Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 11:41 Toplam 75 oyuncu 56 sunucu 561 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Command conquer generals

IO|KAMIKAZE
Oyuncu
15 Mayıs 2007 23:50 %0
generals hayranlarına sesleniyorum (red alert diil) sizce bu yeni çıkan tiberium wars dan aynı zevki aldınızmı bence oyun dandik olmus bi süre sonra bayıyo sıkıyo adamı
SAYGILAR!

Nokia N95
Tuğgeneral
Tuğgeneral
15 Mayıs 2007 23:56 %2
ewt ya generals 4ever red alert gibi olmus generalsın eline su dokemez+ scrin ırkı

dp dp dp man
Üsteğmen
Üsteğmen
18 Aralık 2007 21:57 %0
ya arkadaşlar C&C generals varya sadece generals (zero hour red alert falan değil) skirmısh a giriyom 15 saniye sonra herşeyim yokoluo neden? yardım ederseniz sevinirim

[hL]cyborg_
Yüzbaşı
Yüzbaşı
22 Aralık 2007 00:15 (22/12/2007, 00:16) %0
alıntı:
Gönderen: dp dp dp man
ya arkadaşlar C&C generals varya sadece generals (zero hour red alert falan değil) skirmısh a giriyom 15 saniye sonra herşeyim yokoluo neden? yardım ederseniz sevinirim

Cd orjinal diiL diye olabilir bnde tam bilmiorm c.rack hatalıdır belki...tavsiyem oyunu sil geri yükle başka c.rack at...

GTP.Death_Angel
Oyuncu
28 Aralık 2007 03:07 %0
Generals( Zero Hour ) gibi bi oyun bence bi daha yapılamaz zaten ama tiberium wars da fena oyun değil bence en azından başında zaman geçirdiğine değiyo ama gene de Zero Hour kadar aksiyon dolu değil derim...

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
30 Aralık 2007 00:10 %0
Ben de katılıyorum size zero hour daha güzel C&C3 e göre. Zaten dünyada da C&C 3 fazla tutulmadı, para ödüllü turnuvalar falan yaptılar yine de beklediği kadar iyi olmadı EA games in.

1*Top 10 Warrior in clanwars 1*4th rank clan [Ca$H]
[VeNoM]oTToMaN [Ca$H]ScarFace
1*3rd rank clan

^4Volt^2age
Yarbay
Yarbay
29 Mart 11:19 (29/03, 11:20) %0
bence suana kadar c&c serisinin en iyi oyunu zero hourdur diger hiç bir strateji oyunlarında ozel general seçme hakkı yok.bu yüzden ben o oyunun üstüne oyun tanimam...

darktrpr

31 Mart 00:35 %0
COH?

alıntı:
Gönderen: RoCK_CoD
bence suana kadar c&c serisinin en iyi oyunu zero hourdur diger hiç bir strateji oyunlarında ozel general seçme hakkı yok.bu yüzden ben o oyunun üstüne oyun tanimam...

Rare81
Oyuncu
01 Nisan 00:03 %0
alıntı:
Gönderen: dp dp dp man

cd keyle ilgili bir problem var.Oyunu kaldır.Belgelerimdeki ilgili klasörü sil.Program files taki kalan zero hour dosyalarını sil.Oyunu tekrar kur.Kurduktan sonra regeditten cd keyi değiştirmeye çalışma.

Rare81
Oyuncu
01 Nisan 00:03 %0
Zero hour rule

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: