Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 07:30 Toplam 4 oyuncu 47 sunucu 271 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Warcraft frozen throne

eXale
Oyuncu
06 Nisan 22:55 %0
Abilerim ben Warcraft frozen throne yüklemek istiyorumda bilgi edinmem gere.
Bu Oyunda en fazla olan level kaç ???
Dotayı indirmeden sadece hero ile kasabilirmiyim ?
Dotayı nasıl nereden nereye indircem bilgi verebilirmisiniz ???
Bu arada arkadaşın teki 60 leveldi oyunda bu frozen thronede mevcutmu en fazla lvl kac?
TEŞEKKÜRLER ABİLERİM

QuawiZ
Oyuncu
08 Nisan 13:56 %0
alıntı:
Gönderen: eXale
Bu arada arkadaşın teki 60 leveldi oyunda bu frozen thronede mevcutmu en fazla lvl kac?
TEŞEKKÜRLER ABİLERİM

1- bilgi istiyorsun verelim
2- melee game ( ev kurup oluşturduğun ordu yaptığın diyim ben sana) herolar en fazla 10 olabiliyor da 5 den sonrazı zor.oyun süresi ile alakalı.
3- dotayı indirmeden sadece hero ile kasamassın.dota ile kasarsın
ama oncelikle wc3 frozen yüklü ve son patchleri yapılmış (orjinal oynamayacağını varsayarak patch hakkında kesin bir bilgi veremeyeceğim) bir pc lazım sana. sonra da adsl zart zurt...ha dota single ları da var galiba o konu beni alakadar etmez..
4- google a dota diye yaz.çıkar 3 5 site. orjinal sitesinden indir en sağlam.indirdikten sonra maps/download klasorune at.
ya da gir bi oyuna bekle iner o kendiliğinden tabi seni atmazlarsa oyundan
5- level 60 olayı olabilir , bir sürü map var.

önemli değil...

SlzZzP
Oyuncu
13 Nisan 17:15 %0
alıntı:
Gönderen: eXale
TEŞEKKÜRLER ABİLERİM

w3 2 ye ayrılır melee game ve fun mapler olarak ... melee game şehir kurup ordu yapıp saldırırsın red alert-ageofempires gibi ...
diğer w3 şeklise fun maplerdir oyuncuların tasarladıgı...dota , monopoly,starwars, footmenfrenzy gibi aklına gelebilen hertürlü oyun fun mapte olabilir... dota 3 koridorlu karsılıklı max 5v5 oyuncunun karsı basei yıkmak için yarısıtıgı sadece hero kontrolüle oynanan bir oyundur official sitesi www.getdota.com .

arkadasının 60 lvl oldugu oyun 99% World Of Warcraft ... yani w3 tft diil ... o knight onlineın 54456 katı kalitede olan hero kasarak oynanan bi oyundur ...

istediklerimi anlatabildisem ne mutlu bana =)

-Hitokiri-
aLLy

10 Haziran 13:14 %0
wacraft ve frozen throne hakkında detaylı bilgiye : www.dotaturkiye.com forumlarını kullanarak ulaşabilirsiniz.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: