Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 23:49 Toplam 200 oyuncu 48 sunucu 792 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cod4 perk ve silahları hakkında sıradan bir oyuncunun görüşü

Freezeron
Oyuncu
06 Nisan 21:00 %16
Bu yazı, sunucularda, grenade launcher aparatı başta olmak üzere, çeşitli silah veya özelliklere karşı, bazı oyuncuların 'uygunsuz' yorumlarından ötürü yazılmıştır. Bu yazı sadece bir oyuncunun görüşüdür. Emir içermez, bilinçlendirme esasına dayanır. Uzun bir yazıdır, ancak sonuna kadar okudugunuzda haklı ve dogru önermeler içerdigini farkedeceksiniz zaten.

1) Call of Duty 4 Modern Warfare, Infinity Ward tarafından yapılmış bir oyundur. Infinity Ward dün kurulmuş bir firma degildir. FPS türüne yönelik mükemmel oyunlar tasarlamışlardır. COD4 bu oyunların sonuncusudur. COD4 şuana kadar yapılmış oyunlar içerisinde, savaşın gerçekligini, tansiyonunu oyuncuya en mükemmel şekilde yaşatan oyun olmuştur. Bu oyunu bu kadar özel yapan, içerdigi unsurlardır. Siz bu oyunu oynuyorsanız, bu unsurları sevdiginiz için oynuyorsunuzdur. Sevmiyorsanız dahi, bu unsurları kabul ettiginiz, için oynuyorsunuz. COD4'te airstrike atabilir, helikopter cagırabilir, karakterinizi farklı oyun stilleri için farklı şekillere sokabilir, başka oyunlarda olmayan bazı silah ve özellikleri kullanabilirsiniz. Bu oyun yapılırkenki amaç da zaten buydu, diger oyunlardan farklı olmak. Siz bu hadiseden memnun degilseniz, o zaman yanlış oyunu oynuyorsunuz demektir. Size Counter Strike oyununu önerebilirim. CS'de grenade launcher, dead silence, martyrdom gibi özellikler yoktur. Ayrıca.. Cod4'u 30-40 fps ile calıstıran bilgisayarınız, buyuk ihtimalle CS'yi 200 sabit fps ile calıstıracaktır. O zaman buyrun CS'ye.. Ama CS oynamak istemiyorsunuz degil mi? COD4 oynuyorsunuz... O zaman öncelikle ne oynadıgınız bilincinde olunuz.

2) Grenade Launcher çıkışlı bir konu oldugu için, bu silah hakkında bir kaç bilgi vereyim. Silahın önce avantajlarını yazacagım, sonra da dezavantajlarını
Avantajları:
- Alan etkili hasar verir. Hasar duvar arkasından bile hissedilebilir.
- Rakibin tam üzerine atıldıgında ani ölüme neden olur
- Bazu durumlarda, vuramayacagınız, veya vurmakta zorlanacagınız dusmanları, kolay bir sekilde avlayabilirsiniz

Dezavantajları:
- Dead Silence, Uav Jammer, Bomb Squad gibi 'sürerliligi' yoktur. Sadece 2 cephanesi vardır, cephaneniz bitince hiçbir özelligi olmayan normal bir silahınız olur. Silahınızda herhangi bir aparat olmadıgından (susturucu veya laser sight gibi), bombalarınız bittiginde, bu aparatları kullanan oyunculara karşı dezavantajda olursunuz
- Kullanımı risklidir. Normal atış modundan, grenade launcher moduna geçmek yaklaşık 1 saniye sürer. Bu oyunda 1 saniye çok önemli bir süredir. Aynı zamanda oyun stilinizi de etkiler. Ayrıca bu değişim sprintteyseniz sprintinizi keser.
- Ateş ettiginizde yeriniz tam anlamıyla belli olur. Haritada kırmızı olarak yanmanızın dışında, fırlatılan bomba ucarken arkasında iz bıraktıgı için, dusmanın sizi bulması kolaydır.
- Yakın-orta mesafelerde etkisizdir. Bu mesafelerde hedefleme yapmak, sanılandan daha zordur.
- Yakın mesafelerde, RPG'nin aksine patlamaz. Sadece çarpma şiddetinden ötürü rakibi öldürür. Bu gibi bir durumda 1 gl cephanesi = 1 adam demektir.
- 1. kategori perkleri iptal eder. Bandolier, Bomb Squad gibi perkleri seçemezsiniz.

3) Bu oyunda, oyuncuların kullanımına açık bir ton özellik var. Silahlar, bombalar, perkler.. Bu unsurların herbirini teker teker inceledigimizde, veya birbirleriyle kıyaslama yaptıgımızda, avantajlı veya üstün oldukları da görülebilir, aksi de.. (yukarda da belirtildigi üzere) . Örnek olarak.. Grenade Launcher kullanan bir oyuncu, perk 1 seçemez. M16'ya grenade launcher takarsanız, 2 tane grenadeiniz + 1 sarjorunuz ve 60 ekstra merminiz olur.. M16'ya laser sight takıp, perk 1 olarak bandolier secerseniz bu defa grenade launcheriniz olmaz ama laser sight gibi, hedeflemeyi cok kolaylastıran bir ozellik + 1 sarjor + (dikkat) 180 ekstra merminiz olur. Bir TDM ortamında, sizce hangisiyle daha cok adam vurabilirsiniz? Sizce hangisi rakip icin daha buyuk tehdittir?

Farklı bir örnek.. Dead Silence.. Search & Destroy için büyük risk, evet. Ote yandan, yerine göre Deep Impact perki de aynı sekilde rakip icin buyuk risk. Extreme Conditioning ile rakipten once, haritadaki çok kritik bir noktaya varmak da rakip için büyük bir risk. Bu şekilde inceledigimizde, her perkin veya silahın, birbirine üstünlükleri olabilir, ancak bahsedildigi uzere, zayıflıkları da olabilir. Bunun bilincinde misiniz?

Search & Destroy için GL'nin çok dengesiz oldugu söyleniyor. Çünkü rakibi hemen öldürüyormuş.. S&D'de rakibi hemen öldüren bir ton başka özellik var. Claymore, C4, RPG, headshotlar, airstrike, helikopter, el bombaları, stun.. Neden sadece grenade launchera yogunlasılıyor?

4) Sunuculardaki oyuncuların buyuk bir cogunlugu, genel chatten görüşlerini bildirince, birşeyleri ispatlayabileceklerini/degistirebileceklerini düşünüyor. Sizin GL kullanan adama "salak" demeniz, düşündügünüzün aksine hiçbir amaca hizmet etmez. Siz o adamı tehdit ettiginizde, kışkırttıgınızda, o oyuncu "evet bu adamlar dogru soyluyor, bu silahla oynamamalıyım" diye düşünmez. Aksine, o silahla 1 map oynamayı düşünüyorsa, sırf sizi sinirlendirmek için 3 map oynar. Olan yine size olur. Oyunda bulundugu sürece, hiçbir yetkili, hiçkimseyi GL kullanıp, airstrike attıgı için oyundan atmaz, ancak sizin en ufacık bir hakaretinizde sizi banlayabilir. Kaldı ki, mantıklı insan, söylediklerinin bir sonuca varıp varmayacagını tartabilir. Soylediginiz şeylerin, burdaki kitle tarafından ne kadar ciddiye alınacagını düşünüyorsunuz? Kaldı ki.. Burda yüzlerce oyun oynayan insan var. Herbirine teker teker düşüncelerinizi empoze etmek ne kadar sürer? Ne kadar başarılı olur? Bİr diger konu da.. Sizin söylediginiz dogru olacak diye bir kaide yoktur. Her oyuncu sizin gibi görüş bildirdiginde, çıkacak olan tartışmanın boyutunu hiç hesaba katıyor musunuz?

5) Yukardaki gibi bir husus daha var. Burdaki oyuncular, kendilerince, silah veya perkleri bir 'yetenek çizelgesi'ne dizmişler. "Grenade launcher kullanan adam salaktır, noobdur, hiçbir aparatı olmayan skorpion kullanan ise profesyonel oyuncudur", gibi. Bu şekilde düşünen arkadaşlara diyecegim şu... Siz aparatsız skorpion ile 100 0 yapsanız dahi, hiçkimse size kupa vermeyecek, hiçkimse size sponsor olmayacak. Bu sadece bir oyun. Oyunda olan herhangi bir silahla oynayan herhangi bir oyuncunun yeteneginin ne oldugu, tamamen o oyuncuyu ilgilendirir. Ayrıca bu oyunu bir yetenek yarışı olarak görmeyen oyuncular da olabilir. Adam sunucuya girip, grenade launcheri ile 3 5 adam vurup sunucudan cıkmak istiyor olabilir. Bu adamın bankada yüzbinleri olabilir. Oyun dısındaki hayatında çok onemli bir sahıs olabilir. Sizin o adam hakkındaki görüşleriniz o adamın umrunda dahi olmayabilir. Bunları hesaba katıyor musunuz?

