Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 07:44 Toplam 0 oyuncu 50 sunucu 244 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Multiplayer çalışmıyor...

JnBrC
Teğmen
Teğmen
23 Kasım 2007 21:27 %2
Arkadaşlar ben yeniyim ilk önce hepinize selamlar. Şimdi size sorunumdan bahsediyim. CoD 2 oynamak için herkes gibi sıraya gir dedim sonra zamanı bekledim sonra bağlan dedim bir patch indirmem gerektiği yazdı. indirdim. ancak o patchi indirince oyun çalışmadı sırf single diil multide. sonra sildim oyunu tekrar yükledim. şimdi patch yüklenmeden multiplayer hiç çalışmadı yardım cı olursanız çok sevinirim.
teşekürler...

Denas
Orgeneral
Orgeneral
23 Kasım 2007 22:23 %0
Bir çözümü vardı da unuttum yukardaki ara butonundan ararsan .

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

24 Kasım 2007 00:02 (24/11/2007, 00:03) %0
indirdiğin 1.3 yamasını kur sorun hallolur sıraya girer oyununu oynarsın ama 1.3 yama kuruluyken single oynamak istersen (TIKLA) buradaki zipten çıkaracağın kıreki oyunun içindekiyle değiştir single player sorunu da hallolur.

JnBrC
Teğmen
Teğmen
24 Kasım 2007 18:47 %0
oyunu sildim tekrar yükledim ancak multiplayer hiç açılmadı yanıt vermiyor dedi. multiplayerın çalışmamasının nedeni ne olabilir? multiplayer çalışsa halledicemde. bide verdiğiniz linki indirince rarlı dosyanın içindeki dosyalar çalışmıyo hata verio.
bide bnm bi fikrim var bnm pc vista vistadan dolayı bi sorun çıkarıyo olabilirmi?
ltfn yardım...

CeSuR.
Oyuncu
24 Kasım 2007 18:57 (24/11/2007, 19:00) %0
-Normal oyunu kuruyorsunuz

-Sonra crck dosyasini C;Program files/callofduty2 bölümüne kopyaliyoruz.

-Oynasana.com üzerinden oynamak için 1.3 yamasini indiriyoruz.

-Yamayi çaliştir diyoruz.

-Sonra sira aliyoruz.

-Baglan diyoruz.

Not:Her sunucuya seviyeniz yetmeyebilir.E21 hatasi görürseniz şaşirmayiniz.İyi oyunlar...

JnBrC
Teğmen
Teğmen
24 Kasım 2007 19:05 %0
Tamam multiplayerın çalışmama sorununu hallettip. sonra 1.3 ü yükledim. işte sıraya girdim bağlan dedim. açıldı awaiting connection diye saymaya başladı. oyunda açılmadı. awaiting connection ı nasıl halledebilirim?

CeSuR.
Oyuncu
24 Kasım 2007 19:20 %0
Orasini bilemiyorum,

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

24 Kasım 2007 19:21 (24/11/2007, 19:22) %0
alıntı:
Gönderen: JnBrC
oyunu sildim tekrar yükledim ancak multiplayer hiç açılmadı yanıt vermiyor dedi. multiplayerın çalışmamasının nedeni ne olabilir? multiplayer çalışsa halledicemde. bide verdiğiniz linki indirince rarlı dosyanın içindeki dosyalar çalışmıyo hata verio.
bide bnm bi fikrim var bnm pc vista vistadan dolayı bi sorun çıkarıyo olabilirmi?
ltfn yardım...

dosyanın içindekileri oyunun kurulu klasörüne yapıştır dğer türlü olmaz zaten

alıntı:
Gönderen: JnBrC
Tamam multiplayerın çalışmama sorununu hallettip. sonra 1.3 ü yükledim. işte sıraya girdim bağlan dedim. açıldı awaiting connection diye saymaya başladı. oyunda açılmadı. awaiting connection ı nasıl halledebilirim?

/reconnect yap girmezse

JnBrC
Teğmen
Teğmen
29 Kasım 2007 22:35 %0
arkadaşlar awaiting connection sorunu hala devam edio. başka serverlarda açılıyor ama oynasa serverlarında aynı durum devam edior nedeni nedir?

^1figooo
Albay
Albay
02 Nisan 14:36 %0
sorun bnde de basladı çözümünü bilen warmı ??

^1figooo
Albay
Albay
02 Nisan 18:59 %0
kimse yardım etmeyecek mi?

^^40hL|^9S4DIST
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Unknown Clan

02 Nisan 19:28 %0
kardes oyunu yukledıkten sonra 1.3 patch ı yukleyın her turlu oynarsınız . 1.3 patch yuklemessenız multısı calısmaz zaten yuklersenızde sıngle ı calısmaz , yanı 1.3 patch ındır kur ondan sonra oyuna baglanmazsa bır hata vermesı lazım o hatayı yaz baska turlu acılmama gıbı bı durum olması olanaksız ıllakı bır hata vermesı gerekır ama zannedıyorumkı gırecektır zaten

BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYORUZ KIYAMETE

^1figooo
Albay
Albay
03 Nisan 13:47 %0
bunların hepsini biliyorum 2 yıldır oynuorum saol kardesim sorun su 10060 hatası weerio we awating connect te kaliı sayı artıo biraz arastirdim internet yawasligindan kaynaklaniomus herangi bi sorun yokmus yani ilgiilendigin icin tesskür ederim

Dikkat Sniper!
Oyuncu
14 Mayıs 09:28 %0
1.3 pacth nereden yükleniyo ya? 5 aydır çözmeye çalışıyorum bu konuyu, SİNGLE PLAYERİ Bitirdim ama multiplayer oynayamıyorum!

^1|FoC|^9Rommel
Tümgeneral
Tümgeneral

Kings OF THE COD

14 Mayıs 10:23 %0
http://www.oynasana.com/dosyalar/d3739

yama burda like tıkla indir

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: