDIR. TIGER.RAVEN.FUHRER.MOHIKAN.CREEP. SKIP .. MAC KADROMUZDADIR. HERKEZE İİ OYUNLAR DİLERİZ

WAFFEN-SS

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

12 Mayıs 12:27 (13/05, 14:17) %0
alıntı:
Gönderen: ^^00Sizyanmayin
Selam iyi bir CLan arıyorum bilen arkadaşlar oynayışıyımı bilir iyi bir team arıyorum msnem ohepsiyahgiyerdii@hotmail.com iyi oyunlar.

bak takımımız en ilerden olusurr hemen tum rekortmenler tdm. ve sd bızdedır. klan musabakalarına gırcek arkadaşların tdm. 85,120 ortalama tuturması gerek yada.75den asagıya dusmesın tabı herdefada degıl genel olarak.. kendıne guvenıyorsan sana teklıf atcam. ben.snıypta .enfazla.129 .vurdum. lenıngrattaysa otomatıkle..153, ve .162 yapa bıldım dahafazlaa olmadı zaten yapanda yok galıbe. bu rakamı .. neyse.. raven. ben TIGER. FÜHRER. MOHIKANS. HERBİE .SKIP. NEVER. BRIANCİ. CREEP. SUANDA EN SIVRILENLERIMIZ. TDMCTAA KIMSENIN BIZCE SANSI YOKTA.SD FARKLI AMA ORDADA MOHIKANS VAR .ULUSLAR ARSI TURNUVA TECRUBESI OLAN BIRI VE TÜRKİYENIN EN İİSİDİR. BI DÜŞÜN BAKALIM .. GELMEYİ.

/SS/mErDoO
Tuğgeneral
Tuğgeneral
12 Mayıs 16:57 %0
Kardeş Dediinden Birşey aNLamadım :S ama sunu soLim turnuva varsa Katılırm oyunumu oynar cıkarım her bolumede girerm oynar tekrar cıkarım ben vurduguma deil silahLarla nasıl oynadıgıma bakıorum istersen ddm sana ben ppsh hastasıyım

barnabeu
Çavuş
Çavuş
15 Mayıs 18:11 %0
yaw benide ii bi klan a alır mısınız?
böyle boş gezenin boşkalfası olmuyor..
tasara savaşıyoruz..
şöyle ii savaşçıların bulunduğu bi klan a alın be arkadaşlar..

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

16 Mayıs 12:34 %0
alıntı:
Gönderen: komutan-kurt
yaw benide ii bi klan a alır mısınız?
böyle boş gezenin boşkalfası olmuyor..
tasara savaşıyoruz..
şöyle ii savaşçıların bulunduğu bi klan a alın be arkadaşlar..

sana yoluyorum klan davetını sende gel bakalım

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 13 14 15 16 »
YanıtlaAlana Geri Dön