6) Kendisi stun atarken, grenade launchera laf atan adama.. Veya kendisi rpg kullanırken, p90a laf atan adama.. Veya kendisi steady aim kullanırken, dead silencea laf atan adama.. Genelde bu gibi durumlarda, yukardaki konuyla da birlestirdigimizde, oyuncuların dayandırdıkları esas 'ama gl, p90 vs vs turnuvalarda yok' oluyor.. Şimdi ben clan maçı yapan bir adam degilim, ancak 1 ay evvel kendi sunucumda pam modeda denedigim bir turnuva configini yazıyorum buraya..
Perkler:
Perk 1: sadece Bandolier
Perk 2: Sadece Stopping Power
Perk 3: yok
Silah aparatları:
Tüm silahlar için sadece susturucu açık (gl, laser sight, acog yok)

Silahlar önemli degil, hatırlamıyorum (p90 yoktu).

Durum bu... Eger esas aldıgınız kriter buysa, Siz stun atıyorken, gl ile ölünce, karsınızdakine "noob" demeniz bir çelişkidir. Ben steady aim kullanıyorum, extreme conditioning kullanıyorum, ben de noobum, herkes noob. Sonuç?

Sizin bu oyunda görmek istediginiz oyun seviyesi buysa, daha teknik bir oyun arzuluyorsanız, o zaman tekrar diyorum, yanlış yerdesiniz. Bir clana üye olun, bir sunucu alın, dilediginiz configle dilediginiz şekilde oynayın. Bu yazı yazıldıgı esnada OSN sunucularda tüm özellikler açık vaziyettedir. Herşey kullanıma açıktır. Sizin "onu kullanma, bunu kullan" demeniz bir işe yaramaz. Bir özelligin kullanılmaması isteniyorsa, yönetim tarafından oyundan çıkartılır. Aksi halde olmayacak duaya amin demeye devam edersiniz, boşu boşuna. Kendiniz için stres, karşınızdaki için stres.

Daha ekleme yapabilirim ama toparlarsak...

* Oyunda bulunan her özellik kullanıma açıktır. Bunları kullananları kışkırtmayınız. İstiyorsanız siz de kullanın. Siz kullanın diye oyuna konmuş, oyundan çıkartılmadıgı sürece de esas olan budur.

* Oyunda bir özelligin bulunmamasını istiyorsanız, bunun tartışmasını forumlarda verin, oyun içinde degil.

* Ne oynadıgınızın bilincinde olun. Bundan hoşlanmıyorsanız, bu oyunu oynamayın.

* Genel geçer kural.. Birşeyi nasıl görmek istiyorsanız, öyle görürsünüz. GLyi nefret edilesi bir silah olarak görmek isterseniz, her zaman sinirden kendinizi yersiniz. O silahı da oyunun bir parçası olarak görmek isterseniz; öldügünüzde hiçbişey hissetmeden E'ye basıp killcami geçer, ve oyununuza devam edersiniz. Bizi 200 metreden GL ile yatırmış adama içten bir şekilde "gerçekten iyi vurdun" demeyi ögrenebilirsek bir gelişme saglayabiliriz.

* Hakaret etmeyin, küfretmeyin. Monitor arkasından konuşmak kolaydır muhabbetine girmektense çok şunu diyecegim.. Karşınızdaki de sizin gibi bir oyuncu. Onun da kendisine göre dogruları olabilir. Bunun bilincinde olun

2 3 hafta evveline kadar, çeşitli perk veya silahlar hakkında genel chatten kendi gorusumu yazıyordum. Hatadır, artık yazmıyorum. Kimsenin neyi nasıl kullandıgıyla ilgilenmiyorum. Oyunuma bakıyorum. Oyunu oldugu gibi kabullendigim için gl ile öldügüm zaman umrumda olmuyor. Dead Silence ile biri gelip beni kestigi zaman "ok sorun degil" diyorum içimden. Siz de bu şekilde düşünün. Kafaya takılacak hadiseler degil bunlar.

Son olarak tekrar diyorum.. Ben bu konuyu, "bu perk veya silahlar oyunda bulundugu muddetce, esas alınması gereken davranıs bicimi budur" seklinde dusundugum icin actım. Yarın bir gün OSN yetkilileri GL'yi, Dead Silence'i oyundan kaldırır mı kaldırmaz mı, bu baska bir tartısma konusudur. Oyunda bulundugu sürece herşey kullanıma açıktır

Iyı oyunlar

Johnnie Walker
Binbaşı
Binbaşı
06 Nisan 23:34 %0
cok guzel bir yazı olmus.grenade launcher ve dead silence hakkında dediklerine katılmamak mümkün degil.serverlarda son zamanlarda kullanılan perkler sebebiyle rahatsız edici mesajların sayısı arttı.lütfen bunlara bi son verelim.ayrıyetten juggernaut kullanıp stun atan elinde rpgeyle gezen arkadasların gl kullanan birini gorunce gl kullanma demeleri biraz komik olmaktadır

mojito ?!
Oyuncu
06 Nisan 23:50 (07/04, 00:05) %0
Katılıyorum sonuna kadar Freeze zaten küfürler oldukça arttı online destege yolladıgım 25 leşim var 24 ü kesin gl dir xD

Winston.
Oyuncu
07 Nisan 00:01 (07/04, 00:04) %0
Free eline sağlık güzel yazı olmuş ne sorun bişimiş bu GL ya

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

07 Nisan 00:07 %0
alıntı:
Gönderen: Mojito*
Katılıyorum sonuna kadar Freeze zaten küfürler oldukça arttı online destege yolladıgım 25 leşim var 24 ü kesin gl dir xD

way kafatası avcısı vaaay.

Alone sniper,Only sniper. Forever sniper

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Nisan 01:37 %0
Her söylediğinde haklısın. Kendine göre weya herkese göre.
Tek merak ettiğim bu kadar yazıyı tek başına kendin oturup yazdın mı.Eğer bi oyun hakkinda bu kadar bilgin ve bu kadar cevap niteliğin varsa helal olsun sana.
Alıntıysa sole sana hırqıs gozuyle baqcam : P

Zaten 5 dak icinde 75 kill 8 death yapip beni geçmeni hala hazmedemedim : P nereye yattin bilmiorm ama örenirsem airleri kafana caqcam hic merak etme : P
Eywallah..

Freezeron
Oyuncu
07 Nisan 02:32 (07/04, 02:33) %0
alıntı:
Gönderen: [GJT]Caqante*
Her söylediğinde haklısın. Kendine göre weya herkese göre.
Tek merak ettiğim bu kadar yazıyı tek başına kendin oturup yazdın mı.Eğer bi oyun hakkinda bu kadar bilgin ve bu kadar cevap niteliğin varsa helal olsun sana.
Alıntıysa sole sana hırqıs gozuyle baqcam : P
Zaten 5 dak icinde 75 kill 8 death yapip beni geçmeni hala hazmedemedim : P nereye yattin bilmiorm ama örenirsem airleri kafana caqcam hic merak etme : P
Eywallah..

Kendim yazdım evet. Yarım saatten biraz fazla sürdü

Düşüncelerin için teşekkür.

Ehmm 5 dakka biraz zorlama olur bence, 10 dakka yapalım şunu .. Oyunu izlemek istersen:
http://rapidshare.com/files/105447761/ffa-m16-strike-1.dm_1.html

Ha bu arada oyunda bana hg demissin.. Hb.. Gormemişim

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Nisan 02:37 (07/04, 02:53) %0
böyle bir yazıyı yarım saatte değil anca yarım günde yazarım walla helal..

Eyw tekrardan hosgeldn topicine falan :P

İzlim tabiqide saklandığın deliki görmem gerek :)

edit:bütün map boyunca sadece 1 kere mutfağın orda karşılaşmışız..Strike da o tarafları hiç sewmem o yüsden vuruşamamışız senle.Mapin sonlarinda takıldığın binadayim çogu zaman.Bidahaki strike lar da binamda gorusmek uzere :H :P

ZEbani.
Yarbay
Yarbay
07 Nisan 04:53 %0
son derece katılıorm son zamnalarda m16 stopping power a bile laf etmeye basladı bazı kişiler sanırım onlara gore sadece m4 le oynamak gerekıor

ZEbani.
Yarbay
Yarbay
07 Nisan 04:54 %0
freeze bide senin vidyo yu hangı programla ızleyebılırım

Caqante*
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Nisan 05:57 %0
http://www.oynasana.com/dosyalar/d4264

Bu programla izleyebilirsn.

Freezeron
Oyuncu
07 Nisan 20:48 %0
tek seferlik up

YaMaN.
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

07 Nisan 22:27 %5
Amma dolmuşsun free ,
tecrübeli bir oyuncunun görüsleri olabilir bunlar sıradan olamaz

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
07 Nisan 23:11 %0
alıntı:
Gönderen: Freezeron

Kendim yazdım evet. Yarım saatten biraz fazla sürdü
Düşüncelerin için teşekkür.
Ehmm 5 dakka biraz zorlama olur bence, 10 dakka yapalım şunu .. Oyunu izlemek istersen:
http://rapidshare.com/files/105447761/ffa-m16-strike-1.dm_1.html
Ha bu arada oyunda bana hg demissin.. Hb.. Gormemişim

hmm dikkat ettimde herhangi bi an yada oyunun geneli tartışma yada merak konusu olursa hemen demosunu veriyorsun free. bu demektirki oynadığın her oyunun demosunu alıyorsun... EeEEe ne zaman bi movie yapcaksın movie yapmycak adam bu kadar arşiw yapmaz CS dede biz böyleydik harddisk de windows wardı cs wardı geri kalan tüm alanda cs demoları wardı yer kalmayınca demoları izler eleme yapıp silerdik sonra demo almaya devam ederdik merak ettim bi movie yapda izleyelim

Freezeron
Oyuncu
08 Nisan 01:55 %0
alıntı:
Gönderen: Fallenleaves

hmm dikkat ettimde herhangi bi an yada oyunun geneli tartışma yada merak konusu olursa hemen demosunu veriyorsun free. bu demektirki oynadığın her oyunun demosunu alıyorsun... EeEEe ne zaman bi movie yapcaksın movie yapmycak adam bu kadar arşiw yapmaz CS dede biz böyleydik harddisk de windows wardı cs wardı geri kalan tüm alanda cs demoları wardı yer kalmayınca demoları izler eleme yapıp silerdik sonra demo almaya devam ederdik merak ettim bi movie yapda izleyelim

Demo almamın olayı en basit haliyle kendimi ve diger oyuncuları korumak. Bir yetkili "wh var sende" die ithamda bulunabilir, başka biri kufredebilir.. çok absurd bi round oynanabilir, sonradan izlenmeye degebilir tekrardan vs..

Frag movie yapmak kolay. Ote yandan bence anlamsız. Onun yerine demolarımı koyuyorum, profilimden linke ulasabilirsin. Uzun zamandır guncellemedim hoş. Demolardan hem daha çok şey ogrenilebilir. Frag movieden pek bişey anlaşılmaz. En guzel killerini koyuyosun sadece..

Bir hikayenin oldugu bir movie yapmak istiyorum sahsen ama cok zaman alacak, cok ugrastıracak. Bi de sadece video kes yapıstırlık bişey degil, cesitli animasyon programlarını kullanabilmek gerekiyor.. Uzun iş.. Şu aşamada ugrasamam oyle bişeye.. Neyse durum bu işte

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
08 Nisan 04:14 %0
Tabiki demo yla movie arasında çok fark wardır demodan daha çok şey öğrenebilirsin, farkına warabilirsin. Ama aynı şekilde movie dede bu olabilir zaten benim bahsettiğim movie de frag movie si değildir. Tdm ye giripde demo kaydedip bunu movie yapmak -içinde her ne kadar aşmış yada olağanüstü fraglar olsada- hem saçma hemde gereksizdir. Ben genelde sd oynadığım için onu düşünerek söylemiştim. Mesela sd de çok güzel bi el çıkartıp hatta tk yapıp bunu movie de kullanırsan işte bi izlenmeye ve bişeyler öğrenmeye değer bi görüntü olur Hangi haritada nadeleri nerde kullanmış.Nerde nasıl duvar taramış timing i nasıl önce ne tarafa yönelmiş vb... Ve elbetde basit movie lerden bahsetmiorm Bilmiyorum cs oynadınmı yada yapılmış bi movie gördünmü ( bizim türk insanı öle o kadarda üstüne düşüp movie yapmıyor cs de) orda kullanılan görüntüler hep maçlardan olur. Genelde Tk lar yada akıllı hareketlerden oluşur bir movie cs de. Ve çoğu iyi cs oyuncusuda movie leri izleyen onlardan bişiler kapan oyunculardır. Bu yüzden demiştim bi movie yapda izleyelim diye Herkes farklı şeyler deniyor, bunları görüp sentezleyip kendime bişiler katmak isterim tabikide. Ve tabikide movie yapmak war movie yapmak war Mesela arkadaşa yaptığımız en son movie çok güzel olmakla beraber çokda uzun zamanımızı almıştı. Fraps ve sony vegas la saatlerce günlerce uğraştık. Sonunda Türkiye de yapılmış en iyi (bana göre tabiki) cs movielerinden biri çıktı ortaya Bunda arkadaşın insanüstü bi aimi ve uzun yıllara dayanan cs tecrübesininde bi etkisi wardı tabiki.

Lol konu bayağı bi saptı benim yüzümden.Cs demişken konuyla alakalı olarak; 1.6 oynuyoruz biz ve 1.6 da Ct iken "Tactical Shield"(kalkan) alabiliyorsunuz ama tüm dünyada maç kuralları arasında Tactical Shield kullanmak diskalifiye sebebidir.Onuda geçtim herhangi bir public serverda alırsanız dahi admin sizi banlar muhtemelen 1-2 uyarıdan sonra Ben gl kullanılmamasını istiyorum ama nerde ve neden bunuda belirtmek isterim. Çoğu zaman hardcore sd oynuyorum. Kullanan kullansın karışmam tabikide ama şöyle bi durum war.Baselerin daha doğrusu spawn pointlerin açık ve karşılıklı olduğu maplerde; Bog, Ambush gibi arkadaş sonic bomblu gl yi kendi base inden el başında bi sallıyor tam ortanıza... Daha el başında takımdan tek seferde bi 5-6 kişi alıyor.Sonuç ; geri kalan 2-3 kişi pusuyor kasıyor el uzuyor daha el başında öldüğünüz için uzun süreler boyunca elin bitmesini bekliyorsunuz artı bu gl yi atan arkadaş bi sonraki el aldığı air le bi daha mefta ediyor tüm takımı bu kısır döngü uzuyor... Ha backlotda yada ne bilim strike da herhangi bi mapde "taktik aparatı" olarak kullansın ama el başı baseden base özelliklede hardcore da kullanılmasına karşıyım. Zira karşılıklı spawn olurken baseden base gl atılmasının neresi taktikdir tartışılır. Bu amaç dışında kullanan insana saygı duyarım.Zira seninde belirttiğin gibi bu insan c4 den bandolier den yada sd için önemli bi perk olan bomb squad den wazgeçipde bunu kullanıyor.

bir kişiyi öldürmek cinayet, yüz kişiyi öldürmek trajedi, bir milyon kişiyi öldürmek ise istatisktir

[rie]-Unspoken*
Albay
Albay
08 Nisan 06:37 (08/04, 06:37) %0
Cidden çok açıklayıcı bir yazı yazmışsın Freezeron sonuna kadar katılıyorum sana artık gl hakkında bır konu acıcak olan arkadaslar burayı okuyup ole konu acarlar.

i will...never be a memory...

*OZZY*.
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

08 Nisan 15:03 %0
çok güzel bi yazı olmuş oyunda perklerime dil uzatılmasından nefret ediyorum hayalet modunda oynamak çok zevkli (silencer+jammer+ds)

quiNtet.Fallen
Tümgeneral
Tümgeneral
08 Nisan 15:20 %0
alıntı:
Gönderen: *OZZY*
çok güzel bi yazı olmuş oyunda perklerime dil uzatılmasından nefret ediyorum hayalet modunda oynamak çok zevkli (silencer+jammer+ds)

buna bide bomb squad ekledikden sonra tam bir hayalet moda giriyorsun "sevimli hayalet casper" modu bendede war ve dediğin gibi çok eğlenceli arada kullanırım.

bir kişiyi öldürmek cinayet, yüz kişiyi öldürmek trajedi, bir milyon kişiyi öldürmek ise istatisktir

*OZZY*.
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

08 Nisan 18:58 %0
ben rpg alıyorum ya o zaman casperin amcaları var ya onlar gibi oluosun

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön